PDA

View Full Version : Какво мислите за интернет връзките?

Dencheto_92
10-03-2007, 20:30
Moje i da q ima tazi tema no ako moje pi6ete mneniqta si :-) :-) :-) I da pi6at samo seriozni xora

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

Blab
10-03-2007, 20:32
Нереални!Фалшиви!Незадовол ителни!

sladko_f
10-03-2007, 20:37
Напълно безсмислени и без абсолютно никво бъдеще.

Presley
10-03-2007, 20:38
Връэка в интернет?Такова понятие няма.Не може някакви чатове,колкото и да са километражни ,да се нарекат връэка.От тук нататък,нямам какво да кажа.

ЕPu
10-03-2007, 20:38
'интернет връзка' пхахаххааха :lol:
и като сте гаджета по нета как ще се целувате примерно?? да не говорим за други неща.. :lol: :wink:

AFT
10-03-2007, 20:40
Kakvo mislite za internet vr1zkite ?

Че не съществуват.

tuzaro
10-03-2007, 20:42
'интернет връзка' пхахаххааха :lol:
и като сте гаджета по нета как ще се целувате примерно?? да не говорим за други неща.. :lol: :wink:единия целува монитора и другия прави същото и готово пак за другите работи незнам :-D :-D

thefreak
10-03-2007, 20:42
Moje i da q ima tazi tema no ako moje pi6ete mneniqta si :-) :-) :-) I da pi6at samo seriozni xora
Връзка?
Аз съм с външен модем, незнам за вас.

hungry_vampire_f
10-03-2007, 20:46
Много весело да си имаш гадже само в чата... Един тука се хвали, че бил правил виртуален секс с няква... Представям си само някъв изрод да почне ми обяснява как бавно и нежно ми сваля боксерките и аз да се правя на силно възбудена :lol: Ба**и простотията :lol:

tuzaro
10-03-2007, 20:51
Много весело да си имаш гадже само в чата... Един тука се хвали, че бил правил виртуален секс с няква... Представям си само някъв изрод да почне ми обяснява как бавно и нежно ми сваля боксерките и аз да се правя на силно възбудена :lol: Ба**и простотията :lol: за по еротично нека си само по парфюм и него да ти го маха... :-D :-D

hungry_vampire_f
10-03-2007, 20:53
Много весело да си имаш гадже само в чата... Един тука се хвали, че бил правил виртуален секс с няква... Представям си само някъв изрод да почне ми обяснява как бавно и нежно ми сваля боксерките и аз да се правя на силно възбудена :lol: Ба**и простотията :lol: за по еротично нека си само по парфюм и него да ти го маха... :-D :-D
Мда, точно от парфюма ще почне :lol:

sLaDkA_GrEsHkA
10-03-2007, 21:00
takova neshto nqma... moje da sre6tnete dobur priqtel, no ne i lubov !

50cent
10-03-2007, 21:10
пълна глупост само хора на ръба от отчаянието го правят тва нещо

Dencheto_92
10-03-2007, 21:49
След дълго чатене с даден човек, независимо в mIRC, ICQ, Skype или в някой сайт за запознанства или драскане по форум всеки започва да изпитва определени чувства към прякорчето, с което често си комуникира. Може да са приятелски чувства, може да са чувства на симпатия, но често те преминават в любов. Възможно ли е това?

В този тип чувства има няколко подводни камъка, от които трябва да се пазим много.

След като сте си разменили снимките, харесали сте се, говорите си сладко-сладко идва момента, в който трябва да се видите. Тук нещата се променят. При чат човек почти никога не асоциира ника на човека, с него самия. Така когато се видите, вие знаете, че това е човека от чата, но сте свикнали да го четете, а не да го слушате. Така той вече е различен човек. За това се подгответе преди да се видите, че срещата няма да е с човека, който познавате от месеци, а с напълно непознат човек, така ще се чувствате все едно сега сте се запознал и правите първите стъпки в отношенията. Ще ви се прииска да можете и на самата среща да си чатите. Това разбира се не означава, че трябва да губите надежда. След няколко срещи нещата ще се нормализират.

Ами ако той/тя е на километри от вас?

Това определено е проблем, и повечето такива двойки се разделят още преди да са се събрали. Въпреки това ако двойката се събере, двамата се харесат и влюбят няма разстояние, което да може да ги спре. С моята приятелка имахме около 60 километра разстояние през първата година от връзката си въпреки това 4 години сме заедно. Най-старите модератори на този сайт, едни от създателите на форума все още са заедно въпреки, че разстоянието между Свищов и Варна никак не е малко. Това показва, че има ли чувства няма граници.

Изводът е че интернет връзките са напълно възможни, те съществуват, хора се събират, женят, имат деца и то благодарение на Интернет. Ако до скоро се смяташе, че интернет е нещо, което убива социалните контакти на човек и може да се отрази само зле на отношенията с другия пол - то това вече не е така.

*Интернет крие и много рискове, които не са споменати в статията. Педофили, изнасилвачи и други лица с нечисти намерения дебнат жертвите си вече и в Интернет. За това винаги се застраховайте и се пазете когато встъпвате в поредната интернет връзка!

ЧУКАМ-НАРЕД
10-03-2007, 21:58
http://ahart.hit.bg/kafiavo-laino.jpg

plezlu
10-03-2007, 22:22
Напълно съм съгласна с останалите ;) Най са ми смепни като кажат хванах си ново гадже ама е от София и сме само по скайп...баси гаджетата...нз как става тая работа... ](*,)

ЧУКАМ-НАРЕД
10-03-2007, 22:22
:smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016
http://bits.webhs.org/blog/shit.jpg
:smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016

al3xx
10-03-2007, 22:42
Писах си окло половин година с момиче с което се запознах в един сайт. Нямахме възможност да си видим на живо защото не бях в България, но след като се върнах се видяхме и вече много дълго сме заедно така че зависи от хората (този пред монитора и този зад него) Това е също начин да срещнеш подходящия човек за теб... дали ще го срещнеш в дискотеката или в някой сайт няма голямо значение важното е това което чувстваш. От личен опит знам че подобни връзки могат да съществуват и извън виртуалния свят!

Zagorql
10-03-2007, 23:30
Интернет връзки?!
http://img530.imageshack.us/img530/1071/nowaidt2.jpg

viki_nt
10-04-2007, 05:56
AZ SUM ZA TQH,ZA6TOTO TAKA OPOZNAVA6 4OVEKA KATO HARAKTER A NE KATO VUN6NOST,NO TEZI VRUZKI KRIQT I MN RISKOVE

GregoryHouse
10-04-2007, 06:05
Да може да попаднеш на дърт чичка :-D .А като е важен характера...Досега в сайт за запознанства всеки си поства 5-10 снимки като сЪ е наконтел...дабе да самооо характер е...а в скайп 3тото изречение имаш ли си пик ?! :smt013 Ай стига вече с глупостите...До тук Изродът беше най прав :)

`Death`Whore``
10-04-2007, 06:09
Писах си окло половин година с момиче с което се запознах в един сайт. Нямахме възможност да си видим на живо защото не бях в България, но след като се върнах се видяхме и вече много дълго сме заедно така че зависи от хората (този пред монитора и този зад него) Това е също начин да срещнеш подходящия човек за теб... дали ще го срещнеш в дискотеката или в някой сайт няма голямо значение важното е това което чувстваш. От личен опит знам че подобни връзки могат да съществуват и извън виртуалния свят!
Да, но ти не си ходил с момичето по минтернет :smt005 Много забавно -връзка по интернет.

strawberry
10-04-2007, 06:36
Nqma takova ne6to.Nito moje6 da si gu6ne6 "gadjeto"nito da go celune6.E naistina moje da poddyrja6 vzryka s nqkoi koito ne e ot tvoq grad i da se vijdate nqkolko pyti v mesetza i da si pi6ete primerno po Skype,no bez da ste se vijdali nikoga... Tva daje ne e vryzka.Da ne moje6 da vidi6 o4ite na otsre6tniq,da mu vidi6 izrajenieto i sqkvi takiva ne6ta

quench
10-04-2007, 06:37
Да, но ти не си ходил с момичето по минтернет :smt005 Много забавно -връзка по интернет.

а къде остава сексът?!

koalka
10-04-2007, 06:38
За мен това не е връзка, най-просто казано.