View Full Version : добър вечер...
лятото имаше много такива теми ама ся май никой не се сеща.. :-D
otherworldly
10-03-2007, 20:43
оо добър вечер :-D :-D
На някои са им пращали предупредителни ЛС-та и сега не спамят, други пък не могат да влизат ... А аз като няма с кой и не спамя. :(
meden dixlorid
10-03-2007, 20:46
Е бре танасе арна е ке умрем за нея :lol:
Е бре танасе арна е ке умрем за нея :lol:
вие за надиницата ли питате :-D
thefreak
10-03-2007, 20:50
Като свърши стачката и ти ще зачезнеш :-D
hungry_vampire_f
10-03-2007, 20:50
Добра да е :D
те ми бяха направили нещо регистрацията и не можех да влизам с нея и ме мързеше да права нова ама ся са я оправили :-D :-D
те ми бяха направили нещо регистрацията и не можех да влизам с нея и ме мързеше да права нова ама ся са я оправили :-D :-D
Аз се чудех каде се губеше толкова време... :P
Аз се чудех каде се губеше толкова време... :P
как е колелото баце оправяш ли ги тея педали :-D :-D
Ха! Бате Васко - бърз въпрос - вчера бил ли си някъде около пеещите фонтани? :roll:
Оправям ги бе,деба педалите :mrgreen:
Ха! Бате Васко - бърз въпрос - вчера бил ли си някъде около пеещите фонтани? :roll: бърз отговор там не хода щот има едни депресирани и ше земе и на мене да ми стане нещо да се депресирам :-D :-D
Shadowstrike16
10-03-2007, 21:01
тц ти от локоспор мангалатасарай кюстендилбахче ли си бил уееее пффффффффффффффффффф
Ха! Бате Васко - бърз въпрос - вчера бил ли си някъде около пеещите фонтани? :roll: бърз отговор там не хода щот има едни депресирани и ше земе и на мене да ми стане нещо да се депресирам :-D :-D
А вчера бил ли си с шапка? :roll:
А вчера бил ли си с шапка? :roll:
бил съм с шапка ама в кичука не съм ходил на главната
тц ти от локоспор мангалатасарай кюстендилбахче ли си бил уееее пффффффффффффффффффф
Може би с 4:0 може би,може би
Сигурен ли си? :roll:
100%
meden dixlorid
10-03-2007, 21:06
Ква стачка ве аре бре танасе вади наденицата не я крии :lol:
Ква стачка ве аре бре танасе вади наденицата не я крии :lol:ти наденицата остави на нас... я кажи от каде го вадиш тоя хумор :-D
meden dixlorid
10-03-2007, 21:10
Я сум македонец вие бугарите сте мноо заухави я ние македонците сме по умни :wink:
Я сум македонец вие бугарите сте мноо заухави я ние македонците сме по умни :wink:Хааайде,бе... =P~