PDA

View Full Version : Момче от моя клас

so^sweet
10-04-2007, 13:12
Nikoga ne s1m predpolagala 4e 6te mi se naloji da pitam za ne6to ot tozi rod(banalno e). A i vinagi s1m pomagala na hora v podobni situacii...No sega ,kogato stava duma za men neznam kakvo da pravq...
Ima edno mom4e ot moq klas. Haresvam go ve4e 2 godini. Ponqkoga go namrazvam, ponqkoga go zabravqm,izlizam s drugi mom4eta...no vinagi mis1lta za nego se zavr16ta. Ne e ne6to osobenno i to4no za tova neznam za6to s1m vlubena v nego.
Slu4valo se e da pokazva 4e me haresva-pregr16ta me gledame prod1ljitelno podhv1rlq mi repliki za svalka. Ne s1m govorila s nego-vinagi t1rsq podhodq6tiq momen da si izqsnim otno6eniqta za6toto bih go napravila.Ednovremenno me e strah no i iskam da razbera kakvo 4ustva k1m men. Momi4e koeto me mrazi mai me e izprevarila i toi znae 4e izpitvam ne6to k1m nego.
Nai-golemiqt problem e 4e toi si ima seriozna priqtelka ot 3 godini-postoqnno se karat i k1sat no se obi4at
S priqtelkata mu ot skoro zapo4nahme da se spriqtelqvame koeto o6te pov4e ob1rkva situaciqta.
A i ako se polu4i ne6to-vse pak nie sme ot edin klas koeto 6te uslojni vr1zkata ni
Ako nqkoi e popadal v podobna situaciq neka spodeli

xXxScreamxXx
10-04-2007, 13:16
mi spomni si kvo si kazvala na hora v takiva sityacii
ako tr1gnete a sled tova se razdelite 6et ti e kofti da go vijda6 pooneje ste v edin klas seki den na daskalo...........

Obsession
10-04-2007, 13:29
Съжалявам, че го казвам, но не можеш да си представиш колко е трудно да си с човек от класа ти :( Опитай да поговорите щом искаш или да разбереш нещо повече от приятелката му даже, или от др общи познати. И не забравяй, че е обвързан :? Успех!

so^sweet
10-04-2007, 14:56
a vsi4ko tova promenq li se ako kaja 4e ne edin p1t mi e kazval 4e samo trqbva da jelaz po silno m-u nas da se slu4i ne6to i to 6te se slu4i.
dali ne me l1je
dali ne t1rsi prosto zabejka koqto da go razsee ot trudnata mu lubov...

bqsna_teenagerka
10-04-2007, 15:29
една моя приятелка имаше подобен слу4ай...накрая най нео4аквано,както до сега го беше харесвала 3г,тя все беше ти4ала след него,той все и подмяткаше фалшиви надежди...изведнъж какво стана и аз не знам...едно друго мом4е какво направи и това не знам...не се е влюбвала в него,но той я накара да забрави другото мом4е което беше харесвала..3 години! и въпреки 4е със своя спасител бяха само 2 седмици гаджета....за тези две седмици тя успя да забрави своята у4аст! после той и стана толкова АМА ТОЛКОВА безразли4ен,4е 4ак тя не успя да повярва!
:? разказвам ти тази история накратко,без да ти обяснявам...колко се мъ4еше тази моя приятелка...щом мом4ето което харесваш,си има сериозна приятелка,от твоя клас е..и ей така ти подхвърля от време на време нещо..според мен трябва да го забравиш...не си заслужава!
според мен в момента в който бъде твой вси4ко ще угасне!

suantito
10-04-2007, 15:38
Ей туй жената опасно нещо се гледа да одмъкне риателя на другата....

gLoRiOuS_aNGeL
10-04-2007, 21:35
Попадала съм не в подобна,а в същата ситуация...Ще ти кажа нещо! Има много хора,които постъпват като момчето,което харесваш...Да,ама това не е нищо повече от флирт или симпатия...По-добре го забрави!

kael
10-04-2007, 21:43
8-[
ко си пила :D искам и аз

zmey
10-04-2007, 21:46
Nikoga ne s1m predpolagala 4e 6te mi se naloji da pitam za ne6to ot tozi rod(banalno e). A i vinagi s1m pomagala na hora v podobni situacii...No sega ,kogato stava duma za men neznam kakvo da pravq...
Ima edno mom4e ot moq klas. Haresvam go ve4e 2 godini. Ponqkoga go namrazvam, ponqkoga go zabravqm,izlizam s drugi mom4eta...no vinagi mis1lta za nego se zavr16ta. Ne e ne6to osobenno i to4no za tova neznam za6to s1m vlubena v nego.
Slu4valo se e da pokazva 4e me haresva-pregr16ta me gledame prod1ljitelno podhv1rlq mi repliki za svalka. Ne s1m govorila s nego-vinagi t1rsq podhodq6tiq momen da si izqsnim otno6eniqta za6toto bih go napravila.Ednovremenno me e strah no i iskam da razbera kakvo 4ustva k1m men. Momi4e koeto me mrazi mai me e izprevarila i toi znae 4e izpitvam ne6to k1m nego.
Nai-golemiqt problem e 4e toi si ima seriozna priqtelka ot 3 godini-postoqnno se karat i k1sat no se obi4at
S priqtelkata mu ot skoro zapo4nahme da se spriqtelqvame koeto o6te pov4e ob1rkva situaciqta.
A i ako se polu4i ne6to-vse pak nie sme ot edin klas koeto 6te uslojni vr1zkata ni
Ako nqkoi e popadal v podobna situaciq neka spodeli

:twisted: > Не сме попадали в подобна и скучна приказка,
:evil: > Нямаш шанс просто.
:twisted: > Хях Хях Хях Хях
:evil: > Хях Хях Хях

koteto_5
10-05-2007, 13:32
Проблемът ти е доста сложен.Но щом казваш , че и той ти подмята реплики и тем подобни опитай може и да се получи.