PDA

View Full Version : Мръснишки спомени и цитати

caRamelO_cHicA
10-04-2007, 17:05
Незнам дали и за тук темата но ми трябват спешно някви такива ако имате кажете моля

BeautifulWorld
10-04-2007, 17:11
Искаш ли да дойдеш у нас за малко пица и секс?Не?Защо, не обичаш ли пица?
Обичам твоя стил. харесвам твоя ръст, но най-много от всичко обичам твоя гъз (трибуквена дума, която форума цензурира :D )
O, Grujo, Grujo,blagosloven da ti e hujo! Sarceto mi tupka vav strasten kopnej vav vsiaka moia dupka da mi go navresh!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Posledni novini: Snejanka be izgonena ot Disneyland. Tia si vdignala polata, sednala na nosa na Pinokio i zapochnala da vika:Luzi kopele, luzi
Goreshtite ti ustni sa soleni, navjarno pak si pravila minet, no az shte prodyljavam da te shibam, zashtoto sym prostak, a ne poet. (този направо ме сцепва :-D )
Синтезирайки пантомимиката на парадоксалната антропология и базираики се на солидна фундаментална практика ще бъда кратък-Яж ми кура
Не знам дали точно от този тип ти трябват... но съм сигурна, че и други ще пишат и все нещо ще си харесаш :)

caRamelO_cHicA
10-04-2007, 17:17
Stranna tema..ne znam kakvo to4no iska6,kakvi sa tiq citati i spomeni.?
Трябват ми

Summer_Girl_6
10-04-2007, 18:11
Давам ти да ми свалиш блузката, панталонките, прашките и сутиена, но мпля те остави щипките на простора !!! :smt006

Anf3tamin4o
10-04-2007, 18:23
Сере ми се е*е ми се
Свалям розовите гащи,
трън започна да ме дращи,
Лайното пада с гръм и трясък,
Върху рохкавия пясък.
Ей мушици да не издадете мойта тайна
че в гората има лайна.

naMy4Ho_KoTe
10-04-2007, 18:23
Цитирам смс от приятеля ми ”Ще те разцепя като динче у коленце (т.е. кол)”. :-D Спомен е :>

palomaaa
10-04-2007, 18:34
1-обичам го твоя малкия,мечтая с него да си поиграя,искам да го стискам и натискам.Признавам си имаш стархотен телефон!!!
2-ох,как го обичам,толкова е приятно,толкова е голям,ах как обичам да го облизвам целия,да си вартя палово езичето по всичките му страни,да се стича по устните ми,да сваршва в остата ми....ДЕЛТА,ВРЪХ НА СЛАДОЛЕДА!!!
3-каде беше снощи,така ми трябваше,така исках да си върху мен,да осещам аромата ти,да се допираш до голото ми тяло,да ме обгърнеш с топлината си...каде беше,моя любима ношничке..?
4-хороскопа ти за тази седмица:здраве-звездите се усмихват,късмет-звездите се усмихват,работа-звездите се усмихват,секс-звесдите умират от смях...
za drygi sega ne se se6tam,ina4e az sam gi izpra6tala teq sms,moq priqtel,qko se be6e pobarkal

palomaaa
10-04-2007, 18:39
хвана ли те на тясно,дано ти е ясно,че ще те чукам бясно,копеле прекрасно!!!

LiveFlower
10-05-2007, 12:55
milo iskam da skusame........................................... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .......4ar6afite ot sex.tva go prati na sms