PDA

View Full Version : Дайте ми съвет моля Виии

freaks
10-04-2007, 18:15
Боже мой.. побърквам се и единственото , което мога да направя е да попитам някой за съвет!
8-[
Объркана съм! и незнам какво да правя след раздялата си с бившия ми приятел.. дали да го забравя??? или да се опитам отново да го спечеля.. макар да знам ,че нито едно от двете неща няма да бъде никак лесно...дали не е възможно след като един път се е привързал към мен , да го накарам и втори? незнам объркана съм и проблема е ,че чувството , което имам .....връзката , която чувствам между мен и него е нещо много силно , нещо което не изпитвам дори към родителите си... изключително силна е и имам чувството ,че трябва да се боря.. а всъщност ме е страх ,че след като се разделихме по негово желание пак ще бъда отхвърлена.. :smt010 :smt010 как смятате Вие?

bibi90
10-04-2007, 18:24
A za6to po-to4no se razdelihte,dai malko pove4e informaciq

naMy4Ho_KoTe
10-04-2007, 18:25
Колко време сте били заедно? Откога сте скъсали?

Аз бих се борила. Винаги съм на принципа ”По-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си”. Ако не се пробваш има вероятност доста време да те гризе отвътре въпроса ”Ами ако...” :roll:

lyly_lili
10-04-2007, 18:27
И според мен трябва да се бориш за него пък ако те отхвърли да си е*е майката :-D :-D :-D

thefreak
10-04-2007, 19:01
след като се разделихме по негово желание пак ще бъда отхвърлена..
Ти сама си си отговорила.

VeSna
10-04-2007, 19:23
Аз бих те посъветвала - БОРИ СЕ! Един човек някога ми каза - "БОРИ СЕ! Бори се за всичко, което обичш! Бори се, но с разум!" И аз го разбрах така - борих се за човека, когото обичах, но той беше сляп за мен... Когато разбрах грешката си - съжелявах... Грешката ми не беше, че се борих за него, а че му падах в краката, унижавах се, молих го... Не прави моята грешка - бори се! Бори се, но не се унижавай, не му падай в краката... Нека види, че имаш гордост...!

GregoryHouse
10-04-2007, 19:56
Вие жените не разбирате ли от дума...щом се разделите...или по точно щом ви отхвърлят няма нужда да се "бориш" за нещо което няма да спечелиш...и да най вероятно пак ще те отхвърли...бори се щом искаш...но нищо няма да постигнеш...мъжете сме коравосърдечни копелдаци [-(

MiMcHeToOo
10-04-2007, 20:03
след като си била отхвърлена може и да не го спечелиш, но не е много сигурно.. ако толкова силно го желаеш - бори се, ако не - заеби..

talisman4e_
10-05-2007, 00:37
Явно не само аз имам тоя проблем :o ем... в моя случай аз бях тази,която сложи края,но след като осъзнах какво съм изгубила реших да се боря за него и да си го върна... И когато бях на косъм да постигна целта си , отново преебах нещата , скарахме се много жестоко и ... :cry: :cry: :cry: Сега отново започнахме да си изглаждаме отношенията... другата седмица имам РД и го помолих да дойде... каза,че не иска да дойде,защото ако се напиел и в мое присъствие щял да направи неща,които нямало да бъдат обективни ... т.е. щели сме да имаме нещо интимно [-X Аз си мисля, че ако имам тази възможност и му припомня за нас... ще си го върна , така 4е моля ви стискайте ми палци =; ](*,) [-X а иначе на теб бих ти дала съвет .... да последваш моя пример и да се бориш до край, щом го обичаш ... макар че съм сигурна ... че някои от твоите приятели няма да искат да ти го позволят ... за да не си наранена пак.. ама не ги слушай... постарай се да си върнеш обичтта...!!!!

Krom
10-05-2007, 01:18
Едно от големите затруднения които съм имал и продължавам да имам с вас жените е че не рабирата от една единствена дума: "НЕ" Когато ние кажем не, имаме предвид точно това ... не не и не. нямаме предвид може би или ще видим, имаме предвид не. Ако нямаме предвид не, ще ви кажем може би или ще видим или нещо от сорта. Научете се бе. Не значи не и нищо друго, щом го казва мъж.

freaks
10-05-2007, 06:24

Причината е неясна.... двамата се прибрахме от морето и изведнъ всичко се промени... видяхме се и отношенията ни бяха въсем различни .. той дойде и ме прегърна и нищо повече , а на приятелката ми и подаде ръка.. като съвсем разбира се възпитан жест.. въпроса беше ,че когато ме прегърна разбрах ,че всичко е свършило както вече и беше...

freaks
10-05-2007, 06:25

Аз бих се борила. Винаги съм на принципа ”По-добре да съжаляваш за нещо, което си направил, отколкото за нещо, което не си”. Ако не се пробваш има вероятност доста време да те гризе отвътре въпроса ”Ами ако...” :roll:

Бяхме заедно от края на учебната година до август.. близо месец и половина или да го кайжем ненавършени два месеца...и преди близо месец и половинасе разделихме.....

freaks
10-05-2007, 06:26
И все пак .. искрено благодаря за отговорите Ви!!! много ще ценя съветите ,които ми дадохте! и винаги щеги имам предвид!!! :-D

freaks
10-05-2007, 06:32
Аз бих те посъветвала - БОРИ СЕ! Един човек някога ми каза - "БОРИ СЕ! Бори се за всичко, което обичш! Бори се, но с разум!" И аз го разбрах така - борих се за човека, когото обичах, но той беше сляп за мен... Когато разбрах грешката си - съжелявах... Грешката ми не беше, че се борих за него, а че му падах в краката, унижавах се, молих го... Не прави моята грешка - бори се! Бори се, но не се унижавай, не му падай в краката... Нека види, че имаш гордост...!
Изключително много ми допадна този елемент : " Бори се за всичко , което обичаш , Бори се , но с разум " много готинко е казано ;-) :oops: :oops:

viki_nt
10-05-2007, 06:59
OPITAI SE PAK DA GO SPE4ELI6 PUK AKO NE STANE ...SE OPITAI DA GO ZABRAVI6,NO PONE 6E ZNAE6 4E SI OPITALA :(

freedom
10-05-2007, 07:04
Вие жените не разбирате ли от дума...щом се разделите...или по точно щом ви отхвърлят няма нужда да се "бориш" за нещо което няма да спечелиш...и да най вероятно пак ще те отхвърли...бори се щом искаш...но нищо няма да постигнеш...мъжете сме коравосърдечни копелдаци [-(

Изобщо не е така! С бившия ми ... Се разделяхме и се събирахме повече от 6 пъти... И от всичките тези пъти,само в последния сложих аз край и мисля,че повече няма да се съберем,дори и да искам.Сега съжалявам,че го направих...Но пък от друга страна така съм по-щастлива...И искам да кажа на авторката,че понякога е добре да слушаш приятелите си... Аз не ги послушах и само страдах... Наранявах себе си... Накрая когато се осъзнах и казах КРАЙ... Разбрах,че те са били прави..но кой да ги слуша...Но ти си решаваш!

sentient_
10-05-2007, 07:40
+1

naMy4Ho_KoTe
10-05-2007, 08:57

Бяхме заедно от края на учебната година до август.. близо месец и половина или да го кайжем ненавършени два месеца...и преди близо месец и половинасе разделихме.....

В такъв случай аз не бих се занимавала. Не бих могла за 2 месеца да се привържа толкова, че месец и половин след като сме се разделили да намеря мотив да се боря за него. Let it go :P

`Death`Whore``
10-05-2007, 09:00
Когато започнат разделите, връзката няма да я бъде. Или иска да е с теб, или не, дори да те иска отново, не му позволявай да те разиграва. Много е неприятно.

suantito
10-05-2007, 09:18
Няма смисъл да тичате след старите си гаджета.

sasha_90
10-05-2007, 09:20

Причината е неясна.... двамата се прибрахме от морето и изведнъ всичко се промени... видяхме се и отношенията ни бяха въсем различни .. той дойде и ме прегърна и нищо повече , а на приятелката ми и подаде ръка.. като съвсем разбира се възпитан жест.. въпроса беше ,че когато ме прегърна разбрах ,че всичко е свършило както вече и беше...
Щом е свършило(сама го казваш)нищо не можеш да направиш.