Влез

View Full Version : Идеи за подарък

milata^kuklichka
10-04-2007, 18:22
S priqtelq mi skoro pravim 2 meseca , daite mi nqkakva ideika ko da mu podarq iskam da e ne6to qko , koeto da ne o4akva izob6to i da go iznenadam i da si go pomni ve4no primerno :) ako imate nqkvi idei kajete...daite link4eta ne6ty....az misleh ramka za snimka takava nekva po-qka na vyn6en vid , s na6a snimka deto sme dvamata..no nz dali e qko i dali puk ne e nqkvo typo ili puk da e malko :( daite nqkvi idei

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

AFT
10-04-2007, 18:24
Това с рамката е хубаво, на мен ми харесва. Но ние не можем да кажем дали на него ще му хареса. Ти го познаваш, а не ние. Трябва сама да решиш. :roll:

milata^kuklichka
10-04-2007, 18:26
ami toi e mn osoben...i za tva se kolebaq...daite idei i vie nqkakvi , vsi4ko ste mi e ot polza

naMy4Ho_KoTe
10-04-2007, 18:29
S priqtelq mi skoro pravim 2 meseca , daite mi nqkakva ideika ko da mu podarq iskam da e ne6to qko , koeto da ne o4akva izob6to i da go iznenadam i da si go pomni ve4no primerno :) ako imate nqkvi idei kajete...daite link4eta ne6ty....az misleh ramka za snimka takava nekva po-qka na vyn6en vid , s na6a snimka deto sme dvamata..no nz dali e qko i dali puk ne e nqkvo typo ili puk da e malko :( daite nqkvi idei

Ами, тъпичко си е :) Мен не ме кефи. Пък и няма да го помни вечно. Няма такъв универсален подарък дето да се помни вечно и да се хареса много според мен. Банално, но ще кажа - ти сама трябва да се сетиш. Има ли хоби? Какво обича да прави в свободното си време? От какво се интересува? От какво се нуждае?

Едва ли мога да ти помогна с примери, тъй като с моят имаме малко странни взаимоотношения и вкусове (за Коледа му готвя полицейска униформа, а той на мен - вибратор).

И все пак като за втори месец няма смисъл да искаш нещо незабравимо, едва ли си го опознала толкова. Вземи му нещо символично - и рамката става, може да му вземеш блузка, сребърно синджирче, или да си купиш невероятно бельо и да си вържеш една червена панделка на кръста ;)

kael
10-04-2007, 19:09
нож му подари

L_i_z_I
10-04-2007, 19:16
нож му подари

+ бокс.. :twisted: хахах много ще им се зарадва ..Гарантирам..Особенно ако си пада "леко" побойник хахах

kael
10-04-2007, 19:30
нож му подари

+ бокс.. :twisted: хахах много ще им се зарадва ..Гарантирам..Особенно ако си пада "леко" побойник хахах :smt011 нямам предвид автоматично ножче а истински нож - хубава дръжка, качествена неръждаема стомана ..... апъ и автоматично мое но ..... ефекта е друг

MiMcHeToOo
10-04-2007, 20:00
нож му подари

+ бокс.. :twisted: хахах много ще им се зарадва ..Гарантирам..Особенно ако си пада "леко" побойник хахах

хохо и кубинки с тия двете направо идеално :twisted:

kael
10-04-2007, 20:03
нож му подари

хохо и кубинки с тия двете направо идеално :twisted: #-o има много хубави ножове които са декоративни и прекалено хубави за да се употребяват за тфа говоря .......не онея ками дето се колят с тях

GregoryHouse
10-04-2007, 20:04
Подари му незабравима романтична вечер...нея няма да я забрави :)

MiMcHeToOo
10-04-2007, 20:05
нож му подари

хохо и кубинки с тия двете направо идеално :twisted: #-o има много хубави ножове които са декоративни и прекалено хубави за да се употребяват за тфа говоря .......не онея ками дето се колят с тях

шегуваме се бе :smt016 а колкото до хубавите ножове - не всички могат да ги оценят за жалост ;)

kael
10-04-2007, 20:06
Подари му незабравима романтична вечер...нея няма да я забрави :) .... мисля че са малко малки за това ( предполагам щом иска съвет )

kael
10-04-2007, 20:08
шегуваме се бе :smt016 а колкото до хубавите ножове - не всички могат да ги оценят за жалост ;) ...... *поклаща одобрително глава*

Shinigami
10-04-2007, 20:16
Зависи с 'кви пари разполагаш!
Мен веднъж ми подариха един гердан с вълчи зъби и не само че не съм го забравил ами и не съм го свалял от тогава!

kael
10-04-2007, 20:17
Мен веднъж ми подариха един гердан с вълчи зъби и не само че не съм го забравил ами и не съм го свалял от тогава!
ааа тфа е жестоко ^^
BTW тфа shinigami от кое го взе death note или bleach
BTW 2 да имаше някоя да ми подари един пиърсинг на устната и веждата =P

Shinigami
10-04-2007, 20:22
Отговор на БТВ 1
-тва Shinigami го зех от японски речник, означава Бог на Смъртта
(а тва Bleach и другото дори не знам какво е)

kael
10-04-2007, 20:24
знам ко означава ....... но си помислих нещо .... тфа са имена на едни аниме филмчета .... няма значение

gLoRiOuS_aNGeL
10-04-2007, 21:26
Има много такива теми! Виж отговорите там и може да си избереш нещо! Ти го познаваш най-добре и знаеш от какво се интересува и какво харесва!

MaRiNkA_16
10-05-2007, 18:23
ааа тфа е жестоко ^^
BTW тфа shinigami от кое го взе death note или bleach
BTW 2 да имаше някоя да ми подари един пиърсинг на устната и веждата =P
az pirsingi imam moga da ti gi dam ama ti 6e iska6 da ti platq i probivaneto nali :d

HePeAJIeH
10-05-2007, 18:58
Всеки изминал месец ли ще празнувате? ](*,) По темата-подари му секс-поне ще си сигурна че този подарък 100 процента ще му хареса :-D