PDA

View Full Version : Секс игри

shadow4e
10-04-2007, 21:52
Тази тема е вдъхновена от един разговор с Къддли преди малко.

Интересно ми е дали разнообразявате секса с някакви игри или ви се струва тъпо? Използвате ли фантазията си и в тази насока.

Пример за игра, която правим с пирятеля ми е играта на война /на карти/, основните правила са запазени, а разликата се състои в това, че при победа от дадена война победеният съблича по една дреха, когато дрехите свършат, прави френска на победителя 4-5 минутки. То е ясно, че се разиграват 8-9 войни, в най-добрия случай, де :lol: Но колкото повече задържим, толкова сексът е по-хубав след това.

Друг пример е същестуването на 2 зарчета - на едно пише lick, fuck, и тн, а на другото - leg, neck, everywhere и тн.

Ще ми е интересно да прочета дали и при вас си има такива детски елементи отвреме навреме :)

thefreak
10-04-2007, 21:56
Вие секс ли ще правите или сантасе ще играете...
Безсмислено...

shadow4e
10-04-2007, 22:08
Tova e interesno ...ideqta e naistana strahotna i 6te opitam ne6to ot sorta
Ееее, надявах се, че точно ти ще си една от тези, които е опитвала. Като пробваш нещо сподели. :)
За мен нещата от този род са много приятни, не виждам лошо в това да се съчетаят детските игри и секса. Разбира се, това не го виждам как ще сатне с непознат човек, трябва близост. Но се радвам, че не съм загубила детското в мен.
Обаче тези неща, определно не са за всеки път, но веднъж на 5-6 месеца е яко. :)

Борат
10-04-2007, 22:10
покер със събличане и после да изиграем едно голо хоро 8)

Water_lili
10-04-2007, 22:13
Друг пример е същестуването на 2 зарчета - на едно пише lick, fuck, и тн, а на другото - leg, neck, everywhere и тн.

бе и ние я пробвахме тая със зарчетата ма някак си не се получи много интересно,дори бих казала леко изчезна възбудата :roll: дай някоя идеика как е по интересно

shadow4e
10-04-2007, 22:17
А за зарчетата не знам, нямам такива и не съм пробвала :) Но и според мен за тях трябва да се играе на друга игра и който загуби да хвърля зарчетата и да изпълни въпросното нещо. По друг начин не могада си го представя, защото само да се хвърлят е тъпо, по-интересно е да се започне от уж невинна игра и да се продължи към секса.

bungle
10-05-2007, 07:19
Това е супер.
За картите - ние играем на покер. И защото аз съм късметлийка, винаги го разбивам. Което значи , че той е гол преди мен. :twisted:

Побвали сме и с нещо от сорта на "истината или се осмеляваш", но е като " осмелявам се и пак се осмелявам". Казваш си желанието и партньорът трябва да го изпълни. :lol:

Това със захарчетата е ебати якото. Искам такива захарчета за рождения ми ден. :smt005

LuCiFersAngeL
10-05-2007, 07:36
захарчета

:lol: :lol:
не може ли вместо да хвърляте зарове сами да измислите с какво да разнообразите сексуалния си живот или пък как да изненадате и зарадвате партньора с нещо по-нестандартно и секси?

bungle
10-05-2007, 07:41
Уууупс. :oops:

Добре, де, тъкмо ставам, простено ми е. :lol: Тааааа, зарчета искам. :-D

Е, аз толкова пъти съм го изненадвала, че вече се чудя с кво.
Танци, връзвания на очи, причаквала съм го гола само по една..роза..

KimBerLy1912
10-05-2007, 08:06
Идеята със секс игрите не е лоша..Всъщност винаги ми е допадало...и искам да пробвам...но засега просто няма как (по-скоро къде :lol: )
Ние в повечето случаи няма къде та правим секс...камо ли секс игри...Просто у тях винаги има някои..и у нас...и когато нещо стане и се освободи терен,се втурваме направо към секса...защото никой не знае дали майка му няма та отвори вратата на спалнята всеки момент :lol:
Иначе тфа със зарчетата е готинка идея...Покера също :roll:

Neo-Communist Power
10-05-2007, 08:16
Белезници :smt007 кефят ме двата варианта. Тя и аз :) все някой ги носи и на леглото пада кеф :twisted:

bungle
10-05-2007, 08:21
Ей, даааа. Аз много искам белезници, но не от онези с пухчетата, обаче мъжа не го блазни идеята да го вържа... Еххх.... Мрън!

Neo-Communist Power
10-05-2007, 08:23
Ей, даааа. Аз много искам белезници, но не от онези с пухчетата, обаче мъжа не го блазни идеята да го вържа... Еххх.... Мрън!Той тебе ще те вържи :twisted:

`Death`Whore``
10-05-2007, 08:44
С бившия играехме игрички...сегашният ми мъж май не е по тези неща...каквото и по-интересно да облека, ще го свали, без да го погледне...

naMy4Ho_KoTe
10-05-2007, 08:49
С приятеля ми разработваме в момента игра на карти, като идеята е, че аз ще тегля всеки път по 1 карта. На един лист ще пише всяка карта какво означава - да кажем дама пика ще е той да ме лиже еди колко си време, девятка спатия - да оближа врата му, седмица каро - да се надупя и да се пипам пред него. Такива рал'ти. В момента все още записваме идеите за всяка една карта.

`Death`Whore``
10-05-2007, 08:51
Яко!

naMy4Ho_KoTe
10-05-2007, 09:04
Също така често се хващаме на басове (не зная дали се счита за секс игра). В смисъл, последният бас беше: Ако успее да ме ”изнасили” с език (т.е. да ме лиже, докато аз се съпротивлявам), ще му слугувам цял ден. Ако не успее - цял ден ще се разкарва по рокля на цветенца (бях му харесала една много шарена, дето баба ми я носи по официални случаи). И даже щяхме да викнем най-близките му приятели и да ги снимам с него, както е с роклята. За съжаление той спечели. Как да се преборя с 97 килограмов мъж, който се занимава с бодибилдинг. :|

`Death`Whore``
10-05-2007, 09:06
Аз не мога да преборя 70 килограмова кльоща /дрането и хапането не се брои :-D /, а ти за 100 килограмов културист говориш...май си приела нарочно :-D

naMy4Ho_KoTe
10-05-2007, 09:09
Аз не мога да преборя 70 килограмова кльоща /дрането и хапането не се брои :-D /, а ти за 100 килограмов културист говориш...май си приела нарочно :-D

Чшшш, тиху.. Имам репутация да пазя :-D Аз по принцип съм силничка, ама май прекалих с оптимизма, когато приех баса. :roll: Абе, хубаво беше.. Пък и не изгарях от желание да го видя в бабешка рокля :|

`Death`Whore``
10-05-2007, 09:10
:-D :-D :-D

Mariolcheto
10-05-2007, 09:23
ммм мисля 4е е тъпо.....

DevilWish
10-05-2007, 09:25
Фаворита ми е да съм завързана и да зная ,че има пълен контрол над мен.... :::

hahavteen
10-05-2007, 14:13
Ami v momenta ne se se6tam za ne6to razli4no ot basovete... :-k Ina4e zar4etata sa iako ne6to.Az my podarih i be6e mn veselo kato mi pi6e sms "Dneska 6te hvurliame zar4eta..." i cial den se 4ydia kakvo 6te se padne.Na6te oba4e biaha ednoto s pozi a drygoto sus stai.Eto takiva http://i23.tinypic.com/xpomr8.jpg

naMy4Ho_KoTe
10-05-2007, 15:04
Фаворита ми е да съм завързана и да зная ,че има пълен контрол над мен.... :::

:smt023 :smt079 :smt006

palomaaa
10-05-2007, 15:48
аз не съм играла,но много бих искала да поиграя на сексополи!!!тя е нещо като монополи,само че има розови и сини квадратчета,стъпиш ли на розово трябва да си изтеглиш талонче и да направиш нещото което пише,то е романтично,а сините са мръснишки :twisted:

shadow4e
10-05-2007, 21:19
naMy4Ho_KoTe, да и това с басовете е готино. :twisted:
и с картите идеята също е забавна :)

А относно зарчетата на слънчицето, също изглежда интересно и забавно :)

А за сексополите, знам, че в България трудно се намира на български иначе много би ми се искало, защото аз много обичам да играя на Монопол, приятелят ми не толкова, но на морето го тормозех :)
И да на 18 години съм и не ме е срам, че 2 пъти в годината играя на игри, включително "Не се сърди човече".

bungle
10-05-2007, 21:22
И да на 18 години съм и не ме е срам, че 2 пъти в годината играя на игри, включително "Не се сърди човече".

Евалата, мацко! Само така. :D Взимайте пример от това момиче!