View Full Version : нямам време спешно помогнете :(((
bqsna_teenagerka
10-05-2007, 13:17
хора много съжелявам 4е занимавам с глупости но наистина имам нужда от малки идеи и помощ!
така ще гледам да бъда кратка! зна4и нашите в4ера ми казаха 4е заминават единия в една посока другия в друга...така поканих моята приятелка на гости и реших ме да се снимаме по бельо...ни6то не си мислете!!! [-X :? #-o не знам защо ни хрумна тази тъпа до мозъка на костите тъпа идея...но решихме да се снимаме! все едносме на плажа! и квот си се снимаме влиза гаджето на баща ми "кво правите бе?,абе вие нормални ли сте?" моята френдка си тръгна и с епо4на с конското.. :cry: тя вика...щом правите такива извратени неща няма пове4е да се събирате,няма пове4е С да идва тука, и.т.н Тя изопа4и доста нещата,помисли си 4е правим нещо койз знае какво..!!! на баща ми го казала на криво,на майката на приятелката ми го казала накриво... :smt010 и ние сега се 4удим как да ги смек4им...какво да мислим!!! моля за някакви идеи! и не сме правили нищо кой знае какво..нямали сме никакви кой знае какви намерения просто снимки..а те не ни вярват и си мислят глупости! благодаря стра6но мн на тези които ще отговорят! моля побързайте,4е компа ми е забранен и не трябва да стоя дълго на него :smt012
xXxScreamxXx
10-05-2007, 13:19
Emi ako ima6 vreme napravi novi snimki det ne sa 4ak tokova razgooleni ako ne s1beri si4ki rodnini i im kaji kak stoqn ne6tata 4e tav sa samo edni snimki det nikoi nqmalo da vidi i 4e prosto ste si pravili kefa
bqsna_teenagerka
10-05-2007, 13:47
измислих ве4е какво да им кажа,модераторите могат д азаклю4ат темата
:wink: все пак 4аровнице благодаря ти много...ти единствена май се зае да про4ете6 романа ми :)
не се сърдя 4е никой не пише...нормално е на такава тъпотия :!: :?
Seducti0n
10-05-2007, 15:48
Просто им кажи истината,запази самообладание,придай си уверен вид.Щом няма какво да криеш..не бива да се притисняваш за нищо.Дали ще ти повярват е отделен въпрос...тяхна работа.За друг път да си знаеш,че да няма такива изпълнения при положение,че може да ви хванат в крачка и да започнат да си мислят какви ли не глупости. :wink:
Fani si gadje i go predstavi pred va6te... ili ako ima6 dobyr fr mom4e go predstvai nego.... nqma kak da te fanat ako ne poznavat mom4eto :wink:
ouT-oF(coNtr0L)
10-06-2007, 11:27
Хахахахахахх леле ужас! И те ся за лесбийка ли те мислят? :smt005
xXxScreamxXx
10-07-2007, 09:46
e za6to da gi mislqt za lesbiiki ???
a ina4e bqsna_teenagerka za ni6to pak zapovqdai midlq 4e i ti bi go napravila ako nqkoi dryg ima6e tak1v problem
A INA4e kak miNA ??????
obqsni im 4e prosto ste se snimali,pokaji im pics i 6e vidat,4e ni6to stranno ne pravite!se 1 ste na plaj,kakto go kaza!uspex! :wink:
boge boge a smoita fr postoqnno se snimame razgoleni... i?! maika i i moita maika znaqt smeqt ni se i ... znaqt4e s vremeto tva 6e ot6umi
xXxScreamxXx
10-09-2007, 08:03
Em ko sa pomioslili sa gi za obrati ne sa s takova razbirane horata .................................. [-X
Покажи им флиртчето, сладура,ахам..... и нз си още какво и виж какво ще кажат :lol:
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Rush_girl
10-18-2007, 22:48
измислих ве4е какво да им кажа,модераторите могат д азаклю4ат темата
:wink: все пак 4аровнице благодаря ти много...ти единствена май се зае да про4ете6 романа ми :)
не се сърдя 4е никой не пише...нормално е на такава тъпотия :!: :?
И какво измисли? :-k
хора много съжелявам 4е занимавам с глупости но наистина имам нужда от малки идеи и помощ!
така ще гледам да бъда кратка! зна4и нашите в4ера ми казаха 4е заминават единия в една посока другия в друга...така поканих моята приятелка на гости и реших ме да се снимаме по бельо...ни6то не си мислете!!! [-X :? #-o не знам защо ни хрумна тази тъпа до мозъка на костите тъпа идея...но решихме да се снимаме! все едносме на плажа! и квот си се снимаме влиза гаджето на баща ми "кво правите бе?,абе вие нормални ли сте?" моята френдка си тръгна и с епо4на с конското.. :cry: тя вика...щом правите такива извратени неща няма пове4е да се събирате,няма пове4е С да идва тука, и.т.н Тя изопа4и доста нещата,помисли си 4е правим нещо койз знае какво..!!! на баща ми го казала на криво,на майката на приятелката ми го казала накриво... :smt010 и ние сега се 4удим как да ги смек4им...какво да мислим!!! моля за някакви идеи! и не сме правили нищо кой знае какво..нямали сме никакви кой знае какви намерения просто снимки..а те не ни вярват и си мислят глупости! благодаря стра6но мн на тези които ще отговорят! моля побързайте,4е компа ми е забранен и не трябва да стоя дълго на него :smt012
Господ те е наказал - като ще се снимаш, трябва да е без бельо :3
prettyIdeath
10-19-2007, 03:26
Значи :
1-во ... Мисля си че приятелката на бащата го иска само за себе си.. (сега..не я познавам но това беше 1-вата мисъл която ми мина през главата )
2-ро - Който и да е родител да види детето си да се разголва за снимки ще побеснее,още повече щом са поокрасили цялата тая случка....
3-то - Не мога да ти дам съвет..само си казвам мнението..Не знам кво можеш да направиш...
Не знам Душко... Имала съм подобни изцепки..ама нямаше кой да изопачава нещата..и мина по-тънката.. :roll: