View Full Version : Искам да разбера какво иска да ми каже..
gothic_angel
10-05-2007, 18:09
Обичам аз едно момче,но вечерта аз му писах той не отговори,а после каза ,че не ми е играчка и ме попита:Защо ме обичаш?!
Моля ви,дайте ми съвет какво да направя след като го обичам..Най-лошото е ,че ми предложи след тва разбрах,че си има друга в София,но иска и в селотому да си има... :smt010 И продължава да казва ,че ме обича......Моля ви за съвет!!
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ :)
Съветвам те да не вярваш на такива лъжи...сама на себе си ще навредиш.Да, обича те, ходи с друга обаче и на всичкото отгоре казва, че не ти е играчка.А ти всъщност разигравала ли си го?Наистина не се занимавай с него, не си заслужава.
DevilWish
10-05-2007, 18:15
Mоля??ЧЕ НЕ ТИ Е ИГРАчКА ЛИ??А бе тоя пич не стига ,че си има друга мацка ,а смее да твърди ,че те бил "обичал" и че ти си играеш с него!?!И сега ти страдаш и обичаш момче ,което си прави каквото си иска със сърцето ти :| Опитай се да го забравиш според мен...освен това ако не живее в твоят град/село тази връзка от разстояние е много трудна и никога няма да си сигурна дали си няма друга там ;)
gothic_angel
10-05-2007, 18:16
Благодаря ти не съм го разигравала ни най-малко ,а толкова го обичам че..... :smt010
тоя иска да му се вържеш и да та боцне няколко пъти
MostHated
10-05-2007, 18:45
ае тегли му 3 майни и тфа е! не си струва да плачеш заради него
HePeAJIeH
10-05-2007, 18:49
Не се занимавай с него не си струва и не те заслужава Потърси си някой който наистина да те оцени и за който ще знаеш че ше бъдеш единствената
gLoRiOuS_aNGeL
10-05-2007, 18:59
Според мен той е използвач...По-добре не се занимавай с него,а си намери друг,когото да обичаш!
obi4al toi.... baba mi trankina
ае тегли му 3 майни и тфа е! не си струва да плачеш заради него
не 3 ами 5 ще са най-добре ;)
ZaHaRcHe
10-05-2007, 19:51
Ще ти кажа че той не те обича , а просто се забавлява и с двете ви.Иска където и да е да не е сам.За това просто го зарежи и го забрави
Кажи му да се разкара.Не ти трябват такива. Той мисли само за себе си. Това не е любов.
Eli>>>
10-05-2007, 20:03
Благодаря ти не съм го разигравала ни най-малко ,а толкова го обичам че..... :smt010Щи мине бе муцко,не му вярвай.Заеби го бе ::: намери си някой друг.
Пича ти не е стока,бе мой човек.Щом ти каза че иска и на село да си има гадже....сама прецени.Според мен той те използва,знам че е гадно но...кво да се прави с всеки се случва.Намери си някой дето да те утеши :lol:
sh3_1s_7h3_0n3
10-05-2007, 20:41
Какъв съвет искаш? :-s
Той си има друга, сама осъзнаваш, че иска да си има още една в неговото село, разиграва те и ти се чудиш?
Изобщо ми е странно как можеш да обичаш такъв човек, който явно си играе с теб...
За какво искаш да се бориш? И къде ти е достойнството?
gothic_angel
10-06-2007, 08:50
Много ви блгодаря,прави сте!! :) :) :)
abe q go mahai toq . ti bi li iskala da go deli6 s druga
flowerlina
10-06-2007, 09:14
Заеби го,не те заслужава [-X
MiMcHeToOo
10-06-2007, 09:20
+1
Познато... Преди и на мен ми се случваше... И аз съм била поредната.. но сега е малко по-различно..
Просто не му вярвай.. ако наистина те обича, ще те потърси след време... След като скъса с другите... Но според мен той ен знае какво е любов...
nemesis_
10-06-2007, 11:22
Брао,Цвети!Заеби го,Бубе!Тегли му една дълга!
kobrichka
10-06-2007, 11:30
+1
+2
Той си играе с теб,има си гадже в София,а в селото няма и затова иска да е с теб.Миличка имаи достойнство,зарежи го.
Kaji mu 4e onaq voni a ti si mnoo tupa i ne stava6 za ni6to taka
toi moje da t napravi otstupka i slu4aino da ti pysne... :-)
gothic_angel
10-06-2007, 14:03
Много ви благодаря! :)
bebe_s_bazuka
10-06-2007, 14:23
Забрави го той не те заслужава.Такива женкари не ти трябват мила така,че давай на пред и да не ти пука за него :D
gothic_angel
10-06-2007, 18:25
Много мс
Summer_23
10-16-2007, 08:16
Въобще не се занимавай с него [-X ако наистина те обичаше нямаше и да си помисли за друга :( па камо ли да ти каже,че си иска да си има и една в селото му и една в София :smt017
Има момчета бол така,че огледай се и ще срещнеш някой готин и печен човек :wink:
neusan88
10-16-2007, 08:32
мацка тоя е типичен к*рвар!не ти трябва!кажи му да си ходи на село при животните да се дресира първо сам себе си защото май още не е излязъл от детската възраст на теленцата :smt006 :mrgreen:
Не се занимавай с него...не си заслужава просто!Момче като него,което иска да има по две приятелки на две места...се нарича...мръсник :smt012
Заеби го,не те заслужава [-X
Ъхъъ..съгласна :wink:
sasha_90
10-16-2007, 10:04
Иска да ти каже,че не е сериозен,изобщо.Не си струва да се занимаваш с такъв тип.
Не се занимавай с него не си струва и не те заслужава Потърси си някой който наистина да те оцени и за който ще знаеш че ше бъдеш единствената
sexydupe
10-16-2007, 22:28
edna fr e v taq poziciq ama s dr o66te 3 macki vob6te ne se int ot nego laje i tva e ne vqrvai !!! [-X
Е е е е е, каква е тая работа? #-o Една тук, една там, една в Сливен, една в Разград, една в Русе, друга в Каварна не ще ли? :smt011
А ти го обичаш... А той изобщо заслужава ли? Тц тц тц... Ех, момиче, наистина жалко за теб... Знам много добре какво е да обичаш някой, а ти за него да си поредната захабена носна кърпичка... Ама не знам какво да те посъветвам... Просто (много добре знам, че ще ти е много трудно особено след като, както казваш, толкова го обичаш, че...) трябва да се постараеш да го забравиш... Това е... :smt009
Успехчета от мен!
HePeAJIeH
10-17-2007, 10:12
тоя иска да му се вържеш и да та боцне няколко пъти
+1 :mrgreen: [/quote]
да, обича те, ама си има друга :roll:
искал да си има във всеки град по една :lol: абе яяя...теглиш му една майна и едни прав десен м/у краката и историята приключва :wink:
Zareji go.Nishto hubavo nqma da izleze ot tova.Nqma smisal da zadalbochavash neshtata...toi e prosto poredniqt kreten koito si misli che moje da vyrti po 10 momi4eta.Prodaljavai napred i zabravi za nego.
ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
10-17-2007, 11:12
Съветвам те да не вярваш на такива лъжи...сама на себе си ще навредиш.Да, обича те, ходи с друга обаче и на всичкото отгоре казва, че не ти е играчка.А ти всъщност разигравала ли си го?Наистина не се занимавай с него, не си заслужава.
dobre kazano zabravi go :)