View Full Version : "Проблемче" :)
Искам да споделя проблема си с вас и се надявам да ми помогнете.Преди повече от 4 месеца вървях с едно момче.Вървяхме сравнително малко време - месец,месец и половина,но той така ми влезе под кожата,че немога да спра да мисля за него през цялото време.Проблема е тук,че скъсахме без основателна причина и за края бях виновна аз.Сега това ме измъчва страшно много.През малкото време,което бяхме заедно той се държеше прекрасно с мен.Водише ме навсякаде,даваше ми винаги отчен къде отива,с кого и кога ще се прибере,и то без да го питам.Още първите дни ме запозна с неговите приятели и винаги им казваше колко много държи на мен и те съответно се държаха също прекрасно.Подаряваше ми подаръци и дори ми даде гривна,на която беше гравирано "Обичам те".Мисля си дали ще ми даде втори шанс.Той още се държи добре с мен.По тел. и по Skype си говорим съвсем приятелски,още ми споделя някои неща и винаги когато направи нещо се обеснява и ми казва,че държи на моито мнение,за това не иска да си мисля лоши неща за него.Но като ме види все едно нещо му става..хвърля ми само една изкусвена усмивка и бърза да се разминем.Нещо го притеснява,само шава и не се задържа на едно място.Преди няколко дни .. 7-8 беше казал на един негов приятел как си мислил,че аз съм истинската,но и аз съм го разачаровала.И сега се чудя дали имам още шанс с него и дали ако му обесня какво чуствам към него след толкова време ще ми се исмее .. Много искам да получа втори шанс,но не знам какво и как да му кажа .. Моля ви,помогнеете мии ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :? :smt010 :smt010 :cry: :cry:
вие до каде ходихте че месец и половина сте вървяли?
An4eSsS__
10-05-2007, 20:58
еми поговори с него.Например като си пишете по скайп му кажи че не искаш да сте само приятели и го накарай да излезете някъде.Иии после ти си знаеш какво да му кажеш.Щом ти е казал че държи на тебе значи е така.И му обещай че няма да се карате нещо по готинко му кажи :P
аиде и успех :wink:
ем то само с разхождане не става...ако е вазможно да станете гаджета 8-[
че кой може да ходи месец без да спре да си почине.. не ти ли излязоха мазоли по краката, пробваи с колоездене.... " С него карахме колелета месец и полвина и незнам дали ще получа втори шанс " ПО яко е :smt006ти си ми идол може ли да се запознаем :?: няма да те карам да се разхождаме цял месец :mrgreen:
щом държи на теб, значи ще се опита да те разбере..просто му кажи какво чувстваш ... щом те е смятал за "истинската" значи има надежда, а и ти все още го обичаш.. може би си, само той трябва да го осъзнае \:D/ успех
ем то само с разхождане не става...ако е вазможно да станете гаджета 8-[
че кой може да ходи месец без да спре да си почине.. не ти ли излязоха мазоли по краката, пробваи с колоездене.... " С него карахме колелета месец и полвина и незнам дали ще получа втори шанс " ПО яко е :smt006ти си ми идол може ли да се запознаем :?: няма да те карам да се разхождаме цял месец :mrgreen:
Стига сте се майтапили! Имам нужда от помощ,не от ебавки! :smt011 :smt075 :smt066 :smt068 :smt070 :smt071 :smt062 :smt063 :smt065 :smt067
thefreak
10-05-2007, 21:28
Искам да споделя проблема си с вас и се надявам да ми помогнете.Преди повече от 4 месеца вървях с едно момче.Вървяхме сравнително малко време - месец,месец и половина,но той така ми влезе под кожата,че немога да спра да мисля за него през цялото време.Проблема е тук,че скъсахме без основателна причина и за края бях виновна аз.Сега това ме измъчва страшно много.През малкото време,което бяхме заедно той се държеше прекрасно с мен.Водише ме навсякаде,даваше ми винаги отчен къде отива,с кого и кога ще се прибере,и то без да го питам.Още първите дни ме запозна с неговите приятели и винаги им казваше колко много държи на мен и те съответно се държаха също прекрасно.Подаряваше ми подаръци и дори ми даде гривна,на която беше гравирано "Обичам те".Мисля си дали ще ми даде втори шанс.Той още се държи добре с мен.По тел. и по Skype си говорим съвсем приятелски,още ми споделя някои неща и винаги когато направи нещо се обеснява и ми казва,че държи на моито мнение,за това не иска да си мисля лоши неща за него.Но като ме види все едно нещо му става..хвърля ми само една изкусвена усмивка и бърза да се разминем.Нещо го притеснява,само шава и не се задържа на едно място.Преди няколко дни .. 7-8 беше казал на един негов приятел как си мислил,че аз съм истинската,но и аз съм го разачаровала.И сега се чудя дали имам още шанс с него и дали ако му обесня какво чуствам към него след толкова време ще ми се исмее .. Много искам да получа втори шанс,но не знам какво и как да му кажа .. Моля ви,помогнеете мии ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :? :smt010 :smt010 :cry: :cry:
Ето подходящи думи: Дай ми втори шанс, аз те обичам.
GregoryHouse
10-05-2007, 21:41
На ти един подходящ отговор: Един ти дадох,2рия е за друга.
thefreak
10-05-2007, 21:48
На ти един подходящ отговор: Един ти дадох,2рия е за друга.
Еми, жив и здрав тогава, ама най-вече жив, щото колко здрави си отидоха....
ZaHaRcHe
10-05-2007, 22:03
Кажи му че найстена съжеляваш за всичко и че не спираш да мислиш за него и искаш да ти даде 2-ри шанс
uveri se 4e naistina mn e iskal da ste zaedno i si e mislil 4e ti si istinskata uveri go v 4uvstvata si no tako mu govori 4e da ti povqrva b1di sig v tova koeto kazva6 ne mu se moli i ne se ligavi.tova moga da te pos1vetvam az :-k :-k :-k uspeh
ами ти си ходила с него ти знаеш как наи-добре да подходиш и какво да му кажеш... покани го на кафе... някъде на по спокойно място, поговорете си за това как се е стекал живота и на двамата след раздялата ... кажи му, че с него си се чувствала отлично, че искаш да върнеш времето назад и отново да сте заедно... кажи му че го обичаш и след това всичко остава в негови ръце .... аз мога само да стискам палци за да се съберете
Ако искаш поговори с него и го попитай защо така се е отдръпнал...
alkobalko
10-06-2007, 08:03
Може би все още има шанс да се съберете. Вижте се и поговорете.
sexa_na_kompleksa
10-06-2007, 08:05
Само не разбрах - защо сте се разделили ?
Щом още изпитваш някакви чувства към него,се бори ! Явно и ти не си му безразлична.
Накарай го да се видите... Обясни му, че след толкова време още имаш чувства към него... Явно не ти е безразличен... А и ако те обича достатъчно ще ти даде втори шанс... :)
Никога не е късно да покажеш чувствата си.. Аз и мойто гадже бяхме разделени 3 месеца... И сега пак сме заедно...
Няма невъзможни неща..
Успех... :-)
sentient_
10-06-2007, 08:20
вие до каде ходихте че месец и половина сте вървяли?
:smt005 :smt005