View Full Version : Това значи ли,че ме харесва?
izmislenata
10-06-2007, 00:38
Надълго и нашироко няма да разказвам историята си,само ше ви питам нещо,дет ме инетересува, абе ,според вас,ако ми даде да си отхапя от неговата храна,хуав знак ли е? Смисъл мога ли да се надяам на нещо ..?
Хя, май съвсем съм изтрещяла, ама вече се надявам на всичко ....
^`Viki`^
10-06-2007, 01:22
Ами по принцип нищо не значи, НО ако е много гнуслив примерно така някой да му пие от чашата или да му яде от храната, а на теб ти дава... ами да може и да се приеме, че му допадаш.
Phantasmagoria
10-06-2007, 02:01
Нищо не означава.
Малък_Alfa_гъзар
10-06-2007, 04:50
Според мен не си му безразлична :wink:
COME_BACK
10-06-2007, 05:18
май го харесваш прекалено много и си търсиш и най-малкия повод за да "съживиш" надеждата си ;)
но за съжаление не мога да те обнадеждя [-( това, че ти е дал да си отхапеш от неговата храна е по-скоро просто приятелски жест. аз немалко пъти също съм давала на мои колеги да опитат от яденето ми или те на мен са ми давали да пия от техните шишета с минерална вода, но да ти кажа все още не съм била с никой от тях :lol: 8)
koi znae moje da e imal ne6to gadno v hranata si i zatova da ti e dal :-s :smt078 toku vij nqkoq muha :smt005 :smt117
Според мен е знак.
Аз предлагам от храната си само на хора, които са ми симпатични.
8-[ :D
О, Боже, това със сладоледа е върховно тъпо.
Аз с най-добрия приятел съм яла сладолед по този начин и мога да кажа, че не било щото сме се ъъъ "сваляли".
Или пък преди години с една приятелка ближехме от 1 близалка - това не значи, че съм искала да спя с нея. :smt005 * ъъъ ебаси гнусната пачавричка съм била.. мразя си старото Аз. :?
FrosTDeViL
10-06-2007, 07:12
абе теб във вас не те ли хранят :twisted: че ядеш от на хората закуските :) :mrgreen: :mrgreen:
sexa_na_kompleksa
10-06-2007, 07:43
Зависи от самия човек - забеляза ли си да дава на други хора ? Ако да - значи това нищо не значи.Но ако е накой по-гнуслив,а на теб ти е предложил, може би значи нещо.
`Death`Whore``
10-06-2007, 07:44
Ако си му гледала с отворена уста храната или си си изпросила, не е никакъв знак.
Може просто да те смята за добра приятелка, затова да ти предлага от храната си.Не във всички случаи това е знак.
мое мнение ... смятате просто за добра приятелка
alkobalko
10-06-2007, 07:47
Не мисля, че можеш да го прияемаш като знак. Поне за мен това не е.
`Death`Whore``
10-06-2007, 07:49
А може да те приема и като просто позната. Не е нужно да си нечий приятел, за да ти предложат да си хапнеш.
strawberry
10-06-2007, 09:12
spored men e ot u4tivost,no moje i da ne sym prava
Ми според мен е просто приятелски жест .. Може да те уважава като приятелка .. Ама за повече тфа не ми се струва знак .. ;)
Боже, аз в колежа ям от храната на толкова хора и те от мойта.... 8-[ Ако харесвах всички тях... :roll: Ама хората си знаят , че аз храна не отказвам затова винаги ми предлагат.. :lol:
izmislenata
10-06-2007, 09:44
Просто,ако бяхте видяли как ми дава да си отхапя... :-D С желание...ХАхах,може и аз съвсем да съм изчаткала,ама ми се иска да е....
ДА не ти е давал да му смучеш пръста докато отхапваш от... хм... бан... шоколада му... :lol:
kobrichka
10-06-2007, 10:01
Според мен си толкова харесваш това момче,че всичко което прави ти се струва че те харесва.Определено не мисля,че той ти е дал да си хапнеш,защото те харесва.Недей се вкарва във филми.
Emi ne e koi znai kolko golqm znak spored men.Bi moglo i ni6to da ne ozna4ava prosto zavisi kakvi sa vi bili otno6eniqta kakva e bila samata situaciq vob6te..nedei tolkova mn da se nadqva6 te mom4etata sa si stranni... :-k
gothic_angel
10-06-2007, 11:07
Ами ако дава САМО на теб нз ,но иначе не означава нищо!
Ем според мен нищо незначи :::
DevilWish
10-06-2007, 11:30
Xahxayxahy a le naistina si iztreshtqla malky :smt005 emm qfny e vyzpitany deteto ama dali te haresfa ne se znae.be deeba pitai gy nai-dobre ,za kfo da se my4i6 :)
Slave4You
10-06-2007, 11:30
Емиии не искам да те отчайвам мн но на мен и момче което си има приятелка ми е давало от своята храна тей че .. Но всяко момче е различно...
gLoRiOuS_aNGeL
10-06-2007, 12:47
Зависи от това как се държи по принцип с тебе! Иначе според мен не си му безразлична! :wink:
И аз преди няколко дена дадох на едно момиче да ми хапне от кроасанчето и я гледах доста яко - бех гладен без проблем и нея да я налапам :) Е в моя случай обаче не я харесвам 8-[
SouL^*DiViNe
10-06-2007, 17:16
Надълго и нашироко няма да разказвам историята си,само ше ви питам нещо,дет ме инетересува, абе ,според вас,ако ми даде да си отхапя от неговата храна,хуав знак ли е? Смисъл мога ли да се надяам на нещо ..?
Зависи в какъв етап са отношенията ви,но може да се тълкува по много начини BTW...да не си зодия скорпион? :wink:
izmislenata
10-06-2007, 17:20
Зависи в какъв етап са отношенията ви,но може да се тълкува по много начини BTW...да не си зодия скорпион? :wink:
Ами не, ама той е скорпион 8-[
Ние -какви са ни отношенията,еми добри за сега! Но нищо особено,а как се надявам да се задълбочаааааат :|
SouL^*DiViNe
10-06-2007, 17:29
Ами не, ама той е скорпион 8-[
Ние -какви са ни отношенията,еми добри за сега! Но нищо особено,а как се надявам да се задълбочаааааат :|
ем..ако например сте били някъде само двамцата и той уж ей така от учтивост :wink: ти е дал от храната си значии...Следва продължение \:D/
ceco_meco
10-07-2007, 01:45
molq!!!
oooo za da ti dade hrana zna4i ima 2 varianta ili te obi4a bezumno mnogo pove4e dori i ot sobstveniq si tarbuh (tazi lubov e golqma)
2 toku 6to e otpral 2 dunera i 1 pica ot golemite na NDK i naistina ne mu se qde
ma mai e N2 1-to e naistina rqdko #-o