View Full Version : Майка ми иска да говоря с нея за първия път, а аз.........
zna4i hora az sam pravila sex mnogo puti i ne sam obsujdala tova s roditelite mi i sega v4era mama mi kaza ako iskam da spq s mom4e purvo da i kaja na neq za da mi razqsni ne6ta :roll: sega kakvo az sam pravila znam si si4ko ubedena sam no ako i kaja 4e sam devstvena tq nqma kak da razbere obratnoto nali samo ako ne mi brukne :D ili ne me zavede na ginekolog :-k ko da praim :?: :?: :?:
т.7
кремчето
Няма кво да обсъждате, казваш и че всичко ти е ясно, че в даслало сте учили к'вото трябва, ти си чела из нет-а. Твои приятелки са споделяли и така...
Аз като започнах да водя полов живот не съм говорила с майка ми. Никога не е предлагала да ми обяснява нещата и т.н. Не се е бъркала , просто.
Споко. Няма как да разбере, че не си девствена. :)
Няма кво да обсъждате, казваш и че всичко ти е ясно, че в даслало сте учили к'вото трябва, ти си чела из нет-а. Твои приятелки са споделяли и така...
Аз като започнах да водя полов живот не съм говорила с майка ми. Никога не е предлагала да ми обяснява нещата и т.н. Не се е бъркала , просто.
Споко. Няма как да разбере, че не си девствена. :)
dano mace :::
Summer_Girl_6
10-06-2007, 06:49
nali samo ako ne mi brukne
Определено ще го направи :mrgreen: :mrgreen: \:D/
DeVoi4eTo
10-06-2007, 06:52
Ако недай си Боже имаш накакъв проблерм и се наложи да идеш на гинеколог...там ще излезе голата истина... :?
xaxa perverznica 8-[
sexy_tigar4e_MM
10-06-2007, 18:00
Ако недай си Боже имаш накакъв проблерм и се наложи да идеш на гинеколог...там ще излезе голата истина... :?
[-X [-X [-X Ginekologa e dlujen da mul4i ako tq ne iska maiak i da znae , nqma da kaje nishto m taka 4e nqma kak da se razbere :wink:
swords1010
10-06-2007, 18:06
Аз те съветвам да споделиш, че не си девствена! И все пак ако не желаеш тя да разбира за това, просто кажи, че си чела много и си наясно със всичко нужно (само ако наистина е така, в противен случай я излушай, може да научиш нещо ново и полезно :wink: ).
bulgarche
10-06-2007, 18:27
Не я лъжи и не си мисли че знаеш всичко
NerazreshenSimvol
10-06-2007, 18:46
Слeдващия път, когато поиска да си говорите за тези неща и кажи:
Да, мамо, какво искаш да знаеш? Кажи и ще ти обясня. :smt005
[-X [-X [-X Ginekologa e dlujen da mul4i ako tq ne iska maiak i da znae , nqma da kaje nishto m taka 4e nqma kak da se razbere :wink:
Все още остава варианта с брукването :lol:
Schnitzer
10-06-2007, 19:33
Да бе,майка и ше почне да и рови из ямата да види дали е девствена...дрън дрън. :o
ChRiSTiaNo_07
10-06-2007, 19:42
Отверка....сваляй,дъще,гащи за проверка :lol:
UnderMySkin
10-06-2007, 19:46
Stefsi, misli6 li 4e si postupila pravilno? Vsmisal, tova, 4e izrastvame tolkova byrzo ne e plus, a dori minus. Redno li e bilo da obqsnqva6 na tretoklasni4kata takiva ne6ta. I misli6 li, 4e sled kato maikata e precenila, 4e trqbva da kaje na dy6terq si "че когато мъжа и жената правят секс лягат един върху друг и са голи" (taq informaciq za teq godini e prekaleno dostaty4na, ako pita6 men) ti trqbva da se namesi6 i da re6i6 koe e po dobre za deteto.. Phax tova e mladoto pokolenie vse pak we, mislete malko.. V dne6no vreme ima momi4eta na po 12 deto se natiskat i praqt sex.. Ako se postaraem 6e smuknem granicata dosta i posle 6e pitame "kakvo im stava na 10-11 godi6nite" - tova 6e e novata tema :-k
Inache po temata, spored men e hubavo da spodelq6 s maika si. Taka tq 6te ti ima pove4e doverie, nqma da se krie6 ot neq i dori 6te moje6 da q pomoli6 za syvet ako se nalaga.Na men mi trqbva6e edna godina za da re6a 4e sym gotova da spodelq na maika mi, no ne be6e bolka za umirane i taka mi e po-spokoino.
ako si pod 18, i te zavedat na ginekolog, maika ti zadaljitelno prisastva na pregleda, poneje si nepalnoletna. tai 4e nqma kak da skrie6 pri tozi variant.
P.S. - ako ima mesta na koito ne se procedira taka, molq da b1da izvinena. no dokolkoto znam roditelq vinagi prisastva.
sexy_tigar4e_MM
10-07-2007, 08:32
ako si pod 18, i te zavedat na ginekolog, maika ti zadaljitelno prisastva na pregleda, poneje si nepalnoletna. tai 4e nqma kak da skrie6 pri tozi variant.
P.S. - ako ima mesta na koito ne se procedira taka, molq da b1da izvinena. no dokolkoto znam roditelq vinagi prisastva.
:-s :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Pu.ni gluposti govorish :smt005 :smt005 . =; Tva e pregled , ne zaminava na everest , ta da prisustva roditelq , toi moje da e vutre samo ako momi4eto pojelae , no ina4e govorish pulni gluposti , roditelq 4aka otvun !!! [-X
hehehehe manete nema da i dam da rovi v mene a za ginekolog ne nzz za sa ne e stignalo do tam
swords1010
10-07-2007, 10:02
hehehehe manete nema da i dam da rovi v mene a za ginekolog ne nzz za sa ne e stignalo do tam
Водиш полов живот и до сега не си била на гинеколог ?!?
Водиш полов живот и до сега не си била на гинеколог ?!?
imah predvid 4e polojenieto ne e stignalo do takava stepen 4e tq da iska tolko da razbere dali sam devstvena 4e da me vodi po ginekolozi :!: dano razbra
MaRiNkA_16
10-07-2007, 11:31
ami az mn dulgo bqh govorila s maika mi na taq tema 6toto bqh mn lubopitna i iskah da znam vsi4ko i ve4e sled tva pravih sex ama v tvoq sly4ai i kaji 4e ne ti sa govori na taq tema ti znae6 kvoto ti trqbva i taka da ne ta zanimava...
palomaaa
10-07-2007, 11:39
[color=red]ami prosto i kazva6,4e ve4e si go napravila i ti e neydobno da govori6 s neq za tova
Може и да знаеш всичко, но тя е по-голяма и има повече опит, не е зле да я изслушаш...
***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
10-07-2007, 11:49
Не знам, все пак ти си решаваш но според мен и кажи че не си девствена,щом ти е предложила разговор значи,че осъзнава ,че вече не си малка за такива неща и ще понесе истината!Каквото и да и кажеш не отказвай да си поговориш с нея (освен ако не те е срам да говориш с нея за това :oops: )защото винаги може да ти даде някакъв съвет ,а и все пак ти е майка и ще имаш възможност да споделиш с много близък човек,който ще те разбере... :-k
lilit_666
10-07-2007, 11:56
Това разби :smt005
Ами изслушай я,нищо няма да ти стане.
Sweet__baby
10-07-2007, 12:01
[-X [-X [-X Ginekologa e dlujen da mul4i ako tq ne iska maiak i da znae , nqma da kaje nishto m taka 4e nqma kak da se razbere :wink: Е добре де....ако някое момиче отиде с майка си на гинеколог...доктора/докторката е длъжен/на да мълчи ли??? :roll: :roll: :roll:
bqsna_teenagerka
10-07-2007, 12:40
ами ако си над 17...кажи й 4е ве4е си го правила,минало е супер...знае6 "правилата" :-D ако така мога да се изразя... и така по добре й кажи...4е верно ко те заведе на гинеколог и после го пита :wink:
bqsna_teenagerka
10-07-2007, 12:41
Това разби :smt005
Ами изслушай я,нищо няма да ти стане.
:smt005
Ами като не искаш да говориш с нея по тeзи тема и кажи, че с приятелки сте си обсъждали и знаеш каквото ти трябва...или просто и кажи че не искаш да говориш по тази тема!!!Уста нямаш ли ;)
Wrathchild
10-07-2007, 13:52
P.S. - ako ima mesta na koito ne se procedira taka, molq da b1da izvinena. no dokolkoto znam roditelq vinagi prisastva.Да да и един мармот...
Аз като ходих за пръв път при гинеколог не съм имала 18, пък с приятелка бях...
marina star
10-07-2007, 14:35
Stefsi, misli6 li 4e si postupila pravilno? Vsmisal, tova, 4e izrastvame tolkova byrzo ne e plus, a dori minus. Redno li e bilo da obqsnqva6 na tretoklasni4kata takiva ne6ta. I misli6 li, 4e sled kato maikata e precenila, 4e trqbva da kaje na dy6terq si "че когато мъжа и жената правят секс лягат един върху друг и са голи" (taq informaciq za teq godini e prekaleno dostaty4na, ako pita6 men) ti trqbva da se namesi6 i da re6i6 koe e po dobre za deteto.. Phax tova e mladoto pokolenie vse pak we, mislete malko.. V dne6no vreme ima momi4eta na po 12 deto se natiskat i praqt sex.. Ako se postaraem 6e smuknem granicata dosta i posle 6e pitame "kakvo im stava na 10-11 godi6nite" - tova 6e e novata tema :-k
Inache po temata, spored men e hubavo da spodelq6 s maika si. Taka tq 6te ti ima pove4e doverie, nqma da se krie6 ot neq i dori 6te moje6 da q pomoli6 za syvet ako se nalaga.Na men mi trqbva6e edna godina za da re6a 4e sym gotova da spodelq na maika mi, no ne be6e bolka za umirane i taka mi e po-spokoino.
govori6 palni gluposti :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
ne kompetentnostta,a palnata neinformiranost e pri4inata da ima takiva 11-12-13 god momi4enca koito se klatqt i za umrelite(s izvinenie).Kolkoto po dobre obrazovano e edno dete,kolkoto po-dobre znae riskovete i e naqsno s ne6tata,tolkova po-trezvo moje da misl;i razsajdava v edna takava situaciq,moje da re6i koga za kakvo mu e vreme i da preceni dali e gotova za tova,koeto ZNAE 4e pravi
az sam stra6no blagodarna na maika si to4no za tova,4e o6te kogato bqh na 7 sednahme s edna detska knijka pro4etoh me si q tq mi obqsni savsem normalno i spokoino za kakvo stava duma i pone sam imala sexualna kultura,moje6 da precenq koga za kakvo sam gotova i dali da pravq kakvoto i da e bilo,taka 44 tova moje da bade samo v polza na edno dete,po-dobre ot maika si ot kolkoto ot ulicata kadeto ne6tata sa dosta izopa4eni i izkriveni
swords1010
10-07-2007, 15:00
Знаеш ли колко момичета и момчета водят полов живот без елементарни знания ?!? Някои съученик като им каже, с кой се е е**л и как, си мислят, че са наясно със всичко! Аз не съм видял, някой 13 годишен да води полов живот и да твърди, че като е започвал не е бил готов! Те всички са били готови, ама като стане гафа си личи до колко! За това са всичките теми за бременност и болести тук, за това повечето момичета, които ходят да абортират са под 18 години! На мен от малък като са ми обяснявали, всичко което ме е интересувало да не би да е имало някакви проблеми с мен? Авторката да вземе да изслуша майка си, току виж научила нещо ново! А дали ще сподели, че не е девствена, тя решава!
Sweet__baby
10-07-2007, 15:03
БРАВО, swords1010 !!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D>
swords1010 :smt006 evala dobyr si :wink: msss na si4ki za mneniqtaa :-({|=
sexy_tigar4e_MM
10-07-2007, 15:31
[-X [-X [-X Ginekologa e dlujen da mul4i ako tq ne iska maiak i da znae , nqma da kaje nishto m taka 4e nqma kak da se razbere :wink: Е добре де....ако някое момиче отиде с майка си на гинеколог...доктора/докторката е длъжен/на да мълчи ли??? :roll: :roll: :roll:
Ami ako momi4eto ne e dalo suglasieto si , e DLUJEN DA MULCHI :wink:
Sweet__baby
10-07-2007, 15:34
Ami ako momi4eto ne e dalo suglasieto si , e DLUJEN DA MULCHI :wink: УоУ....така ли???? :shock: :shock:
еми според мен и кажи,че си правила секс,ако сте достатъчно близки разбира се.Аз споделям с майка си абсолютно всичко и честно казано тя ми е най-добрата приятелка.Мога да и кажа всичко без да се притеснявам.Кажи и,поне да се опита да те разбере.УСПЕХ :D
еми според мен и кажи,че си правила секс,ако сте достатъчно близки разбира се.Аз споделям с майка си абсолютно всичко и честно казано тя ми е най-добрата приятелка.Мога да и кажа всичко без да се притеснявам.Кажи и,поне да се опита да те разбере.УСПЕХ :D
sexy_tigar4e_MM
10-07-2007, 16:41
Ami ako momi4eto ne e dalo suglasieto si , e DLUJEN DA MULCHI :wink: УоУ....така ли???? :shock: :shock:
Da taka . :P :smt005
UnderMySkin
10-07-2007, 17:51
swords1010, marina star
Blagodarq za komentarite, moje i da ste pravi. I vse pak ne mi se iska da e taka i da jiveem v takiva vremena, ama nqma kak....
Щом майка ти иска да си поговорите на тема секс, няма нищо лошо да го направите. Тя е човекът, който би ти разяснил много неща, ако имаш нужда, би ти оказала подкрепа и съдействие в труден момент. И понякога вместо да разчиташ на недотам адекватните съвети на някоя приятелка можеш да се обърнеш към майка си. Тя ти мисли само доброто.
Az ako bqh na tebe..vtora pokana nqma6e da 4akam.6toto edin savet ot roditel nikoga ne e izli6en p1k 6tom maika ti ve4e te namira za dostata4no golqma za sex tva e super.Az ako znai6 kak iskam da 4uq takova izr kato na tvoita maika samo 4 eot moita...ama nqma tq si ma misli za deckata gradina..ta kakto i da e spored men e hubavo da poprikazva6 s neq. :smt006
swords1010
10-07-2007, 19:14
swords1010, marina star
Blagodarq za komentarite, moje i da ste pravi. I vse pak ne mi se iska da e taka i da jiveem v takiva vremena, ama nqma kak....
Защо? Какво му е на времето? Консервативното остана назад, на мен лично сега ми е много добре, а само като слушам прабаби и прадядовци какво ми разказват за времето, в което са живяли се ужасявам! Проблема сега е в консервативно възпитаните родители, които си мислят, че детенцето им не знае какво е това "срамно и лошо" нещо - секс и не позволяват и дума да стане за него, а то в същото време си пуши трева в стаята! Такива деца от къде могат да научат за секса? От къде ли? От улицата и съучениците си и то по отвратителен начин, като всички разкази и обяснения са премесени с голяма доза псувни! Като по-голямата част от връстниците на едно такова дете, биха му се присмяли за това, че е все още е девствено, ако е разбира се! Това е проблема, че девствеността в съвременното общество, носи срам! И после този наш "герой", ще пита по форуми дали "гаджето" му е бременна, или дали к*****а, с която се е ч***л в дискотеката снощи, не му е лепнала някоя болест (извинете за езика ама...)! :smt006
UnderMySkin
10-07-2007, 23:18
swords1010, marina star
Защо? Какво му е на времето? Консервативното остана назад, на мен лично сега ми е много добре, а само като слушам прабаби и прадядовци какво ми разказват за времето, в което са живяли се ужасявам! :smt006
Vseki si ima mnenie, ama az nqma da se syglasq s tvoito. Kakvo mu e na vremto li? xaxaxa 6te ti dam primer - az sym na 16 i sym preminala prez tolkova ne6ta, 4e sama se ujasqvam. I mn ne6ta ve4e sa mi bezinteresni, prejivqla sym tova, koeto trqbva6e da prejiveq sled 2-3 godini. Nqma da obqsnqvam za6to, prosto tova ne e redno, i ne mi pitai kakvo mu e na vremeto. Vseki pravi kakvoto si iska, fakta 4e v komentara si pisa za trevata kato za ne6to savsem obiknoveno e pokazatelen. Ne kazvam 4e treva ne se pu6i ot teenovete masovo. Kazvam 4e tova NE E REDNO i ako "konservativnoto" ne be6e ostanalo nazad ne6tata 6tqha da sa si v nqkva norma. Shte me razbere6 nqkoi den, ama ne mislq 4e 6te e skoro. Ai sys zdrave..
bloodranger
10-07-2007, 23:21
xaxa perverznica 8-[
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
swords1010
10-08-2007, 04:44
swords1010, marina star
Защо? Какво му е на времето? Консервативното остана назад, на мен лично сега ми е много добре, а само като слушам прабаби и прадядовци какво ми разказват за времето, в което са живяли се ужасявам! :smt006
Vseki si ima mnenie, ama az nqma da se syglasq s tvoito. Kakvo mu e na vremto li? xaxaxa 6te ti dam primer - az sym na 16 i sym preminala prez tolkova ne6ta, 4e sama se ujasqvam. I mn ne6ta ve4e sa mi bezinteresni, prejivqla sym tova, koeto trqbva6e da prejiveq sled 2-3 godini. Nqma da obqsnqvam za6to, prosto tova ne e redno, i ne mi pitai kakvo mu e na vremeto. Vseki pravi kakvoto si iska, fakta 4e v komentara si pisa za trevata kato za ne6to savsem obiknoveno e pokazatelen. Ne kazvam 4e treva ne se pu6i ot teenovete masovo. Kazvam 4e tova NE E REDNO i ako "konservativnoto" ne be6e ostanalo nazad ne6tata 6tqha da sa si v nqkva norma. Shte me razbere6 nqkoi den, ama ne mislq 4e 6te e skoro. Ai sys zdrave..
Ааа не! Не искам консервативно мислене! Проблема не е в това, проблема идва още от семейството и от първите 7 годинки! Да, не напразно казват "липсват ти първите седем години!"! Това са годините, в които детето е почти винаги до семейството си и родителите трябва да намерят начин да го възпитат и да му покажат, кое е добро и кое лошо! А голяма част от днешните родители, са толкова заети в забързаното си ежедневие, че нямат време да обърнат внимание на детето си, на което му се налага да копира навиците и действията на връстниците си! Аз не искам консервативно време, тогава да не е било по-добре? Всички са били със задръжки, за неща като секса дума не е ставало, като кажеш една грешна дума на учителя получаваш удар с показалката! Нали гледам какви са последствията от подобни мерки! Баби, дядовци, та дори и родителите ми, всички са с някакви психични травами точно от това, дори и да не го осъзнават, такива неща в детството оставят белзези за цял живот и по-късно по един или друг начин излизат наяве! Тогава мисленето също е било погрешно и консервативно! Прост пример за това, ей сега си спомням! Веднъж, като по-малък бях споделил с баба ми, че баща ми ме е ударил, а в отговор получих това: "Че кое дете не е било БИТО ?!?", аз просто замълчах! Каза го така, сякаш толерира подобен начин за възпитание! И е така, защото те твърде често са прибягвали до такива методи при възпитанието на децата си! За това се радвам, че консервативното е останало назад!
UnderMySkin
10-08-2007, 09:39
Pi6e6 si, ama az izob6to ne sym kavala takiva ne6ta. Kakvi babi i dqdovci, kakvi boi6ta? Kazah 4e kato zapo4ne6 tvyrde ot rano, posle vsi4ko byrzo 6te ti omryzne i 4e za vs si ima vreme..
Слeдващия път, когато поиска да си говорите за тези неща и кажи:
Да, мамо, какво искаш да знаеш? Кажи и ще ти обясня. :smt005
:smt005 :smt005 :smt005
М/удругото на колко години си? :-s
swords1010
10-08-2007, 10:45
Pi6e6 si, ama az izob6to ne sym kavala takiva ne6ta. Kakvi babi i dqdovci, kakvi boi6ta? Kazah 4e kato zapo4ne6 tvyrde ot rano, posle vsi4ko byrzo 6te ti omryzne i 4e za vs si ima vreme..
С бабите и дядовците, давам пример до къде се е стигало с това консервативно мислене, тогава са смятали, че това е правилно, а не е било! За това не искам да бъде така! Да за всичко си има време, така е, но за да осъзнае едно дете какво иска, кога го иска, кога ще е готово да започне нещо, кое е правилно, все пак трява да има елементарно възпитание!
Хахахаха,това,че трябва да е с родител на гинеколог, след като няма 18 години са пълни глупости!Може да отиде с направление от личния лекар и никой нищо няма да й каже.Спокойно,щом иска да говори с теб за секс,значи сигурно няма нищо против да правиш секс. :-D