Влез

View Full Version : Майка ми иска да говоря с нея за първия път, а аз.........

alehole
10-06-2007, 06:11
zna4i hora az sam pravila sex mnogo puti i ne sam obsujdala tova s roditelite mi i sega v4era mama mi kaza ako iskam da spq s mom4e purvo da i kaja na neq za da mi razqsni ne6ta :roll: sega kakvo az sam pravila znam si si4ko ubedena sam no ako i kaja 4e sam devstvena tq nqma kak da razbere obratnoto nali samo ako ne mi brukne :D ili ne me zavede na ginekolog :-k ko da praim :?: :?: :?:

т.7
кремчето

bungle
10-06-2007, 06:14
Няма кво да обсъждате, казваш и че всичко ти е ясно, че в даслало сте учили к'вото трябва, ти си чела из нет-а. Твои приятелки са споделяли и така...
Аз като започнах да водя полов живот не съм говорила с майка ми. Никога не е предлагала да ми обяснява нещата и т.н. Не се е бъркала , просто.
Споко. Няма как да разбере, че не си девствена. :)

alehole
10-06-2007, 06:18
Няма кво да обсъждате, казваш и че всичко ти е ясно, че в даслало сте учили к'вото трябва, ти си чела из нет-а. Твои приятелки са споделяли и така...
Аз като започнах да водя полов живот не съм говорила с майка ми. Никога не е предлагала да ми обяснява нещата и т.н. Не се е бъркала , просто.
Споко. Няма как да разбере, че не си девствена. :)
dano mace :::

Summer_Girl_6
10-06-2007, 06:49
nali samo ako ne mi brukne

Определено ще го направи :mrgreen: :mrgreen: \:D/

DeVoi4eTo
10-06-2007, 06:52
Ако недай си Боже имаш накакъв проблерм и се наложи да идеш на гинеколог...там ще излезе голата истина... :?

alehole
10-06-2007, 07:07

xaxa perverznica 8-[

sexy_tigar4e_MM
10-06-2007, 18:00
Ако недай си Боже имаш накакъв проблерм и се наложи да идеш на гинеколог...там ще излезе голата истина... :?
[-X [-X [-X Ginekologa e dlujen da mul4i ako tq ne iska maiak i da znae , nqma da kaje nishto m taka 4e nqma kak da se razbere :wink:

swords1010
10-06-2007, 18:06
Аз те съветвам да споделиш, че не си девствена! И все пак ако не желаеш тя да разбира за това, просто кажи, че си чела много и си наясно със всичко нужно (само ако наистина е така, в противен случай я излушай, може да научиш нещо ново и полезно :wink: ).

bulgarche
10-06-2007, 18:27
Не я лъжи и не си мисли че знаеш всичко

NerazreshenSimvol
10-06-2007, 18:46
Слeдващия път, когато поиска да си говорите за тези неща и кажи:
Да, мамо, какво искаш да знаеш? Кажи и ще ти обясня. :smt005

Revenge
10-06-2007, 19:10
[-X [-X [-X Ginekologa e dlujen da mul4i ako tq ne iska maiak i da znae , nqma da kaje nishto m taka 4e nqma kak da se razbere :wink:

Все още остава варианта с брукването :lol:

Schnitzer
10-06-2007, 19:33
Да бе,майка и ше почне да и рови из ямата да види дали е девствена...дрън дрън. :o

ChRiSTiaNo_07
10-06-2007, 19:42
Отверка....сваляй,дъще,гащи за проверка :lol:

UnderMySkin
10-06-2007, 19:46
Stefsi, misli6 li 4e si postupila pravilno? Vsmisal, tova, 4e izrastvame tolkova byrzo ne e plus, a dori minus. Redno li e bilo da obqsnqva6 na tretoklasni4kata takiva ne6ta. I misli6 li, 4e sled kato maikata e precenila, 4e trqbva da kaje na dy6terq si "че когато мъжа и жената правят секс лягат един върху друг и са голи" (taq informaciq za teq godini e prekaleno dostaty4na, ako pita6 men) ti trqbva da se namesi6 i da re6i6 koe e po dobre za deteto.. Phax tova e mladoto pokolenie vse pak we, mislete malko.. V dne6no vreme ima momi4eta na po 12 deto se natiskat i praqt sex.. Ako se postaraem 6e smuknem granicata dosta i posle 6e pitame "kakvo im stava na 10-11 godi6nite" - tova 6e e novata tema :-k
Inache po temata, spored men e hubavo da spodelq6 s maika si. Taka tq 6te ti ima pove4e doverie, nqma da se krie6 ot neq i dori 6te moje6 da q pomoli6 za syvet ako se nalaga.Na men mi trqbva6e edna godina za da re6a 4e sym gotova da spodelq na maika mi, no ne be6e bolka za umirane i taka mi e po-spokoino.

foxy-to
10-06-2007, 21:19
ako si pod 18, i te zavedat na ginekolog, maika ti zadaljitelno prisastva na pregleda, poneje si nepalnoletna. tai 4e nqma kak da skrie6 pri tozi variant.
P.S. - ako ima mesta na koito ne se procedira taka, molq da b1da izvinena. no dokolkoto znam roditelq vinagi prisastva.

sexy_tigar4e_MM
10-07-2007, 08:32
ako si pod 18, i te zavedat na ginekolog, maika ti zadaljitelno prisastva na pregleda, poneje si nepalnoletna. tai 4e nqma kak da skrie6 pri tozi variant.
P.S. - ako ima mesta na koito ne se procedira taka, molq da b1da izvinena. no dokolkoto znam roditelq vinagi prisastva.
:-s :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Pu.ni gluposti govorish :smt005 :smt005 . =; Tva e pregled , ne zaminava na everest , ta da prisustva roditelq , toi moje da e vutre samo ako momi4eto pojelae , no ina4e govorish pulni gluposti , roditelq 4aka otvun !!! [-X

alehole
10-07-2007, 08:50
hehehehe manete nema da i dam da rovi v mene a za ginekolog ne nzz za sa ne e stignalo do tam

swords1010
10-07-2007, 10:02
hehehehe manete nema da i dam da rovi v mene a za ginekolog ne nzz za sa ne e stignalo do tam
Водиш полов живот и до сега не си била на гинеколог ?!?

alehole
10-07-2007, 11:07
Водиш полов живот и до сега не си била на гинеколог ?!?
imah predvid 4e polojenieto ne e stignalo do takava stepen 4e tq da iska tolko da razbere dali sam devstvena 4e da me vodi po ginekolozi :!: dano razbra

MaRiNkA_16
10-07-2007, 11:31
ami az mn dulgo bqh govorila s maika mi na taq tema 6toto bqh mn lubopitna i iskah da znam vsi4ko i ve4e sled tva pravih sex ama v tvoq sly4ai i kaji 4e ne ti sa govori na taq tema ti znae6 kvoto ti trqbva i taka da ne ta zanimava...

palomaaa
10-07-2007, 11:39
[color=red]ami prosto i kazva6,4e ve4e si go napravila i ti e neydobno da govori6 s neq za tova

koalka
10-07-2007, 11:39
Може и да знаеш всичко, но тя е по-голяма и има повече опит, не е зле да я изслушаш...

***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
10-07-2007, 11:49
Не знам, все пак ти си решаваш но според мен и кажи че не си девствена,щом ти е предложила разговор значи,че осъзнава ,че вече не си малка за такива неща и ще понесе истината!Каквото и да и кажеш не отказвай да си поговориш с нея (освен ако не те е срам да говориш с нея за това :oops: )защото винаги може да ти даде някакъв съвет ,а и все пак ти е майка и ще имаш възможност да споделиш с много близък човек,който ще те разбере... :-k

lilit_666
10-07-2007, 11:56
Това разби :smt005
Ами изслушай я,нищо няма да ти стане.

Sweet__baby
10-07-2007, 12:01
[-X [-X [-X Ginekologa e dlujen da mul4i ako tq ne iska maiak i da znae , nqma da kaje nishto m taka 4e nqma kak da se razbere :wink: Е добре де....ако някое момиче отиде с майка си на гинеколог...доктора/докторката е длъжен/на да мълчи ли??? :roll: :roll: :roll:

bqsna_teenagerka
10-07-2007, 12:40
ами ако си над 17...кажи й 4е ве4е си го правила,минало е супер...знае6 "правилата" :-D ако така мога да се изразя... и така по добре й кажи...4е верно ко те заведе на гинеколог и после го пита :wink:

bqsna_teenagerka
10-07-2007, 12:41
Това разби :smt005
Ами изслушай я,нищо няма да ти стане.
:smt005

MoHuTo
10-07-2007, 13:47
Ами като не искаш да говориш с нея по тeзи тема и кажи, че с приятелки сте си обсъждали и знаеш каквото ти трябва...или просто и кажи че не искаш да говориш по тази тема!!!Уста нямаш ли ;)

Wrathchild
10-07-2007, 13:52
P.S. - ako ima mesta na koito ne se procedira taka, molq da b1da izvinena. no dokolkoto znam roditelq vinagi prisastva.Да да и един мармот...
Аз като ходих за пръв път при гинеколог не съм имала 18, пък с приятелка бях...

marina star
10-07-2007, 14:35
Stefsi, misli6 li 4e si postupila pravilno? Vsmisal, tova, 4e izrastvame tolkova byrzo ne e plus, a dori minus. Redno li e bilo da obqsnqva6 na tretoklasni4kata takiva ne6ta. I misli6 li, 4e sled kato maikata e precenila, 4e trqbva da kaje na dy6terq si "че когато мъжа и жената правят секс лягат един върху друг и са голи" (taq informaciq za teq godini e prekaleno dostaty4na, ako pita6 men) ti trqbva da se namesi6 i da re6i6 koe e po dobre za deteto.. Phax tova e mladoto pokolenie vse pak we, mislete malko.. V dne6no vreme ima momi4eta na po 12 deto se natiskat i praqt sex.. Ako se postaraem 6e smuknem granicata dosta i posle 6e pitame "kakvo im stava na 10-11 godi6nite" - tova 6e e novata tema :-k
Inache po temata, spored men e hubavo da spodelq6 s maika si. Taka tq 6te ti ima pove4e doverie, nqma da se krie6 ot neq i dori 6te moje6 da q pomoli6 za syvet ako se nalaga.Na men mi trqbva6e edna godina za da re6a 4e sym gotova da spodelq na maika mi, no ne be6e bolka za umirane i taka mi e po-spokoino.

govori6 palni gluposti :smt013 :smt013 :smt013 :smt013
ne kompetentnostta,a palnata neinformiranost e pri4inata da ima takiva 11-12-13 god momi4enca koito se klatqt i za umrelite(s izvinenie).Kolkoto po dobre obrazovano e edno dete,kolkoto po-dobre znae riskovete i e naqsno s ne6tata,tolkova po-trezvo moje da misl;i razsajdava v edna takava situaciq,moje da re6i koga za kakvo mu e vreme i da preceni dali e gotova za tova,koeto ZNAE 4e pravi
az sam stra6no blagodarna na maika si to4no za tova,4e o6te kogato bqh na 7 sednahme s edna detska knijka pro4etoh me si q tq mi obqsni savsem normalno i spokoino za kakvo stava duma i pone sam imala sexualna kultura,moje6 da precenq koga za kakvo sam gotova i dali da pravq kakvoto i da e bilo,taka 44 tova moje da bade samo v polza na edno dete,po-dobre ot maika si ot kolkoto ot ulicata kadeto ne6tata sa dosta izopa4eni i izkriveni

swords1010
10-07-2007, 15:00
Знаеш ли колко момичета и момчета водят полов живот без елементарни знания ?!? Някои съученик като им каже, с кой се е е**л и как, си мислят, че са наясно със всичко! Аз не съм видял, някой 13 годишен да води полов живот и да твърди, че като е започвал не е бил готов! Те всички са били готови, ама като стане гафа си личи до колко! За това са всичките теми за бременност и болести тук, за това повечето момичета, които ходят да абортират са под 18 години! На мен от малък като са ми обяснявали, всичко което ме е интересувало да не би да е имало някакви проблеми с мен? Авторката да вземе да изслуша майка си, току виж научила нещо ново! А дали ще сподели, че не е девствена, тя решава!

Sweet__baby
10-07-2007, 15:03
БРАВО, swords1010 !!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D> =D>

alehole
10-07-2007, 15:05
swords1010 :smt006 evala dobyr si :wink: msss na si4ki za mneniqtaa :-({|=

sexy_tigar4e_MM
10-07-2007, 15:31
[-X [-X [-X Ginekologa e dlujen da mul4i ako tq ne iska maiak i da znae , nqma da kaje nishto m taka 4e nqma kak da se razbere :wink: Е добре де....ако някое момиче отиде с майка си на гинеколог...доктора/докторката е длъжен/на да мълчи ли??? :roll: :roll: :roll:
Ami ako momi4eto ne e dalo suglasieto si , e DLUJEN DA MULCHI :wink:

Sweet__baby
10-07-2007, 15:34
Ami ako momi4eto ne e dalo suglasieto si , e DLUJEN DA MULCHI :wink: УоУ....така ли???? :shock: :shock:

mishaaa
10-07-2007, 16:06
еми според мен и кажи,че си правила секс,ако сте достатъчно близки разбира се.Аз споделям с майка си абсолютно всичко и честно казано тя ми е най-добрата приятелка.Мога да и кажа всичко без да се притеснявам.Кажи и,поне да се опита да те разбере.УСПЕХ :D

mishaaa
10-07-2007, 16:07
еми според мен и кажи,че си правила секс,ако сте достатъчно близки разбира се.Аз споделям с майка си абсолютно всичко и честно казано тя ми е най-добрата приятелка.Мога да и кажа всичко без да се притеснявам.Кажи и,поне да се опита да те разбере.УСПЕХ :D

sexy_tigar4e_MM
10-07-2007, 16:41
Ami ako momi4eto ne e dalo suglasieto si , e DLUJEN DA MULCHI :wink: УоУ....така ли???? :shock: :shock:
Da taka . :P :smt005

UnderMySkin
10-07-2007, 17:51
swords1010, marina star
Blagodarq za komentarite, moje i da ste pravi. I vse pak ne mi se iska da e taka i da jiveem v takiva vremena, ama nqma kak....

fiama
10-07-2007, 18:53
Щом майка ти иска да си поговорите на тема секс, няма нищо лошо да го направите. Тя е човекът, който би ти разяснил много неща, ако имаш нужда, би ти оказала подкрепа и съдействие в труден момент. И понякога вместо да разчиташ на недотам адекватните съвети на някоя приятелка можеш да се обърнеш към майка си. Тя ти мисли само доброто.

BebSsSs
10-07-2007, 18:57
Az ako bqh na tebe..vtora pokana nqma6e da 4akam.6toto edin savet ot roditel nikoga ne e izli6en p1k 6tom maika ti ve4e te namira za dostata4no golqma za sex tva e super.Az ako znai6 kak iskam da 4uq takova izr kato na tvoita maika samo 4 eot moita...ama nqma tq si ma misli za deckata gradina..ta kakto i da e spored men e hubavo da poprikazva6 s neq. :smt006

swords1010
10-07-2007, 19:14
swords1010, marina star
Blagodarq za komentarite, moje i da ste pravi. I vse pak ne mi se iska da e taka i da jiveem v takiva vremena, ama nqma kak....
Защо? Какво му е на времето? Консервативното остана назад, на мен лично сега ми е много добре, а само като слушам прабаби и прадядовци какво ми разказват за времето, в което са живяли се ужасявам! Проблема сега е в консервативно възпитаните родители, които си мислят, че детенцето им не знае какво е това "срамно и лошо" нещо - секс и не позволяват и дума да стане за него, а то в същото време си пуши трева в стаята! Такива деца от къде могат да научат за секса? От къде ли? От улицата и съучениците си и то по отвратителен начин, като всички разкази и обяснения са премесени с голяма доза псувни! Като по-голямата част от връстниците на едно такова дете, биха му се присмяли за това, че е все още е девствено, ако е разбира се! Това е проблема, че девствеността в съвременното общество, носи срам! И после този наш "герой", ще пита по форуми дали "гаджето" му е бременна, или дали к*****а, с която се е ч***л в дискотеката снощи, не му е лепнала някоя болест (извинете за езика ама...)! :smt006

UnderMySkin
10-07-2007, 23:18
swords1010, marina star
Защо? Какво му е на времето? Консервативното остана назад, на мен лично сега ми е много добре, а само като слушам прабаби и прадядовци какво ми разказват за времето, в което са живяли се ужасявам! :smt006

Vseki si ima mnenie, ama az nqma da se syglasq s tvoito. Kakvo mu e na vremto li? xaxaxa 6te ti dam primer - az sym na 16 i sym preminala prez tolkova ne6ta, 4e sama se ujasqvam. I mn ne6ta ve4e sa mi bezinteresni, prejivqla sym tova, koeto trqbva6e da prejiveq sled 2-3 godini. Nqma da obqsnqvam za6to, prosto tova ne e redno, i ne mi pitai kakvo mu e na vremeto. Vseki pravi kakvoto si iska, fakta 4e v komentara si pisa za trevata kato za ne6to savsem obiknoveno e pokazatelen. Ne kazvam 4e treva ne se pu6i ot teenovete masovo. Kazvam 4e tova NE E REDNO i ako "konservativnoto" ne be6e ostanalo nazad ne6tata 6tqha da sa si v nqkva norma. Shte me razbere6 nqkoi den, ama ne mislq 4e 6te e skoro. Ai sys zdrave..

bloodranger
10-07-2007, 23:21

xaxa perverznica 8-[
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

swords1010
10-08-2007, 04:44
swords1010, marina star
Защо? Какво му е на времето? Консервативното остана назад, на мен лично сега ми е много добре, а само като слушам прабаби и прадядовци какво ми разказват за времето, в което са живяли се ужасявам! :smt006

Vseki si ima mnenie, ama az nqma da se syglasq s tvoito. Kakvo mu e na vremto li? xaxaxa 6te ti dam primer - az sym na 16 i sym preminala prez tolkova ne6ta, 4e sama se ujasqvam. I mn ne6ta ve4e sa mi bezinteresni, prejivqla sym tova, koeto trqbva6e da prejiveq sled 2-3 godini. Nqma da obqsnqvam za6to, prosto tova ne e redno, i ne mi pitai kakvo mu e na vremeto. Vseki pravi kakvoto si iska, fakta 4e v komentara si pisa za trevata kato za ne6to savsem obiknoveno e pokazatelen. Ne kazvam 4e treva ne se pu6i ot teenovete masovo. Kazvam 4e tova NE E REDNO i ako "konservativnoto" ne be6e ostanalo nazad ne6tata 6tqha da sa si v nqkva norma. Shte me razbere6 nqkoi den, ama ne mislq 4e 6te e skoro. Ai sys zdrave..
Ааа не! Не искам консервативно мислене! Проблема не е в това, проблема идва още от семейството и от първите 7 годинки! Да, не напразно казват "липсват ти първите седем години!"! Това са годините, в които детето е почти винаги до семейството си и родителите трябва да намерят начин да го възпитат и да му покажат, кое е добро и кое лошо! А голяма част от днешните родители, са толкова заети в забързаното си ежедневие, че нямат време да обърнат внимание на детето си, на което му се налага да копира навиците и действията на връстниците си! Аз не искам консервативно време, тогава да не е било по-добре? Всички са били със задръжки, за неща като секса дума не е ставало, като кажеш една грешна дума на учителя получаваш удар с показалката! Нали гледам какви са последствията от подобни мерки! Баби, дядовци, та дори и родителите ми, всички са с някакви психични травами точно от това, дори и да не го осъзнават, такива неща в детството оставят белзези за цял живот и по-късно по един или друг начин излизат наяве! Тогава мисленето също е било погрешно и консервативно! Прост пример за това, ей сега си спомням! Веднъж, като по-малък бях споделил с баба ми, че баща ми ме е ударил, а в отговор получих това: "Че кое дете не е било БИТО ?!?", аз просто замълчах! Каза го така, сякаш толерира подобен начин за възпитание! И е така, защото те твърде често са прибягвали до такива методи при възпитанието на децата си! За това се радвам, че консервативното е останало назад!

UnderMySkin
10-08-2007, 09:39
Pi6e6 si, ama az izob6to ne sym kavala takiva ne6ta. Kakvi babi i dqdovci, kakvi boi6ta? Kazah 4e kato zapo4ne6 tvyrde ot rano, posle vsi4ko byrzo 6te ti omryzne i 4e za vs si ima vreme..

pinki
10-08-2007, 10:14
Слeдващия път, когато поиска да си говорите за тези неща и кажи:
Да, мамо, какво искаш да знаеш? Кажи и ще ти обясня. :smt005

:smt005 :smt005 :smt005

М/удругото на колко години си? :-s

swords1010
10-08-2007, 10:45
Pi6e6 si, ama az izob6to ne sym kavala takiva ne6ta. Kakvi babi i dqdovci, kakvi boi6ta? Kazah 4e kato zapo4ne6 tvyrde ot rano, posle vsi4ko byrzo 6te ti omryzne i 4e za vs si ima vreme..
С бабите и дядовците, давам пример до къде се е стигало с това консервативно мислене, тогава са смятали, че това е правилно, а не е било! За това не искам да бъде така! Да за всичко си има време, така е, но за да осъзнае едно дете какво иска, кога го иска, кога ще е готово да започне нещо, кое е правилно, все пак трява да има елементарно възпитание!

mishaaa
10-08-2007, 13:52
Хахахаха,това,че трябва да е с родител на гинеколог, след като няма 18 години са пълни глупости!Може да отиде с направление от личния лекар и никой нищо няма да й каже.Спокойно,щом иска да говори с теб за секс,значи сигурно няма нищо против да правиш секс. :-D