Влез

View Full Version : Самотата и мъката ме погълнаха

cassy
10-06-2007, 09:25
ve4e bqh pusnala tema po moq problem 4e iskam da si vurna liubovta na edno mom4e .no ve4e nqma nikakva v1zmojnost i mn stradam.iskam da se otkaja nap1lno ot nego koeto nikoga ne pravq (da se otkaja ot ne6to koeto s1m si naumila) no tozi p1t nqma nikak1v smis1l da prod1ljavam da se izm14vam.iskam da go zabravq .zatova vi pi6a i za da mi olekne i za6toto ako nqkoi moje da mi dade s1vet koito naistina da mi pomogne da izlqza ot m1kata si 6te s1m mn blagodarna.za6toto izgubih i nai dobriq si priqtel vmn tejuk moment za men.sega razbiram kakvo e s1rceto ti da e na par4enca.bolkata mi e adski golqma i ne mi kazvaite 4e tova e porednata t1ppa liubovna istoriq.prosto iskam nqkoi koito e prejivql ne6to takova da mi pomogne i na men da izlqza ot tova s1stoqnie.

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

vikipf
10-06-2007, 09:27
Не съм чела историята ти.. Но проблема ти е присъщ на много момичета.. и всяка ще ти каже, че нищо не може да ти помогне.. Само времето притъпява болката.. И новата любов я заравя някъде дълбоко... Това е...

LizZz
10-06-2007, 09:44
Не съм чела историята ти.. Но проблема ти е присъщ на много момичета.. и всяка ще ти каже, че нищо не може да ти помогне.. Само времето притъпява болката.. И новата любов я заравя някъде дълбоко... Това е... Това много ми хареса! :-)

S1L3nCe
10-06-2007, 09:45
Значи ти го обичаш тва момче .. Следователно трудно ще излезеш от мъката си .. :? Прави нещо разнообразно .. Нещо интересно за теб, така ще се разсееш и лека по лека ще си го избиеш от главата .. Щот кфото и да направиш стореното, сторено, няма връщане назад .. Всичко с времето си O:) Ще се оправиш все някога .. От самата теб зависи кога :smt006

ZaHaRcHe
10-06-2007, 09:52
Има прекалено мн теми как да забравиш едно момче примерно....Всеки е преживявал любовна мъка и т.н.Но до колкото знам всеки се е справял.За това и ти можеш прости си кажи край това беше няма да страдам за човек който не заслужава....Започни все по малко да мислиш за него и да се забавляваш с други хора.И след време ще видиш че няма да те боли толкова

Отеца
10-06-2007, 09:56
ми него го боли библията за теб,такаче му тегли една молитва и го забрави,колкото и да е трудно.

didich
10-06-2007, 10:08
в моментра и аз преживявам нещо подобно, осещам че губя човек, който ми е много скъп, и се саморазкъсвам от вътре, и аз незнам какво да правя, мисля дасе оставя пак по течението, времето ще покаже.

Не му мисли толкова, понякога добрите решения идват в последния момент. А и никога не се отказваи без бой! :-)

bawarec
10-06-2007, 10:21
мисля дасе оставя пак по течението, времето ще покаже.

Е какво друго да правиш като човека до теб не изпитва същото което ти изпитваш към него [-X

MiMcHeToOo
10-06-2007, 10:24
Не съм чела историята ти.. Но проблема ти е присъщ на много момичета.. и всяка ще ти каже, че нищо не може да ти помогне.. Само времето притъпява болката.. И новата любов я заравя някъде дълбоко... Това е... Това много ми хареса! :-)

и на мен :wink:

ubuntu
10-06-2007, 10:32
Луд купон ... напиване но не брутално и нова забивка .. няма смисал да ревеш и да мислиш за самоубийства повярвай ми ! Опитай да не мислиш за хубавите моменти и си намри друг за малко по кратка връзка и т.н. не се сдухвай знам колко е гадно от опит !!!

cassy
10-06-2007, 10:37
iskam da si namerq nqkoi drug mn po dob1r ot nego no tuk e trudno vs16tnost nev1zmojno 6to grada e mal1k.znam 4e ako si namerq nov 6te se spravq mn po lesno .i priqtelite mi vinagi me podkrepqt za6toto znaqt kolko s1m istradala s tozi 4ovek.mn blagodarq za vsi4ki mneniq i naistina v momenta mn mi pomognahte za6toto pone za moment me izvadihte ot s1stoqnieto mi.znam 4e ako ob6tuvam s hora nqma da mislq mn za tova

BebSsSs
10-06-2007, 10:55
Bqh go kazvala v edna druga tema,6te ti go kaja i na teb-nai-vajnoto v takiva situacii spored men e samonaglasata-opitai se sama na sebe si da obqsni6 ,4e tova ne e edinstvento mom4e i 6tom e stanalo taka zna4i prosto sadbata e bila takava i taka e trqbvalo da stane!Ne se zatvarqi dalboko v sebe si misleiki si 4e tova e kraq na jivota i ve4e nqma nikakav smisal za teb da jivee6.Az sam izpadala kato teb v podobna situaciq v smisal pak m1ka po mom4e ii sam bila ot4aqna i kakvo li ne,i ponqkoga nikakvi saveti ne mi pomagat,no nakraq osaznavam 4e jivota prodaljava,4e trqbva da b1dem silni,za da se spravqme s trudnostite i da jiveem na puk na vsi4ko onova koeto se opitva da ni ubie!Uspeh mili4ka i gledai napred i nagore!{}

CMbPTTA
10-06-2007, 13:47
Ako te vurnat v kenefa po dobre li 6te se 4yvstva6? :?:

GregoryHouse
10-06-2007, 14:25
Ako te vurnat v kenefa po dobre li 6te se 4yvstva6? :?:

На теб не ти ли е удобно там?

А по темата ти не прибагвай до наркотици алкохол...или това че новата любов притъпява старата...и аз съм изпитвал твойте неща ама при мен беше комбинирано гаджето ми тръгна с един от бай бест френдс...така че се заслушвай в рекламата на Джони Уокър...Keep walking...и да не теи дреме...или поне не го показвай..