Влез

View Full Version : една година!!!!

PerfectByNature
10-06-2007, 11:05
sled 1 sedmica s priqtelq mi pravim 1 godina no si nqmam na ideq kakvo da mu podarq :( toi vse mi povtarq 4e neiska ni6to i mu stiga tova 4e e s men,no az vse pak iskam da e ne6to qko i sladko (ne obi4a plu6eni igra4ki).toi e ot tezi tipove mom4eta koito sa zadovoleni otvsqkude i az neznam kakvo da mu podarq pls daite mi ideiki [-o<

MostHated
10-06-2007, 11:07
една незабравима нощ

ZaHaRcHe
10-06-2007, 11:07
има поне 100 такива теми. потърси..........
Иначе можеш ако носи сребро д аму подариш гривна ланец или нешо яко.

BebSsSs
10-06-2007, 11:08
Ami predi malko kazah na edno mom4e det be6e pusnalo tema takava sa6tata ama 6te go kaja i na teb kato ideq.Zna4i az na moq priqtel kato napravihme 1 god mu bqh kupila srebarna plo4ka sas sindjir4e i q bqh dala da q gravirat-ot ednata strana na plo4kata pi6e6e"Ti si v sarceto mi!"ot drugata be6e napisana datata na koqto se zapoznahme:)

cassy
10-06-2007, 11:09
i az s1m za nezabravimata no6t

ZaHaRcHe
Ami predi malko kazah na edno mom4e det be6e pusnalo tema takava sa6tata ama 6te go kaja i na teb kato ideq.Zna4i az na moq priqtel kato napravihme 1 god mu bqh kupila srebarna plo4ka sas sindjir4e i q bqh dala da q gravirat-ot ednata strana na plo4kata pi6e6e"Ti si v sarceto mi!"ot drugata be6e napisana datata na koqto se zapoznahme:)
туй наистена е мн сладко :)

goddes
znae6 li 4e v sladkarnicite prodavat edni ubiistveni sladki vav formata na sar4ica.te se prodavat na gramaj v sladkarnici "Rujana"!opakovana vav celufan e idealnoto dopalnenie kam podarak.A za6to ne si razmenite grivni4ki s imenata si

Iv4eTy
10-06-2007, 11:11
Ами щом казваш, че е задоволен от към материална страна, значи не е необходимо да му купуваш нещо. Подари му една прекрасна вечер/ден както си прецениш, който той няма да забрави и този спомен да му е по-скъп и от най-скъпия подарък.

MiMcHeToOo
10-06-2007, 11:13
и аз съм за прекрасната вечер/нощ ;)

hforce
10-06-2007, 11:16
ako pie bira imam 1 edna ideq :) http://bezpanika.com/index.php?option=com_content&task=view&id=89&Itemid=93
eto q :) ne znam 6to ama mene me zaradva super mnogo toq prusten :D

cassy
10-06-2007, 11:20
hehe tova pr1sten4e otvara4ka mnoy me kefi daje az za sebesi bih go vzela heh da si otvarqm birata

DevilWish
10-06-2007, 11:26
AyYyy tfa e nogo gotino :)

MakeMeLaugh
10-06-2007, 11:28
А е стига с тия незабравими нощи бре... ще кажете, че за 1 година 1 път се прай любов...
За 1 година доста незабравими нощи предполагам сте имали. И тая ще отмине и ще се забрави пък и + това от стараене да е незабравима може да се спечеш и да не стане толкова ефектно както си го мислиш. Като толкова искате пак си правете незабравимите нощи + нещо, което ще се запомни... :!:
Идеята с плочката е яка.. ама стига да е комфортна за носене и прецение той дали ще я носи, а не да стои в шкафа му..
Може да му подариш сувенир, който да стои в стаята му и да му напомня постоянно за годишнината ви. Мен примерно ми подариха мн якичък бял сувенир (висок 1 педя горе-долу - да ти стане ясно) с голи мъж и жена как да се гушнали и се цункат. Бе мн яко пък и ми ходи на стаята :Р :>

gLoRiOuS_aNGeL
10-06-2007, 11:45
Ами,наистина има много такива теми! Потърси там и може би ще си намериш нещичко!

My_Dear
10-06-2007, 12:27
За годишнината ни моят приятел ще ме води на концерта на Helloween... :::
А аз лично много се изкефих на факта, че е решил да ми подари преживяване - защото на подобни подаръци най-много се радвам.

Тъй като концерта е на 18-и, а ние правим една година на 3-и, аз си мисля да организирам нещо... Пак преживяване. Един ден, който да запомним като първата ни годишнина.

Освен преживяване, другото нещо, което страшно уважавам като идея за подарък, са уникатите - нещо, специално изработено за съответния човек. Просто разбива такъв подарък и със стойността си, и с жеста си ;)

sweety_blondy
10-06-2007, 12:29
Ами щом казваш, че е задоволен от към материална страна, значи не е необходимо да му купуваш нещо. Подари му една прекрасна вечер/ден както си прецениш, който той няма да забрави и този спомен да му е по-скъп и от най-скъпия подарък.

+1 :wink:

+2

YgaBHuk
10-06-2007, 12:29
има поне 100 такива теми. потърси..........
Иначе можеш ако носи сребро д аму подариш гривна ланец или нешо яко.

аз така както съм тръгнал на моето гадже през ден да и купувам щуротийки ще фалирам

RaLkb
10-06-2007, 13:08

tva e mnogo dobra ideq a ako iskash moje da dobavish i vasha snimka kam tova :-D

hforce
10-06-2007, 21:47
hehe tova pr1sten4e otvara4ka mnoy me kefi daje az za sebesi bih go vzela heh da si otvarqm birata
mene mi napulni du6ata samo kato go vidqh i 6te si go zema skoro vreme, 4e mi pisna da si otvarqm birata s kliu4ove, na peiki, durveta, masi, jeleza, nekvi kamuni, na kolana i pro4ie... mnou po zabavno si e s prustena :) a i samiq prusten me radva, a i nikoi si nqma takuv :) (pone ot teq koito az poznavam)

Wrathchild
10-06-2007, 22:39
Офф...
Тва с тия подаръци е отврат. След месец приятеля ми има рожден ден и се чудя кво да му подаря... Книга да е, той има толкова много, че имам чувството, че каквато и да взема ще я има вече. Не е някой, дето харесва сребърни синджирчета и гривнички та и това не става... Общо взето един месец има да си блъскам главата :-D
Иначе действително, ако обича да чете можеш да му вземеш някоя книга, но гледай да е нещо, което ще знаеш, че наистина ще му хареса.

krem4et0
10-07-2007, 08:59
Нужно ли е да има подарък? За първата ни годишнита с моя приятел си разменихме по 1 писмо(той беше в казармата и дори не бяхме заедно). Да ти кажа ли, че беше най-милото нещо, писано за мен........На втората годишнина ходихме на разходка в Плевен, а сега за третата бяхме на механа и правихме анален секс за първи път. Почти без подаръци сме минали, но преживяванията са определено незабравими!

PerfectByNature
10-07-2007, 11:28
xora adski mn mersi za predlojeniqta vsi4ki sa mn gotini i sladki osobeno tova s graviraneto na plo4kata .. vlubix se v nego,problema e tam 4e priqtelq mi neiska podaruk i mai nqma da mu vzimam ni6to :( pone znam 4e sme zaedno i vsi4ko e dobre vse pak mnogo mersi :))) :smt007 :smt007 :smt007