Влез

View Full Version : Ефектът WOW

UnderMySkin
10-06-2007, 15:12
От доста време не съм се виждала с едно момче. С него имаме връзка основана само на сексуални отношения.Но истината е че аз започнах да се привързвам към него. Уговорихме се и май утре ще се видим :) Дайте ми някакви съвети. Знам много неща и трикове, но искам нещо специално. Искам да го впечатля, за да няма пак такова затишие в отношенията ни. Може и нестандартни предложения .. ;)

ReFlEcTiOn
10-06-2007, 15:20
ami ...ti na kolko si a toi?
imate li si gadje ili ste svobodni?

PaRty'GirL
10-06-2007, 15:22
za tova koeto ti iska6 ne se se6tam sega no i az sam bila v podobno polojenie i 6te ti kaja samo vnimvai da ne go zaobi4a6 (ako iska6 samo sex ot nego de)
ina4e ako izpitva6 ne6to istinsko...taka de kum nego po dobre da badete vinagi zaedno a ne samo na takiva sre6ti4ki

P.S.:ae ne se izkazah mn dobre no nadqvam se si me razbrala

thefreak
10-06-2007, 15:32
От доста време не съм се виждала с едно момче. С него имаме връзка основана само на сексуални отношения.Но истината е че аз започнах да се привързвам към него. Уговорихме се и май утре ще се видим :) Дайте ми някакви съвети. Знам много неща и трикове, но искам нещо специално. Искам да го впечатля, за да няма пак такова затишие в отношенията ни. Може и нестандартни предложения .. ;)
Ти какво искаш от него по-точно?

swords1010
10-06-2007, 15:44
ami ...ti na kolko si a toi?
imate li si gadje ili ste svobodni?
Е не ми стана ясно какво значение имат отговорите на тези въпроси !!!

Rensing
10-06-2007, 15:45
Какви сексуални отношения бе емо-моме :lol: :lol: :lol: Та ти още не си си поглеждала под гащите пък ще ми разправяш тука глупости :lol: \:D/

UnderMySkin
10-06-2007, 16:41
"Rensing" naprao .. ne mi se pi6e otgovor na typiq ti komentar:}
Pyk ina4e nqma nikakvo zn na kolko sme godini. Prosto i dvamata sme svobodni, no ne tyrsim vryzka. Az ne iskam toi da me zaobicha, iskam da me jelae pove4e :] i po 4esto za6toto mi se prai sex.. Sega razbrahte li? Aide davaite idei, ako nqmate kakvo da kajete, po-dobre ne pi6ete ni6to :D

real-girl
10-06-2007, 17:14
Съблазнявай го повече чрез поведението си,прави му дребни намеци,направи така,че секса с теб да е труден и силно желан...играй си с него и търпението му,дразни го,но не му пускай веднага. Може стриптийз да му направиш или само да се заиграваш с него и после да не му се даваш и чак,когато го накараш вече да се побърка по тебе,да му позволиш нещо повече. Просто направи момента за вас специален,а ти сама знаеш как е най-добре.

UnderMySkin
10-06-2007, 19:58
Съблазнявай го повече чрез поведението си,прави му дребни намеци,направи така,че секса с теб да е труден и силно желан...играй си с него и търпението му,дразни го,но не му пускай веднага. Може стриптийз да му направиш или само да се заиграваш с него и после да не му се даваш и чак,когато го накараш вече да се побърка по тебе,да му позволиш нещо повече. Просто направи момента за вас специален,а ти сама знаеш как е най-добре.

Mersi macka :]

10-06-2007, 20:02
Оставете момичето на мира ! ЗЛОБАРИ ! Спокойно мила не ги слушай ;) Ами може да приготвиш романтична среща , да му говориш мили неща да го гушкаш и той би трябвало да се досети , че те превлича . Ако не се досети , просто му обясни , че вече изпитваш по-силни чуства към него и това е :smt006

btw : Говоря най-вече за Rensing ! [-X

Eli>>>
10-06-2007, 22:04
Какви сексуални отношения бе емо-моме :lol: :lol: :lol: Та ти още не си си поглеждала под гащите пък ще ми разправяш тука глупости :lol: \:D/
хАХа :lol: :lol:

Абе,момиче честно казано,не моа та разбера сЪвсем правилно :smt017
Хем,казваш че вече си се " привързала " към него,
Че и ДВАМАТА не търсите сериозна връзка,
Че не искаш Той да те заобича :-s
Че искаш Той да те желае по-силно(щот на тебе ти се е*е)
Та кво точно искаш???? :-s

Според мен,ако вече (грубо казано) го обичаш,по-добре му кажи че искаш да имате по-сериозни отношения.Обясни му че имаш някви по-топли чуФства към него.Най-добре му признай.

Пък ако е само заради ч*кането,ми намери си някой друг е*ач :mrgreen:

П.С----->И земи разбери кво искаш :smt011

minava6t 4i4ko :)
10-06-2007, 22:20

:-k ами тройките са малко нестандартни, аз може да се "жертвам" 8-[ за тази добра кауза...но само в случай че Е (18-30) ::: :)

fiama
10-07-2007, 09:05
Какъв съвет очакваш точно от нас- да те 'зажелае повече" ли? Щом идва да спи с теб, когато има нужда от секс, значи те желае достатъчно. Друг е въпросът, ако искаш това секс- приятелство да прерастне във връзка, но ти не поставяш така нещата.

_butterfly_
10-07-2007, 09:28
Според мен му кажи направо, че вече ти се иска нещо повече от вашата "връзка" и го попитай какво мисли по въпроса. Поговорете си на тази тема, изяснете се и така. Щом правиш секс с него няма причина да те е срам да го питаш дали държи на теб. Успех.

UnderMySkin
10-07-2007, 13:07
Mersi mn na vsi4ki deto otdeliha vreme, to ve4e vs mina taka 4e .. sum dovolna :] ai 6e sa vidim v nqkoq dr tema xax;]