View Full Version : Такава съм...
Obsession
10-06-2007, 17:46
Здравейте! Момиче съм, на 16. Не вярвах, че и аз ще пиша в този раздел, но ето :roll: Проблемът определено е в мен, казвам го още в началото. работат е там, че много често се увличам по някое момче, а след кратко време спирам да се интересувам от него. Това на пръв поглед не е лошо за самата мен. Но не веднъж ми се е случвало някое момче да се влюби в мен и след като на мен грубо казано ми "омръзне" да го зарежа. Най-много от всичко мразя да наранявам хората, защото аз самата съм много усмихнат човек. Просто не мога да ходя с някй, който дори не ме привлича, а така се получава. Всичко това стана след като май се влюбих ("май", защото сама не исках да го призная пред сбе си). Бях много наранена и дълго време страдах. От тогава повече не мога да харесам никой, въпреки, че мнооооого отдавна съм забравила онова момче и даже не се сещам вече за него. И все пак не мога д аизпитам нищо истнско, само увлечения за по 1-2 дедмици. А, момчетата винаги са били силно привлечени от външния ми вид и когато съм поискала някой съм тръгвла с него ](*,) Чувала съм да казват зад гърба ми, че съм кучка и започвам да вярвам, че е вярно, не искам да продължавам така!
Пиша, защото има 1 момче, което харесвам сега. Той е много мил и чаровен и не заслужава нокой да го наранява по никакъв начин, най-малко аз. Мисля, че и той ме харесва, но не знам да действам ли, да му намекна ли какво чувствам. То аз май вече го нправих, де... #-o #-o
Оф, дори зн какво точно питам, просто исках да си кажа, исках да кажа на някой, било то непознат, че не съм кучка, че не обичам да наранявам хората, че имам сърце. Благодаря на тези, които прочетоха романа ми, благодаря и за менията, дори и да са негативни.
karamellll
10-06-2007, 17:54
Spored men ti e nujno vreme.. 6te nameri6 mom4eto koeto da ti zadyrji vnimanieto za po dylgo vreme i nqma da ti omryzne tolkova byrzo. A specialno za tfa mom4e moje6 d amu namekne6 4e ne tyrsi6 ne6to seriozno i taka pone 6te e predupreden... I tova 4e predi vreme e imalo mom4e koeto da te e naranilo ne ozna4va 4e vsi4ki 6te te naranqvat... nz f momenta i na samata men mi e mn obyrkanoi 4e da davam syveti ;(
spoko macko,tva e ot vazrasta.normalno e kogato si naranen dalboko v sebe si da se izolira6 i da si postavq6 edna takava pregrada s dr te....kato za6titna reakciq :P az s6ato bqh v tva polojenie 1 g nqkade, no ve4e sre6nah 4oveka i sma s nego ot baq vreme . taka 4e spoko, i ti 6te sre6ne6 tvoq
Maimunche_f
10-06-2007, 18:03
Няма начин да не намериш някой, който да те интересува много повече от всички останали. Но разбира се няма как да разбереш, че си срещнала идеалния човек, ако не опитваш с други момчета. И все пак щом не искаш да нараняваш момчето което си си харесала ( а и момчетата попринцип) преди да предприемеш някави действия се овери дали наистина имаш сериозни чувства към него, а не просто чувства за 1-2 дни. Трябва да си наясно сама със себе си, само ти можеш да знаеш какво чувстваш и какво искаш! Успех миличка :smt006
sexy_momi4e
10-06-2007, 18:07
prosto ne si sre6tnala podhodq6toto mom4e...no za vsi4ko ima vreme
Obsession
10-06-2007, 18:10
KillSwitchEngage, предполагам, че така ще стане.
Момичета, благодаря ви за подкрпата :-)
suantito
10-06-2007, 18:15
Аз съм майстора.... \:D/
Ima mnogo takiva hora koito sqka6 ne mogat istisnki da obi4at i vrazkite im sa po-skoro flirt i momentno uvle4enie.no nakraq stava taka 4e se namira 4oveka koito da gi promeni.Ne se pritesnqvai vremeto lekuva vsi4ko i 6te sre6ne6 4oveka kogoto 6te obikne6:)Uspeh!
Obsession
10-06-2007, 18:23
Добре дошъл, майсторе :smt005
BebSsSs, благодаря ти :-)
suantito
10-06-2007, 18:24
Добре дошъл, майсторе :smt005
BebSsSs, благодаря ти :-)
Добре заварила :-D
Obsession
10-06-2007, 18:31
Добре заварила
Да препоръчаш нещо? Щом си майстор, разбираш :-D
Obsession
10-06-2007, 18:34
Добре заварила
Еи маисторе , как да вкарам тръба цол и полвина в муфла полвин цол ? :roll:
Ами, пусни нова тема, може някой да ти помогне! :x
thefreak
10-06-2007, 18:35
Здравейте! Момиче съм, на 16. Не вярвах, че и аз ще пиша в този раздел, но ето :roll: Проблемът определено е в мен, казвам го още в началото. работат е там, че много често се увличам по някое момче, а след кратко време спирам да се интересувам от него. Това на пръв поглед не е лошо за самата мен. Но не веднъж ми се е случвало някое момче да се влюби в мен и след като на мен грубо казано ми "омръзне" да го зарежа. Най-много от всичко мразя да наранявам хората, защото аз самата съм много усмихнат човек. Просто не мога да ходя с някй, който дори не ме привлича, а така се получава. Всичко това стана след като май се влюбих ("май", защото сама не исках да го призная пред сбе си). Бях много наранена и дълго време страдах. От тогава повече не мога да харесам никой, въпреки, че мнооооого отдавна съм забравила онова момче и даже не се сещам вече за него. И все пак не мога д аизпитам нищо истнско, само увлечения за по 1-2 дедмици. А, момчетата винаги са били силно привлечени от външния ми вид и когато съм поискала някой съм тръгвла с него ](*,) Чувала съм да казват зад гърба ми, че съм кучка и започвам да вярвам, че е вярно, не искам да продължавам така!
Пиша, защото има 1 момче, което харесвам сега. Той е много мил и чаровен и не заслужава нокой да го наранява по никакъв начин, най-малко аз. Мисля, че и той ме харесва, но не знам да действам ли, да му намекна ли какво чувствам. То аз май вече го нправих, де... #-o #-o
Оф, дори зн какво точно питам, просто исках да си кажа, исках да кажа на някой, било то непознат, че не съм кучка, че не обичам да наранявам хората, че имам сърце. Благодаря на тези, които прочетоха романа ми, благодаря и за менията, дори и да са негативни.
Who cares?
suantito
10-06-2007, 18:36
Добре заварила
Ти какво търсиш. По принцип съм тенекеджия( изчуквам разни работи) ама правя и иключения...
suantito
10-06-2007, 18:38
Добре заварила
Ами ще изпозваш преходник :-D
Obsession
10-06-2007, 18:40
Добре заварила
Ти какво търсиш. По принцип съм тенекеджия( изчуквам разни работи) ама правя и иключения...
В случая не търся физическа помощ ::: По-скоро съвет, ако можеш - помагай, ама да не ти спирам работата нещо, сигурно имаш мн клиенти :smt005
Obsession
10-06-2007, 18:42
Добре заварила
Ами ще изпозваш преходник :-D
Айдееее, на работилница ми обърнахте темата! :-({|=
suantito
10-06-2007, 18:50
A и също регоирам моно инжекционни пички... :-D
Obsession
10-06-2007, 18:54
A и също регоирам моно инжекционни пички... :-D
Очевидно си в друга област...
След като не искаш да го нараниш, най-добре първо стани наясно с чувствата си и т.н.Да си сигурна, че изпитваш нещо истинско към него, а не е поредното увлечение. :wink:
choco dick
10-08-2007, 16:17
това е моето момиче. Успех baby! :smt016
choco dick
10-08-2007, 16:19
За бой си ти, курво !
А ти за ебане, мърльо!
MiMcHeToOo
10-08-2007, 16:24
След като не искаш да го нараниш, най-добре първо стани наясно с чувствата си и т.н.Да си сигурна, че изпитваш нещо истинско към него, а не е поредното увлечение. :wink:
+1
VerryBerry
10-08-2007, 16:54
+1
+2
Seniorita
10-08-2007, 17:04
Всичко с времето си. Не си намерила човека, който да те разпали достатъчно, за да предизвиква непрестанен интерес у теб. Може би тези момчета, скоито си била, са твърде ограничени или пък... твърде влюбени в теб. Имам една приятелка, която има същия проблем. Просто й омръзва, не й е интересно. А колкото до момчетата, с които тя излиза - ужас.. :-# Не се самообвинявай. Не си единствена, пък и това, че си много харесване, не е проблем, напротив. Това е по-голяма възможност да намериш "интересния". Успех :smt006
AAAAхххх.... Много момчета ще си изпатят от теб :roll:
Мога да ти пожелая само да не започваш нова връзка без да си наясно със себе си КАКВО ИСКАШ ОТ НЕЯ. Спри за миг, помисли и тогава действай :)
Понеже съм се парил от такива момичета, а отделно съм наранявал други по същата причина като твоята вече не се впускам в прибързани авантюри :wink: Може би и поради тази причина вече не малко време нямам сериозна приятелка, но така съм решил за себе си. Това не означава, че не търся :P Просто още не сме се намерили с нежната ми половинка 8)
Пожелавам ти успех в любовта, шоколадова целувчице ! :smt006
Obsession
10-09-2007, 12:39
това е моето момиче. Успех baby! :smt016
Мерси, бебе :-)
Seniorita, благодаря за подкрепата, ще се вслушам в думите ти :-)
Exorass, благодаря ти, успех и на теб :smt006
Хаха ... ии познай докато чакаш да намериш ПОДХОДЯЩОТО момче .. колко такива, за по 1-2 седмици ще трябва да минат .. виждам го пропускате тоз факт ..