Влез

View Full Version : Имам ли основание да се притеснявам?

~Teardrop~
10-06-2007, 19:41
Здравейте форумци:)Извинете ме ако повтарям темата,но имам едно такова въпрощище към вас...значи преди месец прайхме секс с приятеля ми ииииии аз поп-принцип съм една УЖАСНА паника бях се ъплашила дали ще ми дойде или не ..хубавото е че ми дойде...и си беше нормален цикъл 4 дена кървища на 5тия си приключи ноемално с кафявичко и така...обаче от няколко дена се скъсвам да чета материали за "цветни бременности'и такиа ми ти работи..отделно се чувстам уморена незнам дали е защото стоя до 2 часа за да уча и стажам към 8-9 сутринта..мислсите ли че имам основание да се притеснявам или не да правя ли тестоес и да ходя по гинеколози или не ?да се притеснявам ли или не ?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

Schnitzer
10-06-2007, 19:46
Стига си се нпанирала бе,излагате се вече.

UnderMySkin
10-06-2007, 19:49
Ami az msilq 4e pove4e ne trqbva da pravi6 sex, za6toto e mn opasno xaxaxaxa \:D/

cherinka
10-06-2007, 19:51
Здравейте форумци:)Извинете ме ако повтарям темата,но имам едно такова въпрощище към вас...значи преди месец прайхме секс с приятеля ми ииииии аз поп-принцип съм една УЖАСНА паника бях се ъплашила дали ще ми дойде или не ..хубавото е че ми дойде...и си беше нормален цикъл 4 дена кървища на 5тия си приключи ноемално с кафявичко и така...обаче от няколко дена се скъсвам да чета материали за "цветни бременности'и такиа ми ти работи..отделно се чувстам уморена незнам дали е защото стоя до 2 часа за да уча и стажам към 8-9 сутринта..мислсите ли че имам основание да се притеснявам или не да правя ли тестоес и да ходя по гинеколози или не ?да се притеснявам ли или не ?
Хаха. И аз имаХ същия проблем.
Сигурно съм прочела почти всичко в нета за цветната бременност, а това, че се чувстваш уморена може да е от нередовното хранене, пък и това да ставаш в 8-9ч не си е оферта. :)

~Teardrop~
10-06-2007, 19:53
хаахахахах верно щв ме съсипе ..направо вече се виждам как ме вкарват с една красива стая с меки стени в Жълтата сградичка :P \:D/ и ми водат някви готини момченца , а аз им казвам неее махайте се неееее ...а за теста мдааа ...малко ме е шубе ина4е цикълът си беше нормален дългъг със коремните спазми и сичко както симу е реда..

stra6no_sexy
10-06-2007, 19:59
Еййй по спокойно бе хора...нищо не става толкова лесно,колкото си мислиш...пази се нервите за по натам,когато вече наистина ще ти трябват :)

swords1010
10-06-2007, 20:40
Нищо ти няма! :wink:

~Teardrop~
10-06-2007, 20:51
ох дано :wink:

swords1010
10-06-2007, 20:53
ох дано :wink:
Ако е цветна бременност, менструалното кървенето е значително по-оскъдно и няма начин да не усетиш, че нещо не е наред!

~Teardrop~
10-06-2007, 20:58
аха..мерси за обяснението

evilkaAaAa
10-06-2007, 23:43
пфф :shock: каза, че си чела материали за цветната бременност, ама въпросът ми към теб е: ДА НЕ БИ ДА СИ ЧЕЛА ПРЕЗ РЕДОВЕТЕ БЕ МОМИЧЕ ???? навсякаде се уточнява специално за такива като теб и мен дето от сичко се панират, че при цветната бременност цикълът (който всъщност липсва) е много по - оскъден, цвета на течността е по - блед и т.н. ,и т.н. - така че спокс :wink:

~Teardrop~
10-07-2007, 12:10
абе не пропусках ама..нали съм паника... :oops: и още повече се панирах и така..мерси за отговорите :-) :-) :-)

~Teardrop~
10-07-2007, 12:15
хахаахахахах... :-D :-D :-D Кънио е много изискано искам нещо по-мазничко кат за мен

~Teardrop~
10-07-2007, 12:24
ам...бчх наистина много притеснена когато постнах тая тема ...колкото до цочо има много съгластни

fiama
10-07-2007, 12:28
Увери ли се вече, че нищо ти няма? След една нормална менструация няма от както да се притесняваш. Ползвайте си предпазни средства и всичко ще е ок :)

~Teardrop~
10-07-2007, 12:36
май да :P