View Full Version : Мъжете и романтиката....
lilit_666
10-07-2007, 09:06
Чудя се, дали на мъжете наистина ми харесва да са романтични или правят всичко само за да се харесат на момичето,когато искат секс.
Доставя ли ви удоволствие,момчета,или ви е досадно,ама трябва да угодите на "лигавата"си дружка?
ПП
Аз не съм от лигавите романтички.Отдавна съм осъзнала,че не живеем във филм и май даже бих предпо4ела някое по-грубо и директно изпълнение,ама по някога не е излишно и малко разнообразие,но без да стига до лиготни.
Какво мислите по въпроса моми4ета,до къде е границата м/у приятната романтика и лигавостта?
Хм.... Понякога ми се струва, че гаджето ми излиза от някакъв филм.. Все едно не живее в реалността, а в някакъв филм.. Понякога говори все едно снима поредната сцена.. Много е странно... Но той го прави просто, защото така обича... Понеже от лигльовците.. Вярно, че понякога е твърде груб, но просто е такъв....
Ами нз... Приятно е, но обичам и като се държи по-дръпнато и грубо.. Зависи от настроението ми... :)
MiMcHeToOo
10-07-2007, 09:15
Аз пък не обичам да се държат грубо с мен :!: Не знам кво имаш предвид под лигаво.. Мисля, че досега лигльо с мен не е имало... Обичам да се държат мило с мене и толкоз ;)
xXxScreamxXx
10-07-2007, 09:20
em ob6to zeto granicata e t1nka no ponqkoga e po dobre da se ligavi otkolkoto da se d1rji grybo s teb . ne misli6 li ???
a ina4e moq hi4 ne e po romanitikata :-D :-D :-D za moe s1jalenie
DoomShadow
10-07-2007, 09:22
Аз пък не обичам да се държат грубо с мен :!: Не знам кво имаш предвид под лигаво.. Мисля, че досега лигльо с мен не е имало... Обичам да се държат мило с мене и толкоз ;)
eto oshte 1 dobre kazano ne6to \:D/
lilit_666
10-07-2007, 09:29
ами пример залигаво:
Едно мом4е ме харесваше и постоянно каквото и да направи(без да иска ме настъпи,леко ме бутне,блъсне,подпре се на мен...),все"Ама извинявай,ама мн съжалявам,ама нали не ми се сърдиш,прощаваш ли ми,изв,изв......"Леле,идеше ми да го цапна!!!
Интересно ми е дали на момчетата им харесва да ходят по покривите да гледат звезди,да вечерят на свещи и да пишат разни любовни обяснения и бля бля подобни,или го правят ,за да се харесат.
DoomShadow
10-07-2007, 09:33
of 4oveka sigurno e vitael v oblacite ......
Shadow_Walker
10-07-2007, 09:33
ами пример залигаво:
Едно мом4е ме харесваше и постоянно каквото и да направи(без да иска ме настъпи,леко ме бутне,блъсне,подпре се на мен...),все"Ама извинявай,ама мн съжалявам,ама нали не ми се сърдиш,прощаваш ли ми,изв,изв......"Леле,идеше ми да го цапна!!!
Интересно ми е дали на момчетата им харесва да ходят по покривите да гледат звезди,да вечерят на свещи и да пишат разни любовни обяснения и бля бля подобни,или го правят ,за да се харесат.
Боже, и според тебе тоя е бил романтичен с неговото извинявай?! :shock: По-скоро притеснителен......
Аз пък съм романтичен и се кефя и на звездите и на свещите 8)
hmm mi moqt uj e, no ne ni se otdava 4esto taq vazmojnost.po skoro tva e za raznoobrazie,no ina4e jiveem v realnosttta
lilit_666
10-07-2007, 09:54
ами пример залигаво:
Боже, и според тебе тоя е бил романтичен с неговото извинявай?! :shock: По-скоро притеснителен......
Не,не го мислех за романти4ен,а за лигав.
aP0kAlIpSiS
10-07-2007, 09:55
Не съм момче,ама не съм и много романтична. Зависи от настроението ми. Ако ми е тъпо и някой почне да ми се обяснява или да прави романтични жестове,ще ми стане още по-тъпо.
Ако съм в добро настроение или ще започна да се шегувам с него или ще приема жеста.
Общо взето не обичам романтиката,която се изявява в филмите[/b][/i]
lilit_666
10-07-2007, 09:57
Не съм момче,ама не съм и много романтична. Зависи от настроението ми. Ако ми е тъпо и някой почне да ми се обяснява или да прави романтични жестове,ще ми стане още по-тъпо.
Ако съм в добро настроение или ще започна да се шегувам с него или ще приема жеста.
Общо взето не обичам романтиката,която се изявява в филмите[/b][/i]
Точно това се опитвах да кажа
kobrichka
10-07-2007, 10:06
ами пример залигаво:
Не мисля че момчето е лигаво,а просто мн притеснително.
А по темата,линията между романтиката и лигавщината е мн тънка,но мисля че всеки които е истински романтик не може да я мине тази граница.Аз лично не си падам мн по романтиката,не обичам прекалените неща.Примерно да ми подарява цветя всеки пат щом ме види,или да ми казва че очите ми са кото звездите,или да пишат разни любовни обяснения и т.н е такива не ми харесват.Но примерно харесва ми да ходя по покривите и да гледам звездите.
Dark_Angel_F
10-07-2007, 10:09
Аз попринцип съм привърженичка на романтиката , но от време на време не бих отказала и нещо по грубо , като дива страст и т.н ...
Аз съм момче ама мене па ме кефи та си зяпам звездите или пък да глеам в кви форми са облаците сми некво те откъсва малко от сичко останало и ти е спокойно а като си с момиче е още по-приятно амаа тва не става често само понякога А как се държа зависи от настроението ми ама гледам да съм мил и ми е кеф не се лигавя чак гледам да съм на границата между грубото и лигавото и до сега нито едно момиче не се е оплаквало...
lilit_666
10-07-2007, 10:16
ами пример залигаво:
Не мисля че момчето е лигаво,а просто мн притеснително.
А по темата,линията между романтиката и лигавщината е мн тънка,но мисля че всеки които е истински романтик не може да я мине тази граница.Аз лично не си падам мн по романтиката,не обичам прекалените неща.Примерно да ми подарява цветя всеки пат щом ме види,или да ми казва че очите ми са кото звездите,или да пишат разни любовни обяснения и т.н е такива не ми харесват.Но примерно харесва ми да ходя по покривите и да гледам звездите.
Ама за другите 5 пари не дава,а само за тая,дето му харесва и до сега си е така мом4ето.
За останалото съм съгласна напълно
не мога да разбера за каква тънка линия си говорим ("линията между романтиката и лигавщината е мн тънка"). каква линия може да съществува между лигавщината и романтиката??? и как може да бъдеш лигав на романтична вечер???
`Death`Whore``
10-08-2007, 07:32
Мъжете са романтични по свой начин. Правят недодялани и странни комплименти например...ако не са такива, не са искрени. Не мисля, че им доставя удоволствие да се лигавят обаче.
На мен не ми е лигаво да ми се извиняват, ако има защо.