View Full Version : ......???
xXxScreamxXx
10-07-2007, 10:01
ZZzravite znam 4e tazi tema e yjasno t1pa no v4era ve4erta ne6to ne mnakara da se zamislq zna4i moite fr bqxa po4nali da si izmislqt razni imena li kak da go kaja v smisal kak sa si kazvat na galeno a moto ima nali si e zabytano otvsqk1de i ni6to ne moja da se izmisli ](*,) ](*,)
Mejdydrygoto se kazvam Lora
blagodarq na tezi koito sa pro4eli tazi bezsmislena tema 6te s1m vi mn blagodarna ako mi dadete nqkakvi predlojeniq
mersi predvarittelno
МОЛЯ ТЕМАТА ДА БЪДЕ ЗАКЛЮЧЕНА
Що да ти е ужасно името, бе? Много си е хубаво даже. Няма смисъл от галени имена. Да ти викат Лора и тва е..
izmislenata
10-07-2007, 10:04
Името ти е супер яко даже,аз ако се казвах Лора,щях да се кефя(е,не си давамм сегашното име де,то си ми подхожда :P ). И к'во не му харесваш на твоето ? Така са те кръстили,така ше ти викат. За кво ти е на галено да ти викат-Лора не е дълго име,че да го съкращават. Единственото,за което ме дразни е,че се сещам имаше една Лора Караджова ли к'ва...мнооо тъпа,братче,ама ти нали не си тя... радвай си се на името,нека ти викат така,както си е.
sladuranka_17
10-07-2007, 10:05
Наистина имаш хубаво име :wink:
xXxScreamxXx
10-07-2007, 10:07
ama si4ki fr si pravqt razni ligav6tini s imenata a s moeto ne stava :cry:
sexa_na_kompleksa
10-07-2007, 10:09
Е какво му е на името.На мен ми харесва.Радвай се,че не си Петруна,Фиданка,Трендафилк а,Цун Кай Хуй и т.н.
ArTanDra
10-07-2007, 10:10
Ти си доста развито дете... в детската градина и пишеш перфектно ... Може да ти измислят някакъв прякор като "Гуфи" или да ти викат Ло или Лор...
Според приятелките ми е най-добре Лорка или Лорчу :)
Carrie`Bradshaw
10-07-2007, 10:12
толкова ли е трудно да се сетиш за Лорче, Лори, Лорка, Лорита ако щеш пфффф
xXxScreamxXx
10-07-2007, 10:14
ha za tezi i nie se setixme
ama sa edna fr mi dade e tva za ideika i me izkefi Lol ili LolS :-D
xXxScreamxXx
10-07-2007, 10:15
ina4e ko 6te kajete kak vi zvy4at ???
Абе попринцип според мен тия "лигавщини" с имената се правят когато ти е по дълго името а твойто е едва 4 букви и е мн хубаво име!
Ами нека ти викат Лори.Що пък не!?
Imeto ti e strahotno !!!!Mogat da ti vikat -Lo ,lor,Lol,Lols abe izob6to kakto se seti6!Kato po4nat da ti sakra6tavat taka imeto 6e vidi6 4e 6te useti6 tva koeto ti napasva nai mn!Naprimer az sam Mihaela i sa mi vikali kakto se seti6 dokato edan fr ne zapozna da mi vika Els (istoriqta e dalga) :D:DI ottogava po4ti vsi4ki taka i sega se 4uvstvam mn pove4e kato Els otkolkoto kato Mihaela!Tva e ot men
loyal_88
10-07-2007, 10:43
ZZzravite znam 4e tazi tema e yjasno t1pa no v4era ve4erta ne6to ne mnakara da se zamislq zna4i moite fr bqxa po4nali da si izmislqt razni imena li kak da go kaja v smisal kak sa si kazvat na galeno a moto ima nali si e zabytano otvsqk1de i ni6to ne moja da se izmisli ](*,) ](*,)
blagodarq na tezi koito sa pro4eli tazi bezsmislena tema 6te s1m vi mn blagodarna ako mi dadete nqkakvi predlojeniq
mersi predvarittelno Кво му е лошо на името ти бре?! Да те запозная ли със Страшимир да го попиташ на него кво му е? :lol:
FieRy_GirL
10-07-2007, 10:45
q stiga gluposti e.mn ti e hubao imeto daje.as poznavam edna lora i si4ki i vikat Lori.za kfo sa ti nekfi izmisleni ligavi imena.nqma smisyl.
thefreak
10-07-2007, 10:46
blagodarq na tezi koito sa pro4eli tazi bezsmislena tema
И аз ти благодаря за пускането на още една безсмислена тема.
xXxScreamxXx
10-07-2007, 10:48
nqma za6to :-D
imam talant za tva :-D
Obsession
10-07-2007, 11:26
Ооо, хубаво ти е името, много даже! На 1 Лора и викахме Лоло преди, ама е леко лигаво :wink: Ло също и викахме. Вече не и викаме, щото не си говорим, ама това е др тема :?
kobrichka
10-07-2007, 11:33
моя приятелка се казва Лора и ние и викаме Лори или когато ни хване лигата Лоло. :D
q ne govori gluposti, Lora e hubavo ime vij kolko hora potvardiha tova ako e za vapros tova lol lols i t.n. po ne mi haresvat mn ligavo zvu4at i detski imeto ti e mn hubavo i ne se sramuvai ot nego :)
CuRly_Doll
10-07-2007, 11:44
men Lo nai me kefi pak nz za teb...ama ti e hubavo imeto nz kvo ne mu haresva6 :wink: [/i]
името ти е мн хубаво .... може да ти викат ло както в долния отговор е написано илил Лоли нещо такова макар че името ти си е мн хубаво :wink:
BlueAvalanche
10-07-2007, 13:07
Да ти викат ЛорчетУУуУУУ ( задължително с УУуУУу отзад , щот е модерно )
Иначе имаш много красиво име
офф откачила си.ЛОРИ е много хубаво,а ако толкова държиш на лигафщините дет са "модерни' сега да викат ЛорЗ
sladkish_14
10-07-2007, 13:29
0о0о0о0 Лорче :wink: Имаш хубаво име :!:
men Lo nai me kefi pak nz za teb...ama ti e hubavo imeto nz kvo ne mu haresva6 :wink: [/i]
+1
Charlotte_
10-07-2007, 15:54
яко ти е името ве,що иначе на една френдка и викахме ло като джей ло :-D ,ако те кефи казвай им да ти викат така или лори.
Shadow_Walker
10-07-2007, 15:58
Лорзи :-D
tItEufFf
10-07-2007, 17:41
Много ти е хубаво името бе :wink: Мене пък ме кефят такива кратки имена, с които да не можеш да се гавриш...
Лора,Лори,Лоретка,Лоретинк ,Лоретинче,Лоретинченце,Ло ретинченценце...
Лорка,Ролка,Роли,Руло,Луро.. .кой ше ме допълни? * :lol: *
Лори,имаш страхотно име! Аз обожавам името Лора...Може да ти викат Лори,Лоринка,Лорси,Ло,Лоло, орче,Лоритка,Лорка,но мен ако питаш Лора си е прекрасно. Пък и повечето галени имена от името ти стават много дълги.
Лорче ми допада...
Само не ми стана ясно какво му е на имато ти?! :smt017
Аз преди познавах едно момиче което се казваше ГулденБахър...
Така че не се чуди к'ви кусури да си тръсиш само... ;)
gLoRiOuS_aNGeL
10-07-2007, 22:53
Ами,то името ти е хубаво,ама може да ти викат Ло,Лори,Лорчик,Лоло,Лорка...
FeelTheBeat
10-07-2007, 22:54
Ло, Лори, Лорси.
hay_lin_witch
10-08-2007, 07:22
imeto ti naistin ae hubavo,nqma nujda ot galeni imena :wink:
Lake-of-tears
10-08-2007, 07:58
Ми тъй ми :Р А и какво значение има как ти викат ... и Пенка да ти викат , се тая :)
FunkyFresh
10-08-2007, 08:05
o0o boje ti se radvai 4e ne si krustena na nqkoiq aktrisa ot tupite sapunki po televiziqta :!: ima6 hubavo ime,kratko e taka 4e kakto pove4eto hora v tazi teme kazaxa nqma nujda ot galeni imena az puk si4ko bix dala da imam samo 1 galeno ime ama si4ki mi vikat koi kakto si iska :smt013 :wink:
xXxScreamxXx
10-08-2007, 08:28
Mn mn mn blagodarq na vsi4ki :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058 :smt058
sasha_90
10-08-2007, 09:24
Името ти е много хубаво и няма смисъл от галено.Галените имена са за цел да се избягват дългите имена(е не във всички случаи).
parijanka05
10-08-2007, 10:40
Хора след като помогнахте на момичето що може ли и на мене да ми помогнете....и аз се за това се нервирам-няям галено...Казвам се Луиза.... :oops:
rihannka
10-08-2007, 11:30
abe momiche imash mn hubavo momiche..az poznavam edna koqto se kazva lora i i vikat lorche..lori i tei
Е какво му е на името.На мен ми харесва.Радвай се,че не си Петруна,Фиданка,Трендафилк а,Цун Кай "мъжки полов орган" и т.н.
ти напрао ме разби Размазах се от смях..""Цун Кай''брао бе
а по темата.Имам мноу познати дето се казват Лора(за мене тфа име е велико)и им викат Ло,Лорче.Лори и т.н.А и твойто име е супер,щото мойто е Денка(доста смотано,признайте си
UtkaCHeNa_BaBy_
10-26-2007, 11:57
imash strahotno ime az ako se kazvah taka mnou 6tqh sa kefq :-D
на на6та лора и викаме лоло :---)
chocoleptic
10-26-2007, 12:02
Pf mn qko ime si ima6 kvo ne mu haresva6 .. pak se radvai 4e ne sa te krustili -Iorde4ka na baba si danka i de4ka :D :lol: :D
lLady_MooN_RaiN
10-26-2007, 12:10
Галените имена не се ли измислят ако името ти е прекалено дълго. Например Цветелина, Любимира, Десислава... Лора е досттъчно кратко име. А освен това е хубаво...
Супер име имаш!Не трябва да се притесняваш!!!
ти пък...името ти е кратко няма смисъл от лигавщини...и все пак на една позната Лора й викат Лори... къв е смисъла да сменяш последната буква не знам, ама ако ти харесва повече...
sladkata_presi
10-26-2007, 14:34
Името ти е много хубаво!Може да ти викат Лорка,Лоли,Лолу,Лору
Абе де да знам
BrokenInnocence
10-26-2007, 16:25
Имам чувството, че стана някаква мода в тоя форум разни комплексари да пишат колко не си харесват имената само, за да се изсипе целия бг народ и да почне да убеждава колко красиви били всъщност въпросните имена. Хора, наред ли сте!? Това е име, майка му стара, не трябва то да определя теб, а ти- него. Да не говорим, че всеки един може ако помисли 30 секунди да намери поне 976875765 имена по- смотани, гадни, тъпи, смешни или лигави от неговото.
А иначе... тея лиготии с галените имена колко ги мразя... Познавах преди време хора, които си викаха на първите две букви от имената- Со, Бо, Му Ху, Фъ, Др... направо ми късаха нервите.
яко ти е името
на стамена (аз)колко
галени имена могат да се измислят
MockingBird
10-29-2007, 01:18
Лоре
Лорка
Лоренце
Лорче
Лори
Лорки
Лоричка
Какво повече искаш
#YoU MuSt DiE#
11-14-2007, 15:01
Ло е яко!!!Между другото името ти е УНИКАЛНО ти да зн моето... [-o<
sladur4etyYy
05-02-2008, 20:44
mersi predvarittelno
виждам че темата е стара ама се пак ше пиша :) та.. що пък да ти е гадно името?аз познавам 3 момичета които се казват лора и името мн ми харесва. може примерно ЛОРЧЕ или ЛОРИ примерно...
Imeto ti e super qko, ne se izlagai, da ti vikat prosto lora :) :) :)
FakeyFake
05-02-2008, 21:07
На мен най-ми допада лори...Но да ти кажа да не те бърка по какъв гупаф начин те наричат твоите фр-та....Това е само временно..Знам го от личен опит :D Всъщност може да си измислиш истински прякор...В момента нищо не ми идва за прякори...Това просто е съкратено име :)
BlackaTBW
05-02-2008, 21:30
Значи Лора, аз се казва Дора, не е много голяма разликата да ти кажа. Мойте си ми казват както си ми е името. Отделно имам разни откачени прякори, които нямат нищо общо с него. Успокой се, имаш яко име. Ако толкова държиш да ти казват на галено някак си, пробвай с Ел (от английското L ) например ;)
_FaShIoN_
05-03-2008, 09:05
Според мене името ти е адски готино и няма смисъл от някфи прякори...просто Лора... :)
LovePoisoned
05-03-2008, 09:49
Името ти си е много хубаво даже, не знам какво не му харесваш. Освен това е международно (една от разновидностите е Лаура).
Могат да ти казват по-лигаво "Лор", "Ло", "Лорс"... всякакви такива.
Аз като малка се дразнех, че всички момичета в класа ми имаха имена, завършващи на "а" или "я", а моето завършва на "и", но сега го обожавам!!! ^^ :P
Лори.. :-D а бтв името ти е хубаво :) Може да ти викат Лор :D Ако те радва или си измисли прякор :D
hrisiiiiii
05-03-2008, 12:30
Познавам момиче с твоето име, казват й Лоци :P
LOL е супер, даже LMAO и ROFL са още по добре, абе направо ROFLMAO да ти викат :?
На мен пък ми харесва името ти.Имам една приятелка, която се казва Лора и на галено и викаме Лори, според мен е сладко. :)
ice_cream_f
05-03-2008, 14:29
Lorksy primerno :)
Името ти е много готино.Представи си ако се казваше Серафима как щяха да те наричат на галено... :-D
LaDy_DaQnA
05-03-2008, 17:57
името ти е мн хубаво .... може да ти викат ло както в долния отговор е написано илил Лоли нещо такова макар че името ти си е мн хубаво :wink:
i az loli 6tqh da predloja ama imeto ti e huu kfo iska6
eLLi_7oy
05-03-2008, 19:56
Именцето си е много хунаво но обращението ЛОРИ е много сладко , при мен проблема е друг. Казвам се Ели но ми викат Елица (не приятелите ми) много се дразня, ако имате предложения,давайте БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
POKEMONFOREVER
05-03-2008, 20:14
Много хубаво име,яко :).
Иначе могат да ти викат по прякори свързани с името,например Лорчето,Лори,Ламерката :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: хахахахаах ххахахаха.
sladkъ_mackъ
05-03-2008, 21:14
Ти си доста развито дете... в детската градина и пишеш перфектно ... Може да ти измислят някакъв прякор като "Гуфи" или да ти викат Ло или Лор... абе я се стегни да не си на 5 годинки :D пфф как ме нерват такива лапешки истории(по скоро истЕрии) тръгнала да ми реве че лигавите и фр-ки бла бла..Името ти е супер а причтелките ти са лигли според мене,не може ли с нещо по-смислено да се занимавате :?
П.П аз имам 2 познати с име Лора,на едната и викаха Лорка(нищо лично беше малка тогава),а на другата-Лори :)
fenkatakrisi952
05-04-2008, 07:57
Лора? :-o
какво не ти харесва? :oпо-добре да ти казват на прякор отколкото на галено :)
Ъх Лорче... името ти си е ок
sladkъ_mackъ
05-04-2008, 13:47
Името ти е много готино.Представи си ако се казваше Серафима как щяха да те наричат на галено... :-D :lol: :lol: :lol:
Ima varianti.... za6to se ot4aivash,imeto ti e ekstra ..... :) :) moje - Lori,lor4e..... tolkova varianti ima....
Slave4You
05-04-2008, 20:10
Ло , Лорче ..
mhmhmhmhm
05-04-2008, 20:25
ina4e ko 6te kajete kak vi zvy4at ???
nie trqqq gi odobrime-taka li ? :razz:
Kamelliq
05-05-2008, 00:53
аз съм камелия пък ми викат гоголина :) тей че....
Имената са за да те наричат така.
За какво ти е галено име?
Казваш се Лора,кръстена си така и така трябва да те наричат.
За какво толкова са ви галени имена..
Е името ти е супер - Лора! И не е и дълго...
Аз съм Десислава и пак не ми викат по някакъв изчанчен начин - просто Деси :) а на Лора какво му е, да си ти викат Лора и толкоз....
Chrissie
05-05-2008, 13:27
Не мисля,че името ти е лошо.Напротив!Много е хубаво.Но защото трябва да ти измислят нещо друго?Защо просто да не ти казват Лора и толкова.Според мен,не ти тябва нещо друго.
fuck_me_pls
05-05-2008, 14:02
Темата е стара ..ноо..само да кажа..имам една фр и тя се казва така..
Е и ние решихме да и казжаме ЛУ ..мен мноу ме радва. :)
п.с-Името ти е много хубаво :P
Jessika_MG
05-05-2008, 16:56
Лу 8-)
mersi predvarittelno Кво му е лошо на името ти бре?! Да те запозная ли със Страшимир да го попиташ на него кво му е? :lol:
:razz: :razz: :razz: :razz: A mn ti e qko imeto daje! Moje vs da ti vikat. E sa primerno az sum stefani ama mi vikat styfi edin fr go izmisli! Taka 4e spox :)
Божееее Лора е много яко име.Най-добрата ми приятелка се казва така.Може да ти викат:Лоре,Лори,Лорче.Аз на мойта приятелка и викам на шега Йори :razz: :lol: ,защото не мога хубаво да казвам Л и викам УЪ и така се бъзикам със себе си. :lol:
MoonAngel
05-06-2008, 05:38
Името си е много сладко и е късичко, което улеснява. Аз ако ти кажа, че моето е от 7 букви и все пак приятелите ми го измислиха много яко на галено. :) Преди супер много си мразех името, защото е странно и много рядко (като казвам много значи наистина много). Но с течение на времето започнах да си го харесвам - прави ме различна. :)
xXxScreamxXx
05-06-2008, 07:37
mersi predvarittelno
виждам че темата е стара ама се пак ше пиша :) та.. що пък да ти е гадно името?аз познавам 3 момичета които се казват лора и името мн ми харесва. може примерно ЛОРЧЕ или ЛОРИ примерно...
ТЕМАТА Е УЖАСНО СТАРА ........ НЗ ОТ КАДЕ И КОЙ Я Е ИЗНАМАЕРИЛ АМА ....... НА ПОВЕ4Е ОТ ПОЛОВИН ГОДИНА Е :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ААА ИНА4Е ... 10X НА ВСИ4КИИ :D :D :D
И какво му има на името ти бе?Аз познавам Перуника, Султан, Артиом, Аниел, Галатея, Нивея, Йохана... :D Още ли не си харесваш името?
ObScuReNikoQ
05-06-2008, 08:54
името ти е супер, аз лично много го харесвам. 2 мои много добри приятели се казват така. на едната и казваме Фло, което би трябвало да идва от лора-Флора-и така Фло.
На другата и казваме Локи, но чесно, дори аз не знам защо...Една бивша съученичка със същото име се беше нарекла Лорилай...Лори съшо е сладко. Има много вариации, все ще измислиш нещо. Аз предлагам Ло или Фло :grin: много е сладко
Успех ;)
desinka_pleven
05-06-2008, 08:58
Името ти е супер.Аз предлагам да ти казват Лорка или Лори
JuJi^LoVe
05-06-2008, 09:08
Много си ти е готино името...Мойта котка се казва Лора... :) Много хубаво име имаш
Jessika_MG
05-06-2008, 16:24
Една позната не излизала много по полянките щото хората си кръщавали кучетата много ЛОРА и като ги викали тя се обръщала :grin:
[B]a[N]D[i]T[k]a
05-07-2008, 04:26
темата е стара а и авторката иска да се заключи :)