View Full Version : Какво иска?
..... има си приятелка,но като е без нея търси мен,държи ми сметка с кой съм била,защо съм се целувала с тоя,или с оня.Но иначе си знам,че като го видя с нея не се познаваме,не мога дори да го погледна.А съм влюбена в него толкова много...тези игрички на криеница продължават 10 месеца.Какво иска този човек от мен?Не сме правили секс,ако това е от значение!
Казва ми,че ме харесва,като сме заедно всичко е перфектно,но като се отвори тази тема на разговор и...всичко се проваля.Какво мислите Вие?
Anf3tamin4o
10-07-2007, 12:49
Ми може би иска като онази го зареже той да си има тебе и от сега да те е запазил :) Мисля си че те върти доста
че е нещастник и заслужава да го зачеркнеш от живота си
FairyNymph
10-07-2007, 12:51
Що не направиш и ти същото..
FieRy_GirL
10-07-2007, 12:55
ko se 4udi6 nakarai go da izbira.ako te haresva naistina 6te izbere teb no ako izbere drgata mu napravi gadno.otidi pri neq i i razkaji si4ko a pyk tq ako si e s akyla 6te go zareje.i 6e vidi6 kak 6te ti4a sled tebe katy ostane sam
Що не направиш и ти същото..
Ще направя същото,ако имаше с кой...за сега не харесвам никой друг освен него и ще си остана прецакана :( Просто не искам друг, с него ми е най-добре,но като знам,че така прави и с приятелката си :smt009 Тя не е виновна за нищо,той е виновникът...но ще си му го върна,само да го засека самичък :-#
И м/у другото дори разбрах,че се е целувал и с други момичета,докато е бил без приятелката си тук,а аз тогава съм отсъствала от града.Нещастник,няма к`во да говоря!
NightSky
10-07-2007, 12:59
Ми бъди малко по-твърда. Кажи му, че не може да те разиграва по този начин. Все пак той е обвързан и няма право да ти държи сметка за това с кой се целуваш, с кой се срещаш и тн.
suantito
10-07-2007, 13:01
Какво иска?
Хуй в гъза иска....
Играе си с теб, забрави го. Няма смисъл да се оставяш да те върти. [-X
MaRiNkA_16
10-07-2007, 14:56
Ми може би иска като онази го зареже той да си има тебе и от сега да те е запазил :) Мисля си че те върти доста
+1 da prosto si rezerven variant za nego...
*Never_Again*
10-07-2007, 16:39
аз ти предлагам да му кажеш или или.щото и аз съм изпадала в подобна ситуация и те разбирам перефектно но аз го позволих само 2 месеца.или му казвай да избира или и ти си хвани приятел.тоя дето бях с него после за тфа дето се пробваше да ме върти му го върнах двойно но деиствай сега за да не стане после късно,не позволяваи никога да ти се подиграват така щото той в момента прави точно това.казвам ти от личен опит послушай ме преди да се почнали да те одумват хората че си еди си ква и т.н просто му бий шута ако не избере
HePeAJIeH
10-07-2007, 17:12
Явно ти си свикнала да си втора свирка-най-добре го заеби или го накарай да скъса с мършата която те измества ;-)
GregoryHouse
10-07-2007, 17:31
или тя е тази която измества неговата приятелка...разкарай го. Дори да я зареже и да тръгне с теб какво ти дава гаранция че няма да заемеш нейното място а някоя друга твоето...
Eдин вид се развлича с теб, щом си има приятелка.Явно не те харесва чак толкова, че да я остави и да е с теб, но пък има и такива момчета, където искат да им обръщат внимание.Не знам, но аз такова нещо не бих търпяла.Някой да ми държи сметка, въпреки че не сме заедно...все едно, но определено трябва да говориш с него, нали и без това се чудиш какво иска.Питай него. :wink:
sasha_90
10-08-2007, 05:12
Играе си с теб.Защо мислиш,че е още с приятелката си.Ти си само резервен план.Търсите само когато не е с приятелката си,това не е ли достатъчно доказателство?
`Death`Whore``
10-08-2007, 05:26
Хаххаа, всичко било перфектно. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 Ще ме уморите.
И разбира се, че те разиграва, и то най-нагло. Ако си с друг, ще ти издере очите, но той може да си има гадже и ти да си другата. Наивна си много.
Тцтцтц... много лошо те разиграва момчето и наистина и аз мисля,че те има за резерва... Ама пък няма да се лъжем сега - любовта е сляпа...
или тя е тази която измества неговата приятелка...разкарай го. Дори да я зареже и да тръгне с теб какво ти дава гаранция че няма да заемеш нейното място а някоя друга твоето...
+1
:smt012