PDA

View Full Version : Просто приятели след всичко ;( Най-гадното нещо

mechtaq_za_teb
10-07-2007, 14:49
Пускам темата само за да споделя,защото вече не се трае.
:smt010
Бяхме заедно 3 прекрасни месеца,които ще запомня!Разделихме се,защото аз не му вярвах,карахме се а и имаше и някои други дребни причини.От както се разделихме не бяхме се говорили.Подминавахме се ей така все едно нищо никога не е било.Беше много гадно,но беше по-добре от колкото да оставаме приятели! [-X
И така минаха месеци.Мислех,че той ме е забравил,че дори не помни за какво сме скъсали...мислех само за него и никой друг.Пфф любов... :smt010
И преди седмица-две една сутрин си гледам тел-а и какво да видя.Беше ме търсил.Съжалявал за всичко,за грешките си и искал да се видим отново.
Съгласих се.Излязохме и беше супер.Все едно нищо никога не беше ставало.Отначало гледах да се държа на дистанция,но разговора тръгна супер и отново беше както преди.Той почна дори да се закача... :smt008 Говорихме да се видим пак,но така и не се видяхме.
От срещата останах с впечатление,че той искаше нещо от мен,защото не веднъж отваряше темата за това как сме скъсали..колко гадно му било.Но аз така и така не казвах почти нищо по този въпрос...
И така.Много е гадно.Сега явно сме приятели,което е по-гадното.Да го виждам и да трябва да си говорим след като толкова много го обичам. :smt010 Преди беше много по-лесно...не се поздравявахме. :smt010 Съжалявам за глупавата тема,просто имах нужда да споделя.

I_want_your_sex
10-07-2007, 14:56
spored men trqbva da si izqsni6 dali o6e go obi4a6. i ako e taka yveri se i toi se 4yvstva taka i deistvai. Ako iska6 priznai 4e go obi4a6 no samo ako si sigurna 4e toi nqma da se podigrae na tova

Pepon
10-07-2007, 14:58
Все пак той те е потърсил...това значи нещо!

freaks
10-07-2007, 15:01
Ох мацка... и аз обичам , а той ме иска само като приятелка и незнам какво да правя, но ти ти имаш все още време , нали така? зао не му звъннеш ? защо не се разберете да се видите след като не сте успяли да се видите след това..??? мисля,че ако наистина го обичаш! ще го потърсиш и ще успееш да възвърнеш всичко онова, което си имала преди :wink:

10-07-2007, 15:06
ако го обичаш истински а не си обсебена просто от мисалта за него и за това че не си го задържала ... ако и той те обича се съберете

mechtaq_za_teb
10-07-2007, 15:24
Сигурна съм,че го обичам!Много ми е кофти...
Страх ме е пак да го потърся заради тази несигурност какво искаше той от мен и защо след толкова време ме потърси... :smt010 Не знам какво да правя и какво да мисля.

talisman4e_
10-07-2007, 15:30
Хъх, мацка и аз съм със абсолютно същия проблем и знам какво ти е .... даже щяхме да се събираме отново, но накрая пак се скарахме ии :-s ... супер гадно е ... адски много ми липсва и много искам да го видя... Затова сега смятам да го каня на РД-то ми.. но като знам,че чувствата ми отново ще пламнат и отново ще страдам просто не ми са мисли... но толкова много искам да го видя,че смятам да направя тази саможертва :|

Fallen`Angel
10-07-2007, 15:33
Много ми е познато това чувство. Каквото и да ти кажа, няма да тръгнеш да го правиш, защото ти сама се надяваш да се съберете отново. Изчакай за кратък период от време и не мисли за това колкото и да ти е трудно. Ако те потърси - значи наистина те е обичал, ако не го направи.. :( Нали знаеш, има една песен - ако обичаш някого пусни на свобода, а той ако се върне значи винаги е бил и ще бъде твой..

mechtaq_za_teb
10-07-2007, 15:33
Хъх, мацка и аз съм със абсолютно същия проблем и знам какво ти е .... даже щяхме да се събираме отново, но накрая пак се скарахме ии :-s ... супер гадно е ... адски много ми липсва и много искам да го видя... Затова сега смятам да го каня на РД-то ми.. но като знам,че чувствата ми отново ще пламнат и отново ще страдам просто не ми са мисли... но толкова много искам да го видя,че смятам да направя тази саможертва :|Е вие сте щели пак да се събирате.Поне знаеш,че сега имаш шанс.А при мен гадното е,че не знам какво му е в главата и какво е искал.Някой по-горе каза,че щом ме е потърсил значи има нещо.Да...и то след толкова време. :smt011 Просто много е кофти.
Стискам палци поне между вас да се получи.

mechtaq_za_teb
10-07-2007, 15:35
Много ми е познато това чувство. Каквото и да ти кажа, няма да тръгнеш да го правиш, защото ти сама се надяваш да се съберете отново. Изчакай за кратък период от време и не мисли за това колкото и да ти е трудно. Ако те потърси - значи наистина те е обичал, ако не го направи.. :( Нали знаеш, има една песен - ако обичаш някого пусни на свобода, а той ако се върне значи винаги е бил и ще бъде твой..Еми да де...аз го пуснах преди време.И той буквално се върна.Сега ситуацията е една неясна.Аз го искам,но не го търся.При него не знам как е... :smt010 Но това,че излязохме отново и си прекарахме толкова добре...пфф леле вече не знам какво да мисля.Едни мисли ми идват в главата и трябва да се успокоя,но това адски много ме мъчи.

talisman4e_
10-07-2007, 16:09
Хъх, мацка и аз съм със абсолютно същия проблем и знам какво ти е .... даже щяхме да се събираме отново, но накрая пак се скарахме ии :-s ... супер гадно е ... адски много ми липсва и много искам да го видя... Затова сега смятам да го каня на РД-то ми.. но като знам,че чувствата ми отново ще пламнат и отново ще страдам просто не ми са мисли... но толкова много искам да го видя,че смятам да направя тази саможертва :|Е вие сте щели пак да се събирате.Поне знаеш,че сега имаш шанс.А при мен гадното е,че не знам какво му е в главата и какво е искал.Някой по-горе каза,че щом ме е потърсил значи има нещо.Да...и то след толкова време. :smt011 Просто много е кофти.
Стискам палци поне между вас да се получи.

Първо да ти кажа мерси:) след това по темата.. виж ся и ние в началото се подминавахме от тогава не сме се виждали.. просто си пишехме ... и тъкмо, когато щяхме да се видим отново се скарахме ... отново не си говорихме , но сега всичко започна отначало 8-[ Но разликата е,че аз му намеквам и си казвам,че още си го обичкам , държа се мило и му припомням за нашите весели моменти .. и явно заради това го подтиквам да ми обръща отново внимание :) Така че.. пробвай и ти .. потърси го, излезте, заведи го някъде където сте обичали да ходите, припомни му какви работи сте правили...Абе общо казано, накарай го да си спомни за вас:) не се дръж много на дистанция от него и може да постигнеш резултати! :-k [-X Ще ти стискам палци и на теб :P

koalka
10-07-2007, 18:34
Той не е приятел за теб, обичаш го :arrow: не може да сте приятели.
Моя съвет е такъв-ако искаш да го забравиш, кажи му какво чувстваш и след това прекъснете всякакъв контакт.Ако ли не-чувствата ти ще се подхранват и такаа...и ти не знаеш до кога. :wink:

DevilWish
10-07-2007, 19:03
:o Mi po moe mnenie 6tom ti prai nameci ima6 6ans i ne trq se ot4aiva6 ,a da mu kaje6 "Ne misli6 li ,4e moe6e o6te da sme zaedno?" ako kaje "da" - "a za6to ne profame pak?" i.....to 6e si stane ili pyk edna celufka i e gotofo si4ko...6e fii6 reakciq i ako te otblysne okkkkk kofti ,no ne mislq ,4e 6e stane taka po tfa ,koet si pisala.

mechtaq_za_teb
10-08-2007, 04:27
:o Mi po moe mnenie 6tom ti prai nameci ima6 6ans i ne trq se ot4aiva6 ,a da mu kaje6 "Ne misli6 li ,4e moe6e o6te da sme zaedno?" ako kaje "da" - "a za6to ne profame pak?" i.....to 6e si stane ili pyk edna celufka i e gotofo si4ko...6e fii6 reakciq i ako te otblysne okkkkk kofti ,no ne mislq ,4e 6e stane taka po tfa ,koet si pisala.Не знам.Този варянт е за смели хора,а аз не съм такава в тази ситуация.В момента бездействам въпреки,че страшно много го обичам,но не знам какво друго мога да направя.Не мога да отида и ей така да го попитам,просто не си го представям.Май ще оставям нещата така...

sasha_90
10-08-2007, 04:32
А какво искаш да постигнеш?Да си го върнеш или да го забравиш?

mechtaq_za_teb
10-08-2007, 07:21
А какво искаш да постигнеш?Да си го върнеш или да го забравиш?Да си го върна

N0_feAR
10-08-2007, 09:13
това, че те е потърсил със сигурност означава нещо...според мен има някви чувства към теб иначе за к'во ще го прай тва... Ако не си поговорите и не си изясните нещата това ще те човърка постоянно. Казваш, че не си от най-смелите хора за да говориш директно, но това е най-добрият вариянт (поне според мен) Ако не опиташ после само ще съжеляваш. Искаш да си го върнеш.....еми няма аз да ти върша работата. Следващия път като се видите действай, няма нужда от намеци...момчетата не разбират от тях, нужни са действия ;)

mechtaq_za_teb
10-08-2007, 12:42
това, че те е потърсил със сигурност означава нещо...според мен има някви чувства към теб иначе за к'во ще го прай тва... Ако не си поговорите и не си изясните нещата това ще те човърка постоянно. Казваш, че не си от най-смелите хора за да говориш директно, но това е най-добрият вариянт (поне според мен) Ако не опиташ после само ще съжеляваш. Искаш да си го върнеш.....еми няма аз да ти върша работата. Следващия път като се видите действай, няма нужда от намеци...момчетата не разбират от тях, нужни са действия ;)Мерси за съвета.При първия удобен момент ще повдигна въпроса! ;)

sasha_90
10-08-2007, 12:43
А какво искаш да постигнеш?Да си го върнеш или да го забравиш?Да си го върна
Тогава поговори с него и виж дали ще стане нещо.