PDA

View Full Version : Просто искам да споделя ;(

friends_fenka_
10-07-2007, 16:02
Здравейте!
Това лято ми се случиха много гадна случка на село и искам да споделя.
Едно момче Р. ме харесваше.Той беше с две години по-малък от мен, не го харесвах, а и една от мойте приятелки ходеше с него и не го беше забравила, затова му отказах, когато ме помоли да станем гаджета.
Един ден обаче той ме извика да ми каже нещо.От ъгъла се показа едно по-голямо момче (някъде на 18-19 години приличаше) и започна да ми разправя как може да съм се движила с компанията дето сега се движа (те найстина не бяха свестни-и аз не ги харесвах), уверяваше ме да тръгна с този Р.,че бил много готино момче,а и бил от моя град,после доста дълго си приказвахме.Не бяхме сами-и компанията на Р.беше там .А междувременно тази моя "компанийка" ми викаше да дойда при тях да ми кажат нещо,но аз не отива,защото исках да приключа разговора.Този по-големия ми се стори някак свестен и добре си поприказвахме.
После едно момиче от компанията ми каза, че баба ми ме викала.Аз не им повярвах,тъй като мислех, че го казват само за да ме извикат при тях,но не беше така!След няма и 2 минути баба ми пристигна с пола вдигната до циците и ме замъкна вкъщи много зачумерена и нищо не ми каза.Но след като се прибрахме почна да ми разказва, че как можело да съм се движила с момчета и т.н. и аз и се ядосах, защото ме злепостави пред другите :smt012 Легнах си в леглото,но цяла вечер не можах да заспя :smt010
На следващия ден видях "компанията" си пред блока и извиках едното момиче да ми каже какво е имала да ми казва вчера и тя ми каза да изчакам едно момиче да дойде и тогава.Това много ме изплаши.Та дойде другото момиче (която ми е най-добрата приятелка от тайфата и която харесваше Р.) и ми каза, че той е бил не на 18,а на 27 години,педофил,изнасилвал е момичета,рязал е пръсти и всякакви др.работи.Отначало не можах да повярвам, че толкова свестен човек е такъв,но беше истина :smt010 Толкова се страхувах!Можеше да ми каже:"Ако не тръгнеш с Р.гледай к'во става с теб" или нещо подобно или просто така нещо да се случи с мен!Бях толкова уплашена, че нещо може да ми направи,че цял ден не излизах от къщи и не ядох нищо,защото само ми се повръщаше!Накрая събрах смелост и излязох навън.Цял ден прекарах навън и тъкмо съвсем го преодолях и той мина през блока и каза, да дойда да ми кажел нещо.Аз не отидох.Не знаех дали това е вярно,но предпочитах да не рискувам.А едно момиче от тайфата казало някакви измишльотини,но аз това не го знаех.На следващия ден пак го видях и той ме попита дали тези работи,дето е казало момичето са верни и аз отрекох,защото найстина не бе така!И причака това момиче дето ги е казало и му каза, че ще го набие!Тя ми се разсърди,макар,че нямаше основание!Тя наприказва глупостите,които не са вярни,но тя твърдеше така :smt010 Чуствах се ужасно!И накрая ние убедихме тоя големия да не я закача и той уж се съгласи,но така с насмешка.След 2 дни заминавах на другото село и се страхувах дали ще и направи нещо и като се върнах нищо не и бе направил.Слава богу!И сега още така потрепервам от тази случка с този,че направо ме е страх да отида следващата година на село :smt009 Благодаря,че го изчетохте!

thefreak
10-07-2007, 16:12
Нямаш ли приятели, че с нас споделяш, а не с тях?

NightSky
10-07-2007, 16:18
По принцип не е хубаво да вярваш на всичко, което ти казват, дори да е казано от приятели. Особено щом става дума за нещо толкова сериозно. Представи си как се е почувствал, като е разбрал... А аверката ти няма никаква причина да ти се сърди, тя сама си е виновна.

gabrielka@a
10-07-2007, 16:18
УОУ!Каква случка.А си мислех,че моите загубени ключове са голяма работа! :roll:

Maimunche_f
10-07-2007, 16:33
Ехааа тва става за сценарии на сапунен сериалн :) Казал-рекъл... Ем явно приятелите ти са те поизбодалкали....И все пак само споделяш с нас нали? Щото аз не виждам да питаш нещо :-s

DeVoi4eTo
10-07-2007, 16:36
Имала си доста емоции на това твое село...не можеш да се оплачеш че е било скучно :)

fuckface
10-07-2007, 18:11
ебати сапунката

prekrasnata
10-15-2007, 10:59
По принцип не е хубаво да вярваш на всичко, което ти казват, дори да е казано от приятели. Особено щом става дума за нещо толкова сериозно. Представи си как се е почувствал, като е разбрал... А аверката ти няма никаква причина да ти се сърди, тя сама си е виновна.

и аз така мисля :D

Usarian
10-15-2007, 11:18
Бр.Требеше да си взема пуканки докато го четях!И значи се оказва че този не е педофил така ли?И не е рязал пръсти?
Напълно съм съгласен...Друг път при подобни истории моля в началото да пише "Вземете си пуканки и се отпуснете" =D> :-D

denin4eto0
10-15-2007, 11:54
охоооооо мн "кратка" случка бе

punkrock
10-15-2007, 12:12
С каква цел го написа това? :wink:

bqsna_teenagerka
10-15-2007, 13:26
олеле господи много съм тъпаа #-o как можах да го прочета

136179
10-15-2007, 14:18
олеле господи много съм тъпаа #-o как можах да го прочета
и са кво? ше се самоубиеш ли ? историиката наистина беше малко кофти и мноого кратка .. но поне може да се намери някое момиче(нце), което да вземе пример ...

_BoSSy_
10-15-2007, 14:33
Интересна история. Но мисля,че сама е трябвало да прецениш дали е педофил или не ..Все пак ти си говорила с него,не приятелките ти :)

miShle
10-15-2007, 19:19
И това е продължението на "Трима братя,три сестри".. 2ри сезон.. :smt005

Leksi23
10-15-2007, 19:53
Уоууу.... :-s Наистина спри да вярваш на всеки, не е хубаво да си толкова доверчива :wink: