View Full Version : Правилно ли постъпвам като си затварям очите и премълчавам?
ima edno mom4e koeto haresvam ot mn mn mn vreme(G)...i tova e dobre izvestno na edna ot nai dobrite mi prqtelki...problemat e 4e nai dobriqt priqtel na G haresva men..da znam malko e slojno za razbirane...i sega na G mu e neudobno da se zanimaa s men 6oto se pak nai dobriq mu priqtel haresva men i G re6i da zanimaa moita priqtelka >(((.....ok nabliudavala sam kak kogato toi q zanimaa taq e rezervirana i se otdrapva, no na skoro razbrah 4e i tq go haresva i me popita dali sam imala ne6to naprotiv, pri polojenie 4e tq znae kolko mn go haresvam..na men estestveno mi be6e neudobno da i kaja "ne ostaavi mi go nqma 6ansove za men i nego no ti vapreki vsi4ko nedei da izliza6 s nego" estesveno 4e ne bih mogla da i go kaja, za6to da precakvam tqhnite 6ansove.....no vvaprosa mi e ....normalno li e edna dobra priqtelka da postapva taka, znaiki 4uvstvata mi kam nego...pravilno li postapih kato i kazah 4e nqma problem?...trqbva li da osmislq priqtelstvoto si s neq?........iiii kolkoto i tapa da zvu4i situaciqta i vaprosite ne ne sam na 14-15 prosto sam mn obarkaana :smt017
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Need_A_Girl
10-07-2007, 20:27
Според мен е трябвало да говориш с G и да го посъветваш той да говори с приятеля си...да го пита дали има нещо против G да се заема с тебе, но след като вече приятелката ти е изпреварила събитията и те е попитала дали имаш нещо против...Мисля, че си постъпила правилно, така както мн малко момичета биха постъпили (поне според мен) :wink:
thefreak
10-07-2007, 20:37
ima edno mom4e koeto haresvam ot mn mn mn vreme(G)...i tova e dobre izvestno na edna ot nai dobrite mi prqtelki...problemat e 4e nai dobriqt priqtel na G haresva men..da znam malko e slojno za razbirane...i sega na G mu e neudobno da se zanimaa s men 6oto se pak nai dobriq mu priqtel haresva men i G re6i da zanimaa moita priqtelka >(((.....ok nabliudavala sam kak kogato toi q zanimaa taq e rezervirana i se otdrapva, no na skoro razbrah 4e i tq go haresva i me popita dali sam imala ne6to naprotiv, pri polojenie 4e tq znae kolko mn go haresvam..na men estestveno mi be6e neudobno da i kaja "ne ostaavi mi go nqma 6ansove za men i nego no ti vapreki vsi4ko nedei da izliza6 s nego" estesveno 4e ne bih mogla da i go kaja, za6to da precakvam tqhnite 6ansove.....no vvaprosa mi e ....normalno li e edna dobra priqtelka da postapva taka, znaiki 4uvstvata mi kam nego...pravilno li postapih kato i kazah 4e nqma problem?...trqbva li da osmislq priqtelstvoto si s neq?........iiii kolkoto i tapa da zvu4i situaciqta i vaprosite ne ne sam na 14-15 prosto sam mn obarkaana :smt017
Еми, който се тутка, губи.
Не им се бъркай вече на хората, защото после ти ще си виновната.
ZaHaRcHe
10-07-2007, 21:34
Aко наистена ти е добра приятелка и те обича тя няма да направи така че ти да страдаш.Би се отказала от него щом знае че мн го харесваш.За това говори с това момче което харесваш и му кажи за чувствата си.. Макар че и за неговия приятел ще е мн кофти но.. проблема ще се реши само с говорене .Ние каквито и съвети да ти даваме ти сама трябва да вземеш нещата в ръце и да се справиш сама
Много зависи. Ако мн си я обичаш и преценяваш, че не искаш да си прецаквате приятелството, но знаеш, че тя няма да вземе от дума по - добре си трай. Но ако може да има прогрес - давай кажи и квото ти ена сърце!
Ако това момиче ти беше приятелка нямаше да постъпи така!!!При положение, че знае за чувствата ти към това момче ...не смятам, че постъпваш правилно като си премълчаваш, окей сега си премълча, а следващия път пак ли ще си замълчиш, и тя ще свикне да ти краде гаджетата...хм не не..това не е приятелство за мен, ти да си мълчиш, а тя... [-X ::: Лично мнение.. :roll:
Ами мони права си, че както го прави веднаж така може да го направи и втори и дори и преди ми е обращала гръб, не за гаджета, но ми е показвала що за човек е.10х мн на всички за мненията,определено ще си направя изводите за нея....а за G..еми не е последния мъж ще го преживея :wink:
Ако това момиче ти беше приятелка нямаше да постъпи така!!!При положение, че знае за чувствата ти към това момче ...не смятам, че постъпваш правилно като си премълчаваш, окей сега си премълча, а следващия път пак ли ще си замълчиш, и тя ще свикне да ти краде гаджетата...хм не не..това не е приятелство за мен, ти да си мълчиш, а тя... [-X ::: Лично мнение.. :roll:
Напълно съм съгласна с МоНuTo !
VerryBerry
10-08-2007, 06:55
i az sam saglasna :|
`Death`Whore``
10-08-2007, 06:57
Не си постъпила правилно, защото СИ ИЗЛЪГАЛА.
според мен приятелката ти не е толкова виновна...ако беше няква използвачка още от самото начало щеше да му се хвърли на врата, а тя в началото му се е опъвала и след тва даже те е попитала. И аз на твое място бих казала същото като теб, защото ще ми дойде като гръм от ясно небе и това ще ми е първата реакция.....но замисли се, по-добре да не криеш нищо от нея за да не си останеш с това тежко чувство. Кажи й че все още много го харесваш и че ще ти е много тежко да ги гледаш заедно, но това не означава че й го правиш на пук. От там на татъка тя сама трябва да реши дали да се захване с него или не. Единственото мирно решение е да се примириш. А другият вариянт е: един дълъг разговор с приятелката ти и да игнорираш приятеля на Г и да се насочиш само към Г.
(пфф не знам дали ме разбра, ама поне се опитах)
gangstata
10-08-2007, 14:05
mi tva 4e te e pitala dali ima6 ne6to naprotiv,ozna4ava 4e bi se suobrazila dori i da kaje6 ne...mislq ,4e ne trqbva da se mesi6 v tehnite otno6eniq
MiMcHeToOo
10-08-2007, 14:07
i az sam saglasna :|
и аз..
Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Виж сега, момичето те е питало. И след като те е питала, значи е била готова за отрицателен отговор, била е готова ти да й кажеш, че не желаеш тя да излиза с него. И сигурно е щяла да се съгласи с твоята молба.
Макар че според мен (само според мен!!!) е глупаво държанието "щом аз не мога да го имам, не може и тя да го има". Някой беше казал, че тя така ти краде гаджето. А между вас всъщност имало ли е някога нещо? Ти знаеш ли той да е изпитвал нещо към теб?
Или всичко са просто предположения - защото приятелят му си пада по теб и заради това той не иска да му прави мръсно. И преди момичета са се измъквали от кофти ситуацията "той не ме харесва" под този предлог.
А и каквото и да е, той е направил избора да иска да е с нея.
Наистина единствената ти грешка е била тази, че не си била напълно искрена с нея.
Сега единственото, което можеш да направиш, е да се опиташ да поговориш с него, за да разбереш той какво е чувствал към теб.
И евентуално да се замислиш дали приятелят му не е една добра алтернатива на него.