View Full Version : Губя го...,а не искам!!!
Ден след ден всичко се руши!Караме се постоянно.я тои е виновен ,я аз.Имам чупството че ме намразва и вече не иска да бъде с мен, а от навик и понеже мн се превързал към мен не може да ме остави.Онзи ден му се искаше да ме зареже каза ми го, а след сумати и приказки за тожа ква съм била аз и какъв е бил тои ми каза не мога да те оставя.Незнам как трябва го разбирам!?ПОнеже може да се каже че аз съм го правила тожа мн пъти с него и точно това съм му казвала.Приех го че просто иска да ис го върне защото да се почувствам по същия начин които тои когато съм ги правила тази неща за които мн съжаляжам.Днес тои се държа ужасно странно аз исках да го целуна и просто да го чувствам а тои ме отблъсна.После ми се извини и ми каза че не знае защо го е направил.ПОнеже немога еи така само с извинение да го преглътна това нещо го попитах ама защо и тои почна ти кво ся пак ли искаш да се скараме и нз си кво и ми стана с това още по гадно че не знае в същост какво да ми отговори. После почнахме да се караме за това че аз исках да го целужам а тои пак се отръпна и си измисляше напражо някви извинения колкото да мине номера.Незнам супер мнго съм разтроена незнам какво да си мисля :smt022 .Хем не иска да е без мен хем прави таива неща от които много ме наранява.Нужда я се от съвет защото незнам по кои път да поема към този които ще продължа да ги търпя тези неща и понеже това е кратко обяснение на проблема ни, но все пак ще ме боли много или към този които ще ме боли от раздялата с чвека които обичам , но няма да ме наранява повече!От една година и положина сме заедно и ми първия от която и страна да погледна,първата ми лиубов,първия ми път в секса.Много ми е трудно!!!ПОМОГНЕТЕ МИ!!!Нещастна съм,Наранена съм за безброен път.Не съм писала досега за това понеже ще има хора които ще ми кажат да го оставя и ще ме заболи още повече.Искам да ми отговорят и да ме посаветват хора с сериозни връзки или хора които знаят що е лиубов и са се сблъсквали с такова нещо.Неискам някви които не могат на пълно да ме разберат да пиша глупости общо взето.Искам истински савет ако не тук skype адреса ми е deni_xi.Mного ще съм благодарна на всички вас които ми прочетат писането до сега, които ме разбаерат и биха ми помогнали! Благодаря!!!
thefreak
10-07-2007, 21:02
Не съм писала досега за това понеже ще има хора които ще ми кажат да го оставя и ще ме заболи още повече.Искам да ми отговорят и да ме посаветват хора с сериозни връзки или хора които знаят що е лиубов и са се сблъсквали с такова нещо.Неискам някви които не могат на пълно да ме разберат да пиша глупости общо взето.Искам истински савет
Искаш да ти кажат това, което искаш да чуеш, не което е правилно.
Правилното е да се разделите, тази връзка се е изчерпала, явно, като такава макар и да твърдиш,че го обичаш.
Дори и да го обичаш той няма такива чувства към тебе.
По-добре сложи край.
Fanatichka
10-07-2007, 21:04
Ами миличка сблъсквала съм се сподобен проблем, с моя приятел също сме заедно от година и половина.По същия начин се наранявахме един друг и никой нямаше смелостта да сложи край на връзката ни.Бяхме привъзани един към друг, докато в един момент и двата спряхме да си говорим.Беше нещо като временно разделяне, нз то1но как да го кажа, защото нито той ми каза искам да си починем, нито аз ... даже не се бяхме разделили официално, от самосебе си стана.След известно време се видяхме,говорихме, изяснихме всичко /имахме си и проблеми/ и сега отново сме си заедно, нещата вървят чудесно, както в началото на връзката ни.
Мисля, че ще е добре да поговориш с него, да се изясните, ако има някакъв проблем да ти го каже.В никакъв случай не казвам, че непременно може да си дадете почивка ... това според мен е най-крайно решение ...
Успех :wink:
Добре де.Эамисли се откъде тръгват или откъде са тръгнали скандалите ви?Предполагам и ти си допринесла ,эа да се стигне до тук.Потърси вината в себеси,колкото и клиширано да эвучи.Сама каэа ,че може би той си връща эа нещата,които ти си правила.Ами ако толкова много държиш на него-поне ти престани.Ако единия се поправи,това ще окаже влияние и на другия.Иэпадала съм в подобно положение.Направих компромисът,эа който ти говоря,но ефект нямаше,эащото човекът отсреща элоупотреби с това.Както и да е.От своя страна ,направи това,което можеш!Не чакай нещата сами да се променят,эащото няма да стане и ще си останеш с чакането и надеждите.
Има и друг вариянт обаче.Въэможно е эа толкова много време да сте си омръэнали и както ти каэа-всичко вече да е по навик и връэката ви да се крепи на привърэаност.Една такава връэка вече не носи емоции(освен чат-пат негативни :lol: ) и лично аэ мисля,че няма смисъл.Ако при вас ,ситуацията е такава,съветвам те найстина да се раэделите.Когато двете страни се иэчерпят и си омръэнат-няма накъде.Е има и компромисен вариянт от сорта на `да си дадем почивка`,но тая почивка често е любеэна раэдяла :lol: Така ,че ако сте си омръэнали и това е повода эа скандалите ви ,съветвам те колкото и да ти е турдно (а при всяко положение няма да ти е никак леко) да се раэделите..
И накъде беэ най-традиционния и универсален съвет-поговори с него.Тоя съвет се прилага в 99% от темите от 99% от потребителите.Ама насйтина си е верен.Ако толкова ти тежи,поговори си с него.Кажи му,че си готова на компромиси,но раэбира се ще трябва да има такива и от негова страна.Кажи му,че държиш на него и не си представяш да си беэ него..абе энаеш си какво да му кажеш.
Та това са вариянтите.Късмет ти желая и горе главата.
Не мисля че трябва да се сложи точно краи на всичко понеже както аз така и тои мисли по същия нчин.Но от кратка раздяла може би се нуждем,но незнам как тои би го приел това като раздяла или така както мисля аз.Мисля че ще го откажа напълно от всичко или може ми през тази раздяла тои ще осъзнае че така му е по добре и ме е страх от това.Боли ме адцки много че не можем да се развираме и сърцето ми се къса не мого да се разделя с него рпсто еи така и после всякаш нищо не е било толкова време съм била с него и наи вече съм свикнала, но от всеки съвет бих си направила сама накво решение я то е за добро или за лишо.
1. Ако наистина го обичаш, реално погледнато, би следвало да не правиш каквото и да било ако ще се сложи край на връзката ви...
2. Постоянно се карате- това е нормално за една "истинска връзка", стига да е в рамките на допустимото.
3. Ако си готова да продължиш да прекарваш времето от живота си с този човек, по начина по който се държите един към друг в момента, това си е лично твой избор и не мисля, че някой който не познава теб или него би могъл да ти даде адекватен отговор.
4. Абсолютно перфектна и безскандална "сериозна" връзка не съществува.
5. До колко се карате и до колко е приемливо само ти можеш да си прецениш.
Според мен, ако мислиш, че ти идват твърде много емоциите- трябва да си намериш друг.
От мен толкова...
Дано да съм бил полезен...
Имаше песен : "Мълчиш смутен,аз вече зная,това е знак - това е края..." Да... ако сега сложиш края после ще те боли естествено...Но пък ако той те обича достатъчно силно ще осъзнае какво е загубил и ще се върне при теб...Дано да не е късно вече... :(
NightSky
10-08-2007, 08:36
Поговори с него и му предложи по някакъв начин да оправите връзката си. На първо време спрете да се карате за щяло и нещяло, защото това не ви помага. Колкото до това за целувката - когато гаджето ми има някакъв сериозен проблем и мисли за него, не му е дори до целувки. Може и при теб случая да е такъв.
Незнам вече по каъв начин да говоря с него.Мнго пъти сме говорили за това че трябва да се стегнем и т.н. но нищо не се получава всичко си продължава по старо му. Някои път има компромиси, но когато стане по напечено нито тои отстъпва нито аз.Става все по трудно и по трудно след всеки скандал и това ме разочарова че може би наистина не сме един за друг.Вече просто няма смисъл и да ги коментираме тези неща по между си понеже нищо няма да се промени а не исма така да продължава това.
kobrichka
10-08-2007, 10:58
Не искам да те разочаровам,но според мен връзката ви няма бъдеще.Нормално е да се карате и т.н,но в рамките на допустимото,а вашето според мен е извън тези рамки.бих те посаветвала да говориш с него,но доколкото разбрах ти вече това си го направила.Има три варианта,поне според мен:1.Да се примириш с това положение и да чакаш края,но така и двамата ще страдате мн и накрая щее се разделите и пак ще страдаш.2.Да се разделите временно,защото понякого всеки човек има нужда малко да помисли.Но честно да ти кажа тази вид раздяла е наж с две остриета,може да се разделите за крадко и той да преосмисли държанието и чувстват си и да усети липсата ти и да се сдобрите и всичко до е ок.Другият вариант е да той да просмисли всичко и да разбере,че нещата няма да се получат. И 3.Да се разделите сега,което според мен е най-добрия вариант,но само според мен.Ти си знаеш най-добре,помисли имаш ли сили да продължиш тези караници и отблъсквания и докого.