PDA

View Full Version : Посъветвайте ме какво да правя! ;(

girl_inlove
10-08-2007, 07:55
Здравейте! И аз като много другги се влюбих, но трябва да забравя това момче... Имах връзка година и 1-2 месеца, която приключи за това че не можах да забравя въпросното момче... След това опитах пак, но напразно и втория път всичко свърши заради това момче... Вече незнам какво да правя, мисля само за него, само заради него седя в скайп с надеждата, че ще е там! В същото време приятелките ми, които също го познават ме убеждаваха, че и той е влюбен в мен (пишеше ми постоянно, искаше да се виждаме, дори два пъти за един следобяд, като се видяхме ме гушкаше...). Незнам какво да правя, говорихме си няколко пъти че може да тръгнем пак (ходихме преди 2-3 год. за 4 месеца), но до там. Обичам го много, но не мога да продължавам така, вчера сме били на едно и също място и аз плаках, защото не сме се видяли.

Моля ви, посъветвайте ме какво да правя! Благодаря предварително.

freedom
10-08-2007, 08:00
Охх... пак същия въпрос.."как да го забравя","какво да правя"... Ами ние не можем да ти помогнем..Сама трябва да се разбереш със себе си..Какво всъщност искаш...И дали наистин аси готова на всичко за да се добереш до целта си.. Ако си готова на всичко,вземи решение...Говори с него...Обичайното нещо което се прави,за да разбереш отсрещнияима ли чувства към теб или не...Ако и той изпитва същото какъв е проблема? - НИКАКЪВ...Успех ти пожелавам!

`Death`Whore``
10-08-2007, 08:02
Кажи му да не увърта повече и ако иска да сте заедно, да действа.

Presley
10-08-2007, 08:03
Доколкото раэрах сте се събирали няколко пъти,ама не се е получило.Эащо се раэделяте,какъв е проблема?Предполагам,че щом все не се получава,пак няма да се получи.Но все пак щом мислиш,че и той проявявва интерес към теб,опитай да му кажеш какаво чувстваш.Хем ще ти олекне,хем може и да ти провърви.
И все пак жимота е твой.От 5 реда във някакъв форум ние не можем да добием ясна представа эа положението,така че не се хващай эа думите ни ,а по-добре седни и сама си помисли.

lorena
10-08-2007, 08:06
Като за начало поговорете за чувстата,които изпитвате един към друг :-D Ако се обичате :smt007 -кво чакате :!:

FieRy_GirL
10-08-2007, 08:07
mi sled katy tolkywa mn go obi4ka6 pogowori s nego seriozno.poiskai da izlezete a pyk moje po skype ako si po sramejliwa.popitai go dali i toi ima 4ustwa kym teb i ako e taka spokoino moje da trygnete.i zabrawi kfo e bilo predi.vajnoto e sq ko 6te stani. USPEH!

xXxScreamxXx
10-08-2007, 08:10
emi pri nqkoi hora taka se poly4ava kolkoto i da se obi4at ne mogat da sa zaedno poradi edna ili dryga pri4ina moje i vie da ste ot tezi dvoiki i to4no tova da e specifi4noto pri vas s1sbirate se razdelqte se otnovo i otnovo

mon4eto
10-08-2007, 08:15
Mi...prosto sednete i pogovorete za vas i ako se obi4ate tragnete otnovo nqma smisal da se izma4va6 seki den i da pla4e6 za nego a deistvai :wink:

girl_inlove
10-08-2007, 08:16
Доколкото раэрах сте се събирали няколко пъти,ама не се е получило.Эащо се раэделяте,какъв е проблема?Предполагам,че щом все не се получава,пак няма да се получи.Но все пак щом мислиш,че и той проявявва интерес към теб,опитай да му кажеш какаво чувстваш.Хем ще ти олекне,хем може и да ти провърви.
И все пак жимота е твой.От 5 реда във някакъв форум ние не можем да добием ясна представа эа положението,така че не се хващай эа думите ни ,а по-добре седни и сама си помисли.

Веднъж бяхме заедно преди 2-3 години.

Вижте мислила съм много пъти, но нищо не се стана. Не мога да му кажа всичко по скайп, а от февруари два пъти сме се видяли. Честно казано свикнах да ми е гадно, но приятелите ми виждат какво ми е, а не искам да ги мъча повече, те се опитаха да направят мн неща без успех и аз опитвах, но пак не го забравих. За това искам съвет от вас, защото нищо не върши работа. :smt010 :smt010 :smt010

?love_haTe!
10-08-2007, 08:34
Тва е тъпо.Или тръгвайте или не.Питай го какво ще става и това е.

neverand
10-08-2007, 09:59
Не го забравяй,просто се абстрахирай оттова,че може с него.
Да знаем-трудно е!
Обичаш го-Сички обича някой,и зя съжаление един ден вече трябва да го забравиме.
Погреби мъртвеца и си продължи живота.
Мечтай за него,но търси нови.
Постарай се като мислиш за него да ти става приятно,а не да те хваща тъга.
и един ден ще усетиш,че всъщност вече ти е безразличен...с времето...но щом мислиш че е голяамта ти луюбов,няма начин да го забравиш ;)

HePeAJIeH
10-08-2007, 10:30
Отиди до Франция качи се на Айфелувата кула и се фарли от там :lol: :-)

No`Real`Love
10-08-2007, 11:53
Emi mila,znam kak se chuvstvash.(ne prekysnato mislish za nego-kakvo pravi,s kogo e,dali shte se zasechete nqkade,zashto go nqma oshte v skype....) Izlezte i pogovorete.Ako chuvstvata vi sa vzaimni trugnete pak.Neznam zashto ste se razdelili,no gledaite da ne pravite syshtite greshki kakto predi:) Ako toi ne te obicha,nqma smisul da se borish za nego...trudno e mnogo,noo nali znaesh vsichko,koeto ne ni ubiva,ni pravi po-silni ... O:)