Влез

View Full Version : Не мога да я забравя - моля за съвет.

PankO
10-08-2007, 12:41
За 1ви път от доста време наистина да не мога да си контролирам емоциите, да се чувствам самотен и объркан и да искам съвет ии помощ...

Окей, въпросната някоя е Любовта на живота ми. С нея бяхме повече от година и половина. Обичахме се. Имали сме страхотно моменти, но... Винаги имаше нещо. Аз си го обяснявам с това, че по природа е... хм... малко несериозна. На единяи ден казва едно, на другия друго, а аз съм един такъв, че... даже някой да даде нещо като предложение за идния уикенд аз го приемам се едно вече сме сключили договор и ако нещо не стане по план се сърдя... та...

Този път вече съм уверен - не сме се виждали вече месец, всичко си ми е добре, имам нова приятелка, уверих се за моята възраст как човек изтъва много, ако се ограничава само с едно гадже и си мисли, че всички момичета са еди си какви, а то просто не си имал опит с други момичета... В работа всичко е повече от чудесно, вече нямам други задължения и мога напълно да се отдам на бизнеса и да съм максимално полезен.

Гушкам новото гадже, по навик се навеждам да я целуна и... вследващия момент се усещам, че тя не е Нея и да си призная - оставам малко разочарован от този факт, побиват ме тръпки, че се едно съм с Нея, но НЕ съм с Нея и оставам... малко... разочарован от себе си... че отново ми е тя в главата...

bengi
10-08-2007, 13:00
..ti si edinstveniq,ot kogoto zavisi dali 6te q zabravi6 ili ne...mejdodrugoto predi vreme bqh 4ela nqkakkva istoriq za tova kak mojem sami da se izlekuvame...razpravq6e se za 4ovek koito e bolen ot rak...kazali sa mu ,4e ne moje da se izlekuva i 4e,mu ostava mako jivot...a toi se zapisal na ioga...sportuval...awe vyob6te zapo4nal da vodi zdravosloven jivot .. oba4e prez cqloto vreme si mislil ,4e tova 6te goizlekuva...takava mu bila psihi4eskata naglasa ...minalo vreme i uti6al na lekar...i pomen nqmalo ot bolestta mu..

ta misalta mi e ,4e ako i ti postypi6 kato tozi 4ovek...i si lisli6,4e novoto gadje i rabotata 6te ti pomognat da q zabravi6...bi moglo da stane...si4ko e v glavata ti! :wink:

RaLkb
10-08-2007, 13:01
I az se chustvah taka do skoro...no horata sa pravi vremeto lekuva.Ne sajelqvai za nishto v tozi jivot,prodaljavai napred...nedei da jiveesh v minaloto...i ne obrashtai vnimanie na spomenite.

MiMcHeToOo
10-08-2007, 14:18
..ti si edinstveniq,ot kogoto zavisi dali 6te q zabravi6 ili ne...mejdodrugoto predi vreme bqh 4ela nqkakkva istoriq za tova kak mojem sami da se izlekuvame...razpravq6e se za 4ovek koito e bolen ot rak...kazali sa mu ,4e ne moje da se izlekuva i 4e,mu ostava mako jivot...a toi se zapisal na ioga...sportuval...awe vyob6te zapo4nal da vodi zdravosloven jivot .. oba4e prez cqloto vreme si mislil ,4e tova 6te goizlekuva...takava mu bila psihi4eskata naglasa ...minalo vreme i uti6al na lekar...i pomen nqmalo ot bolestta mu..

ta misalta mi e ,4e ako i ti postypi6 kato tozi 4ovek...i si lisli6,4e novoto gadje i rabotata 6te ti pomognat da q zabravi6...bi moglo da stane...si4ko e v glavata ti! :wink:

мда.. точно психическата нагласа е начина.. обаче не всеки може да е толкова силен ;)

DevilWish
10-08-2007, 14:53
Така е старата любов ражда не хваща.
Имам един бивш приятел ,който още ме обича ,а се разделихме преди 1-2 години.И той ми казва ,че винаги вижда мен вместо нея и тн..
Трябва да се примириш и тва е...опитвай да я забравиш ,а защо не и пак да се събереш с нея ;)

desi_bonbona
10-08-2007, 14:59
vazmojno e tq da e bila istinskata ti lubov. no i taka da e, ako si nastroi6 psihikata s misalta, 4e vsi4ko ve4e e svar6ilo, moje da obikne6 pove4e novata si priqtelka :) i da se naslajdava6 palnocenno na migovete s neq

kobrichka
10-08-2007, 15:38
Хората са казали че времето лекува

Съгласна съм,колкото и банално да звучи.

PankO
10-08-2007, 15:58
Трябва да се примириш и тва е...опитвай да я забравиш ,а защо не и пак да се събереш с нея ;)
Защото направих тази тъпа грешка вече.
Бяхме разделени 6 месеца, все още говорих за нея - момичето, което ме остави без сърце, събрахме се след 6 месеца раздяла и какво? само след месец аз отново съм попарен....
повече няма да допускам глупави грешки....
тя не е за мен нито аз за нея, колкото и хубави мигове да сме имали - те са били само забава и толкова....

да... знам.... времето лекува... но има рани, които не зарастват....
преди не я бях забравил... в деня, в който тя ми писа, след 6 месеца, в същия този ден аз бях на кино с една обща приятелка, която ест. ми напомняше на времето, когато бяхме заедно...
след това започна чата - о как ми е приятно, как е като едно време, после започнах да я питам защо не се съберем отново и... като минем и през само ти можеш да ме разсмиваш и разплакваш по този начин, ти си специален за мен, представих си как след време пак ще продължим да се караме за глупости, но не ми става кофти от това и не мога да си се представя в бъдеще с никой друг... а след 1 седмица на село, без мен и като се върне... вече ми казва, оф видях бившия си, а ся и ти - 2ма бивши за 1 ден - много ми станахте...
така, че - определено нямам никакво намерение да си даваме още един шанс, тя просто не умее да гради и аз мога само да страдам с нея...
въпроса е как да и се ядосам, като я обичам и искам да съм с нея... :(

Presley
10-08-2007, 16:41
Еми нормално е да не можеш да я эабравиш.Ама то эависи иэцяло от теб и от нагласата си.Ти си го внушаваш.Дори тук във форума,след всяко едно написано мнение по тоэи въпрос ,ти все повече эатвърждаваш в съэнанието си своята теэа,че не можеш беэ нея,не можеш да я эабравиш и т.н.Всяко едно положение е просто едно обикновенно събитие.Лошо или добро,това няма эначение.Въпросът е ,че ние сами му придаваме эначението -било то хубаво или не,и степента на важност.Явно в твоето съэнание ,ти вече си съэдал една определена представа эа `Нея` и това е.Ами опитай да иэградиш нова.Няма да стане лесно,но с желание и време ще успееш.Свикни ,че вече целуваш новата си приятелка.С нея си,эначи имаш чувства към нея,тя също.Отдаите се на някакви общи эанимания,на нещо ,което харесва и на двамата.Иэградете нещо общо.Това ще ти помогне да спреш да си представяш Нeя.Абе приеми положението ,като факт.Факт-Нея вече я няма и толкова.Имаш си работа,приятелка,всичко.А и сам си се уверил ,че с Нея не сте един эа друг.Осъэнаваш го,тогава эащо страдаш?!??

А отностно клишето `Времето лекува` мога да кажа само ,че лукува найстина,но не всичко.Колкото и време да мине ,има неща,които не се эабравят. :-D