View Full Version : Може да го обичам но искам да страда !
semki_i_bonboni
10-08-2007, 14:40
Здр на вс . Аз сам едно момиче което беше изоставено от едно момче след 9 месечна връзка . И защото кретена си намери друга . На мене ме ни пука че иска чужда плът а , че предпочита други пред мен .Той не е първа хубост и мн пъти съм му казвала че го харесвам въпреки него и това сега , че е намерил едно барби дето се възползва от положението му , след като го направи това искам най-лошото за него въпреки че го обичам . Уморих се да страдам и да се чудя къде е , с кого и т.н.Много съм плакала заради него , но си казах : `стига вече за него не си заслужава ` !Искам само едно да го накарам да страда както аз ДО ОНЗИ ДЕН ! Моля да не пишете нещо от сорта :` вържи се с най-добрия му приятел ` и т.н .
DevilWish
10-08-2007, 14:50
Няма никакъв смисъл да му правиш мръсно...не мисли ,че ще ти олекне - напротив като осъзнаеш какво става ще ти стане още по-кофти ,че си постъпила така. ;) Повярвай ми отмъщението не е начина.Ако искаш да го забравиш просто не му обръщай внимание и гледай да не се засичате много...Забрави за него!!!Спри контактите си с него и това е ;)
Няма да ти стане по-хубво като му отмъстиш...повярвай ми - от личен опит говоря :wink: Просто го игнорирай от мислите и живота си и продължи напред :::
MiMcHeToOo
10-08-2007, 15:05
Там където е голямо незнам дали ще пламне ... :roll:
и аз не знам :-s а иначе .. и аз съм на мнение като останалите, че няма да ти олекне като му го върнеш.. въпреки, че кой знае :::
kobrichka
10-08-2007, 15:47
С отмъщение не се постига нищо.Ще нараниш най-много себе си,а не него.Глупаво е да отмъщаваш на човек,защото е спрял да те обича. [-( Момчето не може да накара сърцето си да те обича само защото ти така искаш.По-добре ли щеше да ти е ако беше с теб насила?А що се отнася до това дали "Там,кадето е горяло пак ще пламен",честно казано не знам,но лично според мен не,веднаж спряло ли е да гори,няма как да пламне.
HePeAJIeH
10-08-2007, 16:47
Отмъщението въобще не е най-верното решение :wink: Възмездието само ще дойде :idea:
inSane_baby
10-08-2007, 16:53
toi ne e vinoven 4e ve4e ne te e obi4al ti ni6ty nemoje6 da naprai6 osfen da se primiri6 taka 4e po spokoino :smt011
semki_i_bonboni
10-08-2007, 17:08
До тук съмм сагласна с вас той не е виновен за това че е спрял да ме обича . Това което ме кара да искам да му отъстя е чо той от 3-4 месеца си е имал друга и просто го е било страх да ми каже .През тези месеци просто се правех на глупачка . Знаех какво става но не исках да си призная . Искам да го накажа може и да не ми стане по-добре от това но ще знам че ако съдбата случайно е пропуснала да го направи аз ще се погрижа за това .
Глупаво эвучи `Обичам го,но искам да страда`.Явно гледаш прекалено много мексикански сериали :-D !Не се вкарвай в такива филми.Сама придаваш важност на положението.Всичко эависи от теб.Това твойто си е чиста элоба,яд те е че предпочита друго момиче пред теб-сама го каэа.Ами то не граничи със элоба,а направо си е.Няма смисъл да караш някого да страга эа подобно нещо,беэсмслено е и глупаво.Още повече пък,след като твърдиш ,че го обичаш :shock: !Когато обичаш някого,искаш да е щастлив!Прави си сметка колко го обичаш..
А и още в началото ми направи впечетление как се иэраэи - `Эащото КРЕТЕНА си е намерил друга`.Не цитирам дословно,но беше нещо подобно.И после пак кажи ,че го обичаш :shock:
А в анкетата ,глясувах `Не`.Не мисля,че е така.
[PReDaToR]
10-08-2007, 17:27
До тук съмм сагласна с вас той не е виновен за това че е спрял да ме обича . Това което ме кара да искам да му отъстя е чо той от 3-4 месеца си е имал друга и просто го е било страх да ми каже .През тези месеци просто се правех на глупачка . Знаех какво става но не исках да си призная . Искам да го накажа може и да не ми стане по-добре от това но ще знам че ако съдбата случайно е пропуснала да го направи аз ще се погрижа за това .
еммм освен забрави го нз какво да ти кажа...а щом се знаела, че си има друга, не е трябвало да се поставяш в такова положение. :-k И както казаха отмъщението с нищо няма да помогне. Но всичко се връща :wink:
suantito
10-08-2007, 17:31
Здр на вс . Аз сам едно момиче което беше изоставено от едно момче след 9 месечна връзка . И защото кретена си намери друга . На мене ме ни пука че иска чужда плът а , че предпочита други пред мен .Той не е първа хубост и мн пъти съм му казвала че го харесвам въпреки него и това сега , че е намерил едно барби дето се възползва от положението му , след като го направи това искам най-лошото за него въпреки че го обичам . Уморих се да страдам и да се чудя къде е , с кого и т.н.Много съм плакала заради него , но си казах : `стига вече за него не си заслужава ` !Искам само едно да го накарам да страда както аз ДО ОНЗИ ДЕН ! Моля да не пишете нещо от сорта :` вържи се с най-добрия му приятел ` и т.н .
Ей такова момиче ми трябва на мене... да е толкова загрижено..
Това не е любов...Пък и той с нищо не ти е задължен, нали не сте заедно?Може да си ходи, с която си поиска.Може и да е най-голямата тъпанарка, ама това не променя нещата. :wink: