View Full Version : Това ли е по-важно за вас...?
DisciplineAndOrder
10-08-2007, 17:04
Бюстът или характера на едно момиче е по-важно за вас?
Пиша тази тема,защото напоследък форумът взе да бълва от въпроси като:" Малък ми е бюстът,какво да пия за да го уголемя","Искам по-големи цици" и т.н,и т.н...?
Искам да видя мненията ви по въпроса.
И защо според вас сегашното поколение се интересува от толкова повърхностни неща?:smt011
zvezdichkaaa
10-08-2007, 17:09
Характера разбира се неразбирам каква е тази мания сред момичетата за голям бюст.Аз мисля,че едни 90 см обикиколка стигат.Стига сте се оплаквали на мен пък не ми харесват гърдите над чашка 'б'!
hungry_vampire_f
10-08-2007, 17:13
Да и аз това забелязвам и супер много се дразня :smt013 И аз нямам голям бюст ама не ми пука :!: Има толкова много неща по-важни от това...
Да и аз това забелязвам и супер много се дразня :smt013 И аз нямам голям бюст ама не ми пука :!: Има толкова много неща по-важни от това...
подкрепям те, но опитай да се поставиш на мястото на едно от момичетата във форума .. явно не могат да подтиснат проблема си .. това може би е от възрастта.. доста жени са надживяли този и много други проблеми ;) те са момичета търсещи своя 'отдушник', затова не ги осъждайте, че искат да изглеждат по-добре.. (:
DisciplineAndOrder
10-08-2007, 17:23
подкрепям те но опитай да се поставиш на мястото на едно от момичетата във форума .. явно не могат да подтиснат проблема си .. това според мен е от възрастта.. доста жени са надживяли този и много други проблеми ;) те са момичета търсещи своя 'отдушник', затова не ги осъждайте че искат да изглеждат по-добре.. (:
Виж сега...Гърдите не са много важни.Ако те са красиви,готини по характер ще ги харесват...Не всички момчета им гледат циците!!!
xXxScreamxXx
10-08-2007, 17:30
hungry_vampire_f i az s1m kato teb ne mi e golqm bst1t no ne mislq 4e tva e nai - vajnoto [-X
sexa_na_kompleksa
10-08-2007, 17:33
Разбира се,че гърдите не са най-важни,даже изобщо не са важни.Само повръхностни хора биха казали,че размера на гърдите е от значение.
е, и аз се премирявам с това което имам .. въпреки че винаги съм била максималистка :Р и си мисля че всеки иска това което няма ... една позната с обиколка 105см искала да са й по-малки гърдите ... пречели й ..
е, и аз се премирявам с това което имам .. въпреки че винаги съм била максималистка :Р и си мисля че всеки иска това което няма ... една позната с обиколка 105см иска да са й по-малки гърдите ... пречели й ..
DisciplineAndOrder
10-08-2007, 17:33
Разбира се,че гърдите не са най-важни,даже изобщо не са важни.Само повръхностни хора биха казали,че размера на гърдите е от значение.
+1
KissTheSky
10-08-2007, 17:52
Изобщо не са важни гърдите,важен е характера,щото некой ден ще остарееш и те ще умиснат( 8) ) а характера ще ти остане завинаги.Но пък всяко момче ти зяпа първо гърдите после задника и т.н :roll:
Seducti0n
10-08-2007, 17:57
Оф,аз ли съм най-тъпа та не ми пука за това колко са големи гърдите ми :?: Не мога да разбера,каква е тази мания,която е обзела по-голяма част от дамите,които просто изпадат в депресии поради по-малките размери на бюстовете си :?: А знаете ли колко повече неудобства биха ви създали едни по-големи гъди... :?: Вместо да се вайкате за това,което нямате се замислете дали наистина цените,това с което ви е дарила майката-природа,което ви прави по своему уникални и неповторими... :?:
teenage_drama_queen
10-08-2007, 18:02
интересно ми е какво мислят момчетата, все пак те ни "избират" :wink:
PaRty'GirL
10-08-2007, 18:05
po princip na vseki gurdite mu sa spored teloslojenieto, tova 4e ve4e naqkoi iskat da im sa po golemi e drug vapros
estestveno 4e haraktera e po vajen ot gardite, za6toto nqkoe mom4e kato sedne na kafe s pr-ta si s gardite i li 6te si govori ;)
az li4no ne se kefq na golemi gardi ...
просто на някои момичета акъла не им го побира, че мъжете не гледат единствено циците.. :roll:
чак сега зацепих, че сигурно нямам гадже, защото съм плоска :smt005
deninka@
10-08-2007, 18:13
ave mom4etata vinagi parvo zqpat v cicte, az imam edna averka dete mn harabi po harakter no vsi4ki kazvat 4e ima mn malki cici ili q redqt na ploska d1ska.mn me nervqt takviz izkazvaniq :smt013
естествено, че гледат деколтето, но това ДАЛЕЧ не е най-важното.. :roll:
Kras4eto_lp
10-08-2007, 18:20
Момичетата искат по големи цици за да ги забелязват момчетата,в което аз лично не виждам смисъл. :roll: За какво му е на някой момче което ако нямаш цици ще те зареже... :-s
AtMosFera
10-08-2007, 18:24
ave mom4etata vinagi parvo zqpat v cicte, az imam edna averka dete mn harabi po harakter no vsi4ki kazvat 4e ima mn malki cici ili q redqt na ploska d1ska.mn me nervqt takviz izkazvaniq :smt013
Е,виж сега-ако говорим за недорасляци(16,17 години)-да-зяпат циците.Но повярваи,по-големите мом4ета и мъже 1.отдавна не ги вълнува толкова дали мацката им 1 метър обилколка балкон,а мн пове4е гледат характера и т.н.;и 2.мн мн пове4е ги вле4е малък,стегнат задник... :-D :-D :-D
sexa_na_kompleksa
10-08-2007, 18:30
Е,виж сега-ако говорим за недорасляци(16,17 години)-да-зяпат циците.Но повярваи,по-големите мом4ета и мъже 1.отдавна не ги вълнува толкова дали мацката им 1 метър обилколка балкон,а мн пове4е гледат характера и т.н.;и 2.мн мн пове4е ги вле4е малък,стегнат задник... :-D :-D :-D
Да,и аз така съм забелязала, затова предпочитам по-големи момчета да не казвам мъже. :-D
teenage_drama_queen
10-08-2007, 20:00
от личен опит ли го казваш защото аз не съм забелязала тенденцията да се променя с възраста :?
LuCiFersAngeL
10-08-2007, 20:35
Гърдите съвсем не са най-важното нещо за една жена, но просто отнема малко време докато го осъзнаеш (говоря от опит). На мен също вече ми е досадно да чета темите за малки цици, но и момичетата, които ги пишат са прави за себе си ( особено ако са на 12- 13 години). Просто момчетата на тази възраст са доста плиткоумни - кефят се на момичета с големи цици и не обръщат внимание на качествата, които притежава едно момиче, което не е надарено в гръдната си обиколка. Лично аз мога да кажа, че всички тези комплекси са породени от желанието на момичето да се хареса на някое момче и да си има гадже, както нейните едрогърди приятелки имат. Разбира се, с времето всичко отминава. Момчетата се осъзнават и започват да търсят истинските качества в момичето до себе си, а момичетата откриват много свои качества, които ги правят по-добри от тези с пищните форми. Просто всичко е от възрастта, затова МОМИЧЕТА ЗАПОМНЕТЕ: НЕ ГЪРДИТЕ ВИ ПРЕВРЪЩАТ В ЧОВЕК И РАЗМЕРА ИМ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА ВОДИТЕ ИСТИНСКИ И ПЪЛНОЦЕНЕН ЖИВОТ! Това, че на 13 се се е*ете по купоните не означава, че цял живот ще останете непожелани. За всяко нещо има подходящото място, подходящия момент и подходящия човек! Дори сега да се смеете на написаното след време ще разберете, че съм била права :wink:
siLenT_scReaMs
11-24-2007, 20:47
Незнам аз лично имам малки гърди но това изобщо не ми пречи :) даже ми е много готино защото едрогърди приятелки са ми споделяли че е много кофти:
1.нон стоп им подмятат някви гадости от където и да минат където и да се намират..едва ли е приятно да забелязват само това в теб
2.изгърбва се стойката..много тежали и т.н.незнам не мога да си представя нещо си отпред да ми тежи..и се радвам че незнам какво е :grin:
Kisses_P
11-24-2007, 20:52
да бе добре.. циците или характера? е че то двете неща нямат нищо общо... за мен пък и двете са важни.. колкото и тъпо да звучи.. и кво като искам големи гърди?еми искам защото мойте не са такива.. и кво? това трябва да говори за липса на характер ли или че той е маловажен? ми не.. не е така пък
Само циците-не...външния вид като цяло-да..
ok te moje da ne sa nai vajni ama povdigat samo4uvstvieto
Manic_Panic
11-24-2007, 22:31
Откровено си казвам, че нямам цици!... и пак не съм останала незабелязана и нежелана :-D
С малко старание всичко може да иэглежда по-хубаво ,отколкото е.
Характерът на човек е на първо място.Това е.Но трябва достатъчно да помъдрееш (каква дума употребих само..),эа да го раэбереш.
С бюстът си нямам проблеми ,харесвам си го.Но на момичетата,които имат някакви комплекси,породени от формата или раэмера на бюста си ще кажа само едно.Не се комплексираите от това,не може всички да сме като Памела Андерсън.Едните цици не са най-важното :D Е може би да,эа някой недорасли 13-14- годишни келемета. Но споко,и те ще пораснат. :D
Allthatshewant
11-25-2007, 08:10
мн ясно че характера е по-важен .. пък и лично аз предпочитам по-малък но стегнат бюст отколкото големи и .... разпльoкани 8)
I love Naley
12-13-2007, 07:07
Естествено че характера е по важен няма знацение размера на сутиена а размера на ъгала.Просто това че някой имат по малък бюст не е фатално понякога малките бюстове са много по удобни отколкото големите.Аз като представителка на момичетата с малка гръдна обикалка B(е не толкова малка но повечето ми познати са с С)един сутиен и една блуза правят бюсто добре изглеждащ.Незнам но характера е много по важен защото човек се определя по него а не по бюста си.
+1
DisciplineAndOrder
12-14-2007, 09:48
Естествено че характера е по важен няма знацение размера на сутиена а размера на ъгала.Просто това че някой имат по малък бюст не е фатално понякога малките бюстове са много по удобни отколкото големите.Аз като представителка на момичетата с малка гръдна обикалка B(е не толкова малка но повечето ми познати са с С)един сутиен и една блуза правят бюсто добре изглеждащ.Незнам но характера е много по важен защото човек се определя по него а не по бюста си.
Отиди го обеснявай на 14 годишните лигли,които се чудят само и единствено как повече да приличат на любимата си Преслава...
lina1707
12-15-2007, 18:17
Да и аз се дразня от тая мания сред мом4етата (не всички, но повечето) По-добре ли ще е няква със мн големи гърди, а пипето и за никъде да не става