View Full Version : Възможно ли е да съм бременна?
petq1989
10-08-2007, 16:29
Zdr,pisha vi za6toto sam malko pritesnena. pravih sex s moq priqtel, no toi ne e svar6val nikoga v men. minaliq mesec kam kraq mu si mi doide i vsi4ko beshe nared.Ot togava ne sme pravili sex, no na men sutrin mi stava lo6o ot vreme na vreme / no ne vse den /, a ot den dva me bolqt qi4nicite, a mi e rano da mi idva. kakva e vazmojnosta da sam bremenna. Nadqvam se da ne sam
т.7
krem4et0
DevilWish
10-08-2007, 16:39
Ama vie toq mesec ne ste praili ni6to ,taka 4e za kfo se streska6 we macka??di6ai spokoino moje da si istinala ne6ty ;) :| MahH mnoo filmi si fkarvate na4i :roll:
FairyNymph
10-08-2007, 16:45
Нищо ти няма..успокой се малко, а ако наистина ти се струва, че това с яйчниците е сериозно, по-добре иди на лекар..може да е ако не се храниш редовно или ако не се обличаш добре..
Kras4eto_lp
10-08-2007, 16:46
Защо всички момичета като сте правили секс и ви закъснее с един ден или ви боли нещо ииии пускате теми "бременна ли съм"...еми не не си бременна ](*,)
Офффффффффффффффффффф ](*,)
Абе хора!!! Научете се! Правете секс с презерватив!!!
Да не говорим, че е тъпо да си мислиш, че си бременна. Не си ли учила биология в осми клас (май не си, след като те гледам как не се пазиш). Никой ли не ви е обяснил, че функцията на месечния цикъл е да изчисти лигавицата на матката, която се е подготвяла да приеме оплодената яйцеклетка? И че барабар с лигавицата си заминава и самата яйцеклетка?? :smt013
Айде образовайте се малко, моля ви... :smt012
mimi_cunka
10-08-2007, 16:56
of mila nzm kakvo da ti kaja...vij tva da te bolqt qi4nicite ne vinagi zna4i 4e si bremenna,ai moje da ti se gadi po hilqdi pri4ini!moqt suvet e ako ti zakusnee da otide6 na ginekolog ili da si napravi6 test na purvo vreme!aaa....i za da ne se pritesnqva6 izpolzvaite predpazni sredstva! :?
Има тестове,за тая работа..ако се съмняваш! Ние да не сме врачки бе...?!
Всъщност,за кой път по дяволите го казвам.... ](*,) ](*,) ](*,)
HePeAJIeH
10-08-2007, 16:59
ОООООооо бременна си :-D Честито бебе :-D Дано да е момче ;-)
petq1989
10-08-2007, 17:31
4esno da vi kaja do sea uj vse sme se pazili. no tezi bolki i gadene mt pritesnqvat.a za testa v momenta prosto ne moga da go napravq
MiMcHeToOo
10-08-2007, 17:52
Да не говорим, че е тъпо да си мислиш, че си бременна. Не си ли учила биология в осми клас (май не си, след като те гледам как не се пазиш). Никой ли не ви е обяснил, че функцията на месечния цикъл е да изчисти лигавицата на матката, която се е подготвяла да приеме оплодената яйцеклетка? И че барабар с лигавицата си заминава и самата яйцеклетка?? :smt013
+1
swords1010
10-08-2007, 17:57
Не си бременна!!! Отиди на лекар ако болките в яйчниците не намалеят! :wink:
palomaaa
10-08-2007, 17:58
ne ne si,spoko!!! nqma sperma-nqma bebe!!!
*SwEeTy_KiTtY*
10-08-2007, 18:48
+1
+1