View Full Version : Как избирате човека до себе си?
Кое е по-важно - външната или вътрешната красота на един човек? Повечето ми приятели избират половинките по това как изглеждат първо на външен вид, а после по ум, доброта и т.н. А вие?
ем, първо забелязвам външния вид (то обективно погледнато няма как първо да забележиш вътрешното, а?), но иначе - по характер. Каквато съм проклета трябва някой, който да уравновесява. :lol:
xXxScreamxXx
10-08-2007, 16:37
em p1rvo gledam haraktera kak se d1rji s men ak1la vajno e da ima poone malko :-D no vse pka kat si4ki ostanali gledam i v1n6niq vid nqma da se pla6im :!:
зависи .. при мен е ставало и по двата 'начина' .. само знам, че отнема мноого време, за да откриеш някого, който да ти допадне някои и да го обичаш с цялото си сърце (:
gothic_angel
10-08-2007, 16:42
Ами първо забелязвам външния вид и после вътрешния му характер :P
Признавам си, че първо забелязвам външния вид ( да, то като видиш един човек за първи път няма начин да знаеш какъв е характера му), но е много по-важно да си допаднем.
Не бих тръгнала с някой, само, защото на външен вид ми харесва, а в същото време постоянно да се караме..какъв е смисъла на връзката ни тогава?
Estesveno che pyrvo gledam vunshniqt vid...a sled tova veche zapochvam da se interesuvam ot vytreshnata krasota. :P
mimi_cunka
10-08-2007, 16:46
ami poprincip toi men me izbra,no razbirase toi ne mi se bezrazli4en i az mnogo go obi4am!Ami az sum s nego za6toto me kara da se usmihvam.pravi me 6tastliva a i e neveroqtno sexy moeto mujle!osven tova ne e s men samo zaradi vun6nata krasota....toi poznava men!
mimi_cunka
10-08-2007, 16:47
ami poprincip toi men me izbra,no razbirase toi ne mi se bezrazli4en i az mnogo go obi4am!Ami az sum s nego za6toto me kara da se usmihvam.pravi me 6tastliva a i e neveroqtno sexy moeto mujle!osven tova ne e s men samo zaradi vun6nata krasota....toi poznava men!
Seniorita
10-08-2007, 16:57
Разбира се че при първа среща с непознат виждаш външността му (характера и да искаш не можеш) но е по-важно вътрешното разбира се
+1
Разбира се че при първа среща с непознат виждаш външността му (характера и да искаш не можеш) но е по-важно вътрешното разбира се
+1
+1
Но все пак не бих тръгнала с някой,които прилича на плашило :-D Това си е лично мое мнение.
Кое е по-важно - външната или вътрешната красота на един човек? Повечето ми приятели избират половинките по това как изглеждат първо на външен вид, а после по ум, доброта и т.н. А вие?
И аз. Ако не ме привлича чисто физически, за никакви интимни отношения не можем да говорим.
Ако под хубавата външност се покаже и интересна личност, гушвам си го под мишница и си го нося със себе си :smt004
suantito
10-08-2007, 17:28
Абе гледам да хваща окото....
Хората, които казват, че външният вид няма значение, лъжат. Физическо привличане винаги трябва да има. Е, естествено, че е по-важно що за човек е другия, щото ако ни трябваше само тяло, една секс кукла щеше да върши работа....
И външния вид има значение, да, ти първо него виждаш.След това виждаш и характера и при мен той оказва влияние, не външността, вече като съм го опознала нали...
Естествено,че преди още да си говорил с дадения човек,първото впечатение е от външния му вид,излъчването и т.н .Но понякога се сучва и да се познавате от доста време и изведнъж ти да осъзнаеш,че започваш да имаш нещо повече от приятески чувства към него.. :D
На скоро бях привлечена от момче, което танцуваше страхотно! Не е кой знае какво на външен вид и да ти кажа не съм го и заглеждала в лицето... Тялото го усещах защото танцувах с него, но очите му... очите му не се откъсваха от мойте... "Говореше" ми с тях... Мисля че това най-много ми харесва, страст, непредсказуемост и начина по който ми казва с очите си, че съм... незнам... единствена, може би... :wink:
Мен не ме ебе вътрешната красота ;) Гледам ся : дупе-има , цици-има фащам и еба наред ;) Тва е живота бейби, жените са направени само за секс :wink:
`Death`Whore``
10-08-2007, 20:06
Колкото и хубав външен вид да има, ако не е интелигентен, не е свестен и не разбера по някакъв начин, че има малко по-сериозни намерения от ебането, няма да го погледна.
От ебаването :D :D :D :D :D :D :D :D Стегни е пич :P
`Death`Whore``
10-08-2007, 20:44
Я го кажи с нормални думи.
GregoryHouse
10-08-2007, 21:01
Бе важното за мен е да има ееееей такиа големи цици и стегнато дупе а да и да не забравяме перверзна нагримирана муцунка и да е много секси...и най вече да пуска където и когато поискам еей тава е най важното не мислиш ли ?! :-D
Външния вид....
Първо хлътнах по сег. ми гадже само като го видях.... Беше толкова... перфектното момче за мен.... Точно това, което търсех.. След това го опознах доста добре... Прекалено добре, та даже някои черти от характера му ме отблъскаха.. Но и привличаха в същото време... Да, влюбих се в него заради външния му вид... И не мога да кажа, че останах с него заради качествата му.. Постоянно ме наранява.. Но аз наистина го обичам... Всяка част от него... Всеки лош навик и държание... Но ако не бях забелязала външния му вид, нямаше да оставя тогавашното ми гадже заради него... :roll:
Ami za da se zapoznae6 s nqkoi bi trbvalo purvo da te e privlqkul na vun6en vid i sled tova kato go opoznae6 pove4e... razbira6 kakuv e vutre6no!No spored men e po-vajno vetre6no da e krasiv i dobru,a da ne e nqkoi idiot s angleska vun6nost! :smt011
em parvo se zapoznavam i posle ako mi dopadne po harakter prodaljavame natataka
значи наистина това е много трудно , имам нещо като златни правила
-да е мега , звезно тъп (в хуавия смисал) :-D
-да е по изпаднал от мен :-D
-да не му пука:-D
-да можеда брой до 5
-да ми е смешен
-ааа и забравих да не слуша чалга ...
ех ех момчето мечта ... :-D
*_sLuNchEvOo`mOmiChe_*
10-09-2007, 15:04
С времето се убедих, че външния вид не е най-важното ... естествено, че и той е от значение, но красотата не е достатъчна.Аз не определям човека, с който ще съм само по това как изглежда, в последствие го опознавам и разбирам що за човек е :wink:
Еми добре има две теории поне по мое мнение:
1вата----->Ако гледаш външния вид....Начи то няма как да не забележиш най-явното...На пръв поглед това което можиш да видиш е облекло,коса,очи,тяло и т.н.Кой ще отрече,че изобщо няма значение как изглежда човека до тебе.Примерно не може ти да си прилежен човек и до тебе да се мъкне някой клошар...
2рата----->Вътрешната красота вече може да я оцениш след като се поопознаете с дадения човек... Тогава забелязваш,че в този човек има нещо което го прави още по-красив или точно обратното...така,че винаги има опити...ако не се получи това с вътрешната красота...смъсъл някой супер моден стилен пич кух като лейка...ще опиташ с друг и така...
Така,че от моя гледна точка темата е много относителна...
Kras4eto_lp
10-09-2007, 15:26
Амиии зависи...на сегашното ми гадже първо забелязах характера,след това външния вид,но в повечето случай става обратното :roll:
EvilBrunette
10-09-2007, 22:28
Ами гадно е, но признавам, че определено трябва да ме привлече и с чар, е не чак красота - няма да го редя на стената, но да е симпатичен. O:) и все пак няма спор - най-важното е да е умен и с чувство за хумор. :wink:
Ами гадно е, но признавам, че определено трябва да ме привлече и с чар, е не чак красота - няма да го редя на стената, но да е симпатичен. O:) и все пак няма спор - най-важното е да е умен и с чувство за хумор. :wink:
Така е.И за мен не е важна толкова визията,но пък трябва да ме привлече по някакъв начин,понеже...Примерно аз не го познавам още..Не знам какъв е характера му,а след като не го познавам вътрешно-привлича ме визията му.. А привлече ли ме визията започвам да се задълбочавам и откривам и вътрешната му красота... ;)
Water_lili
10-10-2007, 09:21
за мен вътрешните качества са по важни,защото красотата е преходно нещо ,докато характена и начина на мислене много рядко се променят,освен това аз възприемам хората така, както и аз бих искала да бъда възприемана. А и така си спестявам стреса че ако имам една пъпка или косата ми е имала лош ден може да ме зарежат
rihannka
10-10-2007, 10:29
с моя приятел първо си писахме по интернет и така 1 месец и мн ми хареса като 4овек и го опознах и после като се видяхме се харесахме и же4е пове4е от 1 година сме заедно...
strawberry
10-10-2007, 10:53
Винаги съм казвала че ако харесаш на някой обвивката тогава ще искаш да опознаеш и съдържанието.Аз токо правя някой хареса ли ми на външен вид тогава ми е приятно да контактувам с него е случвало се е и заради обстоятелствата да опознавам и хора които не са ме привлекли визуално и в повечето случаи доста са ми допадаи.Най-добрият и най-големият пич изобщо не бие на очи с красота,но по-свестен чоев от него не познавам.Така 4е не винаги трябва да опознаваме само красивите и атрактивните
sasha_90
10-10-2007, 11:24
Първото,което ми прави впечатление е външно какво е момчето,то е ясно.След това се старая да го опозная и вътрешно,ако не ми хареса не се занимавам повече с него.
аз първо забелязвам външността (то няма как иначе) и след това идва опознаването... За мен не е важно да е СаМо няк'ъв супер манекен, трябва да има поне малко акъл в главата си за да завържем свестен разговор ;) а да, и да има чувство за хумор!!
MaRiNkA_16
10-10-2007, 16:25
opredeleno trqbva da e simpatqga(da ne izvru6tam pogled ot nego ),no ne kazvam i da ima tqloto i viziqta na maneken i nastina ve4e haraktera e vajna 4ast ot edna vruzka i ot dvete starni...
NightSky
10-10-2007, 17:00
Избирам и по външност, и по характер. Все пак ако момчето не ме привлече външно може дори да не се заговорим. В никакъв случай обаче не бих тръгнала с някой, който има перфектна визия, но като характер е пълна дупка.