Влез

View Full Version : предупреждение за младите момичета

nofi
10-08-2007, 19:07
Това не е поредната тема, в която разни моралисти ще ви обясняват на каква възраст да правите секс. Ще ви разкажа какво се смучи на мен и едно момиче преди мен. Ако имате изгода-прочетете! Все пак да си имате едно на ум!

Преди 4 месеца се запознах с едно момче. Харесахме се, тръгнахме. Той бе способен с часове да говори за преживяванията си, живота си в София, ходенето по дискотеки и кръчми, хилядите пропиляни левове, връзките които той и братята му имат навсякъде-полиция, звукозаписни студия, университети и въобще всяка институция за която би могло да стане въпрос.

Той ме караше да се чувствам щастлива. Глезеше ме, грижеше се за мен, угаждаше ми, обещаваше ми че ще ме води на едно или друго място... Живота беше хубав, а аз хлътвах все повече и повече. Имах усещането, че никой никога няма да ме обича така, както той ме обича. Колко беше хубаво...

До един ден. Преди няколко дни докато бях в голямо междучасие ми звънна непознат номер. По принцип на непознати не вдигам, но този път нещо ме накара да се обадя. Чух момичешки глас. Представи се като Галя. Попита ме аз ми съм тази и тази, отговорих й "Да!", за да е сигурна, че разговаря с точния човек ме попита дали ходя с този и този. Когато отново отговорих "Да!" тя поиска да идем на кафе. Поколебах се, все пак не знаех кой е насреща, но тя настоя. Било важно пък и тя била близо до даскалото ми и каза да я изчакам да се видим поне за 15 минути. Съгласих се и я изчаках.

Галя беше 2-3 години по-голяма от мен, личеше си че е била много хубава, но нещо я бе състарило твърде рано. Запознахме се. Тя ме заинтригува и отидохме на кафе.

Тя започна да ми разказва за живота си. Била единствено дете с красиво и безгрижно детство. Задоволена от всичко тя живеела щастлива с родителите си и приятелите си. Тогава срещнала Боби-по-големият брат на бившия ми към днешна дата приятел. Заобичали се. Връзката им продължила около 6 месеца, когато тя разбрала, че е бременна. Боби я убедил, че не трябва да маха детето и че ще си го гледат, въпреки, че тя тъкмо била навършила 17. Родителите й трудно приели това, но се примирили. След раждането на детето Боби се преместил да живее у тях и спрял работа. Баба му, майка му, сестра му и детето й(от неизвестен баща чужденец) почти се преместили да живеят у тях също. Тъй като никой от тях не работел родителите на Галя трябвало да издържат нея, детето й, Боби и половината му семейство.

Бедните хорица изнемогвали и това ги принудило да заминат да работят в чужбина. В първите дни от тяхното отсъствие Боби започнал да изнася имуществото им и да го продава или залага. За малко повече от месец той пропилял всичко, което тези хора били изгладували през целия си живот. Когато апартамента им останал почти на тухли и Боби нямало какво повече да отмъкне зарязал Галя с детето на ръце, напълно сама в празен апартамент и заминал за София. Повече никой не ги видял.

Галя започна да ми разкрива лъжите една по една.
Сестрата наистина била ходила по чужбина, но не се е омъжила за богат намски бизнесмен, както се твърди а просто се върнала с бебе без да знае кой е бащата.
Апартамента, който едва ли не беше гордост за бившия ми се оказа, че всъщност бил придобит от баба му, която преди време излъгала някакъв наивен старец и поживяла малко с него. След смъртта му апартамента останала за бабата. И той изтърбушен, празен...
Майката пък преди време била прибрала някакъв мъж-наркоман, не се знае с каква цел го е приютила.
Съседите им се криели от тях защото когато някой се покажел по двора започвали да просят я пари, я лук, я яйца...

Галя ми разказа толкова много неща, че дори сега-няколко дни по-късно не мога да асимилирам. Все пак благодаря на това момиче че ми отвори очите, защото аз не успях да видя лошото от това семейство.
ГАЛКА, БЛАГОДАРЯ!

Ако някой има подобни преживявания-нека ги напише!

naMy4Ho_KoTe
10-08-2007, 19:34
О, Нофи, наистина много тъжна история. Още в началото като прочетох как ти разправял за връзките си наляво и надясно ми стана ясно, че той е искал да се прави на баровец пред теб, пък знае ли го къв е всъщност. Е, наивни глупачета сме почти всички на тази възраст. И аз съм видяла туй-онуй и съм си поизпатила от глупостта си, но все пак се старая да запазя тази детска наивност в себе си, въпреки че само страдам от нея. Има всякакви хора на този свят.. Просто ти се е случило развалено яйце... Докато не го пукнеш, не си личи, че му има нещо..

sladkish_14
10-08-2007, 19:34
И с тази история,ще ни предпазиш ли? :roll: Това,че ти си попаднала на такъв не мисля,че и ние ще попаднем...Пък и съдба-избрала си неподходящ =;

kPuCkA
10-08-2007, 19:35
о боже!!!Това звучи точно като сценарий на някой филм,истина ли е всичко това?!

mila_pila
10-08-2007, 19:36
ЪЪ само не разбрах от къде си сигурна, че всичко, което тази Галя ти казва е истина?

nofi
10-08-2007, 19:38
о боже!!!Това звучи точно като сценарий на някой филм,истина ли е всичко това?!
Мислиш ли, че ако беше измислица щях да си играя 20 минути да го пиша?

DivoTo_KoTe
10-08-2007, 19:39
Един съвет - Пази се!

Има ги всякакви,добре,че това момиче те е предупредило.И гледай да не се засичате много много с бившия ти вече "приятел"

kPuCkA
10-08-2007, 19:40
И все пак ти каза ли му че знаеш за всичко това,защото може би той е искал някакво обяснение когато си му казала,че искаш да се разделите

DivoTo_KoTe
10-08-2007, 19:40
БЛЯ БЛЯ =P~

зле си ](*,)

ubuntu
10-08-2007, 19:42
Не трябва да се избързва с доверяването .. но точно от такива идиоти се прецакват работите на свестните типове . . . Щото едно момиче като попадне на подобен изрод разкаже на познати или както в случая от там всяка си запазва едно на ум и по късно доверието в една връзка се изгражда много по трудно от нормалното ........ и т.н.

tItEufFf
10-08-2007, 19:42
По принцип нямах намерение да чета всичко това, но ти ме заинтригува! Ами ти просто си имала лош късмет. Ние не можем да се предпазим в такива случаи. Ти едва ли, когато си ходила с тоя си помислила, че е такъв..

naMy4Ho_KoTe
10-08-2007, 19:43
И с тази история,ще ни предпазиш ли? :roll: Това,че ти си попаднала на такъв не мисля,че и ние ще попаднем...Пък и съдба-избрала си неподходящ =;

Според мен целта й не беше да ни каже, че мъжете са лъжливи говеда. Тя просто искаше да сподели и, цитирам, нека имаме едно наум.

nofi
10-08-2007, 19:47
И все пак ти каза ли му че знаеш за всичко това,защото може би той е искал някакво обяснение когато си му казала,че искаш да се разделите
За няколко дни се отдръпнах от него, той започна да усеща че съм по-студена и така нататък. Един ден просто му казах да не ме търси повече. Той още упорства, но то си е моя работа какво ще правя от тук нататък.

Някой по-горе каза, че може би не всичко, което Галя е казала е истина, но след срещата с нея проучих въпроса и разбрах че поне едно 60% от думите й са истина. То и това е достатъчно!

swords1010
10-08-2007, 19:49
Без коментар! Дано темата е с несериозен характер! Как може да има такива хора (за това "семейство" говоря) ? Хубаво е, че е имало кой да ти отвори очите!

Cherlotte
10-08-2007, 19:52
Надявам се,че историята е измислена, защото иначе излиза, че и ти, и всички около теб са доста глупави и заблудени. Хубаво,станала си гадже с някакъв, който ти се прави на голямата работа, обещава ти подаръци, а ти се радваш като бебе на бонбон. Само че извинявай, ама историята с въпросната Галка ми изглежда супер зле скалъпена. И знаеш ли защо - защото не виждам как едно нормално семейство ще търпи толкова натрапници на главата си - айде, дъщеря си с бебето и най-много приятеля й ще приютят, но в никакъв случай няма да вземат сестра му, бебета, баби, лели и половин рода. Че и да ходят на гурбет зарадя тях. Ако има такива хора, значи са изключително глупави и си заслужават всичко, случило им се. А ако темата наистина е истина - хубаво е това, че се опитваш да предпазиш другите от твоите грешки, но както казах - всичко ми звучи прекалено скалъпено, зле измислено или както искаш го разбирай, а ти явно си доста наивна и лесно се доверяваш. Радвам се, че поне сега си си разбрала грешката. :wink:

MaRiNkA_16
10-08-2007, 20:09
Един съвет - Пази се!

Има ги всякакви,добре,че това момиче те е предупредило.И гледай да не се засичате много много с бившия ти вече "приятел"
+1

flora23
10-08-2007, 23:09
е добре де само едно не ми стана ясно- тя от къде ти е намерила телефона??? :|

Quasar
10-09-2007, 05:21
А сигурна ли си те тая Галя не е бившата на тоя..и той я е зарязал и ся тя иска да му очерни животеца :)

Summer_Girl_6
10-09-2007, 05:59
Няма 100% сигурни неща на този свят, човек винаги трябва да е нащрек! :smt006

manicheto_90
10-09-2007, 06:45
Ami vsichkimomicheta po malki te ne che az sam mnogo golqma no nqma znachenie,se lajat kajat im dve mili dum svalqt im po edna zvezda ot nebeto i tesi raztvarqt krakata.No prechinata pri nqkoi ot tqh nee zaradi saxa a mojebi che e tvarde rano na tqhnata vazrast da se govori z obich.Obichta ima mnogo imena,trqbva da znaesh vsichkite zada mojesh dase spravish s takiva sitoacii kato tazi.

Water_lili
10-09-2007, 07:14
оф много мразя такува типове които са способни да ти свалят всички звезди докато трагнеш с тях и после си показват истинската страна, а иначе по принцип историяте е много тъжна и за съжаление наистина има такува хора които се опитват да живет на гърба на другите, и въпреки това аз не бих бързала да съдя някой преди да сам чула и двете страни :-k

FairyNymph
10-09-2007, 08:01
Ъъъъм звучи като стенарий на ефтин филм....А как по-точно разучи нещата, ако не е тайна?Отиде да провериш дали наистина от апартамента са останали само тухличките ли?

N.C.L
10-09-2007, 08:43
О, Нофи, наистина много тъжна история. Още в началото като прочетох как ти разправял за връзките си наляво и надясно ми стана ясно, че той е искал да се прави на баровец пред теб, пък знае ли го къв е всъщност. Е, наивни глупачета сме почти всички на тази възраст. И аз съм видяла туй-онуй и съм си поизпатила от глупостта си, но все пак се старая да запазя тази детска наивност в себе си, въпреки че само страдам от нея. Има всякакви хора на този свят.. Просто ти се е случило развалено яйце... Докато не го пукнеш, не си личи, че му има нещо..

Напълно съгласен. Пазете се това е. Има един тип мъже и други тип мъже, за съжеления от няколко години забелязвам, че повече са другия тип, тоест лъжливите малки/големи копелета, с които нямам и не искам и да имам нищо общо. Доста приятелки са ми изтрадали по този начин и всеки път съм бесен.

Пазете се това е, и слушаите вътрешното гласче какво ви говори по - често ...

sexapilniq_
10-09-2007, 08:54
eto do kakvo vodqt tezi pari ](*,) ... a edin vapros na kolko si godini i toi na kolko e ???

Kras4eto_lp
10-09-2007, 10:28
Ъъъъм звучи като стенарий на ефтин филм....А как по-точно разучи нещата, ако не е тайна?Отиде да провериш дали наистина от апартамента са останали само тухличките ли?
Пфф какво значение има как го е направила...защо хората сме толкова зле,винаги се съмняваме в нещо.За какво и е на нея д а ни лъже....не виждам смисъл,историята нито е смешна,нито пък е подигравка с нещо ](*,) Има сякакви хора по света...тя просто разказа историята си,нищо повече :smt013 :::

Krom
10-09-2007, 10:41
Много интересна тема, на която съм сколнен да вярвам!

Момчета и Момичета, пазете се от хора които наляо и надясно разказват какво са имали/имат, кого познават, какво могат да направят. Такива хора нямат нищо, а и да познават хората за които говорят, те или не ги познават или беха направили нищо за тях.

Те не знаят смисъла на парите и доверието. Един човек които има познати не парадира с тях, защото така се намаля доверието в тях и него.

Ако аз кажа че познавам презедента и той би ми направил услуга и ако той го научи, когато отида при него и му кажа дай ми тази земя/завод/ фирма и после като ти свърши мандата ще делим печалбите ... ми няма да го направи, защотот най-вероятно ще го разследват ако го направи.

Пазете се от хора които казват че имат връзки и т.н., защото хората с връзки, пари и възможности си мълът, зашото знаят че пари се правят с много труд и доверие. Ако много говориш никой не ти вярва.

Pliushi
10-09-2007, 18:45
Kakvi sa tiq glupavi otzivi 4e edva li ne na vas nqma da vi se slu4i .... vsichki sme nedostijimi dokato ne ni doide na glavata .... bih blagodarila na avtorkata za istoriqta koqto e spodelila s nas .... bih ti kazala mila 4e imash mn golqm kysmet 4e si sreshtnala tova momiche i ne te e spoletqla neinata sydba ...

nofi
10-09-2007, 20:35
Kakvi sa tiq glupavi otzivi 4e edva li ne na vas nqma da vi se slu4i .... vsichki sme nedostijimi dokato ne ni doide na glavata .... bih blagodarila na avtorkata za istoriqta koqto e spodelila s nas .... bih ti kazala mila 4e imash mn golqm kysmet 4e si sreshtnala tova momiche i ne te e spoletqla neinata sydba ...
Мерси :-)

DIVINE_TIME
10-09-2007, 20:35

Да,трябва да сме благодарни на авторката. Такива теми станаха рядкост във форума. Не обръщайте внимание на тези,чиито коментари бяха от сорта на "това,че на теб се е случило не значи,че ще се случи на мен", "какво целиш с тази тема" - не. Те са много мнителни и глупави.
Мен лично тази тема ме накара много да се замисля специално за 1 човек,който супер много парадира с "връзките" си.. и открих интересни неща за него ... Та,наистина замислете се и не се доверявайте на хората,щото света е много лош вече,а 90 % от хората са лицемери ...

IdiOtKa
10-09-2007, 20:44
пффф ...толкова наивни хора има ...толкова найвни че чак глупави ...
отстрани е много лесно да определя, че това е лъжа, но знам ли аз един ден колко по-наивна и глупава ще бъда ....нали знаете ...на никой не тря се има вяра за нищо !

ZaHaRcHe
10-09-2007, 21:18
Ае света вече е найстена опасен.Просто нямам думи..Таман си решила че всичко е наред и започва всичко да излиза наяве лъжи измами и т.н. За това всеки трябва да се пази и да не вярва на никой 100 процента

Lainovoz
10-10-2007, 16:27
Внимание до всички млади момичета които обичат да се напиват и да правят секс с голяма си любов - гаджето си от преди 3 дена

Навън върлува един дивак - мутра - маг - равратник - хулиган - гадняр - детскаиздръжкунеплащач ! Той през повечето време е красив , млад , снажен и мил момък , но веднъж щом и двамата сте пияни и се оказвате в леглото ТОЙ ПРАВИ МАГИЯ ЗА СПУКАН КАПУТ ! Вие забременявате . Той тъй като се прави на мил той ви предлага да запазите бебето и ви предлага да опитате двамата да правите някво жалко подобие на семейство . Вие сте интелигентна и узряла и се съгласявате . После той разбира ,че не иска да прекара живота си със зомби като вас и побягва. Вие задържате бебето тъй като вече сте във зряла възраст 14 и няма как - МАМА НЕ БИВА ДА ЗНАЕ ЧЕ ЩЕ СТАВА БАБА ! И така Раждате детето си и ходите да се оплаквате наляво и надясно за това как " животът ви е изиграл " .

Съвет : Задължително идете при 13 - годишното гадже на брата на гореспоменатия мъж защото и той сигурно е такъв ! После това гадже да влезне в някой форум и да си излей душата , и ние шепа глупаци да коментираме !