Влез

View Full Version : Ъх... притеснение

zaiche`f
10-08-2007, 21:04
Та... хора имам един проблем, който ме тормози от МНОГО време насам. Още не съм се целувала. Не това не е поредната тема как се целува, как да се целувам и т.н. и т.н.... Просто... когато усетя, че някой има намерение да ме целуне започвам да треперя, краката мис е подкосяват и супер много се притеснявам. От това да не се изложа някак си, да не ми се подиграват... Ужасно е... Някой да знае как да го преодолея защото вече се вбесявам на себе си ? :(

MiMcHeToOo
10-08-2007, 21:06
има страшно много такива теми! ...

колкото до тва как да преодолееш страха - всичко е на психическа основа..

kael
10-08-2007, 21:07
споко .... моя 1ви път мина невероятно ... ппросто трябва да се отпуснеш и да следваш другия ( ако има повече опит )

tuzaro
10-08-2007, 21:10
и аз имам подобен проблем ама искам някой да ме научи да се целувам даже си пуснах тема и много хора се отзоваха :-D ако искаш може двамата да преодолеем тея проблеми

My_Dear
10-08-2007, 21:13
Та... хора имам един проблем, който ме тормози от МНОГО време насам. Още не съм се целувала. Не това не е поредната тема как се целува, как да се целувам и т.н. и т.н.... Просто... когато усетя, че някой има намерение да ме целуне започвам да треперя, краката мис е подкосяват и супер много се притеснявам. От това да не се изложа някак си, да не ми се подиграват... Ужасно е... Някой да знае как да го преодолея защото вече се вбесявам на себе си ? :(
Нека да те успокоя малко. След като момчето е стигнало до този момент, в който иска да те целуне, значи е напълно изключено да ти се подиграе.

Разкарай срама... И при следващото момче можеш просто да споделиш, че си нервна при първа целувка. Сигурно ще го сметне за много сладко ;)

sweety_blondy
10-08-2007, 22:06
притесняваш се и затова е сичко , но тука няма място за притеснение ! всичко с времето си , давай смело , и когато някой иска да те целуне се отдай напълно на удоволствието

NightSky
10-09-2007, 07:30
Няма от какво да се притесняваш. И момчето сигурно се е притеснявало първия път и ще те разбере.

sasha_90
10-09-2007, 07:39
Спокойно!Дори и първата целувка да не се получи няма да се притесняваш.

Water_lili
10-09-2007, 08:03
споко .... моя 1ви път мина невероятно ... ппросто трябва да се отпуснеш и да следваш другия ( ако има повече опит )

напълно съм съгласна,просто се отпусни исе остави другия да те води а като видиш че не се получава може просто да спреш,не е страшно :wink:

ЕPu
10-09-2007, 08:06
ммми тебе просто те е страх да не се изложиш сигурно.. :wink:

кво има да му мислиш толкова, тва не е нищо страшно, просто се отпусни и прави каквото прави другия

ЕPu
10-09-2007, 08:17
е ако другия си знае работата идеята ми става...
ама ако и той е някой като нея, тогава си прав, че положението може да стане трагично :wink: :lol:

koalka
10-09-2007, 08:33
Само ти можеш да си помогнеш, просто се опитай да не се притесняваш толкова, няма за какво.

Krom
10-09-2007, 09:35
Ох ... помня моята първа целувка. аз ... ми непетен, нали е първа. Тя с голям "стаж" зад гърба си. Седим си ние на една скамейка, усещам намъде отиват работите, ама ... и целия треперя, сърцето ми бие бясно потя се ... и т.н. Досущ като теб. Но всичко това е от вълнение.
Почти всички ти казват че било от страх и т.н., не от вълнение е, ти просто го искаш и го очакваш и се вълнуваш от всичкото това напрежение породено от очакването на тази първа целувка. И наистина беше невероятно още помня, като че беше вчера, а не преди 10 години, устните й върху моите, нежната мекота, която изпитах за първи път, усещането че не си сам.
Просто се отдай на момента, няма да съжаляваш независимо дали той има опит или не. Щом изпитваш такова вълнение преди нея, повярвай ми ще ти достави върховно удоволствие.

zaiche`f
10-09-2007, 11:48
Благодаря на всички наистина. ;) Кrom, така е главно от вълнение, но има и малка доза притеснение да не се изложа...

Lake-of-tears
10-09-2007, 12:18
И като се изложиш какво :) И аз се притеснявам де.. но все пак , ако човекът, с който си, достатъчно държи на теб, няма да му отдаде голямо значение , че не се е получило например , а ще иска да опита пак :Р Поне аз така си го представям :)

RaLkb
10-09-2007, 12:19
Nqma smisal da se pritesnqvash vsichko shte mine kato po voda stiga da se otpusnesh i da ne mislish kakvo shte stane ako sgafq.xax :P

Freely"
10-09-2007, 12:22
няма как да се изложиш повярвай ми.. ако просто спреш да мислиш..

Garett
10-09-2007, 12:27
Сумати отговори има .. че НЯМА как да се изложиш ..

Е това е още 1 такъв :mrgreen: :mrgreen:

"Остави се на течението" \:D/ \:D/ \:D/

kobrichka
10-09-2007, 13:02
Просто се отпусни и не мисли за това дали ще се изложиш или не.

miShle
10-09-2007, 14:57
няма как да се изложиш повярвай ми.. ако просто спреш да мислиш..

=D> =D>