View Full Version : Съвет
Gab4eto00
10-08-2007, 22:30
Ne sam 100 % sigurna v prezervativite kakvi kontraceptivi moga da polzvam za po golqma za6tita
хапчета -линдинет 20 ;)
Ladypill.com
swords1010
10-08-2007, 22:34
От всички методи и средства за контрацепция, презервативите са най-сигурни! А единственият 100% сугурен начин да се предпазиш от нежелана бременност е въздържанието! :wink:
swords1010
10-08-2007, 22:35
хапчета -линдинет 20 ;)
Ladypill.com
Абе как ще пие хапчета, без да са предписани от гинеколог ?!?
thefreak
10-08-2007, 22:43
хапчета -линдинет 20 ;)
Ladypill.com
Е така с вода.
Summer_Girl_6
10-09-2007, 06:07
Като правиш секс и го накарай да си сложи 2 презерватива 1 върху друг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това е някъде около 192% сигурност :smt005 :smt005 :smt005
manicheto_90
10-09-2007, 06:39
ami pravete go povremeto kogato si v menzis.Shte badesh spokaina
sasha_90
10-09-2007, 08:04
Хапчета.
Gab4eto00
10-09-2007, 08:05
какви по точно какви можете да ми препоръчате?
sasha_90
10-09-2007, 08:07
какви по точно какви можете да ми препоръчате?
Май трябва да ги предпише лекар.
Cherlotte
10-09-2007, 08:12
Ами да - отиди на гинеколог и му обясни, по-добре ще е да ти изпише нещо по-леко, с не толкова голямо съдържание на хормони, щото лично аз не бих си разваляла (малко или много си е така) организма с нещо силно. В някои случаи противозачатъчните дори помагали за отрегулирване на цикъла, за изчистване на кожата и т.н. А наистина - за да си сигурна, че няма начин от забременяване си ползвай презерватив, нека той не свършва в теб и не го правете в дните в средатана цикъла ти (когато би трябвало да е овулацията) и мисля, че това стига. Ако все пак искаш още една защита - отиди на гинеколог и му обясни. :wink:
От всички методи и средства за контрацепция, презервативите са най-сигурни! А единственият 100% сугурен начин да се предпазиш от нежелана бременност е въздържанието! :wink:
Най-сигорния начин са презервативите .. ама за хапчета до колкото знам не е полезно :-D
На колко си години?
Защото аз при едно свое посещение на гинеколог попитах дали хапчетата са подходящ контрацептивен метод за мен и тя ми каза категорично не - хормоните на младото момиче са още нестабилизирани и никаква външна намеса не е препоръчително да има. Някъде докато стане на около 20 най-добре.
Също така ми каза, че презервативите са най-добрият метод за мен и да си ползвам тях и толкова.
А и честно казано не разбирам защо не си сигурна в презервативите. Аз си държа в портмонето една опаковка постинор (когато още го продаваха) и съм си спокойна, че каквото и да стане, мога да се предпазя.
Защо не помислиш и върху този вариант? :-)
Като правиш секс и го накарай да си сложи 2 презерватива 1 върху друг :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това е някъде около 192% сигурност :smt005 :smt005 :smt005
Да тъкмо така няма да свърши трипъти за 30 минути ^^
ChRiSTiaNo_07
10-09-2007, 08:52
хапчета -линдинет 20 ;)
Ladypill.com
Е така с вода.
С водка няма ли да е по-добре ? :lol:
хапчета -линдинет 20 ;)
Ladypill.com
Е така с вода.
С водка няма ли да е по-добре ? :lol:
Аз с Коняк Хенеси бих ги пил ..
`Death`Whore``
10-09-2007, 08:54
Не се ебавайте, защото така много лесно може да стане бебе. Вднъж приятелите на бившия се бяха изгаврили и му бяха сложили разхлабително във виното...добре, че пих малко и не ми подейства, защото хапчето нямаше да подейства.
Loshotia
10-09-2007, 08:59
Аз съм на противозачатъчни вече 6 месеца и си е супир- никакъв страх, без презератив. Преди да почна една приятелка ме светна, че е много по- удобно, и се оказа че тя една година ги пие :shock: . Даде ми визитка на гинеколога и, отидох, изписа ми и си е супер. Ама отиди първо на лекар, че си зависи от килограми, ръст и секви простотии. По- добре 15лв за тея хапчета отколкото за постинор :smt016