View Full Version : Не е било любов...
SLaDKu_mOmIChEncI
10-09-2007, 13:40
Искам предварително да се извиня ако има такава тема...
Здравейте!Аз имам гадже от 5 месеца.В началото много го обичах (така си мислех), но в последно време не знам какво става и защо става така :( Аз дори не мога да го гледам за мен той е само загуба на време. След като вече не изпитвам нищо към този човек реших да скъсаме....Искрено ви моля да ми кажете как да скъсам с него ,защото аз държа на него и не знам по какъв начин да се справя с това!Искам да си отанем приятели... #-o :-k :cry:
Моля ви помогнете ми, защото не знам как да постъпя [-o< :(
kobrichka
10-09-2007, 13:49
Мил начин да скъсаш с някого няма.Приятели? :-k ....не мисля,че ще останете такива след раздялата.Аз лимно не вярвам в приятелството след като се разделиш с някого.Познати....да,но приятели не.Особенно ако момчето все още те харесва....няма начин.Просто му кажи истината,че вече не чувстваш това,което преди и е най-добре да се разделите,но искаш да си останете добри познати,а не да се подминавате по улиците,защото все пак някого сте държали един на друг.Нещо такова...де да знам. :-k
ReFlEcTiOn
10-09-2007, 13:50
просто когато се видите ...му обясни как се чустваш...кажи му че вече всичко е истинало че нямаш други чуства освен приятелски..и се надявам той да те разбере ... :roll:
DeVoi4eTo
10-09-2007, 13:51
Това дали ще останете приятели не зависи от това как ще скъсаш с него а той дали ще поиска...така че ако питаш само заради това..няма специлен начин.Поговори с него обясни му как стоят нещата...а и ся като се замисля...искаш да останете приятели а времето с него екато изгубено... :shock: за какво ти е такъв приятел :roll:
sexy_sladuranka___
10-09-2007, 13:54
ami mislq 4e trqbva da mu obqsnish situaciqta , da mu se izvinish za p1tite koga si go naranqvala i da go pomolish da ostanete priqteli ili pone na edno zdravei . Nqma smis1l ot kavgi i s1lzi i t.n :smt017
"- Бабо, не знам как да му кажа, но да не му причиня болка. Той не е заслужил баналното "хайде да си останем приятели". Той е добър, а на мен ми се налага да постъпя с него жестоко. Какво да правя, бабо, как да му кажа, че между нас всичко е свършено?
- Запомни, момичето ми: в последното изречение, което ти кажеш на мъжа при раздяла, той трябва да чуе не само неизбежната жестокост, но и благодарност за всичко хубаво, което сте имали с него. Нали когато той ще си спомня за теб, неизбежно ще си припомня и раздялата ви. И ако искаш очите му да се усмихват, когато си спомня за тебе, не изяснявай отношения на прощаване. Само едно му кажи: "Не се нуждая повече от твоето присъствие, за да те обичам". И край, тръгни си. "
Това е моят отговор по темата .
DevilWish
10-09-2007, 14:03
"- Бабо, не знам как да му кажа, но да не му причиня болка. Той не е заслужил баналното "хайде да си останем приятели". Той е добър, а на мен ми се налага да постъпя с него жестоко. Какво да правя, бабо, как да му кажа, че между нас всичко е свършено?
- Запомни, момичето ми: в последното изречение, което ти кажеш на мъжа при раздяла, той трябва да чуе не само неизбежната жестокост, но и благодарност за всичко хубаво, което сте имали с него. Нали когато той ще си спомня за теб, неизбежно ще си припомня и раздялата ви. И ако искаш очите му да се усмихват, когато си спомня за тебе, не изяснявай отношения на прощаване. Само едно му кажи: "Не се нуждая повече от твоето присъствие, за да те обичам". И край, тръгни си. "
+1
Mnogo e verno tofa ;)
Avtorke..imah sy6tiq problem i az hoih 5 meseca s mom4eto...i dvamata plakahme kato go rqzah...gadno be6e mnogo......i v kraina smetka pomisli ,za6oto kato izgubi6 ne6to 4ak togaa go ocenqq6...moe kat se razdelite da ti se vyrne jelanieto da si s nego..i nai 6e ti e trudno ,.4e si sama ,za6toto 6e si sviknala 5 meseca na vnimanie ;)
Freaky_boy
10-09-2007, 14:25
KAto vleze6 v teenproblem.net vednaga vijda6 tema s1s saveti kak da zareje6 nqkogo !!!
sasha_90
10-09-2007, 14:26
Кажи му това,което каза на нас.
Na skoro otgovorih na podoben vapros.
Kazvash mu "Sladko neshtata mejdy nas ne se poluchavat...mislq che nqma smisal da prodaljavame da se zalbgvame po dobre shte bude i za dvama ni ako se razdelim"
"Sajelqvam che se poluchava taka nadqvam se da me razberesh i da mi vlezesh v polojenie.
nakraq zavarshi sas "Mnogo bih iskala da si ostanem priqteli a ne da se podminavame kato nepoznati po ulicata i v nikakav sluchai ne si misli che ti go kazvam samo za da otbiq nomera a naistina go chustvam"
Povqrvai mi vinagi minava.xaxax yspeh mila :P :P
Кажи, каквото написа...друг начин няма.
В очите му го кажи, а не със смс, ще се почувства по-зле така. :wink:
Gold_Angel
10-09-2007, 15:02
Мила, да предположа ли че почти не сте се отделяли един от друг?! Аз съм с едно момче от 10 месеца и имахме много трудни моменти!
Аз имах същия проблем, но на време (за радост) разбрах, че това което ме задушава,когато идва при мен, е защото сме си омразнали,а не защото не се обичаме! Дайте си почивка, а не дей да късаш с него!!! [-X Ще видиш, че всичко ще стане различно! Била сам в същата ситуация и то точно, когато бяхме заедно от 4 месеца!!! :-) МИЛА, ПОМИСЛИ!!!
Моят съвет: " ДАЙТЕ СИ ВРЕМЕ!!!"
:-) ТИ РЕШАВАШ...
[/quote]
Kras4eto_lp
10-09-2007, 15:35
Кажи, каквото написа...друг начин няма.
В очите му го кажи, а не със смс, ще се почувства по-зле така. :wink:
И аз така мисля :::
Gold_Angel
10-09-2007, 15:36
Сподели с нас какво си решила и как е минало, ако си скъсала с него!!!
КЪСМЕТ!!! :? :)
Интересна историйка, приех я доста лично, затова се извинявам за може би грубичкото ми изразяване:
Значи от доста време не означава нищо за теб, а все още сте заедно!? И го гледаш в очите миличко всеки път?! И го прегръщаш с нежност и топлота?! И си си изградила някакъв фалшив облик, който прилагаш всеки път?! А момчето си мисли, че всичко е наред, че всичко е както преди и е щастливо. Защо? Какво би спечелила в ситуацията? Знам - трудно ти е. Ем *ал сам ви и номерата! Реудно било! Глупости! Що за отговорност е това?! Това е един човешки живот, към който все по някакъв начин си отговорна! Както и да е - знам, че не бих променил нищо в държанието ти и начина ти на мислене, но дано поне съвестта ти се обади...
Може би най-потресаващото за приятеля ти е фактът, че толкова време е живял в лъжа (надявам се не е много). Една лъжа, равносилна на изневяра. Също така се надявам и да не си изпитала чувството какво е да бъдеш излъгана. Не ме разбирай погрешно - колкото и да ми се иска, нямам намерение да те нападам, да те поучавам и т.н. Но се опитай да разбереш в каква огромна грешка си.
Аз, като момче, бих ти споделил нещо прекалено лично и болезнено:
Същата ситуация, приятелката ми ме заряза, само че заради друг. И в крайна сметка не ме болеше толкова, че е предпочела един селяк пред мен (като оставим настрани основателната омраза и негативно мнение за личността, той наистина си е такъв, това са си трети мнения за него, които цитирам :-D ), а защото разбрах, че всъщност ние бяхма разделени много преди аз да разбера. Е, две седмици, но за мен си е много. Просто живях с нея, живях, бачках и се трудих заради нея (съвсем буквално), обичах я много (опасявам се, че бъркам времето, но това е друга тема :smt004 ) и защо? За да разбера, че нищо от това не беше оправдано. Че всеки път, когато съм показвал обичта си, нейната вече я е нямало!
Извинявай за тона и изразните средства, но просот не си права. :wink:
SLaDKu_mOmIChEncI
10-09-2007, 17:37
Аз скъсах преди секунди с него използвах съветите ви ...Благодаря много!! За нещастие се скарах ме ,но друг начин нямаше....Мерси на всичкиви! :? :smt008
xaxaxaxax bravo na tebe shte mu mine ne se pritesnqvai.
ZaHaRcHe
10-10-2007, 13:30
Виж аз бях с моя 10 месеца и по едно време ей така мислех че не го обичам постояяно го лъжех и се го отбягвах ..Мислех да скъсам с него даже ми казах че искам да скъсаме.. но той мн се разстрой и мен ми стана жал и останах с него след време го заобишах мн повече и не можех без него и след няколко месеца скъсахме и сега мн страдам..Ако наистена си сиг че не искаш да си с него кажи му че вечв чувстравати са се променили и че искаш малко време да размислиш нещата и нека да си останете през това време шриятели и че мн държиш на него... Аиде успехче
GregoryHouse
10-10-2007, 13:31
Искам предварително да се извиня ако има такава тема...
Здравейте!Аз имам гадже от 5 месеца.В началото много го обичах (така си мислех), но в последно време не знам какво става и защо става така :( Аз дори не мога да го гледам за мен той е само загуба на време. След като вече не изпитвам нищо към този човек реших да скъсаме....Искрено ви моля да ми кажете как да скъсам с него ,защото аз държа на него и не знам по какъв начин да се справя с това!Искам да си отанем приятели... #-o :-k :cry:
Моля ви помогнете ми, защото не знам как да постъпя [-o< :(
Апфф ти нещо не си наред...ми как както всички ...да в днешно време е модерно с смс, скайп или чрез някой друг но това е присъщо на страхливците...отиди при него и той е човек и той заслужава обяснение...обясни му...по добре от смс "Не те обичам вече.Всичко м/у нас свърши"
everything_ends
10-10-2007, 13:45
тъй ам няма ко да овърташ :smt012
alkobalko
10-10-2007, 14:01
Говори с него честно и открито, друг начин няма.
MiMcHeToOo
10-10-2007, 17:05
+101
BWald0rf
10-10-2007, 22:15
Просту му кажи какво чувстваш .. Вярвам че ще те разбре :) .. Нуу е важну да му го кажеш ф очите :)
SLaDKu_mOmIChEncI
10-14-2007, 17:41
DreBuS vij sq toi mnogo dobre znae6e 4e ve4e nqma lubov (az mu go kazax o6te predi 4 sedmici) .Prosto ne znaex kak da skasa me kakto se kazva okon4atelno za6toto toi prodaljava6e da si pravi nqkakvi zaklu4eniq 4e vse o6te go obi4am ,koeto ne e vqrno makar 4e mu go kazax !!! Ne barzai da me sadi6 bez da znae6 kakvo e stanalo pak i ne sam ti iskala mnenieto za tova da li e bil poslednite meseci v laja sprqmo men .... Az iskax da mi dadete savet "Kak se kasa mom4e nezavisimo koe e to" !!!!!! #-o [-X
SLaDKu_mOmIChEncI
10-14-2007, 18:03
Eto podrobnosti...!
Az mu se obadix da izlezem za da pogovorim.Togava mu kazax 4e otdavna ne e sa6toto moje da go xaresvam no ne go obi4am i toi samo 6et si gubi vremeto s men .Zаpo4nax da mu obesnqvam kolko e vajno za nego da bade s momi4e koeto go obi4a a ne momi4e koeto ve4e e ottek4eno ot nego. Toi mnogo se qdosa i zapo4na da kre6ti da vika ama az sedqx i mu kazax samo sajalqvam za6toto naprao me fana strax!!! Togava toi mi kaza 4e nqmalo zna4enie i vapreki si4ko toi me obi4al stra6no mnogo i me pomoli da mu dam o6et edin 6ans :( V tozi moment se po4uvstvax nai-zle i ne znaex kakvo da kaja. Za6toto vapreki 4e mu kazax tolkova ne6ta samo i samo da skasame toi ne mi kaza mrazq te ( kakto mnogo drugi mom4eta ) .Vapreki vsi4ko skasaxme .... V na4aloto be6e mnogo qdosan, no v posledstvie posle v skype se razbraxme da ne se karame za6toto nqma smisal ot kavgi i si ostanaxme priqteli !! Toi kaza 4e 6te se opita da me zabravi i Happy End :) Vsi4ko ve4e e ok iskam da blagodarq na mnogo posetiteli na moqta tema , za6toto kato pro4etax nqkoi ot va6ite komentari razbrax kakvo trqbva da napravq i kaja ! Iskreno Blagodarq, mnogo mi pomognaxte !! [-o< :smt008 :wink:
ISkam da se izvinq 4e nepi6a na balgarski prosto ne pi6a ot moq komputar i mi e mnogo trudno , a i mnogo bavno pi6a na balgarski !Sajalqvam ! :oops: #-o
ISkam i da se izvinq 4e malko sam preoveli4ila s tova "Аз дори не мога да го гледам " , Za6toto ako se zamislite malko vse pak go xaresvam pak nemoga da go gledam :D imala sam predvit 4e mi e sku4no s nego i prosto ve4e nenamiram tema da govorq s nego dokato predi samo se smeexme i govorixme po kakvi li ne temi zaedno i bqxme mnogo 6tastlivi :) :oops: 8) :lol:
galina_3
10-14-2007, 19:03
na4i kvo izliza traa da skysate eto primer kak da stane,no nali zn 4e traa da stane li4no ne po 4ata ili smsi:vremeto s teb be6e spr,no 4uvstvata mi ohladnqha,moje bi e po-dobre da se razdelim i pak da bydem 6tastlivi s dr hora.
i nalii zn 4e bez malki lyji nestaa v lubovta O:)
SLaDKu_mOmIChEncI
10-14-2007, 19:45
na4i kvo izliza traa da skysate eto primer kak da stane,no nali zn 4e traa da stane li4no ne po 4ata ili smsi:vremeto s teb be6e spr,no 4uvstvata mi ohladnqha,moje bi e po-dobre da se razdelim i pak da bydem 6tastlivi s dr hora.
i nalii zn 4e bez malki lyji nestaa v lubovta O:)
taka e :smt016