Влез

View Full Version : Не е било любов...

SLaDKu_mOmIChEncI
10-09-2007, 13:40
Искам предварително да се извиня ако има такава тема...

Здравейте!Аз имам гадже от 5 месеца.В началото много го обичах (така си мислех), но в последно време не знам какво става и защо става така :( Аз дори не мога да го гледам за мен той е само загуба на време. След като вече не изпитвам нищо към този човек реших да скъсаме....Искрено ви моля да ми кажете как да скъсам с него ,защото аз държа на него и не знам по какъв начин да се справя с това!Искам да си отанем приятели... #-o :-k :cry:

Моля ви помогнете ми, защото не знам как да постъпя [-o< :(

kobrichka
10-09-2007, 13:49
Мил начин да скъсаш с някого няма.Приятели? :-k ....не мисля,че ще останете такива след раздялата.Аз лимно не вярвам в приятелството след като се разделиш с някого.Познати....да,но приятели не.Особенно ако момчето все още те харесва....няма начин.Просто му кажи истината,че вече не чувстваш това,което преди и е най-добре да се разделите,но искаш да си останете добри познати,а не да се подминавате по улиците,защото все пак някого сте държали един на друг.Нещо такова...де да знам. :-k

ReFlEcTiOn
10-09-2007, 13:50
просто когато се видите ...му обясни как се чустваш...кажи му че вече всичко е истинало че нямаш други чуства освен приятелски..и се надявам той да те разбере ... :roll:

DeVoi4eTo
10-09-2007, 13:51
Това дали ще останете приятели не зависи от това как ще скъсаш с него а той дали ще поиска...така че ако питаш само заради това..няма специлен начин.Поговори с него обясни му как стоят нещата...а и ся като се замисля...искаш да останете приятели а времето с него екато изгубено... :shock: за какво ти е такъв приятел :roll:

sexy_sladuranka___
10-09-2007, 13:54
ami mislq 4e trqbva da mu obqsnish situaciqta , da mu se izvinish za p1tite koga si go naranqvala i da go pomolish da ostanete priqteli ili pone na edno zdravei . Nqma smis1l ot kavgi i s1lzi i t.n :smt017

MayKyTy
10-09-2007, 13:55
"- Бабо, не знам как да му кажа, но да не му причиня болка. Той не е заслужил баналното "хайде да си останем приятели". Той е добър, а на мен ми се налага да постъпя с него жестоко. Какво да правя, бабо, как да му кажа, че между нас всичко е свършено?

- Запомни, момичето ми: в последното изречение, което ти кажеш на мъжа при раздяла, той трябва да чуе не само неизбежната жестокост, но и благодарност за всичко хубаво, което сте имали с него. Нали когато той ще си спомня за теб, неизбежно ще си припомня и раздялата ви. И ако искаш очите му да се усмихват, когато си спомня за тебе, не изяснявай отношения на прощаване. Само едно му кажи: "Не се нуждая повече от твоето присъствие, за да те обичам". И край, тръгни си. "
Това е моят отговор по темата .

DevilWish
10-09-2007, 14:03
"- Бабо, не знам как да му кажа, но да не му причиня болка. Той не е заслужил баналното "хайде да си останем приятели". Той е добър, а на мен ми се налага да постъпя с него жестоко. Какво да правя, бабо, как да му кажа, че между нас всичко е свършено?

- Запомни, момичето ми: в последното изречение, което ти кажеш на мъжа при раздяла, той трябва да чуе не само неизбежната жестокост, но и благодарност за всичко хубаво, което сте имали с него. Нали когато той ще си спомня за теб, неизбежно ще си припомня и раздялата ви. И ако искаш очите му да се усмихват, когато си спомня за тебе, не изяснявай отношения на прощаване. Само едно му кажи: "Не се нуждая повече от твоето присъствие, за да те обичам". И край, тръгни си. "
+1
Mnogo e verno tofa ;)
Avtorke..imah sy6tiq problem i az hoih 5 meseca s mom4eto...i dvamata plakahme kato go rqzah...gadno be6e mnogo......i v kraina smetka pomisli ,za6oto kato izgubi6 ne6to 4ak togaa go ocenqq6...moe kat se razdelite da ti se vyrne jelanieto da si s nego..i nai 6e ti e trudno ,.4e si sama ,za6toto 6e si sviknala 5 meseca na vnimanie ;)

Freaky_boy
10-09-2007, 14:25
KAto vleze6 v teenproblem.net vednaga vijda6 tema s1s saveti kak da zareje6 nqkogo !!!

sasha_90
10-09-2007, 14:26
Кажи му това,което каза на нас.

RaLkb
10-09-2007, 14:37
Na skoro otgovorih na podoben vapros.
Kazvash mu "Sladko neshtata mejdy nas ne se poluchavat...mislq che nqma smisal da prodaljavame da se zalbgvame po dobre shte bude i za dvama ni ako se razdelim"

"Sajelqvam che se poluchava taka nadqvam se da me razberesh i da mi vlezesh v polojenie.

nakraq zavarshi sas "Mnogo bih iskala da si ostanem priqteli a ne da se podminavame kato nepoznati po ulicata i v nikakav sluchai ne si misli che ti go kazvam samo za da otbiq nomera a naistina go chustvam"

Povqrvai mi vinagi minava.xaxax yspeh mila :P :P

koalka
10-09-2007, 14:47
Кажи, каквото написа...друг начин няма.
В очите му го кажи, а не със смс, ще се почувства по-зле така. :wink:

Gold_Angel
10-09-2007, 15:02
Мила, да предположа ли че почти не сте се отделяли един от друг?! Аз съм с едно момче от 10 месеца и имахме много трудни моменти!
Аз имах същия проблем, но на време (за радост) разбрах, че това което ме задушава,когато идва при мен, е защото сме си омразнали,а не защото не се обичаме! Дайте си почивка, а не дей да късаш с него!!! [-X Ще видиш, че всичко ще стане различно! Била сам в същата ситуация и то точно, когато бяхме заедно от 4 месеца!!! :-) МИЛА, ПОМИСЛИ!!!
Моят съвет: " ДАЙТЕ СИ ВРЕМЕ!!!"

:-) ТИ РЕШАВАШ...
[/quote]

Kras4eto_lp
10-09-2007, 15:35
Кажи, каквото написа...друг начин няма.
В очите му го кажи, а не със смс, ще се почувства по-зле така. :wink:
И аз така мисля :::

Gold_Angel
10-09-2007, 15:36
Сподели с нас какво си решила и как е минало, ако си скъсала с него!!!

КЪСМЕТ!!! :? :)

DreBuS
10-09-2007, 17:09
Интересна историйка, приех я доста лично, затова се извинявам за може би грубичкото ми изразяване:
Значи от доста време не означава нищо за теб, а все още сте заедно!? И го гледаш в очите миличко всеки път?! И го прегръщаш с нежност и топлота?! И си си изградила някакъв фалшив облик, който прилагаш всеки път?! А момчето си мисли, че всичко е наред, че всичко е както преди и е щастливо. Защо? Какво би спечелила в ситуацията? Знам - трудно ти е. Ем *ал сам ви и номерата! Реудно било! Глупости! Що за отговорност е това?! Това е един човешки живот, към който все по някакъв начин си отговорна! Както и да е - знам, че не бих променил нищо в държанието ти и начина ти на мислене, но дано поне съвестта ти се обади...
Може би най-потресаващото за приятеля ти е фактът, че толкова време е живял в лъжа (надявам се не е много). Една лъжа, равносилна на изневяра. Също така се надявам и да не си изпитала чувството какво е да бъдеш излъгана. Не ме разбирай погрешно - колкото и да ми се иска, нямам намерение да те нападам, да те поучавам и т.н. Но се опитай да разбереш в каква огромна грешка си.
Аз, като момче, бих ти споделил нещо прекалено лично и болезнено:
Същата ситуация, приятелката ми ме заряза, само че заради друг. И в крайна сметка не ме болеше толкова, че е предпочела един селяк пред мен (като оставим настрани основателната омраза и негативно мнение за личността, той наистина си е такъв, това са си трети мнения за него, които цитирам :-D ), а защото разбрах, че всъщност ние бяхма разделени много преди аз да разбера. Е, две седмици, но за мен си е много. Просто живях с нея, живях, бачках и се трудих заради нея (съвсем буквално), обичах я много (опасявам се, че бъркам времето, но това е друга тема :smt004 ) и защо? За да разбера, че нищо от това не беше оправдано. Че всеки път, когато съм показвал обичта си, нейната вече я е нямало!
Извинявай за тона и изразните средства, но просот не си права. :wink:

SLaDKu_mOmIChEncI
10-09-2007, 17:37
Аз скъсах преди секунди с него използвах съветите ви ...Благодаря много!! За нещастие се скарах ме ,но друг начин нямаше....Мерси на всичкиви! :? :smt008

RaLkb
10-10-2007, 13:27
xaxaxaxax bravo na tebe shte mu mine ne se pritesnqvai.

ZaHaRcHe
10-10-2007, 13:30
Виж аз бях с моя 10 месеца и по едно време ей така мислех че не го обичам постояяно го лъжех и се го отбягвах ..Мислех да скъсам с него даже ми казах че искам да скъсаме.. но той мн се разстрой и мен ми стана жал и останах с него след време го заобишах мн повече и не можех без него и след няколко месеца скъсахме и сега мн страдам..Ако наистена си сиг че не искаш да си с него кажи му че вечв чувстравати са се променили и че искаш малко време да размислиш нещата и нека да си останете през това време шриятели и че мн държиш на него... Аиде успехче

GregoryHouse
10-10-2007, 13:31
Искам предварително да се извиня ако има такава тема...

Здравейте!Аз имам гадже от 5 месеца.В началото много го обичах (така си мислех), но в последно време не знам какво става и защо става така :( Аз дори не мога да го гледам за мен той е само загуба на време. След като вече не изпитвам нищо към този човек реших да скъсаме....Искрено ви моля да ми кажете как да скъсам с него ,защото аз държа на него и не знам по какъв начин да се справя с това!Искам да си отанем приятели... #-o :-k :cry:

Моля ви помогнете ми, защото не знам как да постъпя [-o< :(

Апфф ти нещо не си наред...ми как както всички ...да в днешно време е модерно с смс, скайп или чрез някой друг но това е присъщо на страхливците...отиди при него и той е човек и той заслужава обяснение...обясни му...по добре от смс "Не те обичам вече.Всичко м/у нас свърши"

everything_ends
10-10-2007, 13:45
тъй ам няма ко да овърташ :smt012

alkobalko
10-10-2007, 14:01
Говори с него честно и открито, друг начин няма.

MiMcHeToOo
10-10-2007, 17:05

+101

BWald0rf
10-10-2007, 22:15
Просту му кажи какво чувстваш .. Вярвам че ще те разбре :) .. Нуу е важну да му го кажеш ф очите :)

SLaDKu_mOmIChEncI
10-14-2007, 17:41
DreBuS vij sq toi mnogo dobre znae6e 4e ve4e nqma lubov (az mu go kazax o6te predi 4 sedmici) .Prosto ne znaex kak da skasa me kakto se kazva okon4atelno za6toto toi prodaljava6e da si pravi nqkakvi zaklu4eniq 4e vse o6te go obi4am ,koeto ne e vqrno makar 4e mu go kazax !!! Ne barzai da me sadi6 bez da znae6 kakvo e stanalo pak i ne sam ti iskala mnenieto za tova da li e bil poslednite meseci v laja sprqmo men .... Az iskax da mi dadete savet "Kak se kasa mom4e nezavisimo koe e to" !!!!!! #-o [-X

SLaDKu_mOmIChEncI
10-14-2007, 18:03
Eto podrobnosti...!
Az mu se obadix da izlezem za da pogovorim.Togava mu kazax 4e otdavna ne e sa6toto moje da go xaresvam no ne go obi4am i toi samo 6et si gubi vremeto s men .Zаpo4nax da mu obesnqvam kolko e vajno za nego da bade s momi4e koeto go obi4a a ne momi4e koeto ve4e e ottek4eno ot nego. Toi mnogo se qdosa i zapo4na da kre6ti da vika ama az sedqx i mu kazax samo sajalqvam za6toto naprao me fana strax!!! Togava toi mi kaza 4e nqmalo zna4enie i vapreki si4ko toi me obi4al stra6no mnogo i me pomoli da mu dam o6et edin 6ans :( V tozi moment se po4uvstvax nai-zle i ne znaex kakvo da kaja. Za6toto vapreki 4e mu kazax tolkova ne6ta samo i samo da skasame toi ne mi kaza mrazq te ( kakto mnogo drugi mom4eta ) .Vapreki vsi4ko skasaxme .... V na4aloto be6e mnogo qdosan, no v posledstvie posle v skype se razbraxme da ne se karame za6toto nqma smisal ot kavgi i si ostanaxme priqteli !! Toi kaza 4e 6te se opita da me zabravi i Happy End :) Vsi4ko ve4e e ok iskam da blagodarq na mnogo posetiteli na moqta tema , za6toto kato pro4etax nqkoi ot va6ite komentari razbrax kakvo trqbva da napravq i kaja ! Iskreno Blagodarq, mnogo mi pomognaxte !! [-o< :smt008 :wink:
ISkam da se izvinq 4e nepi6a na balgarski prosto ne pi6a ot moq komputar i mi e mnogo trudno , a i mnogo bavno pi6a na balgarski !Sajalqvam ! :oops: #-o
ISkam i da se izvinq 4e malko sam preoveli4ila s tova "Аз дори не мога да го гледам " , Za6toto ako se zamislite malko vse pak go xaresvam pak nemoga da go gledam :D imala sam predvit 4e mi e sku4no s nego i prosto ve4e nenamiram tema da govorq s nego dokato predi samo se smeexme i govorixme po kakvi li ne temi zaedno i bqxme mnogo 6tastlivi :) :oops: 8) :lol:

galina_3
10-14-2007, 19:03
na4i kvo izliza traa da skysate eto primer kak da stane,no nali zn 4e traa da stane li4no ne po 4ata ili smsi:vremeto s teb be6e spr,no 4uvstvata mi ohladnqha,moje bi e po-dobre da se razdelim i pak da bydem 6tastlivi s dr hora.

i nalii zn 4e bez malki lyji nestaa v lubovta O:)

SLaDKu_mOmIChEncI
10-14-2007, 19:45
na4i kvo izliza traa da skysate eto primer kak da stane,no nali zn 4e traa da stane li4no ne po 4ata ili smsi:vremeto s teb be6e spr,no 4uvstvata mi ohladnqha,moje bi e po-dobre da se razdelim i pak da bydem 6tastlivi s dr hora.

i nalii zn 4e bez malki lyji nestaa v lubovta O:)

taka e :smt016