Влез

View Full Version : С какво се обезкосмявате на триъгълника

Problem_girl
10-09-2007, 14:57
Сори,ако темата се повтаря,в търсачката разглеждахно не намерих такава тема.

Аз го правя със самобръсначка,първия ден е супер гладко,ама на следващия ден почват да израстват и почва да боде.Пък на мен ми харесва като си е гладичко :| Искам да пробвам със епилатор ама малко ме е страх....ще боли адски.Знам това,защото съм го ползвала за краката и мн боли,а какво остава за триъгълника [-X Бих си продължила със самобръсначката,ама не мога всеки ден да я ползвам,защото примерно като се избръснеш първия ден и след това на следващия ден искаш пак,косъмчетата са мн малки и твърди,и тогава боли мн повече като се опитваш да ги махаш и даже кръв тече след това :| (м/у другото един съвен от мен ако текне кръв малко след като се обръсните-сложете тоалетна хартия и след 1 мин някъде ще спре и ще е гладко,е разбрира се си остава като на точици зачервени).Та въпросът ми е това.А...и някой да ем посъветва с какво да си ми махам там,да е по-дълготрайно,а не на следващия ден да ги има :cry:

sexy_sladuranka___
10-09-2007, 14:58
mojej da otidesh pri kozmetik da ti gi mahne s kola maska , moje da boli malko no ima efekt pone 1 sedmica

:-)

Problem_girl
10-09-2007, 14:59
Проблема е,че ме е срам да ходя на козметик точно за това :oops: В домашни условия ме интересува :-k

goddes
10-09-2007, 15:16
mila i az karo hodih parviq pat na kola maska na triagalnika mn se pritesnqvah,no nqma6e osnovanie,kogato ti gi maha kosam4etata ti si po pra6ki ili bokserki i samo leko nadiga6!nqma ni6to sramno :D .a i v dom usloviq ti nqma da moje6 da gi mahme6 tolkova dobre kakto kozmeti4kata :smt008

Problem_girl
10-09-2007, 15:25
mila i az karo hodih parviq pat na kola maska na triagalnika mn se pritesnqvah,no nqma6e osnovanie,kogato ti gi maha kosam4etata ti si po pra6ki ili bokserki i samo leko nadiga6!nqma ni6to sramno :D .a i v dom usloviq ti nqma da moje6 da gi mahme6 tolkova dobre kakto kozmeti4kata :smt008

Е как така по прашки ? Нещо не съм мн запозната със това :-k Е как ще ти ги махнат тогава по "срамните устни" ? :smt017

goddes
10-09-2007, 16:04
ti kogato otide6 na kola maska 6te ti dade instrukcii kozmeti4kata,az ne moga da ti go obqsnq tolkova dobre kolkoto neq sorry

marina star
10-09-2007, 16:41
krem4e ili kola maska

gabrielka@a
10-09-2007, 22:39
За да не отварям нова тема искам да ви попитам дали може да се използва това кремче на "Elea" жълтото за интимните зони? 8-[

Arr0gAnT
10-10-2007, 12:34
ми то дали ше е с кремче или самобръсначка май е се тая - не ги маха с корена и растат мн бързо.

sexa_na_kompleksa
10-10-2007, 13:28
За мен има три удачни метода: самобръсначка,епилатор или кола маска.Като колата маска можеш или вкъщи да си я правиш,или да отидеш на козметик.

Seniorita
10-10-2007, 13:54
Кола маска при козметик. Всичко друго е бул шит. :::

MaCeTo_
10-10-2007, 14:19
Пробвала съм със студена кола маска веднъж....никога повече няма да го направя! :lol: Иначе си карам със епилатора, а като ме мързи - самобръсначката. А за срамните устни трябва да си егати и мазохиста, че да тръгнеш с епилатор там - караш със самобръсначка :)

CeCiTuU
10-10-2007, 17:26
Аз по принцип ги махах сас самобрасначка но зимата отидох на фотоепилация и тва мисля че е перфектния начин не боли много и трае мн време ходи се в месеца веднаж и през тва време не ти растат косми всащност с всеки следващ пат те стават все по малко и след осмата деветата процедура(зависи пак от човека) изчезват напално и кожата става мн мека.за жалост това не е много разпространено защото е и по скапо една процедура е около 80 лева и трае наи много 3-4 мин.

the_crazy_girl
10-10-2007, 18:06
Каде си я прави, в дерматологична клиника ли?Другия ми въпрос е след тези осем процедури напълно ли изчезват или трябва пак да ходиш след 1-2 години.

*SwEeTy_KiTtY*
10-10-2007, 19:13
Аз по принцип ги махах сас самобрасначка но зимата отидох на фотоепилация и тва мисля че е перфектния начин не боли много и трае мн време ходи се в месеца веднаж и през тва време не ти растат косми всащност с всеки следващ пат те стават все по малко и след осмата деветата процедура(зависи пак от човека) изчезват напално и кожата става мн мека.за жалост това не е много разпространено защото е и по скапо една процедура е около 80 лева и трае наи много 3-4 мин.

Аз ходя на фотоепилация за мустачките и съм много доволна!Но там,където аз ходя е много скъпо!Моля те кажи ти къде си ходила!!!И докато се прави процедурата-с гащи ли си или не,защото аз съм доста срамежлива! :oops:

[m!s$_k@pr!$]
10-11-2007, 09:35
За да не отварям нова тема искам да ви попитам дали може да се използва това кремче на "Elea" жълтото за интимните зони? 8-[
да, и аз го имам тоя крем от 2-3 месеца някъде и изобщо не съм го ползвала. Тук във форума ми го препоръчаха и казаха че по-бавно растяли косъмчетата, но незнам...нямам време... :?

gabrielka@a
10-11-2007, 12:18
да, и аз го имам тоя крем от 2-3 месеца някъде и изобщо не съм го ползвала. Тук във форума ми го препоръчаха и казаха че по-бавно растяли косъмчетата, но незнам...нямам време... :?
Благодаря ти! :wink:

Problem_girl
10-12-2007, 11:15
хм,фотоепилация :-k Звучи супер,трябва да пробвам някой път,в кои градове го има това ?

rakiQ
10-12-2007, 13:37
с епилатор или пинсета

^dishdogz^
10-15-2007, 11:50
с епилатор или пинсета
и аз така :wink:

Sea Goddess
10-15-2007, 11:55
Преди 2-3 седмици си правих кола маска в къщи и ефектът ме срази :) изобщо не са поникнали още, но тва че си направих само на "хълмчето" по надолу колата маска не искаше да хваща .. :-k

CeCiTuU
10-19-2007, 15:17
Ами мисля че във всеки по голям град има фотоепилация аз си я правих в козметичен салон и наистина трябва след 2-3 години пак да се отиде всащност ако видиш че започват да ти растат ако много те е срам спокоино дават ти специални прашки аз моита си я правих в бургас.

aviska_
10-20-2007, 12:03
Преди 2-3 седмици си правих кола маска в къщи и ефектът ме срази :) изобщо не са поникнали още, но тва че си направих само на "хълмчето" по надолу колата маска не искаше да хваща .. :-k

Ааа...каква кола-маска точно? Щото аз пробвах и при мен беше сразяващ ефекта - омазах се до не знам и аз къде и нищо не стана... 8-[ Помооощ....иначе с епилатор става, ама много мазохистично майка му....

RiseGirl
10-20-2007, 16:06
значи купувш си течна кола маска на Jankar струва 1.10 :wink: и да ти кажа аз вече 3 пъти съм я ползвала и още имам от нея :wink: и съм много доволна от нея, но ако остане някое друго косъмче ги махам с пинсета :wink: еми това е, а и след като вече си готова е хубаво да се намажеш с арексонка от тези малките /ест трябва да си вземеш една само за там :wink: /

ако има нещо питайте :wink:

Water_lili
10-20-2007, 16:57
аз лично ползвам епилатор само една много малка зона трябжа да си я брасна и бих казала че ако го правиш правилно и търпеливо не боли чак толкова,дори според мен на крака боли много повече
П.П. явно не си търсила много има поне 3-4 подобни теми :wink:

Problem_girl
10-20-2007, 21:43
А със кола маска после не се ли раздразва кожата и не се появяват такива червени точки навсякъде :?

Diva4e
10-21-2007, 00:07
На козметик!Махала ми е космите преди да заминана море,значи на краката,ръцете,триъгълника и мн малко на корема ми ги махна за 10 мин !!! :)Много е добра ... пък и ми е по комфортно

blaaaa
10-21-2007, 01:14
С епилатор и пинсета :P

[m!s$_k@pr!$]
10-21-2007, 11:18
ами аз със епилатора отстрани и отгоре, но на срамните устни не мога да издържа :x

Leksi23
10-21-2007, 11:37
ами аз със епилатора отстрани и отгоре, но на срамните устни не мога да издържа :x
оу и аз така, то си е голям мазохизъм там :smt013