View Full Version : Омраза
Някой някога да е изпитвал омраза към себе си?И ако е как се е справял с това и има ли нужда от намесата на специалист ,ако някой мрази себе си?
naMy4Ho_KoTe
10-09-2007, 17:49
Според мен и сама можеш да го преодолееш, без да ходиш по измислени лекари. Просто се зареди с оптимизъм.. Обмисли към какво се стремиш, как искаш да се промениш, че да се превърнеш в човек, който да обичаш. Направи нещо, с което да се гордееш (спаси коте, дай пари на бездомен инвалид, нещо такова).. :roll:
Water_lili
10-09-2007, 17:53
ми аз понякога имам такива моменти като нещо не сам спала добре и имам скапан ден :oops: , но няма нужда от специалисти или такива неща просто потърси нещо което те радва или излез и се разходи ,помага и най вече не стой сама
`Мраэя себе си`.Эвечи просто алсурдно и много глупаво.Эа да го твърдиш ,трябва да си доста ошашавен човек,който не энае какво иска.Не трябва намеса на специалист,а просто малко акъл :-D
xXxScreamxXx
10-09-2007, 17:58
Em ne po rano iskax da se namrazq no ne yspqx 8)
FairYoFdaRknEsS
10-09-2007, 18:08
а за ко тряа се мразиш? :-s
UnaBletoLoVeU
10-09-2007, 18:19
Не съм мразила себе си..никога. Но е имало дни, когато с часове съм киснала пред огледалото и съм се дразнила защо съм толкова грозна...просто не са ми били дни...Когато се е случило нещо кофти много често виня себе си и започвам да си се дразня и обикновено съвпада с времето, когато се чудя как може да съм толкова грозна..но всичко минава..утрото идва и с него доброто ми настроение, както и това, че пак си се харесвам :smt016
DevilWish
10-09-2007, 18:23
Не мога да се намразя каквото и да направя :| прекалено много се обичам :smt016
SlAd!4kYy
10-09-2007, 18:24
haha az mrazeh sebe si predi.. i vse oshte po nqkoga kato se seta kfo prava ... i g.d kfa sym ku4ka .. i 4e vinagi preebvam ne6tata no ko da naprava az ne sym vinovna 4e sym takava :smt011 Mama i tati sa vinovni xahxhahxa ebavam se .. emi spravqm se v pove4eto sly4ai s dosta alkohol i drygi opiat4eta :D :P pone pomagat f nqkoi sly4ai
Za6to li ?zaradi gre6ki,gre6no otno6enie,vina...... kakvoto i da kaja e gre6no ,vse sa nedovolni ot men,vse az sum vinovnata za vsi4ko,...
gothic_angel
10-09-2007, 18:50
ами според мен можеш и сама да се оправиш без намеса на доктори
Kras4eto_lp
10-09-2007, 18:52
Za6to li ?zaradi gre6ki,gre6no otno6enie,vina...... kakvoto i da kaja e gre6no ,vse sa nedovolni ot men,vse az sum vinovnata za vsi4ko,...
Много познато...но в такива случаш не се мразя просто съм недоволна от околните около мен,защото не ме разбират по някаква причина :cry:
HePeAJIeH
10-09-2007, 18:57
Мразя се защото оше обичам едно момиче което многократно съм се опитвал да забравя а все не успявам :?
Плякам Майки
10-09-2007, 19:04
Някой някога да е изпитвал омраза към себе си?И ако е как се е справял с това и има ли нужда от намесата на специалист ,ако някой мрази себе си?
И ти си от поредните които се мъчат да привличат внимание.
MaRiNkA_16
10-09-2007, 19:13
ne mislq 4e nqkoga 6e ima nqkva pri4ina 4e 4ak da se mrazq...
sLaDkA_GrEsHkA
10-09-2007, 19:27
ne mojesh da ugodish na sichki.....
*Never_Again*
10-09-2007, 19:33
порсто спри да търсиш вината постоянно в теб.пък които е недоволен от теб да си гледа работата идеални няма..
Kras4eto_lp
10-09-2007, 19:58
Нем...определено мога да кажа че не е от тези.Бъркаш с мнението си :smt012
igastiiiiiii typata tema chesnooooooooooooooooooooooooo :---) :---) :---)
Имала съм такива моменти и антидепресанти съм вземала,но да ти кажа няма нужда да търсиш специализирана помощ.Аз съм сигурна,че ти си силно момиче и че ще се справиш с проблемите си сама. Вярвай повече в себе си и започни да си мислиш за нещата които те правят по-добра.Ще видиш,че помага... Пък и това е просто период,който ще отмине..
naMy4Ho_KoTe
10-09-2007, 21:46
Това ми прозвуча в стил ”Абе, аз си зная, че не съм виновна... Ама сега ще се правя на грешната, която иска да се прочисти.. И барем стана жертвата и почнат да се отнасят към мен добре и ме оценят”. Според мен не вярваш наистина, че ти си виновната. Вземи се в ръце и се отърси от тази злоба.
и ти пука ....о моляте ... ! ти трябва да се бъзикаш !!!
Всъщност всеки си има свой начини..на мен лично не ми пука какво мислят хората обръщам внимание на мнението на тези който овъжавам а този кръг от хора се състой само от 5 човека ... всички останали могат да изявяват мнение колкото си искат не ми дреме ...
EvilBrunette
10-09-2007, 21:58
Определено трябва да погледнеш с малко разбиране съм себе си. Нали знаеш - обичай се, за да те обичат и другите. :wink:
`Death`Whore``
10-09-2007, 22:00
Само малоумник може да мрази себе си истински. Човек ако не се харесва, се променя...а ако всичко е прекалено дълбоко, за да се промени, полага усилия да смекчи положението и се приема такъв, какъвто е.
Нем...определено мога да кажа че не е от тези.Бъркаш с мнението си :smt012
10x
wRinKleS
10-10-2007, 06:50
Eat shit and DIE you f*uckin Emo Hippie!!!
Eat shit and DIE you f*uckin Emo Hippie!!!
Az ne sum emo :-s ppfff!Abe za6to si vadite izvodi predi da znaete be?Kvo samo emotata li se mrazqt! :lol: :lol: :lol: :smt019
хм... :-k странен въпрос.. принципно съм много самовлюбена... не с високо само4увствие.. даже обратното,но просто си се оби4кам :smt007 ама... слу4вало се е и да се мразя в дадени моменти..ако за не6то съм била яко виновна.. как да не се намразя за гре6ките си... просто из4аквам малко и ми минава..времето лекува вси4ко.. не мисля 4е има нужда от ЛЕКАР!
kobrichka
10-10-2007, 08:22
:shock: Да се мразя...това няма как да стане,все пак,ако аз не се обичам,то кой ще ме заобича.Нали трябва да се обичам аз самата,за да ме обичат и другите.
абе и аз съм им виновна на всички, все грешки съм прайла ама не съм хукнала да се намразвам....даже на против ;) аи стегни се!!!
Mrazish sebe si lele...kakvo tolkova si napravila be mila?Nai dobre nasochi cqlata taq energiq i omraza kam chovek koito po nqkakav nachin te e naranil taka shte se pochustvash po dobre xaxax
Mrazish sebe si lele...kakvo tolkova si napravila be mila?Nai dobre nasochi cqlata taq energiq i omraza kam chovek koito po nqkakav nachin te e naranil taka shte se pochustvash po dobre xaxax
GregoryHouse
10-10-2007, 13:18
Да мразиш себе си се случва често на хората които са сбъркали...но това е хубаво защото разбират грешката си...преодолява се не се безпокой...
Незнам какво е това чувство,защото не съм се мразила до сега...може би съм си го казвала в ума,но не е било наистина.Всеки човек обича себе си,колкото и да не иска да си го признава...А за твоя случай,сигурно се мразиш...поговори с някого,мисля,че ще ти помогне това! :wink:
:shock: Да се мразя...това няма как да стане,все пак,ако аз не се обичам,то кой ще ме заобича.Нали трябва да се обичам аз самата,за да ме обичат и другите.
+1