View Full Version : Как да му покажа чувствата си?
PoSh_lady
10-09-2007, 18:52
Ne moga da powqrwam che pusnah tema..(osobeno takawa)..Sigurna s1m che ima 1000 podobni..ama mnoo me machi towa..taka,otskoro hodq na edni trenirowki,i tam se zapoznah s edno momche-Joro..Mnoo go haresah..estestweno zapoznahme se..sega se sblijihme,bazikame se..hoim si zaedno i t.n....Da otbeleja samo che s1m gotino momiche(ne s enaduwam,prosto da go imate w predwid w sawetite si)...No..hmm..az s1m po nastoqtelna...wijdam che ima interes i po4ti s1m sig che me hareswa..No nz..az prawq nameci i t.n...no toi sqkash se sramuwa..!I nz kakwo da prawq...sqkash winagi chaka az da naprawq neshto za da naprawi i toi..I mi pisna..taka che kakwo moga da naprawq,za da si pokaje chuwstwata po nqkakuf nachin(chuwstwata gi ima sig s1m)..prosto en s1m imala takuf problem do sega..
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
xXxScreamxXx
10-09-2007, 18:59
ем ко толко мом4ето просто е срамежливо ни6то пове4е тва не зна4и 4е не изпитва ни6то к1м теб-даи му време
suantito
10-09-2007, 19:03
А не преполога ли че оже да не те харесва? :-k Кажи му каквоо чустваш пак каквото стане...
priznai mu 4e i ti ima6 4uvstva i toi 6ti priznae i "happy end"!
teenage_drama_queen
10-09-2007, 19:11
А не преполога ли че оже да не те харесва? :-k Кажи му каквоо чустваш пак каквото стане...
дам, казвал ли е на някой че те харесва... може да си въобразяваш... :roll:
PoSh_lady
10-09-2007, 19:29
дам, казвал ли е на някой че те харесва... може да си въобразяваш... :roll:
Emi az s1m ot horata,koito mnoo trudno moje da gi uweri nqkoi 4e gi hareswa..ama da kajem,che prosto gi usechtam tiq neshta..pone w toq sluchai s1m sigurna..i fr mi postoqnno mi podmqtat takiwa edni"ae be kat se hareswate 6to en se wzemete"..smisal ne go mislq samo az..
*Never_Again*
10-09-2007, 19:37
еми направи някой по смел намек,ако наистина те харесва ще ти отвърне.ако се размотваш още малко момчето може да си помисли нещо на обратното.успех
Kras4eto_lp
10-09-2007, 19:53
Емии явно е по срамежлив...ти покажи първа чувставата си така и той ще покаже своите :wink:
EvilBrunette
10-09-2007, 22:14
Направо си му признай, преди да са ти изфирясали чувствата. :wink: Не, че аз бих го направила, но така май е най-добре. С нахалство към прогрес! *зле* :-D
ZaHaRcHe
10-10-2007, 13:19
Ами щом от намеци не разбира кажи му го направо и виж какво ще стане..Може и да отговори на чувствата ти
GregoryHouse
10-10-2007, 13:24
Напиши му любовно писмо като не можеш да му го кажеш...дано схване...
Намери някакъв начин да разбереш дали със сигурност те харесва...защото не се разбира така много ясно дали има чувства на харесване или чисто приятелство... :roll:
HePeAJIeH
10-10-2007, 16:17
Кажи му че искаш да те чука :-D Ако ти отговори че е гей начи.. Тая уста не ти е дадена само за свирки и ядене
PoSh_lady
10-10-2007, 16:26
wsashtnost na men ne mi e towa problema..moderatorite sa mi promenili zaglawieto mnoo gadno..ne iskam da pitam kak d amu pokaja chuwstwata si,a kak da go otpusna..smisul da go podtikna po nekuf na4in i toi da naprawi neshto
MiMcHeToOo
10-10-2007, 17:02
wsashtnost na men ne mi e towa problema..moderatorite sa mi promenili zaglawieto mnoo gadno..ne iskam da pitam kak d amu pokaja chuwstwata si,a kak da go otpusna..smisul da go podtikna po nekuf na4in i toi da naprawi neshto
еми като му кажеш може да се отпусне ;)
Опитай се да го целунеш, да видим дали ще отвърне.http://www.kolobok.us/smiles/remake/wink.gif