Влез

View Full Version : Родителите и гаджето...

Kras4eto_lp
10-09-2007, 18:59
Имам един ужасен проблем,който много ме тормози.Ходя с гаджето ми от доста време...връзката ни не е идеална караме се,но пък много си го обичам.И такам родителите ми преди много го харесваха нямаше никакви проблеми,докато не ме изпратиха за 5 седмици през лятото на вилата ми.И оттам почна всичко.Той много ми липсваше и затова го помолих да дойде на гости за няколко дни.Наще се съгласиха и нямаше проблем.Баба ми обаче приемаше нещата много навътре и ги изопачаваше пред наще....едва ли не той е с мене само за секс.Родителите ми започнаха да не го харесват,да ми забраняват да излизам с него.Аз естествено не ги послушах.Продължаваме да се виждаме и наще знаят,но постоянно ме тормозят :cry: Направо не издържам,скъсват ми нервите.Та се чудя има ли според вас някакъв начин да смекча нещата :smt009
Мерси преварително :wink:

tuzaro
10-09-2007, 19:03
от къв зор си казала че имаш гадже?

monityY
10-09-2007, 19:04
mislq 4e ne :smt009 izpravq6 se pred dilemata "gadjeto ili roditelite" izbirai....

Kras4eto_lp
10-09-2007, 19:05
от къв зор си казала че имаш гадже?
Ами то сякаш не се разбира :::

suantito
10-09-2007, 19:06
Абе не са виновни родителите, гадната баба е виновна....

xXxScreamxXx
10-09-2007, 19:07
ем горе долу знам за какво говори6 ем седнете поговори им малкоза него nqma ko da se pla6i6 ili pe4eli6 ili gybi6
aide yspexxxx

MaRiNkA_16
10-09-2007, 19:09
Абе не са виновни родителите, гадната баба е виновна....
+1

Fallen`Angel
10-09-2007, 19:10
Каквото и да правиш, не го губи ! Бори се за вашата любов и не го оставяй, не прави грешката..

Kras4eto_lp
10-09-2007, 19:11
ем горе долу знам за какво говори6 ем седнете поговори им малкоза него nqma ko da se pla6i6 ili pe4eli6 ili gybi6
aide yspexxxx
Говорих хиляди пъти...майка ми почна горе долу да разбира,но сега пък баща ми се вкючи и сега вече направо незнам какво да правя...да не говоря за баба ми :cry:

sLaDkA_GrEsHkA
10-09-2007, 19:22
emi kaji na vashte 4e babati e jivqla v suvsem razli4ni vremena i e normalno da reagira taka.... prosto e neestestveno za neq a puk si i vnu4ka se pak pazi si te :P

hungry_vampire_f
10-09-2007, 19:51
Обясни им, че баба ти е с доста стари разбирания. Ааа...не разбрах баба ти откъде знае, че правите секс :-s

Kras4eto_lp
10-09-2007, 19:54
Обясни им, че баба ти е с доста стари разбирания. Ааа...не разбрах баба ти откъде знае, че правите секс :-s
Тя не знае...просто се разхождахме и тя решила че съм го водила "по горичките" :roll:

miShle
10-09-2007, 20:00
Щом родителите ти веднъж по няякакъв начин са изгубили вяра в него,много малка е вероятността да стане както преди.Но пък ти примерно можеш да пoгoвoриш с тях.Кажи им,че щом ходиш толкова време с него си се убедила,че той не е такъв човек,пък и ти не си някаква лесна и че ако целта му е била да те използва досега си щяла да разбереш и нещо от сорта не вярвам да не можиш долу горе да измислиш един малък сценарий.Или ако чувстваш майка си като по-близка гoвoри само с нея.ПРОСТО И КАЖИ ИСТИНАТА!!!Или имаш друг вариант...така от постчето ти се разбира,че баба ти има по-голяма сила върху нещата.Така,че говори ако искаш с нея и обясни и как стоят нещата и аз не знам вече и ....да промени мнението си..Надявам се ти бях полезна..

story_of_a_broken_heart
10-09-2007, 20:01
Тя не знае...просто се разхождахме и тя решила че съм го водила "по горичките" :roll:

Горкичката! Знам какво ти е! И моята баба е такава кучка! Един ден ми беше много зле, приключих взаимоотношенията си с човек, който много обичах и си ревях в другата стая, а тя ми крещеше да си прибирам дрехите от другата стая. Накрая се ядосах станах, отидох, развиках и се (бях ужасно груба, за което НЕ съжалявам) и вечерта наш'те като се прибраха тя ги излъга, че съм я била x.x Та...относно нея няма какво да направиш освен да не споделяш (или откровено казано да криеш) информацията от нея! Успех!

Valento
10-09-2007, 20:02
Абе не са виновни родителите, гадната баба е виновна....YESSSSSS

Kras4eto_lp
10-09-2007, 20:06
Ох мерси за отговорите.Със сигурност няма да им се дам :smt012 Много ми помогнахте :) :P

rakiQ
10-09-2007, 20:23
и аз имах проблеми с мама и с гаджето
но дин ден и казах че мн го обичам и искаам да сме пак заедно тя се съгласи...и сега мн го обича мн го харесва !

самоче моята майка си мислеше че той е наркоман... не само за секс както е при теб

ZaHaRcHe
10-09-2007, 20:49
Ми.. опитай се да говориш с тях. Обясни им че го обичаш мн и че искаш да си с него .

HePeAJIeH
10-10-2007, 07:40
Никога не казвай на родителите си за гаджето! Само на бащата казвам че да изпрося някой друга бира :-D За сефтето ше искам цяла каса :-D :-D :-D :-D

mislitelka
10-10-2007, 07:56
Никога не казвай на родителите си за гаджето! Само на бащата казвам че да изпрося някой друга бира :-D За сефтето ше искам цяла каса :-D :-D :-D :-D
xD ако и на мене ми бе6е такъв подхода,сега сигурно няаа6е да мога да пи6а тука :-D ама майка ми е пи4,така 4е няаам проблеми с нея:)))
ина4е по темата...миии...не мога да те хелпна никак.мойта баба си е дъ бест и никога не би постъпила така гадно.ааа другата ми баба...хммм...тя по-добре ни6то да не знае,4е току виж на следва6тата семейна ве4еря си4ки стринки,лели,вуй4овци и сякфи подобни тръгнали да ме питат де е гаджето...

L_i_z_I
10-10-2007, 08:36
Найстина много кофти ситуация.Най- добрия вариант найстина е да поговориш с родитеите си,да им изясниш как стоят нещатат и какво всъщност сте правили "по горичките" :wink: Дано да те разберът и да не те карат да правиш такъв избор..Успех :roll:

Madness
10-10-2007, 08:49
Баби...кофти работа...
Чесно казано...завиждам ти,че изобщо ваще толкова добре приемат нещата...факта,че имаш приятел...мен ми е писнало да лъжа,да се крия,да мажа...ии някой ден ше ми писне...ама....

viki_nt
10-10-2007, 08:54
KAJI IM 4E TI SI OBI4A6 GAJETO I 4E TOVA 4E TE NE GO HARESVAT NQMA DA TE NAKARA DA GO OSTAVI6 I AKO ISKAT DA PODOBRITE OTNO6ENIQTA SI TE TRQBVA DA GO PRIEMAT :smt014

Kras4eto_lp
10-10-2007, 08:55
Баби...кофти работа...
Чесно казано...завиждам ти,че изобщо ваще толкова добре приемат нещата...факта,че имаш приятел...мен ми е писнало да лъжа,да се крия,да мажа...ии някой ден ше ми писне...ама....
Хмм и аз преди бях така....и още си лъжа по простата причина че не ме разбират....ама така не мога и за тва се опитвам да реша проблема :-s