View Full Version : Трябват ми спешно кратки любовни smsс еротично послание
sweety_mimi_
10-09-2007, 21:19
Mnog0 vi molq trqbvat mi speshno kratki lubovni sms s erotichno poslanie.Polojenieto e slednoto-haresvam mn edno momche i mi trqbvat sms chrez koito da pokaja chuvstvata si no postepenno a ne chak tolkova rqzko,che toi se plashi ot takiva momicheta.Blagodarq vi predvaritelno
Mariolcheto
10-11-2007, 18:25
kato ti trqbvat nameri si :smt019 :smt013 :smt011 :smt014 :evil: :twisted: :x ](*,) :smt017
never_mind_25
10-11-2007, 19:01
kato ti trqbvat nameri si :smt019 :smt013 :smt011 :smt014 :evil: :twisted: :x ](*,) :smt017
+1
never_mind_25
10-11-2007, 19:01
+1
LiveFlower
10-11-2007, 21:56
+1+1 :!:
:smt005 въпреки че, всички дотук бяха доста полезни:))
"еротично" и "любовно" послание/подтекст са 2 коренно различни неща...кое точно искаш?
zapoviadai :)
Ako beshe sylza v ochite mi nikoga ne bix zaplakala za da ne te zagubq! Ako mojeh sys sylza da te varna bih plakala cql jivot za da te imam !!
Ako nqkoga me namrazi6 za tova 4e te obi4am...Otvurni mi sus su6toto za da si otmustish!!
Kazaha mi,4e edin den e 24 4asa,4e edin 4as e 60 min.,no nikoi ne mi kaza 4e edna minuta bez teb e cqla ve4nost!
Ako nqkoga me namrazi6 ybii me,vzemi noja i reji.No kogato stigne6 do surceto SPRI-za6toto vutre si i ti!
Xubava si dqvol da te vzeme i neka tozi dqvol buda az.I sre6ty dqvol 6te izlqza na srajenie ako toi zastane mejdy nas!
Losho e da si piqn i da nqma koi da te podpre,no po-losho e da si vluben i da nqma koi da te razbere!
Obi4am te prez muka i sulzi.Obi4am te dori da me boli.Da grqh e trqbva da priznaq,no tvoqta lubov me pra6ta v Raq!
Ako Bix MoGal Da BaDa ChasT Ot TeB, Bix IskaL Da Sam TvOqTa Salza Na OchiTe - Da Se RoDq Na OchiTe Ti, Da JiVeq Na LiCeTo Ti i Da Umra Na UstNiTe Ti !
Ako vseki pat shtom si mislq za teb pada po edna zvezda,To mn skoro Lynata shte razbere kakvo e SAMOTA!!!
Ti si nebeto-visoko, golqmo. As sam edna ot tvoite ptici, koqto do smart te obicha! I se pitam, vpila v eb cherna zenica: "'Moje li nebeto da bade na edna edinstvena ptica?
Kazvash 4e obi4ash dujda , no kogato vali zatvarqsh prozorcite .Kazvash 4e obi4ash cvetqta , no gi kusash bez da te boli!Zatova kogato kazvash 4e me obi4ash dobre si pomisli!
Kogato mislq za teb o4ite mi blestqt!Kogato te vidq surceto mi tupti.Kogato te celuna lubovta pruska iskri!!!
prettyIdeath
10-12-2007, 11:00
Защо се влюбих в теб, маймуно? Защо направих този грях – нима няма други чуми, че тебе аз избрах!? :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :-D
Къде си ти във този миг? Аз съм с мисълта за теб! Можеш ли да бъдеш с мен в моя сън и моя ден!
.........................................
Ti si nebeto-visoko, golqmo. As sam edna ot tvoite ptici, koqto do smart te obicha! I se pitam, vpila v eb cherna zenica: "'Moje li nebeto da bade na edna edinstvena ptica?
Mnogo bih se radval ako nqkoi mi go raztylkuva tova... kakvo to4no se ima predvid...
Na men mi izglejda kato "ne moga da byda samo tvoq"
Kajete si mnenieto
Blagodarq
PiruBloodz
02-06-2009, 10:59
+1+1 :!:
И защо пишете само +1, +1, след като не казвате нищо?
Правите си мнения?
Sa6iTyYy
02-06-2009, 13:10
Mnogo bih se radval ako nqkoi mi go raztylkuva tova... kakvo to4no se ima predvid...
Kajete si mnenieto
Blagodarq
Демек,че едвали не той не е само нейн или поне аз така го разбирам :)
BoCupycake
02-06-2009, 13:36
Мама му стара научете се да ползвате Google.
Мама му стара научете се да ползвате Google.
Най-умното нещо казано до сега :smt109
Lqlichka1
02-06-2009, 18:56
Kajete si mnenieto
Blagodarq
Демек,че едвали не той не е само нейн или поне аз така го разбирам :)
"Може ли небето да бъде на една единствена птица?"
В превод: Ще бъдеш ли само мой?