Влез

View Full Version : Тя ми дава само приятелството си

unhappy_boy
10-10-2007, 00:18
Zdraveite!Az sum nov v tozi forum i tova 6te bude purviq mi post.Iskam da se izvinq predvaritelno za latinicata,prosto v momenta kirilizatora mi e povreden i zatova ne moga da pi6a na kirilica.Neka da zapo4na ve4e.Edva
li ste sre6tali podobna istoriq kato moqta.Pi6a si s edno momi4e ve4e 6 meseca,ne sme se vijdali,makar 4e trqbva6e da go napravim dosega no prosto ne6tata zasega se otlojiha.Poneje kato cqlo mrazq tupi i elementarni momi4eta,tq uspee da me grabne s tova 4e umee da si govori s men svobodno na vsqkakvi temi,vinagi me izslu6va,starae se da mi pomaga kogato se nalaga i t.n.Problema e 4e tq me 4uvstva kato priqtel,a az zapo4nah leka-poleka da se vlyubvam v neq.Tq si ima gadje,koeto u4i zaedno s neq,i tova o6te pove4e me natujava,tui kato si mislq 4e toi ne e podhodq6t za neq.Sega 6te kajete, ti otkude znae6 sled kato dori ne q poznava6 i ne si q vijdal,makar 4e imam neini snimki.Kogato si govorim,ponqkoga bez izob6to da sum q pital,mi kazva 4e imat nqkakvi turkaniq s nego,nqkakvi problemi i t.n i dori me pita za suveti.Az se staraq da i pomagam kakto tq na men,no puk taini4ko si taq v sebe si nadejdata 4e 6te go napusne kolkoto i gadno da zvu4i.Imam 4uvstvoto 4e tova e momi4eto koeto cql jivot sum tursil.Edin put i priznah vsi4ko i to po dosta bolezneno otkroven na4in,tq be6e leko iznenadana,no puk v su6toto vreme mi kaza 4e moje da mi dade samo priqtelstvoto si i ni6to pove4e.A samo ako znae6e kolko stradam zaradi tova 4e ne spodelq lyubovta mi,makar 4e tq nevednuj me e podtikvala da ne buda tujen i da se borq.No sqka6 za men v momenta ne su6testvuvat drugi momi4eta,struvat mi se bezli4ni i bezinteresni,samo q 4akam da vleze v Skype za da si pogovorim,da q "4uq"ako moga taka da se izrazq,ne moga bez neq,tq mi e kato vuzduha i vodata,tolkova neobhodima.Hem ne iskam da si razvalqm dobroto priqtelstvo s neq,hem iskam da si q gu6kam i da si q obi4am samo az.Bih i dal nai-prekrasnata lyubov koqto moje da su6testvuva.Mnogo 6te se radvam ako nqkoi ot vas mi dade suvet kakvo da pravq,kak da potursq izhod ot tazi situaciq,kak da postupq.Kogato i priznah 4uvstvata si predi mesec,tq otna4alo ne mi govore6e 1 sedmica,sled koeto otnovo mi kaza 4e mi dava samo priqtelstvoto si.Sega znam 4e nqkoi 6te kajat,ne stavai takuv 4e da q otblusne6,jivota e pred teb,ima i drugi,no bez neq jivota mi e napulno bezmislen,ni6to
ne mi se pravi,zagubih interes kum vsi4ko gore-dolu i po4ti postoqnno mislq za Neq.Jivota mi se preoburna na 180 gradusa,gotov sum i na o6te 180 da go preoburna samo i samo da me zaobi4a i da bude s men.Molq vi kajete mi az sum li glupav i podhranvam nqkakva ilyuziq ili tova e edna moq nesbudnata me4ta!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Danielle
10-10-2007, 00:26
аммм първо не разбрах от един град ли сте??
сега не можеш да се обвиняваш първото което е, защото знаеш какво са казали хората "любовта е сляпа".
а по въпроса какво може да направиш, явно ти си готов на всичко за да и покажеш и докажеш любовта си браво за което, но ето че тя си има приятел и на теб ти предлага приятелството си.. това пак е нещо
съжалявам момче, но не винаги печелим, живота е гаден..
може пък някой ден и в нея нещо да трепне.. човек никога не може да бъде сигурен..

thefreak
10-10-2007, 00:35
Ти си лигльо, на някъв емо ми звичуш най-вече тъпак.
Ах, така ти се дразня на глупоститееее...
Яд ме е, че ги прочетох чак...

mIsHo-Vn
10-10-2007, 01:20
хахаха кфи изпаднали има в този форум ненене..
пи4 препору4вам ти да направиш ](*,) ](*,) ](*,)

BuBi008
10-10-2007, 03:43
skupi moi takova neshto kato skype liubov nqma. A do tova kak jivota ti se e preoburnal na 180 gradusa xoxoxo mnogo se lujesh prosto taka si vaobrazqvash v momenta dokato ne otmine tozi period i naistina jivota ti se promeni tolkova mnogo. Nali znaesh che horata sa kazali kato obichash nqkogo pusni go na svoboda.... emi kakvo chakash ostavi momicheto sama da izbere ( ne mislq che tq izobsho se kolebae de no nishto)...... ne moje eto taka izvednyj da nahultash v jivota na tova momiche i da ochakvash tq da ti se hvurli na vruta i da zareje vsichko ostanalo. Lichno az ako bqh an tvoe mqsto bih q zabravila sigurna sym che ne chak tolkova nevuzmojno

everything_ends
10-10-2007, 05:50
блокирай я и лягай да умиргаш :-D простоо щом не те обича детето ко да те прай :? ше ти мине и туй дет вика буби само тъй си мислиш :D

wRinKleS
10-10-2007, 05:54
И си мислиш че като напишеш 7 листа ферман ще получиш помощ? Няма човек с всичкия си който да седне да чете мрънкявенията на няк'ф мухал поради липса на друго за правене през следващите 5 часа. :smt012

xXxScreamxXx
10-10-2007, 06:31
Mi radvai se pone 4e ima6 priqtelstovoto i :wink:

My_Dear
10-10-2007, 07:25
Ох... какво да ти кажа... Тежка ти е ситуацията.
Искаше ми се да ти кажа нещо обнадеждаващо, но самата аз не знам какво. Просто има едно такова нещо, наречено несподелена любов, и както гледам - това е случая.
Да, кофти е... Случвало ми се е, знам какво е. Но ти просто нищо не можеш да направиш. Или ще продължаваш да бъдеш просто неин приятел и да очакваш деня, в който тя евентуално ще се обърне към теб, или ще спреш да общуваш с нея и ще я забравиш.

H8_mE
10-10-2007, 07:37
Zdraveite!Az sum nov v tozi forum i tova 6te bude purviq mi post.Iskam da se izvinq predvaritelno za latinicata,prosto v momenta kirilizatora mi e povreden i zatova ne moga da pi6a na kirilica.Neka da zapo4na ve4e.Edva
li ste sre6tali podobna istoriq kato moqta.Pi6a si s edno momi4e ve4e 6 meseca,ne sme se vijdali,makar 4e trqbva6e da go napravim dosega no prosto ne6tata zasega se otlojiha.Poneje kato cqlo mrazq tupi i elementarni momi4eta,tq uspee da me grabne s tova 4e umee da si govori s men svobodno na vsqkakvi temi,vinagi me izslu6va,starae se da mi pomaga kogato se nalaga i t.n.Problema e 4e tq me 4uvstva kato priqtel,a az zapo4nah leka-poleka da se vlyubvam v neq.Tq si ima gadje,koeto u4i zaedno s neq,i tova o6te pove4e me natujava,tui kato si mislq 4e toi ne e podhodq6t za neq.Sega 6te kajete, ti otkude znae6 sled kato dori ne q poznava6 i ne si q vijdal,makar 4e imam neini snimki.Kogato si govorim,ponqkoga bez izob6to da sum q pital,mi kazva 4e imat nqkakvi turkaniq s nego,nqkakvi problemi i t.n i dori me pita za suveti.Az se staraq da i pomagam kakto tq na men,no puk taini4ko si taq v sebe si nadejdata 4e 6te go napusne kolkoto i gadno da zvu4i.Imam 4uvstvoto 4e tova e momi4eto koeto cql jivot sum tursil.Edin put i priznah vsi4ko i to po dosta bolezneno otkroven na4in,tq be6e leko iznenadana,no puk v su6toto vreme mi kaza 4e moje da mi dade samo priqtelstvoto si i ni6to pove4e.A samo ako znae6e kolko stradam zaradi tova 4e ne spodelq lyubovta mi,makar 4e tq nevednuj me e podtikvala da ne buda tujen i da se borq.No sqka6 za men v momenta ne su6testvuvat drugi momi4eta,struvat mi se bezli4ni i bezinteresni,samo q 4akam da vleze v Skype za da si pogovorim,da q "4uq"ako moga taka da se izrazq,ne moga bez neq,tq mi e kato vuzduha i vodata,tolkova neobhodima.Hem ne iskam da si razvalqm dobroto priqtelstvo s neq,hem iskam da si q gu6kam i da si q obi4am samo az.Bih i dal nai-prekrasnata lyubov koqto moje da su6testvuva.Mnogo 6te se radvam ako nqkoi ot vas mi dade suvet kakvo da pravq,kak da potursq izhod ot tazi situaciq,kak da postupq.Kogato i priznah 4uvstvata si predi mesec,tq otna4alo ne mi govore6e 1 sedmica,sled koeto otnovo mi kaza 4e mi dava samo priqtelstvoto si.Sega znam 4e nqkoi 6te kajat,ne stavai takuv 4e da q otblusne6,jivota e pred teb,ima i drugi,no bez neq jivota mi e napulno bezmislen,ni6to
ne mi se pravi,zagubih interes kum vsi4ko gore-dolu i po4ti postoqnno mislq za Neq.Jivota mi se preoburna na 180 gradusa,gotov sum i na o6te 180 da go preoburna samo i samo da me zaobi4a i da bude s men.Molq vi kajete mi az sum li glupav i podhranvam nqkakva ilyuziq ili tova e edna moq nesbudnata me4ta!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Spored men moje samo da si misli6,4e 6te e hubavo ako ste zaedno!Vse pak ne moje6 da znae6,za6toto ne ste se vijdali a i horata v skype se durjat po-razli4no!Taka,4e stiga s tiq gluposti!Zemi se ogledai za ne6to realno,a ne virtualno!Virtualnoto e samo v glavata - tova,koeto ti se iska da bude ,a ne realnostta!Are ima mn interesni momi4eta!Malii ako znae6 kolko sa mnogo....! Dano skoro si otvori6 o4ite!Ostavi q da si bude 6tastliva s neiniq ! :wink:

WindfaLL
10-10-2007, 09:17
абееее влюбен си ти..друг път :Д:Д:Д ти като я видиш нали се сеш че може дори да не изглежда така...:Д:Д:Д не си влюбен само си го внушаваш.. :}

miloto na miloto:P
10-10-2007, 09:31
първо ще ти кажа да не се връзваш на злобните постове..който не го е преживял не може да си представи какво е..ще ти кажа,че се случи точно същото с мен и сегашния ми приятел..пишехме си,но аз имах гадже..лека-полека разбрах,че това,другото момче (сегашният ми пр) се е влюбил в мен..беше безрезервно до мен и си споделяхме всичко..аз отричах пред всички,че също го харесвам,защото ме упрекваха,че мамя приятеля си..но с времето се престраших и скъсах с другото момче и разбрах,че това е най-правилното ми решение..та,да ти кажа,че това,което можеш да направиш е,да не я притискаш,бъди нежен с нея,но не и обяснявай постоянно,че си падаш по нея..сподели и го веднъж..ти май вече си го направил де..опитай се да разбереш точно как стоят нещата между нея и приятеля и,бъди тактичен и я подкрепяй..може би и тя се страхува..успех :-D

hristowow
10-10-2007, 10:28
Леле.... повечето от вас се гаврите с момчето. Харесва си това момиче, какво лошо има, че е от скайп. Иначе вярно, че на живо е много по яко и весело. Значи аз мисля, че е било грешно от твоя страна да й кажеш, че я харесваш и то особено след като си има гадже и то на живо.... да тръгне с някой от скайп, а и по-важното тя като си има гадже дори и да не го харесва явно много си държи на него, но както и да е...

Така значи вместо тайничко да се надяваш да те хареса, след като тя те е питала за съвети, използвай това, че тя явно ти има доверие. Предполагам, че ти и даваш съвети примерно как да се сближи гаджето си, да се помирят, как да си оправят примерно връзката след някое скарване, проблемите и т.н, понеже казваш, че имала търкания с гаджето си. Но това няма да ти помогне да бъдеш с нея. Опитай се да я накараш да го зареже. Аз мисля, че ти си свястно момче и щом, че той не е зная много вероятно е да е така, а дори и да не е, всеки има право да се бори. Например, когато тя те попита за съвет почни с разбиране и сякаш си на нейна страна (първите минути давай си вид, че искаш тяхната връзка да просъществува още дълги години), но щом забележиш, че тя примерно му се е ядосала веднага подкрепи това чувство и започни така лекичко да откриваш пред нея недостатъците му, но в никакъв случай грубо. И ако ме разбираш опитай се тя сама с малко побутване от твоя страна да разбере, че той не е за нея.
(На повечето момчета в днешно време много лесно могат да се намерят отрицателните черти, ако ти още не знаеш отрицателните черти на гаджето й разбери ги). Ако пък примерно тя ти споделя нещо и ти се нахвърляш с критика към гаджето й това е лошо и трябва да спреш да го правиш, защото така започваш спор, а споровете са безсмислени, като противната страна остава още по-убедена, че е напълно права.

И НЕЩО МНОГО ВАЖНО - Тя не трябва да мисли, че искаш да се разделят. Друг е въпроса, че това вече е трудно, защото ти вече си и казал, че я харесваш, но опитай. И в никакъв случай не й повтаряй колко си влюбен в неи и други такива, защото също така прекаления интерес към една жена я отблъсква.

Ако искаш... пиши ми на skype:ico_sf18 \ на 15 години съм не на 18 \
и ще ти изпратя един нагледен пример на това, което ти обясних.

MayKyTy
10-10-2007, 15:03
Веднъж влезеш ли в кръга на приятелите трябва да си голям късметлия за да има нещо повече ... момичетата разделят момчетата на 2 групи (условно) такива които стават за приятели и такива които не ги искат за приятели защото просто искат нещо повече от тях ... А ти моето момче си прецакан защото вече си попаднал в първата група [-(

hristowow
10-10-2007, 16:00
Веднъж влезеш ли в кръга на приятелите трябва да си голям късметлия за да има нещо повече ... момичетата разделят момчетата на 2 групи (условно) такива които стават за приятели и такива които не ги искат за приятели защото просто искат нещо повече от тях ... А ти моето момче си прецакан защото вече си попаднал в първата група [-(

Това също може да се промени. От просто "приятел" лесно можеш да станеш "гадже" стига да знаеш как.

MayKyTy
10-10-2007, 16:02

Това също може да се промени. От просто "приятел" лесно можеш да станеш "гадже" стига да знаеш как.
Може и да можеш ама 100% не е лесно .... Казвам ти го като момиче на момче НЕ Е ЛЕСНО !!! Свикнеш ли да приемаш човека по 1 начин трудно променяш тези неща ...

NightSky
10-10-2007, 16:14
Щом тя те приема като приятел, надали ще успееш да спечелиш и любовта й, макар че и това е възможно. По-добре се примири и бъди до нея като приятел.

PINK_FLoyD
10-10-2007, 17:21
На първо време се стегни,малко по-мъжки го карай.А щом сте само приятели ще трябва доста време за да може да я спечелиш като повече от приятелка.

LuXuRy
10-10-2007, 17:42
Mi radvai se pone 4e ima6 priqtelstovoto i :wink:

мхм..подкрепям :)

beyond_transience
10-10-2007, 18:40
Любов по скайп няма! Не говоря празни приказки - установила съм го от опит. Всичко, абсолютно всичко, е плод на твоето въображение! (Друга тема е дали и "истинската" любов не е ) Много по-сложно е когато двама души общуват на живо. Говорим за жестове, интонация и т.н. (език на тялото) По скайп имаме само думи и то не изречени, нито чути, а написани. Т.е., като в една книга - роман, читателят сам оценява кое е добро и ценно, кое - не, какъв е смисълът и т.н. Спомни си, че не всички разбират един и същи текст по един и същи начин. Най-малкото ти самият отдаваш значение на нещата, които ти харесват и си пристрастен. Макар и неточен, примерът ясно показва разликата между действителност и въображение.

И макар че дълбоко се съмнявам, че ще променя мнението ти, да не говорим за т.нар. чувства (без да се обиждаш, според мен ти просто си въобразяваш), надявам се след като всичко поутихне, ако не си спомниш за думите ми, то поне да помислиш над създалата се ситуация. Убедена съм ще достигнеш до същите изводи. :wink:

unhappy_boy
10-10-2007, 21:20
Blagodarq na vsi4ki koito sa opitali da mi otgovorqt i da me razberat dokolkoto mogat,a tezi koito samo zlobeqt gi ostavqm nastrana.Purvo da dam nqkoi razqsneniq.Moje da se kaje gore-dolu 4e sme ot edin grad,az
jiveq v sofia,tq po princip e ot selo mramor (sofiisko),koeto e ne osobeno dale4 ot sofia i se namira v posoka sled obelq.Oba4e poneje tq u4i v edna akademiq(umi6leno nqma da spomena koq),tam i osigurqvat kvartira i za da ne si hodi vseki den jivee tam.Kogato se zapoznahme,az ne znaeh 4e si ima gadje i vposledstvie razbrah 4e e sus nego ot mnogo skoro,nqma6e i mesec predi da po4nem mnogo aktivno(po4ti vseki den)da si pi6em.Az sum na 21 godini,sega nadqvam se nqma da me izgonite ot tuk poneje ve4e ne znam dali spadam kum tiineidjurite :D,tq e po4ti na 20 prez dekemvri 6te gi navur6i.Kakto mnogo ot vas kazaha,az postoqnno se opitvam da q podurjam ako e v zatrudnenie,da i davam suveti ako ima problemi,tq e dosta ambiciozna i u4eneto i e dosta vajno,tazi godina 6te e
mnogo zaeta i mi spodeli 4e moje bi ve4e nqma da imame tolkova vreme da si pi6em.Az se primirih s tova 4e 6te q "4uvam"po-rqdko,makar 4e i az sum dosta zaet ponqkoga pokrai rabotata mi.Otkakto i priznah 4uvstvata si samiqt az i obe6tah pove4e da ne otvarqm duma po tazi tema za da ne q pritesnqvam i karam da se 4uvstva vinovna,tui kato tq mi e kazvala:az ti vliqq zle,trqbva6e o6te 6tom usetq ne6to po-silno ot teb kum men da go prekratq navreme.Ama nali sum si uporit i produljavam napuk na vsi4ko da si mislq 4e moga da q spe4elq po nqkakuv na4in.Ne q pritiskam,ne govorq za tova s neq,oba4e prosto ne moje da mi izleze ot glavata misulta kak edin den(a tova 6te stane mnogo skoro povqrvaite mi)6te se sre6tnem i "o4i v o4i"edin put zavinagi 6te mojem da si kajem vsi4ko koeto ne mojem da si kajem primerno razdeleni ot ekranite,klaviaturata i razstoqnieto.Siguren sum 4e 6te uspeq da i obqsnq ne6tata po takuv na4in 4e hem 6te zapazim priqtelskite si otno6eniq,hem 6te razbera dali 4uvstva vse pak ne6to kum men.Blagodarq otnovo za suvetite i s interes 6te 4akam i reakciite vi !

sladko_momi4e
10-10-2007, 21:24
Blagodarq na vsi4ki koito sa opitali da mi otgovorqt i da me razberat dokolkoto mogat,a tezi koito samo zlobeqt gi ostavqm nastrana.Purvo da dam nqkoi razqsneniq.Moje da se kaje gore-dolu 4e sme ot edin grad,az
jiveq v sofia,tq po princip e ot selo mramor (sofiisko),koeto e ne osobeno dale4 ot sofia i se namira v posoka sled obelq.Oba4e poneje tq u4i v edna akademiq(umi6leno nqma da spomena koq),tam i osigurqvat kvartira i za da ne si hodi vseki den jivee tam.Kogato se zapoznahme,az ne znaeh 4e si ima gadje i vposledstvie razbrah 4e e sus nego ot mnogo skoro,nqma6e i mesec predi da po4nem mnogo aktivno(po4ti vseki den)da si pi6em.Az sum na 21 godini,sega nadqvam se nqma da me izgonite ot tuk poneje ve4e ne znam dali spadam kum tiineidjurite :D,tq e po4ti na 20 prez dekemvri 6te gi navur6i.Kakto mnogo ot vas kazaha,az postoqnno se opitvam da q podurjam ako e v zatrudnenie,da i davam suveti ako ima problemi,tq e dosta ambiciozna i u4eneto i e dosta vajno,tazi godina 6te e
mnogo zaeta i mi spodeli 4e moje bi ve4e nqma da imame tolkova vreme da si pi6em.Az se primirih s tova 4e 6te q "4uvam"po-rqdko,makar 4e i az sum dosta zaet ponqkoga pokrai rabotata mi.Otkakto i priznah 4uvstvata si samiqt az i obe6tah pove4e da ne otvarqm duma po tazi tema za da ne q pritesnqvam i karam da se 4uvstva vinovna,tui kato tq mi e kazvala:az ti vliqq zle,trqbva6e o6te 6tom usetq ne6to po-silno ot teb kum men da go prekratq navreme.Ama nali sum si uporit i produljavam napuk na vsi4ko da si mislq 4e moga da q spe4elq po nqkakuv na4in.Ne q pritiskam,ne govorq za tova s neq,oba4e prosto ne moje da mi izleze ot glavata misulta kak edin den(a tova 6te stane mnogo skoro povqrvaite mi)6te se sre6tnem i "o4i v o4i"edin put zavinagi 6te mojem da si kajem vsi4ko koeto ne mojem da si kajem primerno razdeleni ot ekranite,klaviaturata i razstoqnieto.Siguren sum 4e 6te uspeq da i obqsnq ne6tata po takuv na4in 4e hem 6te zapazim priqtelskite si otno6eniq,hem 6te razbera dali 4uvstva vse pak ne6to kum men.Blagodarq otnovo za suvetite i s interes 6te 4akam i reakciite vi !
pruchete li tfa det ti pisax f lichnu saobshtenie?aku ne si otifai da chetesh! :-D

petel
10-10-2007, 21:28

как успя да прочетеш толкова маймуница?!

sladko_momi4e
10-10-2007, 21:33

NESHTU PROTUF EMUTATA IMASHLI WE GEI TAKAF???AZ SAM EMU I?TFA NE ZNACHI CHE SAM TAPACHKA ILI LIGLA!!!EMUTATA SA SI FELIKI XURA!PFFFF

tuzaro
10-10-2007, 21:40

NESHTU PROTUF EMUTATA IMASHLI WE GEI TAKAF???AZ SAM EMU I?TFA NE ZNACHI CHE SAM TAPACHKA ILI LIGLA!!!EMUTATA SA SI FELIKI XURA!PFFFF Фелики ли са емо-тата не знаех че има и такава дума ама явно тея думи ги използват само някои по възвишени личности като емо-тата..
14/88 за сички дето се правят на емо-та