PDA

View Full Version : Проблем с котарака

portokalka
10-10-2007, 11:36
Въпроса ми е относно тези,които имат котки или са имали
Значи котарака ми е кастриран преди по малко от месец,въпреки това продължава всяка вечер да мяука и то непрекъснато,има храна,вода,къде да спи,играя си малко с него и пак лягам,но продължава да мяука :smt011 !!!По някое време спира и тъкмо си мисля,че е заспало,след малко пак почва...
Та как според вас може да спре това мяукане,в противен случай ще се наложи да се разделя с него :(

xXxScreamxXx
10-10-2007, 11:38
em vodi go na veterinar de :arrow:

***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***
10-10-2007, 11:40
Ми не знам защо прави така :-k .Най-добре ще е да се консултираш със ветеринарен лекар,може нещо да го боли!

vodolei4e_m
10-10-2007, 11:44
Ми не знам защо прави така :-k .Най-добре ще е да се консултираш със ветеринарен лекар,може нещо да го боли!
sys sigurnost.. nqma druga pri4ina ako dosega ne e pravel taka

sexa_na_kompleksa
10-10-2007, 12:08
Може да се е разгонил. :-k И моя котарак преди така мяукаеше по цял нощ.Приятелката му седеше навън на студа, за тва ... :-D

DevilWish
10-10-2007, 12:26
Може да се е разгонил. :-k И моя котарак преди така мяукаеше по цял нощ.Приятелката му седеше навън на студа, за тва ... :-D
a 4etete li ,4e e kastriran?????

ne mi trqqlo da mquka...6tom si ima si4ko tam voda,hrana ala-bala...nai-dobre se konsultiraite s veterinar ;)

portokalka
10-10-2007, 13:16
Ами то аз го водих преди половин месец и ветеринаря каза,че отначало можело да бъде по-нервно,ама след това ще се оправи
Обаче аз си мисля,че му е скучно,защото има много странен режим- през деня да спи и вечерта се събужда,става по игриво и драска по вратите...Обаче нямам възможност в 3 часа през ноща да се занимавам с него.Опитвам се да му оправя режима ама нещо не се получава и все през деня спи

NightSky
10-10-2007, 13:42
Eми ще се наложи да му промениш режима.

sasha_90
10-10-2007, 14:20
Може да е разгонен :-s ,но не е сигурно.Заведи го на лекар,ако искаш.

sexa_na_kompleksa
10-10-2007, 15:11

ne mi trqqlo da mquka...6tom si ima si4ko tam voda,hrana ala-bala...nai-dobre se konsultiraite s veterinar ;)

И като е кастриран,кво,дали не може да се разгони ???

punkrock
10-10-2007, 20:09

И като е кастриран,кво,дали не може да се разгони ???
Мисля, че не може :wink:

Попринцип мъжките котета преживяват малко по-тежко всичко. Просто изчакай още малко и ще му мине :}

shadow4e
10-10-2007, 20:31
Аз лично смятам, че това, че е кастриран, не означава, че нямад а има желание за секс. Но не съм навътре с тези неща. Приятелят ми има женска котка и й дават хапчета като се разгони, които направо я дрогират и става супер ленива. Ама не знам до колко е безвредно това. Посъветвай се с ветеринар.

petet
10-10-2007, 21:59
Аз имам сиамка.Събрала цялата добрина и красота на света!

Outlawz
10-12-2007, 21:33
Mi az imam majki kotarak i moga da ti kaja 4e rejima mu nqma da moje6 da go promeni6, za6toto kotkite sa no6tni jivotni i to si mu e zalojeno prez denq da harka, a pak prez ve4erta da lovuva.
Nz. ina4e moq kotak ne mquka ve4er samo nqkoi pat no rqdko

BlueDevil
10-12-2007, 22:25
Аз имам сиамка.Събрала цялата добрина и красота на света!
Ебати, къде ги дават тия сиамки? Моят педерас е абсолютен дебил!

Та по темата... Намойто диване му беше така няколко дена, ееей идеше ми да го удуша, всичко си има, мяу-мяу-мяу, гушкам го, бяга, мяу-мяу, уууу ужас. Мина му от самосебе си за щастие. Може да се е разгонило твойто, въпреки че е рязан (май), може и да го боли нещо, затова е добре да отидете на доктор, може и да иска внимание само. Ако ти дава да го гушкаш, гушвай го и да заспивате. Но ако и така не иска, го заведи на лекар да сте по-спокойни и двамата.

BlueDevil
10-12-2007, 22:27
Деба цензурата, там където пише "гей" трябва да е с главни букви ΠεΔεραСτ

Ха да видим сега как ще ме цензурира машинката :Р