Влез

View Full Version : За пениса на приятеля ми !

GG1RL
10-10-2007, 14:35
*DELETE*

`Death`Whore``
10-10-2007, 14:36
ОТГОВОРИХ ТИ! АКО ОТГОВОРЪТ МИ НЕ ТИ ИЗНАСЯ, ГО ОСТАВИ ДА СЕ МЪЧИ.

ubuntu
10-10-2007, 14:44
питай чичо гугъл той ще те светне по въпроса но бъди спокойна от тва не се умира ... са не мога да се сетя как се казваше т'ва срастване но при много момчета го има а той до сега защо не е отишъл на лекар не си ли е играл с пишката че да го забележи:? Ще му бият една месна упойка после ще прелети един скалпел и готово ... в най лошия случай ще го обрежат! Той може би и затова се е страхувал да посети хирурга! Може да му предложиш да ходите заедно и да му държиш ръката ако не смяташ че ще припаднеш от подобна процедура.... ( http://vbox7.com/play:72a1576e -това е мизерния вариант на процедурата! - тия са пълни откаченяци!!!! )

_BoSSy_
10-10-2007, 15:06
Обрязването не е задължително,но така както го описваш,мисля,че не е.Предполагам никога не си му правила свирки,ако не, пробаи(ако не те гнус), и му го налигави яко и пробаи да му го оголиш,ако пак го боли..нз идете на лекар :-D :-D

UL
10-10-2007, 15:09
Като малки, на всички момчета трябва да им се оголят пишките. И разбира се, боли!!!! Че ние с оголени пишки ли се раждаме лол???? Явно на него не му е оголван.

Иначе, преди да правя секс и мене малко ме болеше и дооста по-трудно ми се оголваше, странно обаче сега дори сам се оголва, де да знам.

coolgirl6969
10-10-2007, 17:14
Обрязването не е задължително,но така както го описваш,мисля,че не е.Предполагам никога не си му правила свирки,ако не, пробаи(ако не те гнус), и му го налигави яко и пробаи да му го оголиш,ако пак го боли..нз идете на лекар :-D :-D
kakvoto i da napravi 6te go boli...malko ili mn po-dobre da otide pri lekar

Kras4eto_lp
10-10-2007, 17:40
Хммм мисля че темата трябва да се заключи вече...авторката е изтрила поста си така да се каже :roll: