Влез

View Full Version : Какво бихте си помисли... ама чесно!

6ibanqka
10-10-2007, 23:40
Ако сте момиче , харесали сте дадено момче. В последсвие се опознавате и разберете, че е на 18 г. но никога не е имало гадже, никога не се е целувало, да не говорим за секс... Как бихте гледали на него ?

/Причините за това според мен са - израстване в среда в която са орязани тия неща и е направило изкривено разбиране и чак сега е дошъл на себе си, но има да се трупа опит и т. н./

И другия ми въпрос е - ако се приема за резил (аз така мисля), как би могло да се скрие това и дали е възможно :-k

P I F
10-10-2007, 23:53
мм да позная...ти си тоя задръстеняк?
...по темата...ми ко да ти кажа...въпроса е интересне но едва ли някои тука мое да даде обективно мнение понеже всеки се развива като личност по строго определен уникален за него начин...всеки си има някво разбиране за света...в случая вариантите са 2 според мен:
1.Може да е от ония гадните зубрачи (с извинение) дето животът им се свежда до 3 неща...зубрене-зубрене-зубрене...правете разлика м/й зубрене и учене...сам моеш да си праиш изводите защо е на 18 без гадже,целувка и така...
2.Може да е от ония странни типове дето чакат подходящата цял живот...(т.е. нещо катовузприемането за тецвеността преди 1 брачна нощо)...което честно казано не ми се вярва никак...може просто да не му е било до тва...кактко ти казваш да е израстнал в среда дето са как да кажа...светлинни години назад...т.е. темите им на разговор да се свеждат до тва на кой къв епик му е паднал неска в Молтен Кор...(ВоВ е играта...)
Определено това не значи че не моеже да се отръка пича и да влезе в крачка...фани си кака да те отръка нали така?А дали мое да се скрие...хмм...едва ли...по мн ама адски мн неща мое да си проличи кога некое е зачукан в земята до толкова че да не мое да погледен едно момиче в очите докато си говорят...всъщност ко значение има?че ше пада резил пред некои друг...незибейно е но моеже да поправи грешката стига да има някоя кака да го отръка... (:

BaiboCo
10-10-2007, 23:53
Кажи му да ласка бастуна поне, да знае е така, от обща култура :-k

floridababy
10-11-2007, 02:24
az bih si pomislila tova momche oshte ne e sreshnalo pravilnoto momiche tova che ne se e zeluval i ne e imal gadje ne e tolkova losho i spored men ne go pravi zadrustel tup ili kakto iskate go kajete az mislq daje che az lichno bih se zaintriguvala oshte poveche zashtoto az bih bila 1to momiche koeto shte moje da go zelune ili 1to gadje zamisli se momchetat obichat da sa 1vi zashto i momichetata da ne iskat da sa :D

bulgarche
10-11-2007, 05:18
Ми супер! Не е някое изратено копеленце, чукащо се с всяка втора и бившо гадже на всички момичета в дискотеката.

xXxScreamxXx
10-11-2007, 05:57
Em otna4alo 6te mi e malko stranno ama ako naistina go haresvam s vremeto 6te svikna s tazi mis1l :wink:

DoomShadow
10-11-2007, 06:41
i kakvo ot tova 4e ne se e celuval? moje bi e u4el mnogo i e znael kakvo iska i na pyrvo mqsto da mu e obrazovanieto? nqma ni6to sramno 4e ne se e celuval do sega, ei sq kato ide v universitet 6e vidi6 kak 6e se oprai

Cherlotte
10-11-2007, 07:18
Не мисля, че ще ми направи особено впечатление. :wink:

`Death`Whore``
10-11-2007, 07:22
Бившият ми беше на 18, когато тръгнахме. Беше се целувал, но реално не беше имал гадже - няколко за по 1 седмица и една, с която ходили 10тина месеца, но се виждали веднъж в месеца. Не помислих нищо лошо...беше ми странно, разбира се...познавам мъже и на 20, които са девствени или не са имали сериозни гаджета. А не са умствено изостанали.

liesse
10-11-2007, 07:32
в това няма нищо странно и аз познавам такива момчета..пък и по-добре да си е нямал гадже отколкото да е минал половината град...

BeautifulWorld
10-11-2007, 08:06
Баща ми за пръв път е имал гадже на 22 - сещаш се, че това е майка ми. Не ззнам какво си е помислила тя, но щом вече толкова години са заедно... Той казва, че не му се е занимавало с други, бил чакал нея :D Сегурно се базика донякъде.
Аз не бих си помислила нищо лошо за такова момче. Както казаха по-горе, по-добре девствен, отколкото минал половината град. Все ще го науча да прави това-онова като опрат до там нещата. Струва ми се супер сладко, когато момчето се срамува да ми каже, че си пада по мен или го е страх да ме опипва - затова ме кефи да излизам с момчета на моята възраст, а не на по 20-25.

mon4eto
10-11-2007, 08:12
Za6to pak da se priema za rezil :shock: KVo sega zadaljitelno li e vsqko mom4e da zapo4ne da vodi polov jivot na po 15-16 godini...Vseki sam si precenqva koga da zapo4ne a pak na vaprosa ti kak bih gledala na nego ...emi ako go obi4am vaob6te nqma da me pritesnqva vakta 4e ne se celuvalo ili pak 4e ne e pravil sex...

ChRiSTiaNo_07
10-11-2007, 08:32
Ти ще си му първата във всички отношения :lol:

Kras4eto_lp
10-11-2007, 08:38
Ех вече ако не си правил секс до 18 значи си задръстен така ли :shock: Емии според мене няма нищо лошо да си помисля...даже обратното,че не е някъв женкар дето да оправя всяка срещната :::

7oup
10-11-2007, 08:42
За всичко има време.Не се тревожи.Има много такива момчета дори не на 18 а на 30. :-D

IdiOtKa
10-11-2007, 08:57
ем нищо няма да си помисля , щото тва си е негово решение и мен това не ме касае ..бих му казала ЕВАЛА...

samoubiika
10-11-2007, 09:18
Ако сте момиче , харесали сте дадено момче. В последсвие се опознавате и разберете, че е на 18 г. но никога не е имало гадже, никога не се е целувало, да не говорим за секс... Как бихте гледали на него ?

/Причините за това според мен са - израстване в среда в която са орязани тия неща и е направило изкривено разбиране и чак сега е дошъл на себе си, но има да се трупа опит и т. н./

И другия ми въпрос е - ако се приема за резил (аз така мисля), как би могло да се скрие това и дали е възможно :-k

Бих гледала на него като срамежлив и притеснителен човек...
Но ако има странични наклонности,може би на неориентиран...т.е не харесва момичетата,а го е срам от това,че го привличат мъжете...

Зависи!
Може аз да съм подобна задръстенячка...както казаха,защто сега си нямам гадже,незнам,но скоро нямам намерения да имам :smt005
Казаха ми,че съм тъпа,че сигурно ще чакам да стана на 50 за да съм достатъчно разумна...
Ама от една целувка или гадже или мастурбиране-ПО-УМЕН НЕМА ДА СТАНЕШ КОЛКОТО И ЧЕСТО ДА ПРАКТИКУВАШ ОПРЕДЕЛЕНО НЕЩО!!!

Според мен или те е срам или се мислиш за неудачник или си мнооого грозен прът или си гей или...абее има много възможности,защо не помислиш какъв си и после да те интересува за какъв те взимат!

samoubiika
10-11-2007, 09:25
И да подкрепя едно мнение:
"Момчетата обичат да са първи,защо и момичетата да не са?"

Ами наистина е така,ако не си грозен няма за какво да се притесняваш...а и да си...приятели винаги ше има!

vodolei4e_m
10-11-2007, 09:49
Ех вече ако не си правил секс до 18 значи си задръстен така ли :shock: Емии според мене няма нищо лошо да си помисля...даже обратното,че не е някъв женкар дето да оправя всяка срещната :::
тва не е вярно... тва че е девствен даден мъж не значи че не е женкар... [-X

blahblahblah
10-11-2007, 09:52

И другия ми въпрос е - ако се приема за резил (аз така мисля), как би могло да се скрие това и дали е възможно :-kАко бях момиче, бих тръгнала с него с удоволствие. ;)
Само че не съм момиче и момичетата не са такива.. :smt009

sentient_
10-11-2007, 09:52

Ще направя всичко възможно да остана първата и единственната за него и много ще го ценя, ще държа на него. Какво от тва че е на 18 и не се е целувал или не е имал гадже? Да не би да има има възрастови граници за това да се целуваш или за гадже? Като си на 18, си прекалена стар и тряя да те е срам че нямащ опит ли? Неразбирам :-k

`Death`Whore``
10-11-2007, 09:56
Всъщност какво значение има? При момичетата е по-сложно, защото може и месеци да ги боли, но поне девственикът, с когото аз съм била, доста бързо влезе в крачка.

viki_nt
10-11-2007, 10:01
NE BI ME OTBLUSNALO TOVA 4E NE E PRAVIL SEX I NE SE E CELUVAL ,NAPROTIV DAZE 6E SE KEFQ 4E SUM MU PURVATA

the_black_cat
10-11-2007, 10:15
tfa 4e ne e imal gadje i ne se e celuval ne e ot takova zna4enie ;-) ako sre6tna takova mom4e i se hvaneme 6te se izkefq mnogo 4e 6te buda purvoto momi4e v jivota mu :-({|= O:)

MoHuTo
10-11-2007, 10:16
Em otna4alo 6te mi e malko stranno ama ako naistina go haresvam s vremeto 6te svikna s tazi mis1l :wink:

hilaRy___
10-11-2007, 12:07
shtom sym si g0 haresala shte g0 ponaucha na tui onui zashto pyk da ne sym mu pyrfoto gadje :}

krem4et0
10-11-2007, 12:14
Моето гадже си го "взех" почти така-с 1 връзка на почти 19, 2 седмици, състояща се в 3-4 излизания на кафе и няколко целувки. Много ми е сладко-невинни, срамежливи и изчервяващи се момчета. Определено бих си паднала по такъв. де да знам-привличат ме точно този тип мъже. Е, сега ме привлича моя, ама преди 3 години и нещо не смееше да ме целуне........

Mishity
10-11-2007, 12:22
За мен не би било проблем,ако наистина го харесвам де.Какво като не е имал гадже до сега??Може би не е бил срещал до сега подходящото момиче,а може би се е развивал по-бавно от другите момчета.Не виждам нищо лошо или срамно в това.Всяко нещо идва с времето си.Не бива да се притесняваш-поне според мен де.Ако момичето наистина те харесва (както казваш) и за нея няма да е проблем това.А и може би и за теб няма да е.. :wink:

swords1010
10-11-2007, 12:26
Ами как да реагирам, има акъл момчето! :wink:

6ibanqka
10-11-2007, 12:51
Такива отговири не съм обаквал :shock:
Аз си мислех, че това се приема като задръстен човек ... Но там е въпроса ,че дадения човек не е задръстен (вече) , преди е знаел само учене и компютри, но има вече свестни приятели, даже и приятелки,излиза на вън, но куца работата от към гаджета.
Хубавата страна е, че мн разбира от техника и никой не му стъпва на пръста, даже и с колите е на ти. :o =D>

krem4et0
10-11-2007, 12:56
Споко бе пич. Аз съм момиче(уж се развиваме по-бързо), а зо 18 почти нямах гадже, не се бях целувала, нямах много приятели и приятелки.......тъжна картина. Сега не мога да смогна на излизанията с приятели, затрупана съм с покани за рождени дни 2-3 пъти в месеца, ходя на купони всяка седмица, имам си гадже и изобщо не смятам, че съм скучна и сдухана вече. Когато ти дойде времето!

6ibanqka
10-11-2007, 13:12
аха, е то за тва са казали "Живота е най-добрия учител" :wink:
но може и той да стачкува и тогава .... нема ученици :lol:

4ujdata_
10-11-2007, 14:38
taka 1-vo tva ne e sramno i 2-ro ako az sam vlubena v takova mom4e nqma da gledam kolko pati se e ebal ,a 6te go nau4a ,ako sam tolkova otvorena [-( [-( [-( [-( ama 4e hora [-( [-( [-( [-X [-X ne trqbva taka :smt017 :smt017

fiama
10-11-2007, 15:10
И като е на 18 и не е бил с момиче да гледам на него по по-различен начин ли? Всеки сам прави избор кога, с кого и как! 18 не е някаква "пределна възраст" за каквото и да било!

Pliushi
10-11-2007, 15:23
Ne bydi tolkova drebnava ... vse pak do nqkakva stepen toi nqma vina za tova ili pyk prosto ne se e interesuval ... ne se pritesnqvai to si e zalojeno v prirodata na vseki myj i byrzo shte navaksa

DevilWish
10-11-2007, 15:33
Ми супер! Не е някое изратено копеленце, чукащо се с всяка втора и бившо гадже на всички момичета в дискотеката.
Taka е ;)
А ако има нещо ,на което искам да го науча - то ще го направя ;)

Dark_Angel_F
10-11-2007, 18:09
Ами доста ще се очудя , защото на тия години поечето момчета са боикаджий , ама ако наиостина го харесвам няма проблем дже би ми било забавно да си гоо бучавам.

marina star
10-11-2007, 18:37
emiiii...4estnooo..mai 6te spra da go haresvam :lol:

sasha_90
10-11-2007, 18:47
Да не би това да е твоето описание?Нищо няма да си помисля за това момче.

TopTa
10-11-2007, 19:33
ako se ebat na 12 sa nekvi idoli a ma kato sa na pravilnata vuzrast i o6te ne sa sa zadrustenqci?!!!! :-k interesen misloven proces! spored mom4eto si e suvsem nared i normalen a ne praznoglavo dete koeto neznae pikae mu li ili mu se ebe!

bebitooo___
10-11-2007, 19:46

Автора.. напрао ми падна в очите с това изкзване.. Аз пък бих си възхищавала на такъе човек.. Останал чист докрай.. Все пак за всеки влак си има пътници на всеки времето рано или късно му идва.. тъй че.. няма нищо странно и обезпокояващо!

Jeuelle
10-11-2007, 21:50
Ако е хубаво момчето и е поооне малко секси ще ми е доста възбужащо в ролята на учителка .... ама ако е някой смотан задрстеняк :smt078

Shmatko
10-11-2007, 23:12
Айде аз съм детствен, кат е толко сладко шо не сте ме налазили, а? Само лъжете тука... :cry:

under_
10-12-2007, 06:33
мм да позная...ти си тоя задръстеняк?

ОМФГ! :shock:
И защо трябва да е задръстеняк?!
Ебахму колко ограничено мислите..комплексари..

krem4et0
10-12-2007, 06:42
Айде аз съм детствен, кат е толко сладко шо не сте ме налазили, а? Само лъжете тука... :cry:
Ти си ми далече, а и съм обвързана. Иначе стой се така. Ако се оставим с моя...........обещавам ще те взема :P

blahblahblah
10-12-2007, 18:45
Айде аз съм детствен, кат е толко сладко шо не сте ме налазили, а? Само лъжете тука... :cry:Защото все пак трябва да си малко по-отдръстен, за да намериш момиче, което да те хареса девствен. А те всъщност са малко, така че трябва да си търпелив. :P

nimfata
10-12-2007, 21:30
До преди около 2 години доста се надявах да се намери някое срамежливо момче , но не сполучих. Няма да е зле да видим момичетата дали стават за учителки, стира само момчетата са ни учили...
Много обичам да подшушвам нещо шокиращо, което позната да направи на приятеля си... Ехо.. нямаме педагогическо образование, но можем да напляскаме добре някого... O:)

Silver_Boy
10-13-2007, 00:38
Ето че най-после се написа и темата която да ме накара да се рег-на тука. :-D Не съм голям фен на форумите но когато си на работа и то нощна смяна :smt015 не ти остава нищо друго освен да четеш разните проблеми на хората.Та по темата ( или поне около нея ) Скъпи ми момичета , начетох се на всякви милички коментари от ваша страна , но я се замислете и отговорете честно , ако действително попаднете на такова момче к'во ще направите а ? :-k Едно е да напише нещо във форума и съвсем друго да го приложиш в действителност. [-( В повечето случеи вие дори не обръщате внимание на такива момчета,подминавате ги все едно не съществуват (само да уточня говоря за "натоканите" девойки които си мислят че всеки ги иска).Колкото до въпроса на тоя пич ... ем к'во да кажа ... донякаде евала на такова момче =D> , наистина е приятно да срещнеш някои които не се мисли за "е*ача" на града.Ако се положи малко усилие и подкрепа от страна на френдове лесно се преодолява тоя проблем с целувките и гаджетата.Само че немога да разбера защо имаше коментари в които се предполагаше че такова момче трява да бъде некъв си PC маниак. :smt024 Ще ме прощавате но за скромните ми 20 годинки мога да се хваля със невероятни PC познания , доста добро образование и абсолютно НИКАКВИ проблеми с момичетата ( ако имате съмнения пишете едно ЛС 8) ) Важно е какъв е самия човек а не к'во прави, това че не е "турбо гъзе" като повечето боклуци в БГ неозначава че неможе да бъде готин пич.Тей че мъжки бъди себе си и рано или късно ще откриеш твоето момиче, не се мъчи да скриеш това което си [-X , няма смисъл , ако тя те иска ще иска това което си. А колкото до тея които не те харесват или не споделят мнението ми => :smt098 ае заповядаите и без лоши чувства :smt016

umbra
10-13-2007, 00:59
Евала за мнението :smt109

ThankYouVeryMuch
10-13-2007, 01:12
Момичетата над 15-16 не само, че вече са надраснали момчетата на същата възраст, но и въобще не поглеждат същите ако те са точно от този тип, а какво остава за 17-18 годишните. Напротив, момичетата харесват момчетата, които са напред с материала и не им пука дали ще се "разпишат" същата вечер или не. Работата е там, че като си израснал с комплексите си и чак на 17-18 се събуждаш от дълбоката кома, в която си бил и направиш равносметка, че си прекарал времето си пред компютъра вече е твърде късно. Ако до 18 не си имал връзка, твъде възможно е и на 26 като станеш още да си девствен. Просто такава е статистиката, момичетата лъжат, лъжат че им трябват неоптни момченца, истината е че далеч не се интересуват от изоставщи. Привлечени са от батковци със сериозен опит без комплекси и без стеснителност. А всъщност тази черта е присъща на всички. И при момчета и при момичета, всеки ще предпочете партньор, който е с опит пред невинното и стеснителното, скучното с една дума. Каквото и да пишат момичетата тук, само се правят на интерсни, не е вярно. Колко от вас 17-18 годишните стеснителни някоя ви е обръщала внимание? Никоя, нали. Ето, факт че никоя не е привлечена от вас, трогната от вашето същсвуване. Жените са трудни за разбиране, едно пишат, друго им е на ума. Погледнете около себе си. Нима продължавате да мислите, че каквото пишат момичетата тук е вярно. Има шанс да се получи нещо само ако играеш като интелигентен позьор. Правиш се, че си имал връзки, заблуждавай момичето, че причината не е била в теб за това, че сега не си с бившата си например и то ще повярва, че си свестен. Ако почнеш обаче да чупиш пръсти и да се червиш, че никога не си имал гадженце, че все си бил игнориран и то ще се притесним, че нещо не е редно и всичко най-много да приключи с целувка по бузата и приятелска прегръдка. Залъжи момичето, че си желан, карай я да мисли, че много други биха искали да са с теб, прави се на пич с една дума. Трудно или не би се получило отколкото да използваш шанса да споделиш, че си девствен и тя да се притесни и да реши, че е не е тя, която да те "отвори". Наистина не е лесно да си на 18 и да нямаш все още опит и то никакъв, дори целувки. Приеми, че трябва да атукваш смело или ще си останеш девствен. Сам си стигнал до извода, че тази възраст е важна, всички които си признават че са провал до никъде не стигат. Все пак в очите на връсниците да споделиш, че си на 18 и си нямал гадже значи, че си провал. Аз не мога да ти дам друг съвет освен да възползваш от първата възможност, която имаш ! Не я изпускай и не се стеснявай, по-добре да опиташ от колкото да си задаваш въпроса и следващата година. "Защо все още... ? Какво ми има?". Нищо ти няма, просто атакувай!

Пожелавам ти успех ! :wink:

Silver_Boy
10-13-2007, 01:26
ThankYouVeryMuch относно момиченцата съм напълно съгласен с теб.Ама за тая част в която го караш да лъже :---) , да се прави на нещо което не е .... Ти съзнаваш ли това къв провал ще е? То все едно да направиш от мангал програмист ( или с други думи ти се опитваш да създадеш нов част на филма "Мисията невъзможна" ) според мен ако е искрен има малко повечко шансове за успех.

ThankYouVeryMuch
10-13-2007, 01:35
ThankYouVeryMuch относно момиченцата съм напълно съгласен с теб.Ама за тая част в която го караш да лъже :---) , да се прави на нещо което не е .... Ти съзнаваш ли това къв провал ще е? То все едно да направиш от мангал програмист ( или с други думи ти се опитваш да създадеш нов част на филма "Мисията невъзможна" ) според мен ако е искрен има малко повечко шансове за успех.

Не е провал, въпрос на тактиката, коята предложих. Не е задължително да споменва, че е девствен. Не е и задължително да лъже, просто прескача и тази част. Сякаш винаги е бил готов и нищо не го смущава. Ако момичето види, че момчето не притеснено и тя няма да се замисли. В крайна сметка няма да води разследване я. Всичко е въпрос на самоконтрол, важно е момчето да не се спече, когато дойде момента, ако въобще се е стигнал до там. Ако е искрен и почва да чупи пръсти и да се обяснява как му е за първи път, момичето и то най-вероятно е да се спече и да остави работата за друг, че просто няма да и е приятно да "оперира". Тя няма да се чувства сигурна, че ще направи всичко както трябва, защото самата тя няма опит с девственици, пък и той няма да успее да я убеди да довърши започнатото, защото ще се е спекъл достатъчно от реакцията и. Така че ако стане дума за това, че му е първия път просто трябва да избегне темата или да намекне възможно най-тънко тънко, че му е например 2ри път затова се приеснява, но в никакъв случай да не изнасилва волята на момичето и не я кара да се притеснява, защото ако тя се приесни от факта, нещата много по-вероятно е да отидат км прекъдване на акта. От двете страни, само момичето ще е доволно, че не се е наложило да изслева "непознати територии", а момчето ще се наложи да пропусне шанса си, който я дойде следващите 6 години(примерно), я не.

Silver_Boy
10-13-2007, 01:41
Е да принуден съм да се съглася с теб , но все пак аз ако не споря няма да бъда себе си ... добре де той ще пробва тая твоя тактика , ама мислиш ли че няма да се спече ? Ще ме прощаваш ама щом момче на неговите години търси отговор на такъв тип въпроси във някъв си форум ..... Нищо лично ама ще си е пълен провал.

ThankYouVeryMuch
10-13-2007, 01:53
Е да принуден съм да се съглася с теб , но все пак аз ако не споря няма да бъда себе си ... добре де той ще пробва тая твоя тактика , ама мислиш ли че няма да се спече ? Ще ме прощаваш ама щом момче на неговите години търси отговор на такъв тип въпроси във някъв си форум ..... Нищо лично ама ще си е пълен провал.

Всеки почва от някъде, аз не казвам че моята тактика е правилна. Просто предлагам вариянт. В случая казвам, че излишните притеснения трябва да се преодолеят в иметно на целта, а целта все пак е той да се "разпише".
Виж, може да не спориш, твой избор е. Но в духа на форумните дискусии е да го направиш, за да се получи дискусия. Ако имаш предложение е хубаво да го кажеш. Според мен човека не търси секс, а за да има резултат трябва да вложи увереност, а уверенстта липса. Прилагайки моята тактика е по-възможно да предразположи момиче, което не желае да го направи с девствен. Разбира се, че не настоявам на това да излъже. Просто казвам, че е необходимо да вложи увреност и да си внуши, че нищо особено няма да се случи. Да покаже на партньорката, че това за него няма да нещо толкова специално и евентуално да ибегне възможността тя да се откаже, разбирайки че е пред предизвикателство - да бъде първата на някой.

Silver_Boy
10-13-2007, 02:07
Бе по принцип съм оптимист ама в случея бих препоръчал да запали една две свещички за късмет... Като се има предвид ситуацията , а и днешните момичета които във форумите спят с 40 годишни девственици а в реалния живот дори не ги забелязват , на това момче ще му трябва нещо повечко от късмет...все пак идеята ти е добра де,само че бих добавил в началото да не се цели в нещо ... мммм как да се изразя "голямо" да си потърси някое момиченце с по малък сексуален опит ( е то вярно ся че неможеш да знаеш коя колко са я минали , но никой не е казал че идеята ми е 100% съвършенна).Да се цели към някоя по тихичка , примерно той ако е на 18 да си търси момиче към 16 ( те вярно че в днешно време на по 12-13 се отварят , но може да е късметлия да попадне на някоя девственица ).Все пак квото и да си говорим тука , той има най голям шанс с девствено момиче.Тогава поне и двамата няма да имат опит и може да се получи нещо приятно и за двете страни ( все пак препоръчвам валериан за успокоение , само че в умерени количества , че да не се преуспокои и да се изложи ). И най-вече ако реши да си пробва първо късмета с някоя девственица се надявам да не разсъждава като един Тарзан от една друга тема, които смятаще че с девствените трябва да се действа в стил "Първична Сила" (с други думи грубо и брутално) .. Пич пробвай с някое девствено девойче , бъди нежен и внимателен и може някои ден да ни благодариш за съветите. ( Само че имаш един голям проблем ... не те знам де ще го търсиш това 16 годишно девствено момиче ) :smt017

6ibanqka
10-13-2007, 06:37
И аз си мислех , че по-добре е да се отговаря оклончиво от момчето към момичето като стане въпрос за живота на момчето... но си мисля, че си личи и тогава ще стане още по-слешно - хем си няма хъбер от тая работа, хем за големия мъж се има :roll:

GregoryHouse
10-13-2007, 07:11
Абе мамицата ви проста не мога да разбера кфо кът на 18 не се е ебал бе дейба...по принцип ;егално е да се чукаш след 18...кфо ви дреме на вас дали е девствен или не дали е имал гадже или не...или го обичаш или е го обичаш...средно положение няма...

krem4et0
10-13-2007, 08:12
Пак казвам-моето гадже беше девствен,когто се запознахме. Аз също. Бяхме на по 19 и определено той беше сдухан. Запознахме се чрез интернет и аз доста се напъвах докато се срещнем, започнем да излизаме, станем гаджета. Ко ме впечатли след първата ни среща-беше себе си, не се стараеше непременно да ми се хареса и беше така притеснителен и невинен. С него правих секс във всичкит му разновидности за първи път. Той също. Глупости са това-ако не си го правил до 18, няма и на 26 да го направиш. Мога да кажа, че всичките ми приятелки са го направили за първи път над 18, а сега година-2-3 по-късно си правят доволно количество секс. Това са абсолютни митове. 18-19 си е перфектната възраст. Най-малкото знаеш защо го правиш.

SouL^*DiViNe
10-13-2007, 14:56
т`ва,че не се е забил с някоя още на по 12-13г. ,не се е целувал и т.н....въобще не означава,че е ``задръстеняк``..ПО-ДОБРЕ ОПОЗНАЙТЕ ЧОВЕКА ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ГО СЪДИТЕ..и то за такова нещо [-X #-o
*BTW пише се чесТно,а не ``чесно``

SpAcE_LaDy
10-13-2007, 17:38
Спред мен е страхотно когато момчето предпочете именно теб за направи нещо толкова интимно и важно за него.. когато не е бил с друга и знаеш, че е избрал точно теб.. би било страхотно..

sladkoto_imonche
10-14-2007, 09:10
toq 6e e ebati zadrustenata koliba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..e ama da se nadqqme 4e nqq takifa mom4eta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Silver_Boy
10-14-2007, 10:00
toq 6e e ebati zadrustenata koliba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ..e ama da se nadqqme 4e nqq takifa mom4eta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ухааа колко е яко да коментираш хората във някой форум.Ми то и аз съм на мнение че си дебелогъз представител на рогатия добитък с размери 2 на 2 и навярно имаш няква невероятна прилика с малката внучка на Петко Страшника,но въпреки това се опитвам да не изразявам мнението си публично.

Преди да говориш за Другите първо ПОГЛЕДНИ СЕБЕ СИ ! ! !
|† Silver Boy †|™

6ibanqka
10-15-2007, 08:49
Ти кво за много печен/а и недостижим/а ли се имаш та даваш квалификации...

За тоя дето говора е ясно че преди е бил задръстен, но са се е отдръстил. Има си приказка с момичетата , но то в темата друго се пита....

L0SH0_MOMICHE
10-15-2007, 09:08
poprincip nqma ni6to lo6o v tova da e na 18 i da e devstven da e nqmal gadje i tn. no defakto na6eto pokolenie e tolkova napred vav vsi4ko, 4e takova mom4e bi bilo unijavano i smqtano za smotanqk,zadrastenqk i tn. No ako e nqkoi naistina mnogo gotin moje bi nqma da mi puka da se zanimavam s nego ,no ne smqtate li 4e ako naistina e takav 6te bade priqtna kompaniq :!: :?:

kudravoto
10-15-2007, 09:12

ami i az sum na tova mnenie :)

DreamDiddy
10-15-2007, 10:40

Mmmm ako e sladak obli4a se huafo ... vuob6te poddurja se (makar 4e ako e takuf 6a e imal gadje ... ) taa ako e takuf nqma da mi puka ... amaa nekfi ot typa "o4ilati pup4asali zubra4i koito se obli4at katy dqdo mi" vuob6te ne6ta da gi gledam ... takia mnoo im se drazna da zemat malky da se poopraat ... s nekfi devsteni musta4ki i neznaqt kfo e brusna4ka za tqh ima samo zubrene zubrene i pak zubrene .... "KOLKO MUKA IMA PO TOQ SVQT BOJEEE BOJEEE!"

BebSsSs
10-15-2007, 11:21
Ami 6te se radvam 4e moje bi az sam 4oveka,koito 6te go nau4i da obi4a:)vav vsqko ne6to si ima i plusove i minusi prosto se opitai da misli6 pozitivno.Ako nqkoi te haresa 6te te haresa takav kakavto si.Uspeh! :smt006

momchence_89
10-15-2007, 11:33
Stanami mn smeshno che samo avtor na vaprosa go schita za rezil :smt005 i spored men ne e zadrastenqk... Vsichko drugo e kazano vav drugite postove i az taka mislq.... A i vav posledstvie moje dase okaje che e po dobar vav vsachi neshata koito ne epravil ot kolkoto nqkoi koito go pravqt chestno.. :wink:

Diva4e
10-15-2007, 21:54
Хмм никой не се е родил научен .. всички сме били в такава ситуация ... било на 13,14,15...18 опаа да да извините забравих,че и 11 и 12 годишните са попадали в такива .. :?

hforce
10-16-2007, 02:48
po tvoita logika az kat sum prail sex na 13 sum ebati pi4a taka li?
q se stegni... ko ti dreme 4e ne si se celuval do sega... da ne ti dreme hi4 i tva e... a na4in da go skrie6 ne mislq 4e ima... no momi4eto bi se zaravalo i bi go namerila za sladko... su6tnost si zavisi i ot momi4eto de :) ne znam... spored mene 6te se zaradva... uspeh :)

ne se pritesnqvai 4e si devstvena..nito si zadrustena nito ni6to.. \:D/ \:D/ az 4etah edna tema det nqkuf daje ne se e celuval na 18 godini :lol: spox..gledai si sq jivota ::: to 6e mu doide i tvoito vreeme :):):)
6a ta i*a v zadrustenata kubila 6ta i*a merisi prikaskite ma pa4a... taq ne bila zadrustena, onq bil zadrusten 4e i mi govori zad gurba na horata i po-zle, podigrava im se... kade si misli6 4e se namira6 we? hodi si pasi ovcete i ne se prai na velika po forumite, razbrahme te 4e si razporetina i 4e v mutrata prili4a6 na karborator, ma6tai sa

(nqmam navika da si izrazqvam taka mnenieto za horata ama me qdosa 4e mu se podigrava)

belphegor
10-16-2007, 10:13
Мда може да се скрие, аз като бях на 15 успях да скрия, че не съм се целувал дотогава.
Държах се като някакъв гъзар през повечето време, обличах се горе - долу модерно, ходех по дискотеки, движех се в големи компании и лъжех, така че да не ме хващат като станеше дума за такива неща
Бях чел някъде горе долу какво се прави като се целува(от сегашната си позиция описанието ми се вижда много смешно) и имах някаква бегла представа. Оттам нататък чаках вятъра да ме отвее нанякъде. Тогава употребявах известни количества алкохол и въпреки целия си срам забих една мацка в една дискотека(сигурно съм бил много смешен). И както и да е. В крайна сметка тя после разправяла, че съм се целувал много хубаво (което като го разбрах първоначално го помислих за подигравка) ама тогава придобих известна популярност. Оттам всякакъв срам ми изчезна и така си наваксах доста бързо.
Не виждам причина друг човек да не го направи.

FelisDirus
10-16-2007, 10:32
моят приятел беше на 18, когато тръгнахме и на мен се падна "тежката задача" да го уча да се целува дори.. да не говорим за секс и т.н.

е, вече сме почти три години заедно и го обичам много
така че не смятам, че това е критерий

стига да си намериш свястна мадама, всичко ще е 6
айде стига спича за глупости

Пунта
10-16-2007, 11:26
Аз лично, бих си го научила на всичко, без да се притеснявам... ще го науча по моите критерий, така че да ми е хубаво с него и да може да ме заводолява във всяко едно отношение, независимо дали сексуално или не :-D Ясно е, че няма да си заедно с един човек през целия си живот, затова ще се шлайфа по-късно, а докато е още 'зелен' ще бъде доволен, че знае нещичко :D

kaka_iko
10-19-2007, 05:42
spored men tva 4e mom4eto ne e imalo nqkakva vrazka do sega e moje bi moment an tarsene...moje bi e iskal da sre6tne podhodq6tata za da bade s neq.... ne bi trqbvalo da se sramuva6,nito pak da go sadi6...a i sled kato ti ima6 pove4e opit v teq ne6ta,toi 6te darji pove4e na teb.... ;-)

Summer_Girl_6
10-20-2007, 08:38
Ако имам възможност бих го поразкрепостила малко :P:P:P Всмисъл ша го направя мъж :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Яко ще е !!!

naMy4Ho_KoTe
10-20-2007, 08:44
Аз не виждам никакъв проблем в твоята ситуация (на автора де). Аз имах 7 месеца прекрасна връзка с 23-годишен девственик. Ама така го обучих, че и до ден днешен се слави като Дон Жуан на сексуалните изпълнение. Много се гордея с моя ученик :-D

Sasha2k8
10-20-2007, 09:34
az bih si pomislila tova momche oshte ne e sreshnalo pravilnoto momiche tova che ne se e zeluval i ne e imal gadje ne e tolkova losho i spored men ne go pravi zadrustel tup ili kakto iskate go kajete az mislq daje che az lichno bih se zaintriguvala oshte poveche zashtoto az bih bila 1to momiche koeto shte moje da go zelune ili 1to gadje zamisli se momchetat obichat da sa 1vi zashto i momichetata da ne iskat da sa :D
+1 :P

jane_17
10-20-2007, 10:44
тва не е вярно... тва че е девствен даден мъж не значи че не е женкар... [-X

На място го каза!!! Той може да се занимава с 1000 моми4ета ..пък да не е спал с тях!!!!

По темата...ако трябва да бъда 4естна...много зависи от самото мом4е...но ако не го познавам добре...и разбера 4е е на 18... а не се е целувал... Определено ще помисля 4е нещо не е наред... Ако много го харесвам оба4е...може би няма да има проблем :D Друг е въпросът..4е се познавам прекалено добре... и... нз колко има шанс да харесам такъв 8-[

Schnitzer
10-20-2007, 11:08
Аз не виждам никакъв проблем в твоята ситуация (на автора де). Аз имах 7 месеца прекрасна връзка с 23-годишен девственик. Ама така го обучих, че и до ден днешен се слави като Дон Жуан на сексуалните изпълнение. Много се гордея с моя ученик :-DАи ме понаучиш и мен. :(

inSane_baby
10-20-2007, 11:19
emi mislq 4e 6e mi e se taia :::

aP0kAlIpSiS
10-20-2007, 11:37
Ходила съм с такова момче. Беше ми страшно забавно с него и това никога не ми е пречило.
Вярно, в началото ме издразни малко,с това че го беше срам да ме целуне,но после озсъзнах че не е нужно той да прави първата крачка и всичко си дойде на мястото.

6ibanqka
10-24-2007, 20:46
Е тва мисля, че е спънката. Такива които не са имали "взаимодействия" с момичета се спичат или просто незнаят какво да прават и момичето губи интерес от тях и довиждане....

ro6li4ka
10-25-2007, 09:37
голямо чудо че не бил имал гадже и така нататък...която си го е харесала и девствен ще си го харесва...за всичко си има основателна причина...пък и няма да е първия 18 годишен девственик на тоя свят :)

sLaDkA_GrEsHkA
10-25-2007, 11:17
mamka my mn me draznite veche ! ne sum por4ela i 3 mnenie samo purvite 2 i veche se qdosah.. zna4i nenavijdate 13 godishnite kadet se ebat na poraziq a P I F kazva na mom4eto "ZADRUSTENQK" a ti kfo ? guzara kade se ebe ot vtori klas li si ? pf ... mamo mn ste zle :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013 :smt013

gilY
10-25-2007, 15:10
strahotno.kvo tolkova 8)

David Villa
10-25-2007, 18:04
Пука ти! Всеки прави каквото иска и когато си поиска. Имал е причина да постапи така - така е направил :wink: Всеки избира начина си на живот, било той странен :wink:

anonymous526576
10-25-2007, 19:06
абе вие тука сички сте мноо позитивни и подкрепяте ма некак не се връзва - по тая логика кво - 90% от тииновете ше кажат - нема проблем пич - пак си кул - аз не мисля че е срамно тва да си девствен на 18 ама надали па сички тука в риъл лайфа ше го потупате по-рамото - по ше ви е кеф си напрайте базика нали - просто такова е обществото и се нервя кат се правите на света вода ненапита

Polin4eto
10-25-2007, 19:13
Ами ако е сладур и е забавен,бих си помислила (тъй като и аз расна в подобна среда) че ще е интересно да опознаем взаимно непознатото досега! Все още има такива невинни сладури които не мислят само с долния си мозък и ми се ще да са повече!
http://s1.bg.bitefight.org/c.php?uid=20472

minava6t 4i4ko :)
10-25-2007, 19:34

1. :roll: амиии незнам, :-k :-k немога да си се представя като моми4е, ама сигурно ако бях щях да бъда много секси, умна , духовита и разгонена :-D определено не от най-скромните, тоя дето съм си го харесала нямаше да ме интересува какъв сексуален опит има, а само щях да си мисля как да го чукам ../ :smt017 ууупс те мацките са пасивни..с някои изключения../
2. ами в някой манастир...не бе , какво ти дреме , хората биха приели нещо за резил единствено ако ти самия вярваш че е така, малодушието, ниското самочувствие, ей това не се крие, колкото до сексуалния опит на каквато и да било възраст и неговото измерение, недей се подлъгва от хорските приказки, бъди себе си , така или иначе човека който те обича ще те приеме такъв какъвто си :wink:

nestle
10-25-2007, 20:23
Еми кво неможе да искате от секи човек и на по 12-13 вече да се е ебал...Евала на тжа момче, шапка му свалям!!!

miss_91
10-25-2007, 20:34
ammiii tva mom4e po cql den igrae samo CS,tegli muzika i ptem podobni gluposti kato ne murda ot kompa.eto pri4ina da si nqma gadje
aaa ina4e po temata nqmam nishto protiv tqh nqkoq macka vse gi nauchava po neshto \:D/ :wink: