PDA

View Full Version : Иам проблем с момичетата ;(

TraviS_
10-11-2007, 06:55
Имам проблем с момичетата...не мога да ги заговарям.винаги когато се пробвам така се паникйосвам че забравям какво да я питам не че знам как да започна разговора ;).До ся съм имал 7 гаджета и с всичките някой ме е запознавал и помагал шот както казах не моа се сетъ с каква реплика да я заговоря . Малку са момчетата който ше могат да ми помогнат така че искам главно помощ от момичетата. 10х Предваритeлно

freedom
10-11-2007, 07:02
Амиии... малко трудно е да ти се помогне...Ти имаш проблем със общителността... Не знам как може да се оправиш... Просто трябва да опиташ и да свикнеш.Пробвай веднъж,втори път... Така ще се научиш и вече няма да ти прави впечатление...Не знам точно какъв беше въпросът ти към нас(момичетата).. Как по принцип ни заговарят ли? Или как можем да ти помогнем да станеш по-общителен към нас?

`Death`Whore``
10-11-2007, 07:10
Аз никога не съм се запознавала с някого по своя инициатива. И какво от това? И гаджета съм имала, и приятели имам. Няма нищо лошо в това да те запознават, даже така е много по-добре, защото имате тема за разговор /сетих се как преди време излязох с един пич, с когото се запознахме, докато ходех с тогавашния си бивш - подчертавам, че бяха само бегли познати. Та...май аз не бях особено разговорлива и той поне половината от времето говореше за съответния бивш...не беше много яко. Той беше як, бтв...слушаше яка музика, готин пич, бруталистче...ама нямаше тръпка. Не че това ви интересува, аз си пиша.../.

TraviS_
10-11-2007, 07:14
Не знам точно какъв беше въпросът ти към нас(момичетата).. Как по принцип ни заговарят ли? Или как можем да ти помогнем да станеш по-общителен към нас?
Имах предвид първото - Как по принцип ви заговарят <-Това

xXxScreamxXx
10-11-2007, 07:19
E koe e tolkova trydno i nzz za6to ima6 hyjda ot pomo6t.prosto si pritesnitelen i sramejliv,v koeto nqma ni6to lo6o .taka de pokrai tvoi priqteli 6te se zapoznae6 s mn hora i posle deistvai .nie ne mojem da ti kajem :6te i kaje6 to4no tva izre4enie- ne6teta se yse6tat vse 6te izmisli6 ne6to
haide yspexx :wink: :wink:

`Death`Whore``
10-11-2007, 07:25
Как по принцип ви заговарят
Аз не обичам да ме заговарят по улиците...но те съветвам да не използваш нищо заучено и да не правиш прекалени комплименти. Например ако слуша музика и дочуеш нещо познато, се заговорете на тази тема...мен така се опитваше да ме сваля един последно - аз си куфея в рейса, слизам и той ме пита: "Какво слушаш" и макар че не ми изглеждаше като човек, слушащ Куийн, каза: "Яко" и ме покани на кафе...доста жалка ситуация като се вземе предвид факта, че аз между репликите му си слагах слушалките...но не всички са като мен :smt005 И един съвет от тази ситуация - когато каже, че си има приятел, точка и си тръгваш.

TraviS_
10-11-2007, 07:32
Ок 10х Деад Лоре ... Историята за тфа мом4е хем ми стана смешна хем пича ми стана жален шот той се е опитал да те свали пак даже не си го слушала ;)

`Death`Whore``
10-11-2007, 07:41
ЕЕ...тогава бях на кеф и си махах слушалките, когато се опитваше да ми говори. Много жалък беше следният отрязък от разговора:
- Искаш ли да отидем на кафе.
- Не.
- Защо?
- Имам гадже.
- Е, к'во, и аз имам.

](*,)

TraviS_
10-11-2007, 07:47
ЕЕ...тогава бях на кеф и си махах слушалките, когато се опитваше да ми говори. Много жалък беше следният отрязък от разговора:
- Искаш ли да отидем на кафе.
- Не.
- Защо?
- Имам гадже.
- Е, к'во, и аз имам.

](*,)
Опитвал се е въпреки сичко да те накара да отидете на кафе ;)
Много жалък опит

`Death`Whore``
10-11-2007, 07:50
И мисли, че бих имала нещо с мъж, който ме сваля, докато има приятелка? А един веднъж се опита да ми подари цвете, а аз просто си минавах...бях и с музика...и го хвърли пред мен...

Затова ти казвам, че перфектната ситуация е да стане чрез общи познати или приятели. А и обикновено момичето движи в компанията на момчето и се чувства странно там, ако не познава никого.

TraviS_
10-11-2007, 07:55
И мисли, че бих имала нещо с мъж, който ме сваля, докато има приятелка? А един веднъж се опита да ми подари цвете, а аз просто си минавах...бях и с музика...и го хвърли пред мен...

Затова ти казвам, че перфектната ситуация е да стане чрез общи познати или приятели. А и обикновено момичето движи в компанията на момчето и се чувства странно там, ако не познава никого.

Ок, Мноу 10х .нема да прааа грешките който са правели момчетата в историите ти ;) пак мн 10х

mon4eto
10-11-2007, 08:00
Opitai se po nqkakav na4i da prevazmogne6 po nqkakav na4in tazi tvoq slabost...sramejlivosta e dosta 4esto sre6tana spre4ka...taka 4e napravi si4ko vazmojno,dai si volq da q preodolee6... :wink:
Uspeh :!:

dinkisa
10-11-2007, 08:00
при отговор имам си гадже използвам-ама Любовник си нямаш нали,пък и аз не ревнувам :-D -ест след тва си тръгвам :wink:

BebSsSs
10-11-2007, 08:03
Prosto b1di sebe si.Po-malko izglejdai,pove4e b1di!Ne b1di nqkoi drug sas drug harakter i t.n. opitai se da gi vpe4atli6 s ka4estvata koito ti pritejava6.Uspeh! :smt006

TraviS_
10-11-2007, 08:32
Prosto b1di sebe si.Po-malko izglejdai,pove4e b1di!Ne b1di nqkoi drug sas drug harakter i t.n. opitai se da gi vpe4atli6 s ka4estvata koito ti pritejava6.Uspeh! :smt006

Ок 10х

Kras4eto_lp
10-11-2007, 09:13
Мии да не ти пука...кажи си квото стане тва е,ако не опиташ няма да спечелиш такаче нищо не губиш :wink: Само бъди спокоен :smt016

viki_nt
10-11-2007, 09:48
NE6TO NE MOGA DA TE RAZBERA ZA6TO NQKOI TRQBVA DA TI POMAGA DA SE ZAPOZNAE6 S MOMI4EI NE RAZBIRAM ZA6TO SE SPI4A6 PRI POLOZENIE 4E SI IMAL VE4E 7 GAJETA.TOZI PROBLEM MISLQ 4E E PO HARAKTEREN ZA MOM4ETA KOITO SA NQMALI NITO EDNO GAJE.NE TRQBVA DA TI PUKA .AKO TE PTREZE ILI NE TE HARESA MAINATA I.AZ SU6TO SE SPI4AM KATO GOORQ S NQKOE GOTINO MOM4E I MISLQ 4E E NORMALNO

My_Dear
10-11-2007, 10:19
Добре де... Айде сега помисли малко разумно. Т'ва момиче там пред тебе дето е изправено, човек ли е? Ми човек е, естествено :-D
Ти на какви теми си говориш с приятелите? От какво се интересуваш, когато разговаряш с дадена личност?
За такива неща ще си говорите, такива въпроси ще задаваш. Момичето пред теб е homo sapiens както всички останали. Можеш да я заговориш не тема, която те интересува (било то и мача на ЦСКА срещу Тулуза) и която искаш да обсъждаш с някой човек. Ако не се разприказва от първия път и каже, че футбола й е слабо място, питаш я кое й е силното място й готово ;)
Всичко е до това да си естествен, да си забавен и добър събеседник. Не се съмнявам, че тези характеристики ги имаш, така че следващия път не се спичай, не си мисли, че тя е някакво извънземно и че следи под микроскоп действията ти.

sasha_90
10-11-2007, 10:26
Не съм убедена,че ще ти помогна,но поне ще опитам.Когато видиш момиче,не се срамувай-тя няма да те изяде. :-D Трябва да бъдеш себе си.Питаше,че незнаеш с каква реплика да заговориш момиче.Няма точно определен израз с който да привлечеш внимание.Просто когато си харесаш някое момиче е достатъчно да отидеш при нея и да и кажеш :"Здравей + O:) ".След това измисляш на момента какво да си говорите(ако ти обърне внимание),а накрая ако ти допадне и по характер и искаш телефон за връзка.
Успех.

TraviS_
10-11-2007, 10:41
Добре де... Айде сега помисли малко разумно. Т'ва момиче там пред тебе дето е изправено, човек ли е? Ми човек е, естествено :-D
Ти на какви теми си говориш с приятелите? От какво се интересуваш, когато разговаряш с дадена личност?
За такива неща ще си говорите, такива въпроси ще задаваш. Момичето пред теб е homo sapiens както всички останали. Можеш да я заговориш не тема, която те интересува (било то и мача на ЦСКА срещу Тулуза) и която искаш да обсъждаш с някой човек. Ако не се разприказва от първия път и каже, че футбола й е слабо място, питаш я кое й е силното място й готово ;)
Всичко е до това да си естествен, да си забавен и добър събеседник. Не се съмнявам, че тези характеристики ги имаш, така че следващия път не се спичай, не си мисли, че тя е някакво извънземно и че следи под микроскоп действията ти.

Като се замисля си доста права ако темата която подхварля в началото не и допадне мога да я питам коя тема и е силна както ти каза да я смена с тази която и е силна.ма с моя касмет ше ме забие с некфа тема дет си няям и ни наи малка представа ше загофори там за некфи гримове например и ше скляпам на парцали :P ;] Но се пак си доста права. 10х за съвета ;]

TraviS_
10-11-2007, 10:45
Не съм убедена,че ще ти помогна,но поне ще опитам.Когато видиш момиче,не се срамувай-тя няма да те изяде. :-D Трябва да бъдеш себе си.Питаше,че незнаеш с каква реплика да заговориш момиче.Няма точно определен израз с който да привлечеш внимание.Просто когато си харесаш някое момиче е достатъчно да отидеш при нея и да и кажеш :"Здравей + O:) ".След това измисляш на момента какво да си говорите(ако ти обърне внимание),а накрая ако ти допадне и по характер и искаш телефон за връзка.
Успех.

сори за спама ... помогна ми... права си момичето няма да ме изде ;] 10х

sasha_90
10-11-2007, 11:07
Успех.

сори за спама ... помогна ми... права си момичето няма да ме изде ;] 10х
Радвам се,че съм помогнала.

flowerlina
10-11-2007, 14:59
Това е до психическа нагласа-ако постоянно си мислиш,че няма да имаш кво да кажеш,то така и ще стане.Напълно съм съгласна с Деат Уор и аз не обичам някакви тъпи забивки по улиците.Като например аз си вървя и някакъф:-Ррррррррррр ще те изям
-Ще ти приседна
-Дай си телефона
-Нямам в излишък :-D
И по-нататък нямаше вече се бяхме разминали.
Или аз си пътувам в автобуса и кондуктора нали ме таксува и после най-нахално си седна до мен и почна уж с тва дали имам карта/той още на спирката едно хубаво ме огледа/и после зе да ме разпитва и т.н/аз всъшност знаех кой е щото ...дълга история :-D /и така и до ся само ме сваля и аз само му се дърпам,ама ще видим :-D Та отплеснах се,мисълта ми е че не обичам нахални хора 8)

DevilWish
10-11-2007, 15:08
Ми те момичетата ти казаха вече най-характерното.Представи си ,че пред теб седи добър приятел ,кажи й какво интересно ти се е случило ,питай я тя как е ,всичко ок. ли е ,какво обича да прави през свободното си време - казваш "оо наистина ли и аз ,може някой път да го направим заедно" и така.....важото е да бъдеш себе си ;)

Timbaland
10-11-2007, 16:24
Имам проблем с момичетата...не мога да ги заговарям.винаги когато се пробвам така се паникйосвам че забравям какво да я питам не че знам как да започна разговора ;).До ся съм имал 7 гаджета и с всичките някой ме е запознавал и помагал шот както казах не моа се сетъ с каква реплика да я заговоря . Малку са момчетата който ше могат да ми помогнат така че искам главно помощ от момичетата. 10х Предваритeлно

Аз пък имам Deja Vu,не си единствения чувал съм го и преди.
Сигорно си по малък от мене,като малък и аз бях притеснителен и срамежлив.Опитаи са да я опознаеш,разбери дали има нещо което ви свързва.Понякога една игра на карти върши работа,аз теи са сприателявам оставям я да спечели 3/4игри да са нахъса и после.....намразва играта :) .

love_me93
10-11-2007, 17:49
при отговор имам си гадже използвам-ама Любовник си нямаш нали,пък и аз не ревнувам :-D -ест след тва си тръгвам :wink:
а тва е много весело :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 и на мен ми се е случвало. Пиша си с един по чата и той ми предлага, и аз му викам: "Сори, пич, много си готин, ама аз съм заета." И оня каза: "Е няма нищо де аз не съм ревнив.. Ама не ми отговори? " :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Иначе по темата - не разбирам кое ти е трудното ? Ако не заговориш едно момиче, как ще си намериш гадже а ? Има много теми за обсъждане - каква музика слуша, интереси, предпочитания.. Няма да е лошо и да й напраиш някой и друг комплимент и си готов :wink:

Summer_23
10-16-2007, 07:06
Да ти кажа,много момчета имат твоя проблем-не знаят как да заговорят едно момиче ](*,) Мисля,че трябва да преодолееш срама да се отпуснеш и да действаш-никое момиче не хапе :-D

sexy_momi4e
10-16-2007, 17:00
ami kvo da ti kaja...vsi4ki mom4eta koito sa me zagovarqli vinagi zapo4vat s-zdrasti,kak si,kvo pravi6...ob6ti ne6ta

SANDDRA
10-16-2007, 17:43
Не знам на колко си,но според мен с времето ще го превъзмогнеш! Просто трябва да не ти пука,а като се замислиш наистина няма за какво ти пука! Един живот живееш-живей си го,както искаш! Със сигурност ще те отрязват,но гледай да го приемаш с усмивка! Просто не приемай нещата толкова сериозно! Пък и съм сиг,че можеш да заговориш момиче,ако не се притесняваш! Айде,аз съм с теб! :)

krisscho
10-16-2007, 21:09
Хммм...Аз лично насочвам мислите си единствено към (Щях да кажа обекта, но няма да го направя, за да не си помислите че съм кретен.)момичето защото от всяка мисъл за околните ме хваща срам, но лека по лека усвоих непукизма и вече нямам проблеми. :wink:

А и ако те отрежат да не ти пука!Следващият път ще успееш! :)

vodka_f
10-16-2007, 21:15
пич има и друг вариянт да я попиташ направо за кво иска да си говорите повечето момичета обичат да бъбрят питаш какво и харесва от какво се вълнува такива неща на момичетата им е хубаво да се интересуват от тях праскаш някой комлимент и си готов :-D :wink: :P

yuyuto
10-16-2007, 21:39
а тва е много весело :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 и на мен ми се е случвало. Пиша си с един по чата и той ми предлага, и аз му викам: "Сори, пич, много си готин, ама аз съм заета." И оня каза: "Е няма нищо де аз не съм ревнив.. Ама не ми отговори? " :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Иначе по темата - не разбирам кое ти е трудното ? Ако не заговориш едно момиче, как ще си намериш гадже а ? Има много теми за обсъждане - каква музика слуша, интереси, предпочитания.. Няма да е лошо и да й напраиш някой и друг комплимент и си готов :wink:

Подкрепям...
:smt005 :smt005 :smt005 Бтл, не знаех, че вече ти е предложил... Последно помня, че на кино те кани... Що не го поканиш да му ударите по един бокс :smt005 :smt005 :smt005 Е,не, сори тва беше майтап... (към love_me93) :smt005 :smt005 :smt005

love_me93
10-17-2007, 04:50

Подкрепям...
:smt005 :smt005 :smt005 Бтл, не знаех, че вече ти е предложил... Последно помня, че на кино те кани... Що не го поканиш да му ударите по един бокс :smt005 :smt005 :smt005 Е,не, сори тва беше майтап... (към love_me93) :smt005 :smt005 :smt005

:-D :-D :-D а кой каза, че говоря за тоя, за който си мислиш :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 заблудена душица си :-D нее, тфа стана отдавна, просто си го помна, беше мн весело като го изръси :lol:

monityY
10-17-2007, 07:02
"здрасти,искаш ли да се запознаем"?-ако каже да(Запознайте се)-ако каже НЕ(минаваш към следващата) :smt016

RaLkb
10-17-2007, 11:17
Dokolkoto znam momichetet ne hapqt(e pone povecheto ne go pravqt xqx)budi sebe si otpusni se i deistvai. :P

BaD_GiRl_mL2
10-17-2007, 11:29
Отпусни се..Не мисли какво да и кажеш, за да и направиш впечатление, а просто се дръж нормално..Гледаи на нея като на приятел, а то другото само ще доиде..В един момент ще се появи тема на разговор, от която и двамата се интересувате :wink:

love_me93
10-17-2007, 13:47
Dokolkoto znam momichetet ne hapqt(e pone povecheto ne go pravqt xqx)budi sebe si otpusni se i deistvai. :P
аз хапя :-D :smt016 :smt016

GregoryHouse
10-17-2007, 15:02

Да не би да си ходил с тях в една и съща седмица...?Тъй като гледам май май...имал 7 гаджета и нз как да заговори момиче...омг.

SLaDKu_mOmIChEncI
10-17-2007, 15:14
Ами заговаряй ги с Здравей.Как си? .... Тоест неща , който можеш да си кажеш с един непознат човек небъди толкова срамежлив, защото няма да ти помогне много ! Отпосни се мисли за момичето като твоя приятелка (или поне , че ще ти бъде такава) Винаги гледай първо да станеш приятелка с нея , а не както много други момчета веднага да искаш да тръгнеш с нея и всичко да е ОК .... :wink:

Toffifee
10-18-2007, 10:05
Ми започни със реплика ,която няма да отблъсне момичето , а ще я накара да се усмихне :) . Най-лесно е да опознаеш едно момиче или да я заговориш в скайп , но все пак трябва да можеш и в реалния живот :) .Иди на дискотека пийни МАЛКО и се изтреляй към някое привлекателно момиче :-D

PINK_FLoyD
10-18-2007, 23:09
По-дяволите не се спичай! Говори глуости и яко трябва си помагай с алкохол :lol: Помисли дали има причина да се паникосвяш? Според мен няма! Ти яко намираш такава продължавай да се сдухваш.Ако ли пък не просто им ръси простотии така че да умират от смях.......с това ще ги спечелиш.

B3B0K
10-19-2007, 01:29
boje pak az svqlqm hora bez da razbera.... govoreh si s edno mom4e v tramvaq s edna fr bqh i mom4eto nqma6e bilet i doide kontrola i az na ebavka mu vika da be kartata ti e v dr qke se taka staa :-D i mom4eto si sliza i fr-kata mi mi vika ne te li e sram ne plano ne poznat az dokt zahapa... ;-) lesno e moje ako si po6a4 da si zabravi6 zapaloto i vsqkvi dr spored situaciqta :-)

tuterka
10-19-2007, 20:39
ей, преди всичко ще ти кажа че момичетата уещаме, когато непознато момче дойде при нас и е притеснено. така че избери да заговориш някоя сладурана, когато не си в кофти настроение, весело ти е и си предразположен към всякакви разговори. ест бъди и подготвен за отказ, но не се отчайвай - горе главата и бягай към някоя друга :wink: бъди себе си и ако попаднеш в някоя кофти ситуация сложи и малко хумор в разговора ви (може да те отърве от срамната ситуация) айде успех от мен и стискам палци!

Cool_Bitch
10-20-2007, 10:17
Trqq sam opitva6 ian4e nikoga nqma d se prestrai6i6 da go napravi6.Parvite nqkolko opita moje da ti e pritesneno i da sa neuspe6ni,no ne se pla6i vsi4ko s vremeto si. O:)