View Full Version : Противозачатъчни гелове?
BeautifulWorld
10-11-2007, 07:59
Здравейте! Има ли някой във форума, който да е използвал противозачатъчни гелове - тези, които се нанасят по вътрешността на влагалището преди секс? До колко са ефективни, какво е усещането? Ще потърся и информация в гугъл, но искам мнението на някой, който е ползвал :)
Kras4eto_lp
10-11-2007, 08:49
Хмм аз не съм ползвала ама не ми се стръват много надеждни...защо не използваш презерватив или хапчета :wink:
`Death`Whore``
10-11-2007, 08:51
Въпросът е, че трябва да се намажеш много навътре и много добре. Те убиват сперматозоидите, но ако точно на пътя на сперматозоидите няма гел, може да се забременее.
CuteBaby
10-11-2007, 12:16
Мм не съм ползвала,но на мен не ми се струват много надежни и не искам да рискувам и после да се чудя какво да правя.Това си е лично мое мнение де-ти сама си решаваш
И на мен ми се струват не много надеждни.Аз никога не съм ползвала такива гелове,но ... все си мисля,че може да стане гаф с тях и по-добре е презерватив или хапче.
saglasna sam s mnenieto na drugite ..... po dobre polzvai prezervativi, tezi gelove ne mi se struvat mn nadejdni... NE RISKUVAI
Знам, че има противозачатни свещички, които се поставят във влагалището 15 минути преди полов акт, не знам дали става дума за същото. Има и противозачатъчни лепенки, които се лепят по тялото. Надеждни са.
swords1010
10-11-2007, 15:17
Мисля, че говориш за спермициден гел! Върши работа, но ако не е апликиран правилно имаопасност от забременяване! :wink:
BeautifulWorld
10-11-2007, 16:05
Да, точно спермициден гел имам предвид :D Аз си ползвам презервативи, просто ми е интересно и за тези гелове. Май сте прави, че не са много надеждни :? Те могат да се използват заедно с презерватив предполагам, за по-сигурно - ако се скъса.
palomaaa
10-11-2007, 16:10
Да, точно спермициден гел имам предвид :D Аз си ползвам презервативи, просто ми е интересно и за тези гелове. Май сте прави, че не са много надеждни :? Те могат да се използват заедно с презерватив предполагам, за по-сигурно - ако се скъса.
Xax,mai qko si se 6a6nala,q napravo glatni edno protivoza4ata4no,namaji se e gel i polzvaite prezarvativ,za po sigyrno!!!
`Death`Whore``
10-11-2007, 16:15
...плюс спирала и мъжът да си направи вазектомия :-D
palomaaa
10-11-2007, 16:20
...плюс спирала и мъжът да си направи вазектомия :-D
eee togava se 4ykai qko!!!