View Full Version : съвет бременност
Здравейте.Искам да ви попитам нещо,за чиито отговори ще съм ви много благодарна.На 2.09пих ескапеле,трябваше да ми доиде на 3,но доиде на 4.на 7 свърши,беше малко слабо.Сега би трябвало да ми доиде на 7,да,но не.Вече 5-ти ден не,преди малко си направих тест беше отрицателен,но ме притеснява това че още преди да направя теста го отворих,в смисъл издърпах капачето,което е под чертичките,според вас това имали някакво значение? Как мислите бременна ли съм или не?Принципно цикалът ми е мн точен,непрекъснато ми се ходи до тоалетна,боли ме главата и корема,гади ми се.....Благодаря за отговорите.И преди да кажете че не сте лекари и така нататък-в понеделник имам час,просто искам мнениия
gamercheto_
10-11-2007, 14:12
еми в понеделник ще разбереш дали ще ставаш майка и така :)
ne si bremenna spokoino ... shtom ti e doshlo i testa e otricatelen nqma ot kakvo da se pritesnqvash ... normalno e cikalat ti da se promeni sled upotrebata na eskapelle
Здравей,мила!Значи,искам да ти дам един съвет.Една медицинска сестра,приятелка на майка ми,каза че ако правиш секс и трябва да ти дойде след няколко дена,дори да си забременяма ще ти дойде на датата,на която трябва,а на другия месец вече няма да ти дойде,така че не може да чакаш да ти дойде.Защото много млади момичета се притесняват да не са забременели,а като им дойде мензиса и се успокояват,но не е така,винаги трябва да си имаш едно на ум!А за теста- незнам,не съм запозната,но по-добре си направи още един за сигурност.УСПЕХ! :wink:
да де,ама не ми е дошло...точно за това се притеснявам,вече 5ден нямам цикъл
мерси миша,ще си направя още 1тест,и след това ще видим какво ще стане
sexy_angell
10-11-2007, 14:46
spoko ne si bremanna,sled upotrebata na escapelle cikalat e neredoven.drugiq mesec ve4e 6te se normalizirat ne6tata.
_butterfly_
10-11-2007, 14:50
Според мен не си бременна, тестът трябва да е бил ефикасен и след като си го отворила. А това, че те боли главата и корема може да е ПМС.
Ако си пила Ескапел навреме, в смисъл до 72 часа след половия акт, не мисля че имаш повод за притеснение. Още повече, че ти е дошли след употребата му, и то навреме, доколкото разбрах. Просто следващите месеци най-вероятно цикълът ти ще е разбъркан. Тестът ти е отчел вярно, предполагам, че става дума, че си го отворила непосредствено, преди да го направиш, а не час-два преди това. Гаденето, болките в корема и главата, най-вероятно се дължат на ПМС, аз съм така всеки месец. Предполагам, че скоро ще ти дойде. А и щом имаш час за лекар, той ще те прегледа и ще ти обясни какво можеш да очакваш след Ескапел. Желая ти късмет и не се трежови излишно, най- много още повече да ти закъснее от притеснение!
MI NEZNAM AMI TOVA E HUBAVO 4E SI SI ZAPISALA 4AS PRI LEKAR(MALKO MOMI4ETA IMAT SMELOSTTA) NO VSE PAK NEZNAM KVO DA TI KAJA SORRY IZ4AKAI DA VIDISH DOKTORA KVO SHTE TI KAJE
swords1010
10-17-2007, 16:59
Не мисля, че си бременна. Също така едва ли си повлияла на работата на теста като си го отворила.
Здравей,мила!Значи,искам да ти дам един съвет.Една медицинска сестра,приятелка на майка ми,каза че ако правиш секс и трябва да ти дойде след няколко дена,дори да си забременяма ще ти дойде на датата,на която трябва,а на другия месец вече няма да ти дойде,така че не може да чакаш да ти дойде.Защото много млади момичета се притесняват да не са забременели,а като им дойде мензиса и се успокояват,но не е така,винаги трябва да си имаш едно на ум!А за теста- незнам,не съм запозната,но по-добре си направи още един за сигурност.УСПЕХ! :wink:
Спри да пишеш глупости бе ей!!!Накрая някой ще вземе да ти повярва!!!Няма никакъв шанс да си бременна и да ти дойде, освен при цветна бременност, но тогава ти "идва"доста по-различно.От там на татък...няма как да правиш секс 3-4дена преди цикъла и да забременееш, защото овулацията е преминала!!!
Та по темата...След употребата на спешни контрацептиви е съвсем нормално цикълът ти да не е редовен.Ако не беше подействало не трябва и да ти е идвало.Освен това от тогава е минало достатъчно време за да ти отчете тестът.Така че споко, няма шанс да си бременна...Но те поздравявам, че не търсиш мения от предимно не особено запознати деца, а ще ходиш на лекър =D>