View Full Version : Да тръгнем ли отново
haresvam edno mom4e i to men i hodihme 2 dena az skasah s nego poneje si misli 4e haresvam edin negov fr i postoqnno mi se sardi.Seha ne hodim i toi mi kaza 4e ne iska daje da sme priqteli no se sdobrihme dnes otnovo i taka postoqnno se karame i se sdobrqvame no toi se sardi za gluposti i na men mi kipvа.
Water_lili
10-11-2007, 18:37
не си заслужава нервите щом още след втория ден се карате ,просто не си заслужава само губене не време,по хубаво го разкарай сега и после няма да имаш проблеми от сорта на превързване ](*,)
kobrichka
10-11-2007, 18:39
:-s Нищичко не разбраш,хем не ходите,хем днес сте се здобрили ](*,) Значи въпроса ти е....Да тръгнете ли отново?ем ние откаде да знаем,ако ти харесва и ти е хубаво с него....да,но до колкото разбрах от написаното(прочетох го 20пъти)само се карате и на теб ти кипва....е тогава,защо трябва да сте заедно...?
daite si polseden 6ans :) i dano ne6ata da se polu4at :):):):):)
sasha_90
10-11-2007, 18:53
Лапешка работа...
suantito
10-11-2007, 18:57
Аре тъгвайте пак после кат скъсате ще пишеш...
NightSky
10-11-2007, 19:11
Лапешка работа...
shivacheva
10-11-2007, 19:13
НЕ...по-добре е и за двамата...
gLoRiOuS_aNGeL
10-11-2007, 19:38
Когато в една връзка има много караници,неразбиратество,р аздели и събирания,трябва да се направи една голяма крачка - ОКОНЧАТЕЛНА РАЗДЯЛА! Не мога да разбера какви са тези втори шансове,сдобрявания и така нататък...Моето мнение : Щом се карате постоянно,по-добре и за двамата е да не сте заедно!
НЕ...по-добре е и за двамата... тая снимка от аватара имаш ли я в по голям размер? по темата ако тръгвате някаде за далече си земете по удобни обувки :-D
Ем какаъв е смисъла?! Скъсала си с него заради това че се сърди, той не се е променил тогава защо ще тръгвате пак?! Да скъсате след 1 ден?! :roll:
BWald0rf
10-11-2007, 21:59
Първо само да кажа че съм герой защото прочетох това и наистина го разбрах! ..Хях ..
Ам та по темата-губиш си времето с детски истории .. (и на хората дет го четат) Къф смисъл има да ходиш с човек с който само се карате...и късате заради едното сърдене?? .. Омг .. :|
Еми, остави го.Така може да си играете много време, явно не се разбирате.
Когато в една връзка има много караници,неразбиратество,р аздели и събирания,трябва да се направи една голяма крачка - ОКОНЧАТЕЛНА РАЗДЯЛА! Не мога да разбера какви са тези втори шансове,сдобрявания и така нататък...Моето мнение : Щом се карате постоянно,по-добре и за двамата е да не сте заедно!
ми естествено! и аз така мисля!
Gadjeto ti ili biv6oto tam nz e golqma bodala.6tom si tragnala s nego kak ve4e na 2 den 6te haresva6 nqkoi drug. ](*,) ](*,) ](*,)