View Full Version : Една диета
ami tova e edna dietka ot li4en opit znam 4e mn deistva
1den-samo vareni kartofi bez ni6to(sol i takiva ne6ta)
2den-2 kofi4ki kiselo mlqko nqma zna4enie kolko maslenost
3den-3 krenvir6a
4den-qbulki kolkoto iska6
5den-samo sok ot qbulki(moje da vi se vijda mn gadno ama ne e taka)
6den-3 svareni qica
7den-samo 4ai s met
moje da se pie 4ai bez zahar i voda ne e zaduljitelno da se izkara cqlata,no posle da ne se natup4e6 s 6okolad,hlqb i kakvi li ne o6te
Theoatguy
10-12-2007, 11:35
1. Пиши на кирилица
2. Това не е диета.
3. Диета означава дневен хранителен план, т.е. това не е диета.
4. Зле си.
x-PeRiMenT
10-12-2007, 15:09
Верно. Тва не е диета. Тази 7-дневна 'диета' можеш да я ядеш в 1 ден и пак да отслабнеш. Ама цял ден да караш на сокове и фотосинтеза - не става. Може само в медицинския ти картон да впишат под заболявания 'анорексия'. Разберете веднъж за винаги: гладуването не е решение на проблема с килограмие. Почвайте да спортувате! От такова гладуване тялото се самоизяжда, за да се осигури енергия само на жизненоважните процеси(сърцебиене, функциониране на белите дробове и др., даже и мозъчната функция се прекратява, като второстепенна) и няма да се свалят само мазнини, ами и мускули, нарушава се и хормоналното равновесие и като цяло организмът се умаломощава и се предразполага към болести.
диетата не е хубава! един ден пие6 само 4ай,а на другия 3 кренвир6а? :shock: поне като 6те гладува6 карай само на едното или само на др...кфо е тфа единия ден да яде6 др ни6то да не яде6.. така и да свали6 малко на др ден 6те го ка4и6.. а и секи ден да яде6 по нз си колко варени картофи применро или кренвир6 пак 6те свали6 мн бързо и после 6те ги ка4и6 двойно.. дано си ме схванала,не ме бива в обясненията,незнам действа ли,ама на мен тази диета не ми допада,ти като иска6 прави си я!
juluboncheto
10-12-2007, 16:20
диетата не е хубава! един ден пие6 само 4ай,а на другия 3 кренвир6а? :shock: поне като 6те гладува6 карай само на едното или само на др...кфо е тфа единия ден да яде6 др ни6то да не яде6.. така и да свали6 малко на др ден 6те го ка4и6.. а и секи ден да яде6 по нз си колко варени картофи применро или кренвир6 пак 6те свали6 мн бързо и после 6те ги ка4и6 двойно.. дано си ме схванала,не ме бива в обясненията,незнам действа ли,ама на мен тази диета не ми допада,ти като иска6 прави си я!
Подкрепям те! :-) O:)