Влез

View Full Version : Какво се обърка?!

Damn!
10-11-2007, 23:34
Ето я предната тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=134677&highlight=

нА 16 съм от Търново ,момичето и то е на толкова и е от Бургас.Запознахме се по скайп и като бях на Ахтопол на море тя дойде да се видим.Оттогава си чатим всеки ден.

И сега ок.После изведнъж какво стана незнам и аз...Тя ми каза ,че можело да дойде ,ама си излъга или най-вероятно просто не можа да дойде.То не бяха поздрави с любовни песни ,не бе чудоСлед това и взех едно мн готино герданче пратих и го по скайп тя много се разчувства каза ми ,че отдавна не е казвала на някого ,че го обича ,но мен ме обича...че е изгубила всичките си добри приятели ,но няма да допусне това да стане с мен...пита ме ,ако след време се влюби в мен ,а аз я възприемам като фр. какво ще стане ала бала....И изведнъж идва вчера се едно си пиша с някакъв друг човек...като за начало ме преби ,след като ме попита има ли нещо странно ,ако покани някое момче да излязат ,защото мн харесала някакъв...на някъв купон как се заприказвали ....Вного странно ,защото преди 2 седмици пак ми вметна ,че харесва някой със същото описание ...а този уж на купона го е харесала ,който е бил преди 5-6 дни ...и после я питах вчера защо ми го зададе този въпрос и тя еми просто от любопитство не го мисли.Ся към 1 и пиша смс ще влезе ли в Скайп и тя ми отг не е нужно да ми пишеш всеки ден не съм у нас и спя и събуди тези около мен...Кажете ми какво да я направя ,тъй като въпреки всичко още я обичам.Но просто посл. 2 дни се държи ужасно...Все едно не е тя.А според Вас има ли шанс такова момче ,което да харесва да няма ,а просто да си е измислила ,за да я ревнувам?

Mariolcheto
10-11-2007, 23:48
Според мен тя се колебае между теб и другото момче! :? Това можеби я обърква и я кара да се чувства така!Ти не я претискай ако тя иска да бъде с теб и те обича сама ще те потърси...просто имай търпение :-) според мен тя сама незнае какво иска и малко те използва но не я познавам така че ти си знаеш най-добре ;-) За сега аз ако бях на твое място щях да се правя че ми е безразлична :roll: можеби защото съм инат и макар да я обичаш :wink: аз мисля че всичко ще се оправи а и ти сам знаеш че от любовта боли! \:D/

Damn!
10-11-2007, 23:52
Според мен тя се колебае между теб и другото момче! :? Това можеби я обърква и я кара да се чувства така!Ти не я претискай ако тя иска да бъде с теб и те обича сама ще те потърси...просто имай търпение :-) според мен тя сама незнае какво иска и малко те използва но не я познавам така че ти си знаеш най-добре ;-) За сега аз ако бях на твое място щях да се правя че ми е безразлична :roll: можеби защото съм инат и макар да я обичаш :wink: аз мисля че всичко ще се оправи а и ти сам знаеш че от любовта боли! \:D/Ебахти безразличието...тя ме пита ако след време се влюба в теб ,а ти ме чувстваш само като фр какво ще напрваиш и аз и казах трудно си представям да не те харесвам..

Mariolcheto
10-11-2007, 23:55
Просто исках да ти кажа че няма никакви чувства към теб ! [-X ](*,)

Mariolcheto
10-11-2007, 23:58
Според мен тя се колебае между теб и другото момче! :? Това можеби я обърква и я кара да се чувства така!Ти не я претискай ако тя иска да бъде с теб и те обича сама ще те потърси...просто имай търпение :-) според мен тя сама незнае какво иска и малко те използва но не я познавам така че ти си знаеш най-добре ;-) За сега аз ако бях на твое място щях да се правя че ми е безразлична :roll: можеби защото съм инат и макар да я обичаш :wink: аз мисля че всичко ще се оправи а и ти сам знаеш че от любовта боли! \:D/Ебахти безразличието...тя ме пита ако след време се влюба в теб ,а ти ме чувстваш само като фр какво ще напрваиш и аз и казах трудно си представям да не те харесвам..
"След време" :smt005 :smt005 :smt005 ми то ако те обичаше щеше да е още сега :smt005

Damn!
10-11-2007, 23:58
Просто исках да ти кажа че няма никакви чувства към теб ! [-X ](*,)Е нали първоначално викаш че се двуоми ,а сега...я пак напиши всичко ,че 2та ти поста си противоречат.

Mariolcheto
10-12-2007, 00:02
Ами тя или няма никакви чувства към теб или просто се двоуми с някое друго момче! :smt016 Надявям се да е второто! :-) :arrow: И да избере теб!

N0_feAR
10-12-2007, 05:26
според мен пък тва с момчето за което ти е говорила е просто за да те подразни, да ревнуваш.....а относно леко захладнялото й отношение към теб.....ами замисли се, разтоянието оказва своята сила. Само с чатене не става....

freedom
10-12-2007, 07:11
според мен пък тва с момчето за което ти е говорила е просто за да те подразни, да ревнуваш.....а относно леко захладнялото й отношение към теб.....ами замисли се, разтоянието оказва своята сила. Само с чатене не става....
+1

NightSky
10-12-2007, 07:13
Сигурно иска да ревнуваш и затва е измислила друго момче.

Damn!
10-12-2007, 07:42
А дано сте прави.Ама и да не е с чат ,да си ми каже ,ще поговоря по мъжки с баща ми да ме пусне да се видим....А не да ми се прави на сърдита и хептен да се нервя :roll: :roll:
пп-Тя каза ,за харесването ,че ако има нещо ще ви го каже без намеци и увъртания.

Damn!
10-12-2007, 12:24
Ба поне тук очаквах малко подкрепа ,ама...

MindYourMind
10-12-2007, 12:41
Играе си по чата с теб, просто и раздвижваш цикларското ежедневие на тая. Колкото и безибдно да е чатенето, пак те хвърля в някакви илюзорни
представи, че нещо може да се получи между вас. Пак курвенски номера...