View Full Version : Ако не сега когa?
Kel'Thuzad
10-12-2007, 00:26
Здравейте,
Аз съм нов тук,но се осмелявам да обявя нова тема.
Става въпрос за това,че всички около мен ми повтаряха,че е прекалено рано за сериозна връзка(на 14 бях) ,даваха ми савети да се възползвам от момичето(да я чукам и тем подобни) че сега ми бил живота и не трябвало да хвърлям усилия върхо нещо което така или иначе щяло да стане.Както и да е.Вече от 2 години и 2 месеца съм със това момиче(както и да ви се струва се сгодихме на 2 годишнината ни)
и всичко е наистина идеално!Не сме си правили "почивки" един от друг и никои на никого не е кръшкал.Нямал съм никога по-добър приятел и дори самата тя все още е измомена че всичко е така идеално.
Тай като знам че веднага някой идиот ще запита или ще каже че явно правиме някакъв "убер" секс и за това сме заедно!НЕ. Почнахме да правим секс някъде около 16 месец от познанството си!
Просто искам да кажа и да насърча найвече хората да бъдат по-сериозни и по-отдадени един на друг!
А за тези секс маниаци който ще искат доста секс само ще кажа:
Както в песента на Кристина Агилера се пее "Good Things come for boys who wait" или Хубавите неща са за момчетата който изчакват.Гарантирам го!
xXxScreamxXx
10-12-2007, 05:40
Tva poslednoto e vqrno :wink:
HouseSoul
10-12-2007, 05:51
Бате лично аз не мисля да се заробвам , макар да съм на 20 вече .. яко си ми е да съм ергенче и да ходя по колежките си ... :wink: Но всеки решава индивидуално за себе си , щом мислиш че си открил любовта на тази възраст, прав ти път... лично аз смятам,че на вашта възраст не е хубаво да имаш сериозна връзка.... защото докато се обърнете вече няма да сте ученици и ще ви липсват детските години.... ахх тези детски години .... колко алкохол,наркотици и жени са видели ... хаха :lol: Сега е момента да си поживеете,докато живота не ви е грабнал и нямате никакви проблеми .... (ако си мислите че проблемите в училище, с родителите, с гаджето или с някой приятел са сериозни ... почакайте докато завършите е тогава ще ви питам) :roll:
lLady_MooN_RaiN
10-12-2007, 06:08
Всеки някога среща истинската любов. Колкото по-рано я срещнмеш, толкова по - дълго ще си с нея. Имал си късмет! браво.
HouseSoul
10-12-2007, 06:20
Всеки някога среща истинската любов. Колкото по-рано я срещнмеш, толкова по - дълго ще си с нея. Имал си късмет! браво.
За каква истинска любов ми говорите на пубертетска възраст беее :lol: Мислете си дам ..... :roll:
`Death`Whore``
10-12-2007, 06:27
Но самият факт, че на 16 се сгодява, показва неговата незрялост. Четеш ли какви ги пишеш? В 7-ми клас имаш сериозна връзка, в 9-ти се сгодяваш :smt005 И какво, като си чакал...вие сте били на 14, нормално е. Радвам се, че си срещнал любовта, аз съм на мнение, че любовта може да се срещне и в родилния дом, но човек не трябва да се вживява, докато не е готов за любов. Интересно ми е какво са мислели родителите ви...и какво мислят за годежа...всеки нормален родител ще ти каже, че постъпваш детински. И ще бъде прав. И ми е много интересно как си решил на 14 да имаш сериозна връзка още при запознанството с нея едва ли не. Имал ли си преди такава връзка, че да знаеш за какво става въпрос?
Eрнст Баркман
10-12-2007, 06:32
Здравейте,
Става въпрос за това,че всички около мен ми повтаряха,че е прекалено рано за сериозна връзка(на 14 бях) ,даваха ми савети да се възползвам от момичето(да я чукам и тем подобни) че сега ми бил живота и не трябвало да хвърлям усилия върхо нещо което така или иначе щяло да стане.Както и да е.Вече от 2 години и 2 месеца съм със това момиче(както и да ви се струва се сгодихме на 2 годишнината ни)
и всичко е наистина идеално!Не сме си правили "почивки" един от друг и никои на никого не е кръшкал.Нямал съм никога по-добър приятел и дори самата тя все още е измомена че всичко е така идеално.
Тай като знам че веднага някой идиот ще запита или ще каже че явно правиме някакъв "убер" секс и за това сме заедно!НЕ. Почнахме да правим секс някъде около 16 месец от познанството си!
Просто искам да кажа и да насърча найвече хората да бъдат по-сериозни и по-отдадени един на друг!
Както в песента на Кристина Агилера се пее "Good Things come for boys who wait" или Хубавите неща са за момчетата който изчакват.Гарантирам го!
не е по темата ама авата ри те ме кефи
LuDa_po_TaRkaN
10-12-2007, 06:42
Но самият факт, че на 16 се сгодява, показва неговата незрялост. Четеш ли какви ги пишеш? В 7-ми клас имаш сериозна връзка, в 9-ти се сгодяваш :smt005 И какво, като си чакал...вие сте били на 14, нормално е. Радвам се, че си срещнал любовта, аз съм на мнение, че любовта може да се срещне и в родилния дом, но човек не трябва да се вживява, докато не е готов за любов. Интересно ми е какво са мислели родителите ви...и какво мислят за годежа...всеки нормален родител ще ти каже, че постъпваш детински. И ще бъде прав. И ми е много интересно как си решил на 14 да имаш сериозна връзка още при запознанството с нея едва ли не. Имал ли си преди такава връзка, че да знаеш за какво става въпрос?
напълно съм съгласна с теб =D> =D> =D>
krem4et0
10-12-2007, 06:46
Уф, поедната порция деца със мноооого сериозни връзки. Казвала съм го и пак ще го повторя-на 14 или 16 имаш съвсем различно мислене. на 20 ще е коренно друго, а на 30 направо няма да се познаеш.за къде бързате? Аз съм с моя мъж от 3 години, на по 22 сме и изобщо не мислим за сватби, годежи и такива неща. Искаме да живеем заедно, но на този етап е невъзможно. Просто вие не мислите РЕАЛНО! Гаранция, че слд 3 годвини макс няма изобщо д се поглеждате или щше ст на здравей-здрасти. Освен, ако не си направите 1 бебе. И за какво ви е този годеж, като поне още 2 години не може да се жените?
`Death`Whore``
10-12-2007, 06:49
Ама нее...те сега се сгодяват, за да покажат колко се обичат #-o #-o #-o Сигурно ще живеят при мама и тати...а с незавършено средно образование няма да си намерят свясна работа и 10-тина години няма да имат пари да се изнесат оттам.
krem4et0
10-12-2007, 06:50
Сигурно е за това. Ние с тебе като сме дърти вече и не сме сгодени, значи не обичаме приятелите си по техните разбирания, нали?
`Death`Whore``
10-12-2007, 06:53
:S /туй е емотиконката от Скайп/ Да...моят приятел не ми е предлагал брак... :smt010 Той не ме обича! Как може да имам приятел, без да съм сгодена? :smt010
Уф, поедната порция деца със мноооого сериозни връзки. Казвала съм го и пак ще го повторя-на 14 или 16 имаш съвсем различно мислене. на 20 ще е коренно друго, а на 30 направо няма да се познаеш.за къде бързате? Аз съм с моя мъж от 3 години, на по 22 сме и изобщо не мислим за сватби, годежи и такива неща. Искаме да живеем заедно, но на този етап е невъзможно. Просто вие не мислите РЕАЛНО! Гаранция, че слд 3 годвини макс няма изобщо д се поглеждате или щше ст на здравей-здрасти. Освен, ако не си направите 1 бебе. И за какво ви е този годеж, като поне още 2 години не може да се жените?
Съгласна съм, че е много детско.Един годеж не е доказателство нито за любовта, нито за зрелостта им. Нищо не им пречи да се обичат и без годежи, а заживеят ли заедно всичко ще се промени. И все пак...аз се запознах с моя мъж когато нямах навършени 16, а това беше преди 6 год. Давам го само като пример, че понякога се получава нещо от училищната любов...Но е много рядко, с много компромиси и най-вече с никакво прибързване към годежи м/у 16годишни :) Обичайте се, радвайте се един на друг, но се опитвайте да разсъждавате реално и да действате реално...Пък то каквото има да става, ще стане...Няма да избяга :)
`Death`Whore``
10-12-2007, 07:15
Баба ми се е оженила на 17 и се е развела.
krem4et0
10-12-2007, 07:17
Другата баба(не общата ни) на братовчедите ми се е омъжила на 15. Като станах на 16 каза, че съм престаряла и никой нямало да ме иска толкова възрастна..........
NightSky
10-12-2007, 07:27
Другата баба(не общата ни) на братовчедите ми се е омъжила на 15. Като станах на 16 каза, че съм престаряла и никой нямало да ме иска толкова възрастна..........
:smt005 :smt005 :smt005
По темата: За кво ви е тоя годеж на 16? Да се правите на интересни. Има много време за тези неща, живота е пред вас.
Istoriqta ti e dosta pou4itelna Bravo :wink:
Бате лично аз не мисля да се заробвам , макар да съм на 20 вече .. яко си ми е да съм ергенче и да ходя по колежките си ... :wink: Но всеки решава индивидуално за себе си , щом мислиш че си открил любовта на тази възраст, прав ти път... лично аз смятам,че на вашта възраст не е хубаво да имаш сериозна връзка.... защото докато се обърнете вече няма да сте ученици и ще ви липсват детските години.... ахх тези детски години .... колко алкохол,наркотици и жени са видели ... хаха :lol: Сега е момента да си поживеете,докато живота не ви е грабнал и нямате никакви проблеми .... (ако си мислите че проблемите в училище, с родителите, с гаджето или с някой приятел са сериозни ... почакайте докато завършите е тогава ще ви питам) :roll:
+1
+1 и за ибиза =D> :arrow: go play ;Pp~
Water_lili
10-12-2007, 08:07
респектирам момчета като теб, жалко че няма повече които да са толкова зрели на тази възраст
`Death`Whore``
10-12-2007, 08:09
респектирам момчета като теб, жалко че няма повече които да са толкова зрели на тази възраст
Не е зряло да си само с основно образование, без работа, пари и дом и да решиш да се жениш.
това ми напомня историята на едни приятели...ходят от около година, тя е на 18, 12-ти клас, ще заминава за Германия за висше, той на 20, учи в София, сгодили са се тази година на 18-тия и РД, обещали са си да се оженят, след като тя завърши висше...а всъщност се виждат 1-2 пъти на месец най-много ](*,)
Water_lili
10-12-2007, 08:13
Не е зряло да си само с основно образование, без работа, пари и дом и да решиш да се жениш.
не говорех за това ,а за отношението му към жените и живота,освен това той не е казал че е женен човек може да се сгоди и да се ожени след години
`Death`Whore``
10-12-2007, 08:16
Какви жени? Те са момиче и момче все още. Едната връзка не ги прави зрели хора. Просто между тях се е получило и са заедно 2 години. Точно за това говоря - сгодяваш се, за да се ожениш. Те ще бъдат самостоятелни най-малко на 20 - 4 години годеж? Я се осъзнай, момиче. Бракът не е нищо романтично и любовно. Бракът е отговорност, желание за семейство и най-вече финансова независимост.
това ми напомня историята на едни приятели...ходят от около година, тя е на 18, 12-ти клас, ще заминава за Германия за висше, той на 20, учи в София, сгодили са се тази година на 18-тия и РД, обещали са си да се оженят, след като тя завърши висше...а всъщност се виждат 1-2 пъти на месец най-много ](*,)
Лиготии. И ние с мъжа ходим от толкова, обичаме се, но не сме тръгнали да се сгодяваме, 'баси. Колко дълги връзки се разпадат - нужно е повечко време, за да разбереш дали ще сте заедно и занапред.
samoubiika
10-12-2007, 08:19
Здравейте,
Хей хей хей...аз не разбрах на колко години си...ако си на 16 години и 2 месеца е супер смешно да си сгоден...
Както и да е...
Виж сега,една връзка никога неможе да е идеална...все нещо намирисва!
Аз не мога да си представя идеалната връзка...
Сигурно има супер секс,супер подхождащи си характери НЯМА ХАРАКТЕРИ,КОИТО ДА ЗАЛЕПВАТ ЕДИН ЗА ДРУГ!Все ще има едно малко различие,което ще излезе наяве някой ден и ще съсипе нечий живот!
Радвай се на връзката ти,но се съмнявам,че е истинска!
Брат ми си има приятелка от 3 години,нямат годеж идват у дома,ходят у тях,имаме двустаен таван,който е обзаведен,понякога спят там,но 1 се разделиха заради една малка глупост!
Аз исках да се съберат и се събраха,но не сгрешиха...
Нямат идеална връзка,ЗАЩОТО ТАКАВА НЕСЪЩЕСТВУВА!!!
(Моите баби са били съвестни и са се женили на 21,22 :-D )
`Death`Whore``
10-12-2007, 08:20
Самоубийка, евала. Няма идеални неща, винаги има проблеми.
Kras4eto_lp
10-12-2007, 08:20
Според мен това с годежа е леко тъпо...не може да се гарантира,че след 2 години ще се обичате още.Освен това ранните бракове завършват много често с развод.Иначе нещото,което много ми хареса в поста ти е че не си послушал приятелите ти,които са ти казвали само да я оправиш...поздравления за това :wink:
?love_haTe!
10-12-2007, 08:30
Човек,тва е адски тъпо.Кви са тея глупости е,ти си на 16,вече си сгоден,утре може вече и бебе да си имаш.. :smt005 Пак повтарям,на 16 си,акъла ти сега почва да зрее.Ще видиш като станеш на 20 ще се смееш на тая постъпка,а на 30 вече ще си я забравил.За да мислиш за годеж,сватба,семейство,дом трябва да си с този човек доста дълго и поне да си пълнолетен :wink:
Айде позамисли се малко ;-)
DoomShadow
10-12-2007, 08:42
ем брато, ти си решаваш. моето мнение е че още не ти е времето и първо тряа си гледаш образованието, но пак казвам, ти си решаваш
Пожелавам ви и цял живот да си ходите ако щете..ама защо толкова БЪРЗАТЕ?! НА 16 сгоден..я ми кажи родителите ти как реагираха,ами приятелите ти?! За бога ами то не е смешно трагично е.Искаш да покажеш,че си зрял,за възраста си..само да те информирам НЕ СИ.Смешен си като искаш да се правиш на ГОЛЯМ.Айде сега дайте и едно бебе,за сефте...сигурно ще е МНОГО зряло нали?! Лапета... :|
lLady_MooN_RaiN
10-12-2007, 11:00
За да се влюбиш истински не трябва да си на 30 години. Любовта идва по всяко време без да пита...
Kel'Thuzad
10-12-2007, 11:13
Маи само Water_lili ме разбра какво исках да кажа!
А това коеето вие исказвате е точно това от което исках да се оплача.
Само едно ще кажа: Не знам кое не е зрялото,да считаш че всеки един етап от живота ти е важен и да приемаш нещата на сериозно(след като имаш доказателства че си заслужава) или да имаш твърдо определени критерии кога да обичаш и кога е напълно невъзможно да има истинска любов.
Всички ми говорите за трудния периот когато хората се отделят от родителите си и че на нас ще ни е невъзможно.ОК. А замисляли ли сте се че когато имаш човек до себе си в трудни моменти нещата са по-лесни. И да попитам от кога материалното полужение е фактор за любовта? + това няма ли да докажем наща любов и приятелство именно като преминем заедно през този период?
Нужно ли е да се дъжа като копеле с момичетата да се друсам и да се напивам,а да и от кога стана това дефинция за "да си живееш" живота?!
И трябва ли при моето "живеене" като връзките са ми за по една нощ след това момичетата да си слагат такива неща в SKYPE-а:"Обичайте се хора! Оставям това сега на вас,а аз ще се върна в моя свят на мрака защото явно там е моето място - там където няма любов!"
Като искате да сте такива аз не искам.Аз исках да споделя това с вас
и оценявам че ви сте му обърнали внимание! Все пак дали на вас ще ви харесва или не е от знаечение.От значение за мен е друго и вие знаете какво!
`Death`Whore``
10-12-2007, 11:15
Никой не е казал, че не се обичате. Никой не е казал, че с любимия човек до себе си на човек му е по-лесно в трудните моменти. Никой не е казал, че материалното състояние е фактор за любовта. И никой не е казал, че трябва да си живееш живота. Обичайте се, радвам се за вас. Опитах се да ти обясня какво означава бракът и оттам - годежът. Те не са любов, написала съм го. Защо не вникнеш в думите ми?
И този ти пост беше леко детински. Изопачи нещата и изкара, че всички са казали съвсем различни неща. Ако не си разбрал, да беше попитал.
hahavteen
10-12-2007, 11:35
A be hybavo 4e se obi4ate ama spored men tva s godeja e tvurde priburzano.Maika mi i purvia i priatel sa hodili 5 godini i sa se razdelili za6toto toi ia e pritiskal da se jeniat.S ba6ta mi sa bili zaedno 6 godini no e pokazal istinskia si harakter 4ak sled kato sa se ojenili.Az(na 18 sum) do skoro biah s 4ovek s koito naistina mn se obi4ahme i biahme zaedno 2 godini no se razdelihme zaradi edna negova postupka.Ta iskam da kaja 4e nikoga ne moje6 da si sigyren 4e s 4oveka s koito si v momenta 6te si i za v bude6te i osobeno na takava vuzrast. :roll:
Dark_Angel_F
10-12-2007, 18:37
Пич шапка ти свалям сериозно . Ти и приятелката ти сте пример , че това за любовта и някакви чувста на такава върраст , че ибли не възможни и такива глупсти са пълни измислици . В момента ходя с едно момче 5 месеца и се надявам да имаме подобен успех както този на тевб и приятелката ти :)
marina star
10-12-2007, 18:40
tova e li4en problem vseki si znae,tva 4e na teb ti e kef taka,ne ozna4ava 4e i drugite sa kato teb,ne go kazva,m 6tot sam nqkva det gi menka-naprotiv i az imam seriozna vrazka,no i dvete vazmojnosti si imat plusovete i minusite
Kel'Thuzad
10-12-2007, 20:46
Благодаря,че обърнахте внимание на темата и много благодаря за подкрепата! не знам дали вярвате,че това което имам с моята приателка ще продължи и на господ се моля да остане завинаги защото тя е всичко за мен,но все пак пожелавам на вички хора по света да им се случи не зависимо на каква възраст са да бъдат толкова щастливи колкото съм и аз ако не и повече!
Благодаря на всички и отново каквото и да ми каже света аз ще се боря за нея защото дори и когато любовта си отиде(това е неизбежно)
тя наистина е доказала,че е моя най-добър приятел!
Blestq6ta
10-12-2007, 22:57
Благодаря,че обърнахте внимание на темата и много благодаря за подкрепата! не знам дали вярвате,че това което имам с моята приателка ще продължи и на господ се моля да остане завинаги защото тя е всичко за мен,но все пак пожелавам на вички хора по света да им се случи не зависимо на каква възраст са да бъдат толкова щастливи колкото съм и аз ако не и повече!
Благодаря на всички и отново каквото и да ми каже света аз ще се боря за нея защото дори и когато любовта си отиде(това е неизбежно)
тя наистина е доказала,че е моя най-добър приятел!
Аз също ти свалям шапка!=D> При мен, т.е. при нас чувствата са същите (аз също съм на 16, той е на 18 ) и не мога да ти опиша колко много искам да съм с него завинаги! :smt008
Относно годежа - не слушай другите, аз те разбирам, и се радвам за вас! И вярвам, че ще бъдете щастливи и ще се обичате все така силно! Успех! :smt057
swords1010
10-12-2007, 23:15
Аз смятам, че истинската любов можеш да срещнеш винаги и на всякаде, граници и време няма, стига да си готов! Това да, но за брак, годеж и така на татък не мисля, че времето е 14-16 години. За всичко си има време! На 16 години много малко хора са достатъчно зрели, за да се впуснат самостоятелно в живота и да го приемат със всичките негови трудности спънки и суровости, да издържат семейство и в същото време да умеят да се грижат за него, пък и за себе си! Малко са готови да издържат на поредния гаден номер на съдбата и да са готови за следващия! Но пък защо, може би има и такива! :wink:
PaulCrewe
10-12-2007, 23:19
любовта нема граници...... все пак - бори се за това, което обичаш. и обичай... само 1 живот имаш и това "щот не искам да се нараня някъде.." може да го каже пълен бъзльо само ...... ако не сега - кога ?! 10000 години ли мислиш да живееш ? може и да мислиш, ама живота не мисли така ;)
и аз доста дълга връзка направих, като я започнах кат бях на 14.... и не съжалявам ;)
ще минете през много гадости, бъде 10000% убеден. ама се борете за тва да сте си заедно и не слушайте отрицателните чужди мнения ;) важното е на вас да ви е кеф :) малки сте, ама нищо чудно да сте се нацелили :)
Kel'Thuzad
10-12-2007, 23:39
Няма какво повече да кажа освен благодаря!
PaulCrewe
10-12-2007, 23:58
кураж ти е нужен много за да издържиш докат ви прерасне влюбването в истинска любов... за което време има... ти просто бъди уверен че така ще стане някой ден. без съмнения - само може да загубиш ако се съмняваш ;).
Silver_Boy
10-13-2007, 01:09
Еми братле к'во да ти кажа ... Бъдете заедно , обичайте се и необръщайте внимание на изцепки от рода на "малки сте още".Колкото до "остарялата" част от тоя форум .... Бе я си припомнете ние като бяхме на тяхната възраст не говорехме ли същите неща и не мислехме ли по същия начин ( е вярно че това с годежа е малко крайно ... но това си е тяхна работа ).Разликата между нас и тая двойка тук е в това че повечето от нас само са го говорили за любов на тяхната възраст , а те са я открили.Евала пич и дано имаш още много годинки с твоето момиче ( да знаеш ще чакам покана за сватба :mrgreen: )
`Death`Whore``
10-13-2007, 05:13
Еми братле к'во да ти кажа ... Бъдете заедно , обичайте се и необръщайте внимание на изцепки от рода на "малки сте още".Колкото до "остарялата" част от тоя форум .... Бе я си припомнете ние като бяхме на тяхната възраст не говорехме ли същите неща и не мислехме ли по същия начин ( е вярно че това с годежа е малко крайно ... но това си е тяхна работа ).Разликата между нас и тая двойка тук е в това че повечето от нас само са го говорили за любов на тяхната възраст , а те са я открили.Евала пич и дано имаш още много годинки с твоето момиче ( да знаеш ще чакам покана за сватба :mrgreen: )Аз не ги говорех. Харесвала съм момчета, но не съм претендирала да съм влюбена в тях.
Иначе на пича му пожелавам щастие, но да съумее да запази любовта, защото сега е лесно, нататък става все по-трудно, защото ще съзрявате все повече.
GregoryHouse
10-13-2007, 05:17
Деат Уор защо си толкова злобна винаги? Нямаш ли си някой да те задоволява...От една ме кефиш заради аватара ама мноу си гадна с хората :-D А по темата има доста верни неща...и най вече последното...то не важи само за момчетата де...
`Death`Whore``
10-13-2007, 05:22
Не съм злобна винаги 8-[ И НАУЧЕТЕ АНГЛИЙСКИ, МАМКА МУ! КОЙ МАЛОУМЕН УЧИТЕЛ ВИ КАЗА НА ВСИЧКИ, ЧЕ ВТОРАТА ДУМА ОТ НИКА МИ СЕ ЧЕТЕ "УОР"? ДА НЕ Е "ВОЙНА"?
А и ти също имаш някои по-злобнички мнения, какво право имаш да ме съдиш? :-D
GregoryHouse
10-13-2007, 05:38
И как е правилно ако може да ми напишеш на кирилица как се прознася...2ро мойте мнения са 700 и само някой с азлобни...а твойте са 5000 и всяко 2ро е такова :-D и не те съдя просто питам...и не отговори на най важния въпрос :-D
`Death`Whore``
10-13-2007, 05:43
Има кой, но няма как. Е, кажи ми как с тези малоумни деца да не се държа зле...'баси!
WHORE
[hɔ:]
GregoryHouse
10-13-2007, 05:50
Окей от ся нататъка ще ко казвам така :-D ...тоо начин винаги има недей приакзва глупости :-D а да за това си права с тея дечкофци...някой дето още си играят с Фигурки на Сталин и Хитлер е зор да се държин човешки понякога...
`Death`Whore``
10-13-2007, 06:06
Абе, начин няма, защото е заради здравословни проблеми...ако имаше начин, щяхме да сме го открили с мъжо... :smt010 :smt009 Да не говорим, че няма да го видя до вторник, а не сме се виждали от сряда...лиготии всякакви :smt016
GregoryHouse
10-13-2007, 06:09
Ем в такъф случей скорошно оправяне на проблема ви пожелавам какъвто и да е той...
П.п: Пак не спазвам подписа си....
`Death`Whore``
10-13-2007, 06:13
Мда, аз поне съм открит спамър :-D
Kel'Thuzad
10-13-2007, 11:40
Мерси отново,и ако сам ядосъл някой,моля за извинение!
Съгласна съм с теб,НО винаги има изключения.Годеж на 16год.,wtf?!Но мисля,че можеш да срещнеш любовта на 14.Аз лично не съм я срещнала,пък и не искам :lol: .Искам да си поживея,докато мога.Но познавам хора,които са тръгнали когато тя е била на 13,той на 14год.То тогава сигурно всичко е било нашега,защото какво ли са разбирали тогава от любов.Но бяха заедно 8 год.Не са правили глупави изпълнения от сорта да се сгодяват на 16 или нещо такова.Просто навършиха 20год(по-точно той ги навърши),той замина,живя една година в чужбина,като периодично си идваше,за да се виждат.И след една година се върна и взе и нея в чужбина.
П.С.Така че няма нежъзможни неща.И това с годежа е супер плоска постъпка(изжинавай,но не се сещам за по-добро описание).И да оточня,аз също съм на мнение,че любов преди 16-17 год.-няма,има само увлечения и забавления.
krem4et0
10-14-2007, 11:57
Тази тема май приключи. Само да вметна 1 мъдрост-когато бедността полазва под вратата, любовта изхвръква през прозореца! Колкото и да е силна любовта, парите са си фактор за зачеване на самостоятелен живот!